Tehotná s kamarátom s výhodami
Ahojte baby posledné čo od vás teraz chcem je to aby ste ma tu ukameňovali....stala sa vám niekedy situácia, že ste otehotneli s kamarátom z výhodami? Ja som momentálne v 6tt povedala som mu o tehotenstve hneď ako som sa dozvedela, no poslal ma na potrat a že ked tam nepojdem budem slobodna mama...je to veľmi ťažká situácia a neviem ako ďalej už som 2x spontánne potratila a nechcem po 3x zažívať kyretáž len nemať úplnú rodinu tiež nechcem...
Viem, že je v šoku preto možno taká reakcia no je mi strašne možno ked si bábo nechám a uvidí potom fotky z ultrazvuku kde je hlavička, ručička atď bude reagovať inak 🤷🏻♀️🥺 je úplne podráždený, nepríjemný povedal, že keď si dieťa nechám pokazím život nám 3 čo by ste mi poradili, nemám mu vôbec dvíhať telefón a pod nech to trochu spracuje ? Vie o tom viac ako týždeň a nič sa nezmenilo...
A ako ste sa teda chránili? Prečo ste si otázku možného otehotnenia nevydiskutovali skôr? Ja nie som proti takýmto vzťahom, ale mali by mať jasné pravidlá, preboha veď nemáte 15
Úprimne, čo čakáš? Vy ste nemali vzťah, len "sex". Takže čakať, že on si to premysli a zmeni názor, je dosť nezmysel.
Ako ste mali zariadenú ochranu? Rozprávali ste sa vôbec o tom? Ci ste to "len nechali tak?".on odmietal kondóm a ty si brala tabletky? Ci ako?
V každom prípade nespoliehaj sa veľmi ma to, že zmrni názor po fotkách z usg, tie niekedy nič neurobia ani s chlapom, ktorý to dieťa chce. Proste chlapi sú v tomto iní.
Ak to bábätko chceš, tak sa priprav, že budeš slobodná matka a jedine, čo od neho získaš, sú peniaze. Nevytváraj si sladké ilozie, ako budete tvoriť spolu rodinku, lebo na 99,9 to tak nebude
pri takomtomto type kontaktu musis byt z pohladu antikoncepcie extra zabezpecena
priatel s vyhodami je len krajsia forma nazvu pre dievcinu poskytujucu sluzby
a aj ona si obcas uzije
absolutne by som nedufala ze ho zmeni fotka zo sono
Kolko mas rokov autorka?
Ja by som si dieta urcite nechala aj za cenu ze by som bola slobodna matja. Nebudes prva ani posledna. Po 2 potratoch je to mozno tvoja jedina sanca mat dieta.
@joannita 25
@elizabet173 to bola taka parabola proste si uziju navzajom to je ale jedno lebo zakladna charakteristika tohto vztahu je BEZ Zavazkov
A ako to citis ty? Chces mat deti?
Je pravda ze v 25 som ja deti este nechcela, ale keby mi niekto vtedy premietol moju buducnost a videla by som sa ako som sa po 30tke 11 rokov snazila o dieta, a potom 3x potratila, tak by som sla do toho. Bola by som slobodna matka. Alimenty ti platit musi.
Inak strasne hnusne su tu niektore zeny, aka nenavist je v nich, nechapem. Asi im chyba kvalitny sex.
Ak čakáš, že chlapa obmäkčí foto z ultrazvuku, tak si vedľa. Veď môj muž sa strašne tešil na syna a keď videl fotky z utz, tak ostal taký rozpačitý, lebo tam nič pomaly nevidel (zatiaľ čo ja som sa tešila ako vidno ruky, hlavičku). Je to prúser otehotnieť s takouto známosťou a šanca na kompletnú rodinu je veľmi mizivá. Bohužiaľ, keď ide len o sex, nemôžeš čakať viac.
Nikdy s nim rodina nebudes,s tym by si sa mala zmierit co najskor. Rodina totiz = vztah muz a zena, ten vy nemate,ani ste nemali, vlastne ste ho ani jeden nechceli. Preco cakas teraz od neho slzy stastia nad ultrazvukom? 🤔 Ak neplanujes dalsich kamaratov s vyhodami,tak si dieta nechaj a posnaz sa mu najst normalneho "otca", s ktorym budete tvorit rodinu.
Môj kamarát s výhodami je dnes môj manžel 😅. Tiež sa nám stala "nehoda ". Druhé bábätko sme už plánovali 😂. Dopadnúť to môže kadejako . My sme vzťah vybudovali
Mne sa to síce nestalo ale cca 4 roky od mojich 19-20r som mala s kamarátom takýto "vzťah" čisto na uspokojenie svojich potrieb keďže viazať sa som nemala potrebu. Avšak robila som všetko preto aby som takejto nehode zabránila a chránila som sa dvojite.
Každopádne ak by sa to vtedy stalo mne tak by som si dieťa nenechala. Pre mňa to ale bol naozaj len kamarát s výhodou a mala som v tom úplne jasno. U Teba mám ale pocit, že z Tvojej strany je to niečo viac.
@silvike áno, aj ona môže za to, ze otehotnela. Z toho ako autorka píše pochybujem ze sa nejako chránila. Podla mňa chcela otehotnieť a čakala ze z kamaráta s výhodami sa stane princ na bielom koni a budú šťastná kompletná rodinka. Bohužiaľ nestalo sa a z chlapa je automaticky blbec a dilino.
Ženy zase buďte aj objektívne...Vzťah mali vyjasnený, žena môže otehotnieť aj naschvál, nieje to tak dávno, čo tu bola diskusia, kde žena zámerne vysadila lieky.. Stalo sa, okey áno..Obaja išli do tohto vzťahu s tým, že dieťa nechcú,teda aspoň chlap určite nie. Mali len vzťah ktorý sa týka sexu. A je jedno, či niekto tieto vzťahy uznáva, alebo nie, lebo tu sa našli dvaja ktorí to chceli.
Teraz si vezmite situáciu kde by on bol za, ale žena by si vzala dieťa, lebo mali dohodnutú inú formu vzťahu a dieťa by u nej nepripadalo do úvahy, nijak by dotoho chlap nevedel zasiahnuť a bolo by.. Musel by len rešpektovať..
Tu je opačná situácia, navyše mi z popisu autorky príde že dieťa chcela, takže ktovie ako to bolo s ochranou.. Lebo to, ako opisuje ako možno chlap zmení názor keď uvidí na ultrazvuku hlavičku, ručičku..no, neviem...chcela od neho viac jak len sex a príjemné chvíle podľa mňa. No a on by sa mal postaviť k tomu ako chlap a postarať sa? Veď od začiatku vedela že toto nieje normálny vzťah, kde bude niečo viac a už vôbec nie vzťah, kde bolo vítané dieťa. Navyše jej povedal nech ide na potrat. Ona nechce (čo je samozrejme v poriadku) a má právo si dieťa nechať. Ale nevidím najmenší dôvod aby v takom to prípade chlap mal platiť na dieťa dlhé roky výživné, lebo záhadne zlyhala antikoncepcia a žena si to rozmyslela a chce dieťa a rodinu..
pozri stalo sa. Zarodok dietata uz mas v sebe. Je na tebe, ci ho chces alebo nie. Nemozes byt naivna. Kedze vies ake mal reakcie na to, ked si mu tehotenstvo oznamila, tak necakaj, ze zmeni nazor, ked uvidi ultrazvuk alebo dieta samotne. Nikdy ste nemali vztah, v ktorom ste do buducnosti pocitali so spolocnym zivotom. Nemozes mu vycitat, ze sa sprava ako sa sprava. Nikdy si od neho totiz nemohla ocakavat, ze zahori laskou a bude milujuci otec. Ak to dieta chces hoci aj v neuplnej rodine, priprav sa na to financne (a poziadaj o podporu najblizsiu rodinu), ze budes proste s dietatkom sama (bez neho). Ked sa nechce interesovat, nemusi. Len nech ti pekne plati a ine od neho nepotrebujes. Urcite ho nenut do spolocneho byvania, lebo toho debila vedla seba este velakrat olutujes. Na druhej strane - nikto nepovedal, ze budes cely zivot s dietatom sama. Nikdy nevies, koho stretnes v buducnosti. Mozno aj niekoho, kto sa bude rad starat o dieta hoci nebude biologicky jeho.
Keby som už načisto osprostela a robila matrac nejakému, ktorý by sa za odmenu so mnou “kamaratil”, tak by som používala hormonálnu antikoncepciu a kondom a nenechavala nič na náhodu. Taktiež by som mala vopred ujasnené, čo by sme robili ak by napriek dvojitej antikoncepcii došlo k počatiu.
Tu ale mám pocit, že autorka chlapa chcela na vzťah, on si chcel len zatrtkať, tak zobrala aspoň to a dúfala, že keď s ním otehotnie, čary-mary fuk, z chlapa sa stane milujúci partner, ktorý sa nebude vedieť dočkať spoločneho dieťaťa a vytvoria spolu krásnu rodinku. 🤦♀️
@joannita Čo ti poviem ku niektorým komentárom sa radšej nevyjadrujem, lebo mi je z nich zle.
ako dieta si nechaj podla mna
tento kamarat je slobodny ? kolko ma rokov ?
Možno by už bolo na mieste prestať tu tak autorke nakladať, sama je v ťažkej situácii, skúsme hľadať spôsoby ako si život čo najviac uľahčiť a pomôcť si.
——————————————————————————————————————————————-
A od tejto čiary už dávajte iba nápomocné komentáre. Čo si vybaviť, zariadiť, kde sa dajú kúpiť veci pre bábätko za pár € a pod. Samé ste tu mnohé rozvedené, mnohé zo zlepených rodín, tak raďte. Už ma stresov aj tak dosť. Mnohé ste mali toxické vzťahy z ktorých máte deti, dnes tažko hľadať ideál, ale už sú tu 3 strany odbavovania sa na nej a to je fakt cez čiaru.
Na potrat urcite nechod, mozes to lutovat.
@katkami123 tak teda keď si dala tú čiaru tak už len praktické rady. Ja dám do budúcna ;
https://superlove.sk/kondomy/xxl
Too soon? 🤷🏽♀️
@katkami123 Ďakujem krásne naozaj ❤️

@maminkadeticiek hej určite som otehotnela naschvál 🤦🏻♀️