Tehotná v 50-tke
Ahojte, myslím že tu chýba táto téma, ktorá by zaujímala viacero žien.Poznám názory niektorých lekárov,ale žijem v zahraničí,kde je celkom bežné, že žena v 50-tke, alebo po je tehotná . Mňa by zaujímalo,ako a kedy ste zistili tehotenstvo.V tomto veku to už nie je jednoduché 💕 keďže už žena pomaly ide do prechodu, príznaky sú veľmi podobné.Napíšte mi váš príbeh.Určite pomôže mnohým ženám
mn
@stanulienkat no to je pravda, pre stareho je kazdy mlady a pre dvadsiatnika je aj styridsiatnik starec...
@zuzanka.zuzu pre ženy, matky čo chcú to dieťa okolo alebo po 50tke sú tie reči p****iny, ale pre dieťa je to možno dost podstatná vec, ja som mala spolužiačku ktorej otec zomrel na starobu v 2.ročníku na strednej, mamina jej bola na stužkovej ako 67 ročná, mysleli sme si že je to babka, aby sa nehanbila tak celu strednú chodila na rodičko jej staršia sestra. Takže toľko k p*****nám o stuzkovej
@zuzanka.zuzu pi…ny o stužkovej je realita. Možno v 20ke si ľudia myslia, že sú nesmrteľní, ale okolo tej 50ky ti určite dobije, že sa to raz skončí. Je normálne túžiť po tom, že uvidím svojho potomka skončiť strednú, či vysokú školu, že zažiješ ďalšiu generáciu a ešte si užiješ vnúčatá. Tie reči o stužkovej sú ľudí, ktorí už majú deti a uvedomujú si, že by chceli byť toho svedkami a berú to ako niečo, čo by malo byť dopriate každému rodičovi - vidieť svoje dieťa vyrásť, uplatniť sa v živote, založiť si rodinu, vidieť rásť ďalšiu generáciu…
A teraz pi..ny o tom, že zomierajú aj mladí o 3,2,1…
@barborachors to vážne? 😂😂😂
@dskjhfdlkdjhl moja dobrá kamarátka ma 51, 8 ročného syna po umelom oplodnení, keďže sa im roky nedarilo. Posťažuje sa síce, že už nevládze. Maly hra aktívne hokej, takze tréningy 5.45, škola, poobede krúžky daju zabrať, ale ta žena vyzerá fantasticky. Pred sviatkami som jej bola cestou z prace zaviezt nejaké veci domov. Bol so mnou aj manžel. Ona vybehla len v teplákoch, vlasy v cope proste domáci mood. Keď som nastúpila do auta môj muž, ktorý sa nikdy k ženám nevyjadruje povedal vetu, ktorú si budem dlho pamätať. Zlatko, keď budeš v 50 ke vyzerať ako Iva, budem spokojný a pyšný. Som rad, že sa obklopuješ ľudmi ako je ona.
Nevyjadril sa tým len na margo jej vzhľadu, ale celkovo postoju k životu, práci a celkovo k človeku akým ona je. A to je od nej podstatne mladší.
Chcem tým povedať, že sú ženy a ženy a je jedno aký majú vek. Príťažlivá môže byť žena v kazdom veku, záleží, čo vyžaruje. A keď to tu čítam, pri niektorých mi už len ich prejav odoberá na sympatiách.
Ja mám rada a vyhľadávam starších ľudí, pretože väčšinou ma v dobrom potiahnu vpred a majú ma čím inšpirovať, keďže už zväčša majú v živote jasno 😊
Iné je mať deti v 20,30 a iné na 40 a 50 obrovské riziko. Ak sa manželia snažia a nemôžu mať 15 rokov a odrazu sa im podarí taj je to iné lebo už nedúfali. Ale ako Beňová, a Kmeťová manželka Igora Kmeťa speváka je to podľa mňa obrovská nezodpovednosť. Obe majú dospelé deti a teraz majú malé. Ved že Beňova minule písalo v časopise že ak by sa jej niečo stálo mala dcéra a ma otca a dospelého brata. Ten syn má 30 a ženu a narodilo sa im dieťa takže už ma vnučku. Za mňa nezodpovedne.
@chocolatte1 ano, ved takto to beriem aj ja. Ja som rodila druhe dieta v 38, cize tiez som uz nebola najmladsia, ale v 50-tke je to predsa len uz nieco ine a nie je to vobec o vraskach. Ja si myslim, ze mam kondicku celkom dobru, ale na novorodenca sa uz necitim. Asi by som zvladla, keby som musela, ale som rada, ze aj mladsia dcera je uz samostatna a ja sa mozem viac venovat sebe. Lebo co si budeme hovorit, pri novorodencovi by som tolko casu na seba nemala.
Tiež žijem v zahraničí a vôbec mi nepríde bežné, že sa tu rodí po 50.tke. Aj moja gynekologička (Slovenka) mala za svoju celoživotnú kariéru najstaršiu 46 r.rodičku.
Ak by sa pritrafilo, tak žiaľ...ale cielene by som sa určite nevydala touto cestou.
Ja sama mám dve deti porodene v 40 a 43 a cítim sa veľmi staro, keď vidím ostatné maminky. Bežne je skôr rodiť medzí 30-40, ale určite nie po 50.
@aadreaandalouse v zivote som este nepocula vetu"skoda ze mam taku staru matku,na co ma chcela v patdesiatke" 😂 deti takychto starsich zien su vdacne za zivot,vazia si svoju matku a ten kratky cas co mohli byt spolu.je to ich vec.
Ved sa opytaj tych tehotnych 50r co bezne vidis na ulici.. alebo uz s kocikom.. budu ti vediet povedat naj autentickejsie co ta zaujima na tuto temu.
@miadi žijem v Rakúsku teda väčšiu časť roka, ďalej striedavo vo Francúzsku a v Alžírsku
@mamelka súhlasím,je to o mentalite
@malinka158 v Alžírsku aj vo Francúzsku,a aj Rakúsku a hlavne vo Viedni
@bambulka814 mala som na mysli prirodzené tehotenstvo
Ako urcete vacsina z nas to vedome nechce. Ale ak sa to stane a vy ste v tom a mate sa vedome rozhodnut pre potrat. Zacina to byt velmi osobne a individualne. Machruje sa lahko ale zivot nas vie namocit do vselicoho.

@terry2003 prosim ta,neprehanaj. 60 vyzera na 40😁. Aj mne hadaju o 10 rokov menej. Dedkovci, co nevedia realne zhodnotit vek. Ani mi to nepolichoti.😁 Vidim tu, ked si baby hadaju vek. Vacsinou daju menej, aj ked vyzera real na svoj vek, ak nie starsie. Neviem, ci ludia nemaju sudnost.