icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

zuzuj
20. mar 2010

ludka: kedze som z Vas pribrala najviac...tak zase budem ,,zhodena" posledna ☹ 😕 😅 😀 ale neva hlavne ze babatko budeeee...
idem ja sa von vyvencit na chvilu...sa tesim ked sa vratim...dalsie babatko na svete ... 😀 a to len vikend v polke... 😀

ludka140281
20. mar 2010

zuzuj.......nechame sa prekvapit 😀

evil15
20. mar 2010

bambulky moje pekný večer Vám prajem 🙂 my ideme gratulovať svokrovcom papa 🙂

sasikas
20. mar 2010

aktak- gratulujeeemmm🙂a vela radosti z Barborky prajem rodicom... 😉
baby ale neblaznite, secky to tu chcete odrodit uz v marci, ci jako.?????... 🙂 teda u mna sa nic nedeje, ani neaky poslickovia zeby boli.....no nist.... 😀 a to uz by mohli byt neake naznaky, no neee?....
moni- tusim to tu s tebou potiahnem az do toho augusta.... 😀 😀

sasikas
20. mar 2010

inak podla toho cinskeho kalendara mi to nevychadza....teda ak sa dr nepomylil... 😒

grekyna23
20. mar 2010

dalsie babatko???? aktakk gratulujem k Barborke
sa nam tu nejak vrece roztrhlo s tymi babatkami 😵
a tiez si myslim, ze aj po porode mozeme ostat v tejto teme, vsak nazov April 2010 bude sediet aj po porode 😉

kamilakd
20. mar 2010

tak sa nam to pekne rozrodilo.... 😀 inak ani mne to nevyslo ani podla kalendara a ani podla jonasa...tak uvidime kto sa pomylil 😀 jaaaj no veselo je tu

MONI mame spolocny termin som zvedava kedy pojdeme 😀 😀 😀

marika1902
20. mar 2010

uf tak konecne som vas docitala 😀

Zuzko Max je krasny

Lubka gratulejem k Andrejkovi a Akktak ku Barborke moc vam uz zavidim ze mate uzliky pri sebe 😀 😀

Baby ja som to asi dnes prehnala s upratovanim nevladzem sa ani pohnut tak ma boli chrbat. Na dome male dve izby komplet hotove tak som pobalila veci ktore tam prenesieme abyu sme mali kde dat postielku a prebalovaci pult. Cize sme so svokrov poodtahovali aj skrine a vytreli odtiel prach uf som riadne znicena

Inak ja mam kocik Nurse look kupila som od kamosky za 220eciek vid foto v albume

moni
20. mar 2010

kami, no to som zvedava aj ja. polovica aprila by mi vyhovovala. co ty na to? pridate sa? 😵

marika1902
20. mar 2010

Inak mne to podla cinskeho vyslo ale ja viem ze druhe dieta uz nechcem ak tak za 8 rokov. Keby sme mali dievcatko tak asi sa pokusime o chlapca ale nam sa s mm splnil sen o chlapcovi

kamilakd
20. mar 2010

moni no tak ja neviem tak uvidime pocuj ale asi budeme posledne... 😀 ach jo ja ked to tu citam tak sa troska zacinam aj bat 😅 uz aby sme to mali za sebou

ludka140281
20. mar 2010

marika.....nieze ma predbehnes.....mna este krize nebolia,ale poslickovia uz pracuju cely mesiac....a stale niiiiiic....
tak kocky pekna podla datumov.......jasnacka?dufam,ze nebudem prenasat 😠 ....uz si chcem privonat k babulku 😅

moni
20. mar 2010

kami, no niekto musi byt posledny, co uz 🙂 som zvedava co mi povie na dalsej poradni, lebo teda obcas mavam poslickov, aj malu citim ako tlaci dole...ale neviem ci si len nenamyslam 😕

kamilakd
20. mar 2010

ludka ze pekne podla datumov 😀 😀 😀 chi to sa asi neda poslickov mam uz aj ja a napriek tomu ze mam +10 otacam sa ako slonica a asi uz aj krize ma zacinaju boliet dufam ze to na mna nejde mam este cas 😅 ....aj ja sa tesim na babatko ale mam aj strach

marika ty este tiez pekne pockaj a nikam sa neponahlaj 😀 ty pekne do skupiny JA MONI,TY 😀

marika1902
20. mar 2010

ludka nemyslim podla mna to mam z tolkej namahy. vsak svokra na mna zazerala ked som pradelnik odtahovala. 😀 ja budem rodit pekne v aprili 😀 😀

kamilakd
20. mar 2010

MONI no ved aj ja uvidim ja idem v piatok som zvedava co povedia...ale mam dojem ze sme otehotneli tak nejak narovnako...tak uvidime ktore pojde skor 😀 ci tvoja zabka alebo moj svistik

monika0001
20. mar 2010

Ahojte kočky..
Dnes sme boli za Zuankou a Maxíkom..
O chvíľu sem dám fotečky 🙂 Ak budete chcieť potom pozrite. Keď ich sem dám napíšem vám 🙂
Malinký je nádherný!!!

moni
20. mar 2010

kami, ja idem az 31.3.
inac uz mam s jednou kamoskou rozohranu hru ze kto skor 😀 ona ma sice termin koncom maja, ale krpcovi sa nejako nepaci v brusku a sasuje od piateho mesiaca. mu dohovaram nech pusti nas skor, a potom nech sa hrabe von 😅

minius
20. mar 2010

no tu akoby sa vrece roztrhalo s tymi babatkami 😀 hlavne nech su maminky a babatka zdravucke a vela mliecka!

lubka malicky je prekrasnucky 😵 😵 😵

Zuzi aj tvoj a aky vyzera byt buckulaty 😵

A uz aj Akktak ma uz malicku? 😕

cinocka
20. mar 2010

fiha🙂 samozrejme tiez gratulujem k babatkam :D to aby som sa uz aj ja pobalila "naostro" :D

minius
20. mar 2010

veru veru tasku uz bude treba pobalit. Vsak akktak vcera pisala ze ma bolesti a ze je uz otvorena na par cm a ako rychlo babo prislo. 😵

Uz po tom 37 tt to moze prist hockedy.

jankako
20. mar 2010

no mne je nafigu,asi budem zase chorá,boli ma cele telo...idem plakať dovankúša 😢

minius
20. mar 2010

jankako tak si poplac, dakedy treba.... aj sa ulavi.
A mm sa kedy vrati?

monika0001
Autor odpoveď zmazal
monika0001
20. mar 2010

fotky nie sú najlepšej kvality, bo svetlo tam bolo také o ničom a s bleskom som malinkého nechcela fotiť... 😉

minius
20. mar 2010

maxik je fakt nadherny 😵 😵 😵 a zuzka sa ako zotavuje?

jankako
20. mar 2010

odvčera je doma v pond.práši späť..ale odvčera sme boli spolu asi 2hod...no a v noci...vkuse je na dome..teraz tiež neviem kedy sa dovali... ☹ bože aká som ubolená...včera som bola aka vitálna a dnes ak skapaty psisko..konečne som chcela isť zajtra k svokre po mes.no uvidim... ☹

jankako
20. mar 2010

no mne nejde dobre net,tak nemožem ani fotku maxika kuky... ☹

minius
20. mar 2010

jankako nic si z toho nic nerobenia nerob. Vsak kedy budeme mat zase taku prilezitost ked babetka pridu. 😉

juliap
20. mar 2010

tak to sa fakt nejako rozbehlo, blahozelame attak aj lubke, tak je to zase 3:3, ale fleury to podla mna zamiesa, uz by sa ozvala, keby bola doma ... no a 23.3. pribudne chlapcek tak bude potom 4:4.
monika, maxik je happy dieta, vsak vsetky nase uz narodene aprilovcatka su kraaaaaasnucke ... 😀