icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

civavava
autor
22. mar 2010

brusko den pred porodom 😀 😝

inak aj mne je cez den ovela lepsie ako v noci....najma to svrbenie tak nevnimam ked nieco robim..ale ked lezim, je to hrozne... 😔 by som sa rozskrabala najradsej..uz aj mm ma lutuje 😲

civavava
autor
22. mar 2010

frucht 😀 vidis, isty druh telepatie!

sup s tym do albumiku nech kuknem 😵

fruchtbar
22. mar 2010

xi xi .....

civavava
autor
22. mar 2010

jeeej frucht to je zlate 😵 😵 este aj sklon pisma je podobny 😅 😝

fruchtbar
22. mar 2010

civi,a vies,ze ti aj tisko zavidim,ze to uz budes mat zasebou bez tych vsetkych ceremoooonii,ako su bolesti atd...
A budeme na teba myslilet a prajeme rychle zotavenie po narkoze,aby si si hned mohla malinkeho privinut.....

fruchtbar
22. mar 2010

no to bude asi ozaj telepatia..... ja som to iste urobila aj pri mojich neterkach a sami to tak pacilo,ze som to raz chcela urobit aj pre vlastne babo.....tak som sa dockala!

fruchtbar
22. mar 2010

no ja idem vysavat a pustim sa pomalinky do toho upratovania,lebo tu pri tom pocitaci aj zhnijem! ☹

sasikas
22. mar 2010

idem aj ja cosi poupratovat....a este ma caka kopec zehlenia...ale to az pobede....ale sa mi akosi nic nechce... 😒

michalag
22. mar 2010

tak som pisala fleury
a toto mi odpisala: Ahoj Miska, vo stvrtok mi uz vybrali steh, hrozila mi amputacia krcka. Som na infuziach, aby som neporodila, este týzden by som chcela vydrzat. Pozdravuj baby z MK

fleury, drzte sa a aspon ten tt este vydrzte!!!! 🙂

michalag
22. mar 2010

civi, krasne brusko 😵 😵 😵

michalag
22. mar 2010

ja som si vcera fotila brusko a zda sa mi ze cim viac sa blizime k TP tym viac je nizsie a nizsie

civavava
autor
22. mar 2010

miska, aj tvoje je krasne! idem dat do albumiku 😵
pozdrav velmi fleury, ze na nu silno myslime vsetky!!!

frucht, ani si nevies predstavit ako sa tesim..ja som sa porodu vzdy bala a ta indikacia na sekciu mi prisla veeelmi vhod... 🙂
no som zvedava, moj doki nam na konzultacii povedal, ze on robi CS tak dobre, ze na druhy den budem fit ako rybicka.. 😀 tak vam dam potom vediet, ci mal pravdu....a inak mimi mi daju hned po vybrati k prsniku, lebo budem mat len spinalku a tu po CS daju mimi hned k mamine, nech sa prisaje 😉

potom s nim porodna sestra a mm odidu na vazenie a cistenie 😵 😵 a stretneme sa vsetci traja na izbe ...juuuj uz aby to bolo 😵 😔

silvia7
22. mar 2010

bré ránko, no ja som sa zase tak fajnovo vyspala, že neverím 😵

fleury teda držte sa pekne ešte ten týždeň, budeme na vás myslieť!!

civi - tak to znie fakt dobre, ked presne vieš, čo bude a že hneď malého dostaneš k sebe na prsník .. myslím, že tu ti ho len ukážu aj pri spinále, vezmú na tie vyšetrenia a prinesú až po nejakých 3hod aj viac možno..

baby, ja som ešte vôbec nesterilizovala - nevyvárala cumlíky (až 2mám) a ani fľaše.. ako na to? nemám sterilizátor.. takže v hrnci, len že ako dlho a či tam môžem aj tie gumené časti hodiť... thx 🙂
a inak fakt, čo je s dejnou???? neviete žiadna? 😕

magic08
22. mar 2010

civava: preco sekcia?
ak sa mozem opytat?

civavava
autor
22. mar 2010

silvi, tunak je dietatko stale s mamou, bo je to baby friendly nemocka, s roomingom-in a dieta je primarne s matkou, len ked su samozrejme komplikacie, tak ho zoberu, ale len na nevyhnutny cas kym ho osetria a sup s nim zase k mamine 😵

civavava
autor
22. mar 2010

magic, kvoli mojim operovanym ociam, davali mi dole takmer 10 dioptrii a moja sietnica je uz velmi tenka na to, aby som tlacila 😔 😔

magic08
22. mar 2010

aha... tak to je fakt lepsie... a uz aj vies kedy ides?

magic08
22. mar 2010

jaaaaaj prepac, teraz som si vsimla.... 😀
tak drzim silno palceky... 😀

michalag
22. mar 2010

silvi, ja som cumlik vyvarala podla toho ako je napisane v navode, tusim ja som mala 5 minut .... ja cumliky ani nejdem vyvarat, ak budeme potrebovat tak poviem drahemu aby mi vyvaril a doniesol lebo v niektorych nemocniciach to nevidia radi

silvia7
22. mar 2010

civavka - no aj tu "sú všetky nemocky baby friendly hospital" - vraj.. a tiež rooming in ale proste po sekcii nechávajú ženu oddýchnuť, po spinále tiež - teda čo som počula..aj ked kratšie ako po celkovej narkoze, ale potom max. po 24hod už je mamina naplno s mimim - ak nie sú komplikácie, ako si aj ty spomínala..

grekyna23
22. mar 2010

cafte, mys me sa dnes dobre vyspali, do 8:30, mm stihol aj do obchodu zajst 🙂

fleury tak sa drzte a nech si malinka este aspon ten tt pocka v brusku 😉

silvia, ja som tie este nevyvarala, myslim ze sa davaju vsetky casti na take 2-5 nim., ale tiez mam z toho obavy, ci sa nieco nedomrvi 😅

civi, aj s pismenok v tvojich vetach citit, aka si uz nedockava a strasne sa tesis, uz za chvilocku budete mat Renuska, musi to byt super pocit 😵

jankako
22. mar 2010

čavte kámošky...Tak fleury takto.Som vedela že sa určite niečo deje,ked nič nepíše..Ale ja neviem čo je to amputácia krčka???
Aj ja ju pozdravujem a nech sa teda drži ešte ten týž.
Ja som prežila asi najhoršiu za cele tehul.O 22.30.som sa zobudila vyspata a do rána do 4.30.som oka nezažmúrila....Dobre čo??S neravmi na konci!!!!!!!!!! 😢 tristokrat cikať.samozrejme ked som ja nespala,nespala ani mala a tým pádom mi tvrdlo brucho do krčov,tak som rotovala na posteli celu noc..Otras baby!!!
Dneska budem cely deň prať som sa rozhodla a idem zavolať tej známej nech ma obj.na to interne vyšetrnie,čim skor...

alicc
22. mar 2010

ahojte a všetkým želám pekný den,
ja som dnes ako mechom udretá 😒 , strašne zle som spala a od rána mám ms bolesti 😝 , tak som si dnes nariadila kludový režim 🙄

jankako
22. mar 2010

civi to je inak napínave,ty už bude zajtra mamou 🙂

marika1902
22. mar 2010

Dobre ranko tehulky tak ja som dnes spala ako drevo do 9,15. To asi preto lebo som vcera cakala na Particku do jedenastej 😀 😀

Idem si vas precitat zas ste toho od vsera popisali 😀 😀

civavava
autor
22. mar 2010

janka, tak take noci ja zazivam od zaciatku tehu...spanok v prdeli uplne.... 😠 😠

juj veru babule, zajtra uz asi budem pod nozom o takomto case , este neviem presny cas, vecer mi ho povedia...ale ked rano, tak asi uz budu na mne makat.... 😝

ja som vysterilizovala dudle, ale asi mu ho nedam od zaciatku, v nemocke to tiez nevidia vraj radi...ale mam ho zbaleny pre pripad... 😉

silvi, tu ma daju oddychnut na 2 hodky do nejakej pooperacnej miestnosti, zatial bude s mimi manzel...a potom ma prenesu na izbu..ale ihned po cs ide miminecko k prsniku 😅 😵

civavava
autor
22. mar 2010

idem este nastavit baby vysielacky a dobalit veci do tasky pre mm, ozvem sa poobede, pa pa zatial 😵

jankako
22. mar 2010

takže zajtra ráno o 9.00.interne vyšetrnie vybavene...dúfam že všetko dobre dopadne a je to len nejaka banalita,spojena skor so psychikou ako s pokazenym srdiečkom...

sasikas
22. mar 2010

civi tak uz sa ti to krati.. 🙂 uzivaj este posledne hodiny ako kinderko.. 🙂 veru zajtra o takomto case uz bude asi malinky na svete... 🙂

magic08
22. mar 2010

civi tak zavidim, ze uz to budes mat za sebou.... 😀 aj ja chceeeeeeem 🙂