Bábätká 2010, Prešov. Pridajte sa
ahojte maminky, hladam babatka narodene v roku 2010-ako moja februarova babika 😀
podte na debatku tuto 🙂
velmi sa na vas tesim..sup sup 😵 😀
@susanita555 ahooj,,no myslela som na teba ako sa dari s drobcom 🙂
inak ja som kupila znacku Bubchen 13eur a uz ma poviem ti stve to pocasie..vsak bolo 5dni pekne a zas je to o nicom..tak vravim ze ten krem do 3rokov bude mat, kym poriadne bude svietit oskar aj u nas 😀
@petrap001 ahoj petka 🙂 juuj a ty uz mas termin na spadnutie🙂
vies s tymi menami... kasli na to🙂 inak mala som 8rokov dozadu kokerspaniela a ten sa volal.... 😅 ale maj v trubke
😀 ja tiez...chcela som tamarku, sesterka vravi ze tak sa vola kon na farme de chodia s muzom a synom travit volny cas,,, chcela som saru, kamoska zo strednej ma psa-saru...chcela som filipa, bratova frajerka ma zajaca filipa...dala som nelu- mamina kolegyna v praci ma civavu nelu..proste ...dnes to je uz tak pomiesane 😀
@tatiana1985 a ako sa mate vy?
musime uz niekedy ist spolu pokocikovat 😉
@petrap001 ahoj petka tak ja sa este len zaucam kedze malinky este len bude mat 2 mesiace ,ale celkom to ide najhorsi bol prvy mesiac teraz sa to uz tak ustalilo treba si zvyknut 😉
ja som tiez chcela Alexa ale mala som z mm dohodu,ze ak bude chlapcek tak vybera meno on takze som musela ustupit no co uz
@susanita555 no my sa mame dobre..snad super...mala je zlata..place len ked je unavena alebo papat chce.inak mila krasna usmievava 😉
rastie strasne rychlo, ,, nestihame veci vynosit co ma..tak len si ju obliekam do saticiek a rychlo fotim 🙂 🙂
1.jula ideme na poradnu po 6tyzdnoch, tak som zvedava ake ma miery 😉
no ked chodite na sekcov, tak neni problem..kludne daj vedet a priidte... 🙂
pokocikujeme 🙂
no ved mam auto tak premna nieje problem nic ja rada chodim na cemjatu tam je krasne tichucko a maly spi v lese ako dudok 🙂
vazne??? tak dojdi dojdi... 🙂
aj tu ti bude spat🙂 pri kosttole ked nekosia je celkom fajne 😀 😀
no uvidime ok uvidime
@tatiana1985 a kedy chodis vonku s malou do obeda alebo po obede?
@susanita555 no aj aj ..ale radsej poobede, okolo 3 🙂 🙂
doobeda kedy jak stiham 🙂
ahojte Tani už sa pozname pre ostatnych som nova sem tam k vam zavitam ak mozem 😉
tiez som aj ked nie priamo ale z okolia Presova tiez mam auto takze by sme si mohli dat aj hromadne stretko ak by to vsetkym vyhovovalo 🙂
@mmaarrttiinnaa sewas 🙂 🙂 neboj daco zorganizujeme 🙂 vsak si vravela ze az od 28. mozes? 😀
pamatam,pamatam na teba 😉
tesim sa Tani ze pamatas ano od 28.mozem tento tyzden robime terasu tak sa tesim aj hojdacku sme si vcera kupili sa tesim jak si dam kavicku na terase len nech je uz teplucko 🙂
@tatiana1985 ok tani tak ak bude zajtra po obede pekne dojdem na sekcov ok? 😉
trochu som pozerala temy a kukam tatianka, ze si vytvorila novu PO ...
@susanita555 a ja ze ty aprilovka si v KE? tak sme potom z PO az 3 aprilovky a dokonca v sebastovej byva sasurin, len teraz nechodi na net, tak by sme fakt mohli dat potom nejake hromad stretko,
@tatiana1985 samozrejme take ze happy vsetky aj s mamickami zo sukromnej temy, katkou, oli, tini, to by bolo detureniec a mamiciek ... co vy na to?
@juliap jj vytvorila som...ale to ked som este nebola v presovcankach.... ma tu nasla katka a zavolala ma k sukromnikom
😀 a potom tu mrkam a tu boli nove baby, tak som i tu 😀
no take stretko ,,ja sa tesim na akekolvek..ja mam ten problem, ze sa cudzim mamickam vonku prihovaram, kecam...sem tam sa strapnim 😀 to by ti katka povedala 😀
no ale streko berem ..a tesiiiiim aj s babami z 3jky by som cela🙂
@juliap ja som teraz u nasich kedze som nechcela byt sama v ke ale byvam v ke mame tam byt na furci
...ahojte ja tiez PO- Sekčov,Jurkovičova 🙂...no pisete, ze vonku chodite, tie co ste zo sekcova a ja dokopy nikoho nikdy nestretnem:(..... a tak väčšinou kočikujeme len stále s manželom jak príde z roboty 😕
juli aky mas kocik? neexistuje ze sa nestretavame 🙂
....červeny....ale este musim sfotit a dam do fotobloku
@juliakocka no tak cervene kociare pri jurkovicke stretavam 😉 😀
pozri ja mam ciernobiely s kvetmi...mna urcite spoznas🙂
tak sa ozvi ku mne? 😀
ok tani 🙂 rada 🙂
@tatiana1985 no pozerala som teraz pocasie a tani nevyzera to na slnko 😖
@susanita555 hmhmhm...sakra.... 😒 tak ale ked sa vycasi, daco poriesime 😀
vsak nemoze prsat vecne 🙂 🙂
@tatiana1985 no dufam,ze nebude lebo moj maly si zatial vela cerstveho vzduchu neuzil najprv horucavy a teraz toto 😒
@susanita555 🙂 😀 😀 neboooj...este si uzijeme "normalneho"pocasia 🙂
Ahojte, pozerám, že ste sa rozpísali. Čítam o nejakom stretku. Podarilo sa Vám ho zorganizovať? 😉
@gabinka79 no s niektorymi dievcatami som sa uz parkrat stretla...ale niektore este som nevymakla pri kostole 😀 😀
lebo niektore sme zo sekcova vies? tak nam je lahko hoc aj kazdy den..a ty gabi?? nechodite tuto?? 🙂
no ahojte kocky po dlhej dobe sa hlasim
mame sa dobre 😎 v noci spinkame uz super vstavam ,len raz a to okolo tretej 😀
a vy ako? co mate nove ?
@susanita555 ahoj susi 🙂
no my sa mame dobre, papame, priberame... uz 4dni mame mrkvicku v jedalnicku,,,ale este kojim popri prikrmoch 🙂
a spime ako vy... raz vnoci mala vstane a spinka dalej do tej 7-po8 😀
konecne som videla maleho v albume, zlatunky je naozaj 😉

ahojte 🙂 pozeram,ze konecne niekto z PO,lebo vsetko len zapad a okolie 🙄
ja som z Vysnej Sebastovej,ale momentalne som v Irsku.Chystame sa domov v auguste,ja aspon na 3 mesiace,lebo tu ma uz drbne z toho pocasia😖 Vy uz mate svoje babatka,ja si este musim trosku pockat,ale uz sa neviem dockat 😵
a inac bude Alex 🙂 🙂 ja som zasa strasne chcela Bruna,ale tak sa volal moj pes,takze blbe 😀 😀 😀
ako sa vam paci mamickovanie??