icon

Decembrovčiatka 2012

karinka2105
25. mar 2012

ahojtee...
nas druhy pokladik ocakavame v polke decembraa... 🙂 prida sa niekto k nam? 🙂

dulkagabulka
7. sep 2012

@dolla mojej znamej sa stalo , ze cely čas tvrdili z ultrazvukov, ze to bude dievča a až pri porode sa dozvedela, ze chalan 😉

ninuska4
7. sep 2012

@mery7 diky za odpoved, dufam, ze budem svetla vynimka z nasej rodiny a rodit budem normalne.

simoneeee
7. sep 2012

Ahojte 🙂 Rada by som sa k vám pridala.

katharrina
7. sep 2012

@simoneeee ahoj, aj my sa nechame prekvapit s pohlavim🙂

simoneeee
8. sep 2012

@katharrina

Jeeej 🙂 My sme sa tak rozhodli i keď teraz je málo takých prípadov. Ale je to určite väčšie prekvapenie 🙂

katharrina
10. sep 2012

@simoneeee no je malo,my hlavne preto, ze sa stava, ze dr. povedal, ze bude to chlap a nakoniec baba z toho 🙂 nam je to v podstate jedno🙂

simoneeee
10. sep 2012

@katharrina Hej aj to sa stáva :D Poznám taký prípad kedy jedno dievčatko malo byť Števko :D Teraz sa vraj rodí veľa chlapcov. Ja mám tiež taký vnútorný pocit že to bude chlapec. Ale manžel a väčšina si zas myslia že dievčatko. Ale hlavne nech bude zdravé, vaše aj naše 😀

podborova
10. sep 2012

@miminkaaa3
Ahoj budem rodiť vo Zvolene🙂)Termín je zatiaľ takýto, ale vraj sa to ešte zmení, tak som zvedava🙂)

lili007
12. sep 2012

Ahojte, je tu niekto z BA s terminom v decembri? My mame taky ,,silvestrovsky termin,, a cakame podla vsetkeho dievcatko🙂

dulkagabulka
12. sep 2012

tehuľky z BA a okolia- pridite sa porozpravat o porode a pozriet dva užasne filmy o ženách, materstve, porodoch a o právach žien pri porode
http://www.zenskekruhy.sk/akcie/pozyvame-vas/it...

bonnie1
14. sep 2012

mam taku radost.kocik je uz doma🙂
http://www.kociky.sk/detske-kociare/kombinovane...

katharrina
14. sep 2012

@bonnie1 aj my budeme mat odtial a dokonca ten isty sa mi zda, len new moon 🙂 ideme v sobotu pren

bonnie1
14. sep 2012

@katharrina ja som nadsena z farby aj za dva dni som ho mala doma a hlavne cena je super🙂

katharrina
14. sep 2012

@bonnie1 no vsak ja som bola vzdy z neho nadsena, akurat ze my mame switch compact modular a kupujeme priamo v predajni 🙂

jaavaa
16. sep 2012

@lili007 Ahoj my sme tiez taky ,,silvestrovy,, 🙂. Cakate prve babo? Uz vies kde budes rodit?

lili007
16. sep 2012

@jaavaa Ahojky, tiez si z BA? My uz druhe babo ocakavame. Akurat predavam vselico modre po malom a zadovazujem si nieco ruzove, nech sa potesime ak sa teda naozaj podarilo dievcatko🙂))
Maleho som rodila na Antolskej, teraz si to asi zopakujem. A ty? Co cakate? 🙂

lupena
18. sep 2012

http://deti.bazos.sk/inzerat/18112634/Graco-sym...
má niekto záujem? super cena aj s fusakom

maruska.s
20. sep 2012

zajtra glukozovy test, huraaaa ☹

gloria9
21. sep 2012

Milé mamičky nezhana tu niekto výbavu do postielky?pre chlapčeka?

haka007
24. sep 2012

@maruska.s nic to nie je mna vsetci strasili ake to je hnusne a neviem co a uplna pohodicka teda pre mna len si treba zobrat kamosku alebo nejake novinky aby si to vydrzala tie 2 hodiny 😉

maruska.s
24. sep 2012

uz to mam za sebou, akoze vypit to to nie je az take hrozne, len ten cas, byva mi zle, ked som hladna, tak som sa toho bala, ale zvladla som to 🙂 len dufam, ze to uz nebudem musiet absolvovat, lebo vraj, keby tam nieco nesedelo, tak tam budem musiet na to chodit az do porodu... ☹ tak som zvedava na vysledky

wilinkaa
2. okt 2012

ahojte, ja mám síce podľa mojej doktorky termín 2.1.2013, ale podľa doktora na 3D-čku to je 31.12., aj internet mi tak vypočítal 😀 a ja osobne dúfam, že malinká to stihne ešte tento rok 😉. Preto sa chcem spýtať akú máte výbavičku na zimu pre detičky, aký fusak máte kúpený, resp. nejakú tú zimnú zavinovačku do vajíčka? keďže čakáme prvé bábo, budem vďačná za každú dobrú radu, ako so zimným bábätkom.

naky
4. okt 2012

@wilinkaa ja mam termin 28.12 🙂 oblecko mam uz skoro komplet nachystane, kedze som vacsinu dostala od kamosiek. Takze mam zimnu kombinezu - taku hrubu plysovu /56/ a jednu taku ako oteplovacky /62/, body s dlhym rukavom, dupacky a dupackove nohavice /teplakove alebo flisove/, svetriky a mikiny bez kapuce (aby nezavadzala v kombineze) a tiez mam par kusov flisovych overalikov, ktore sa v pripade velkej zimy zmestia do tej zimnej kombinezy. Fusak nemam, zvazujem, ci ho treba kupit alebo staci hruba deka, no pocula som, ze velmi dobre su fusaky Emitex. Takze ak budem kupovat, tak kupim ten.
A jasne ze mam ponozky, rukavicky a ciapocky - ciapky mam aj hrube zimne aj tenke, vraj je ked je velka zima, tak je dobre dat tenku ciapocku a na to este hrubu zimnu, pretoze cez hlavicku unika 75% tepla.

mirka331
4. okt 2012

My máme termín 15.12, čakáme druhú babu 🙂) niekto z PD

mirka117
5. okt 2012

Ahojte ja mam termin 27.12. 2012 🙂 momentalne lezim na rizikovom na Antolskej,ale dufam,ze ma dnes konecne pustia domov. Baby pridajte sa,ktore mate taky isty termin a chceli by ste rodit na Antolskej 🙂 som dost vystresovana z porodu uz teraz!🙂

wilinkaa
5. okt 2012

@mirka117 tiež budem rodiť na Antolskej 🙂 stres zatiaľ nemám a dúfam, že to ani nepríde (aj keď tomu ani sama neverím :D)

janulap
5. okt 2012

Baby,ta prva torta ten zadocek..to nema chybu 😀
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/javi234/albu...

zuzkafipakova
7. okt 2012

ahojte mi mame termin 8.12.2012 🙂

dudkaaa
8. okt 2012

@mirka331 ahojky,ja som z pd a termin mam 12.12. tak sa mozno stretneme 🙂

mirka331
8. okt 2012

@dudkaaa jeej parada🙂) no dúfam, že áno, si priamo z PD