icon

Decembrovky 2016

demika
13. apr 2016

Ahojte maminky túto tému som založila lebo som nič takéto nenašla a chcela by som aby sme sa podelili o naše skúsenosti a rady ako prejsť tehotenstvom 😊

demika
autor
23. apr 2016

Jooj začala som každé ráno vracať 😞 už piaty deň máte nejaké triky tipy na to??

sportys
24. apr 2016

@demika to by som aj ja rada vedela.Mne je celý deň od rana do večera zle.Nic mi nechuti ☹

zabka72
4. máj 2016

ahojteee 🙂) včera mi lekár potvrdil ze som v 8TT, teším sa neskutočne, takže bude krásny vianočny darček 🙂

anusicek01
4. máj 2016

Ahojte kocky, aj ja sa s radostou pripajam a budem nam vsetkym drzat palceky nech to s prehladom krasne zvladneme do toho decembra 😊

zibritka
8. máj 2016

ahojte, aku kyselinu listovu beriete? 200, 400 alebo 800 mcg? Mam z toho guláš, aká hodnota je primerana pre prvy trinester..

dalida17
9. máj 2016

pridavam sa taktiez kocky,dufam,ze to spolu nejako zvladneme 🙂 nech mame ten najkrajsi vianocny darcek 🙂

dalida17
9. máj 2016

@zibritka mne predpisal doktor az 10mg,nevie naco :/

januska2511
16. máj 2016

Ahojte pripájame saa termín 26.12 ťaháme 8tyzden

motylik47
20. jún 2016

Ahojte 🙂 pridávam sa, ťahám 14. týždeň, zatiaľ mi nebolo absolútne nič, keby som si nevšimla, že už akosi dávno som nemala MS, tak asi doteraz neviem, že už som v 4.mesiaci :D

stofkana
21. jún 2016

Ahojte pripájam sa termín máme 30.12. 2016 momentálne sme v 13tt ... za sebou máme už prvé sono s fotkou nášho drobca ... odber krvi a vo štvrtok nás čaká druhá poradňa (mám priniesť moč) výsledky krvi boli zrejme čo dúfam ok keďže nevolali ... teším sa s vami 🙂

stofkana
23. jún 2016

:D dnes druhá návšteva v poradni ... výsledky krvičky všetko negatívne takže sme radi ... našej fazuľke už krásne vidieť noštek ručičky a srdiečko nám bije ostošesť :D už teraz sa tešíme na novú fotku drobca v 20tt 😀 a i keď sme na začiatku 14tt bruško už mám poriadne a tá váha fúúú hádam po pôrode pojde pekne dole ... (manželík mi aj tak tvrdí si tehotná môžeš si to dovoliť ) :D

gynevra
24. jún 2016

@stofkana kolko si pribrala? Ja mam termin 28.12. Zatial mam len kilo naviac ale brusko oz mam tiez riadne. Kolegyna take nemala ani v 5 mesiaci..

stofkana
24. jún 2016

ja 4kila a zavodnena som riadne musim sa trosku krotit ... vsak prave aj ja sa pozeram na niektore tehulky a fakt mam brusko ako kamaratka ktora je v 6mesiaci ... 🙂

stofkana
24. jún 2016

@gynevra ahoj odpisala som ti ale zabudla som ta oznacit ... pa

martinad91
27. jún 2016

Ahojte baby, ja mám termín 8.12. (to už druhý vypočítaný, prvý vyšiel na 11.12.) - tak to nejako vyzerá, že sa pomaly prepracuje na prelom mesiacov november / december s pôrodom. Tehotenstvo úplne v pohode, žiadne zvracanie, špinenie ani bolesti. Len náladovosť mi troška skááče hore dole.. vytočia ma aj úplne blbostičky.. :D inak všetko super. Chcela som sa Vás spýtať ako to budete tento rok riešiť s letnou dovolenkou. Niekto mi hovorí, že neodporúča letieť lietadlom (to ani nemám v pláne), niekto neodporúča cestovať ani autom na dovolenku.. čo si o tom myslíte??

michala.s
27. jún 2016

@martinad91 Ja som v poslednom tehu letela lietadlom viackrat a vsetko vzdy v pohode, lety max dvojhodinove a to bolo uplne ok. Teraz chceme ist v 25tt a opat let do dvoch hodin. Uz teraz sa tesim

motylik47
28. jún 2016

@martinad91 my sa chystáme autom do Chorvátska, cítim sa fit, takže nevidím v tom žiadny problém. Určite chceme ešte niekam ísť, kým sa dá, a určite je lepšie more, ako kúpaliská.

motylik47
28. jún 2016

@stofkana ja mam veru tiež riadne bruško, a zatiaľ kilo hore, som v 15 tt, ale kamoška je v tom istom týždni, a ešte nevidieť absolútne nič. A to je taká postava, že 40 kg aj s topánkami. Minule sa ma svokra pýtala, či toľko veľa jem, alebo prečo som taká nafúknutá, keď predsa na nej nie je nič vidieť, a bábätko je ešte malé, čiže to nemôže byť z neho.
..... 🙄 ale to je už na osobitnú diskusiu :D

34katka34
28. jún 2016

Ahojte baby 🙂 Ja som v 14 tt, bruško žiadne, ešte som aj schudla a to som si myslela, že váha pôjde pomaly hore, neviem, či mám nejak viac jesť alebo čo :D Ani nejaké výrazné chute nemám, len na kyslé :D.

34katka34
28. jún 2016

@stofkana máme presne rovnaký termín pôrodu 🙂 Skvelé 🙂

stofkana
28. jún 2016

@34katka34 ahoj a tiez si zo ziliny ? rodit chces kde ? ja na 100%zilina

stofkana
28. jún 2016

@34katka34 uz som kukla ze nie 🙂 a ako si ty na tom pribrala si ? mne hned prve dva mesiace nalialo prsia o dve cisla a samozrejme to co mam dost velke to tiez (zadok a stehne) snad sa po porode donutim cvicit ale zrejme budem musiet ... hi

buckeye
28. jún 2016

@motylik47 kazda je ina, niekomu sa male uklada viac dnu do panvy, niekomu ide brusko von, svokra nech sa raduje, ze bude mat vnuca 🙂

34katka34
29. jún 2016

@stofkana tak ja som z Trstenej, bývam vo Viničnom, ale rodiť budem v Trstenej, určite žiadna Bratislava neprichádza do úvahy 😀
Zatiaľ počas tých troch mesiacov som schudla 2 kg a to som ani nevracala ani nemala žiadne stavy nevoľnosti, nechápem 😖 . Prsia súhlasím tie sa mi naliali, ale tá váha ešte vôbec nevyhupla a to jem normálne 😉

stofkana
29. jún 2016

@34katka34 tak to zavidim ja jem normalne pojem dost vody sladke u bue az tak ako prve dva mesiace a vaha ide hore ... uz som pribrala 4kila ... ☹

majkaska
29. jún 2016

ahojte pripajam sa k vam zienky. zajtra mi zacina 14 tt. termin 29.12. drzim palce vsetkym buducim mamickam. 😉

34katka34
30. jún 2016

@stofkana U kazdeho je to fakt individuálne 😉

34katka34
30. jún 2016

@majkaska veľa šťastia aj Tebe 🙂. Ako si prežívala prvý trimester? 😉

stofkana
30. jún 2016

zeny nechapem dnes zacinam 15tt a termin mam 30.12. a ako pozeram napr.majkaska je v 14tt a termin ma o den skor ... co maju ti lekari ine sposoby vypoctov ? nechapem ... 🙂

elza_
30. jún 2016

@stofkana ja dnes zacinam 19 tt a termín mám 1.12. tak myslím, že to aj sedí 🙂