icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

vavenka
19. apr 2010

Pripajam s a ku gratulaciam leontynke, fakt pekne miery, som zvedava na dojmy 🙂

miska1981
19. apr 2010

jeej ako sa to tu pekne rozbehlo 🙂

vsetkym novym maminkam a miminkam prajem vela vela zdravicka, stasticka a vsetkeho krasneho v zivote... 🙂 🙂 🙂

mishah
19. apr 2010

Ahojky 😉

Velká gratulace Leontýnce k Matyáškovi 🙂 😵 😵

Takže teď je na řadě nějaká holčička 😉

arcik: my dostali daně tento měsíc (teda manžel ve výplatě🙂)Akorát za OSVČ to chodí později-když jsem si podávala dan.přizn, sama, chodilo to až duben-květen..

antynka1
19. apr 2010

Ahojky,
tak vratku daně musí fin- úřad vrátit do 30 dnů od termínu na podání daň. přiznání tj. do 30.4.
Dneska jsem byla na poslední poradně, už mě ani vnitřně nevyšetřovala - to už mi říkala minule. No a jak tady nadáváte na váhu, tak já mám opačný problém, minule jsem měla 3,2 kg nad svojí původní váhu a dnes jsem zase o čtvrt kila méně... Nechápu, ale je to tak..... Mimču se daří, bříško roste, takže to dr. naštěstí neřeší 🙂 Tak mě hlavně neukamenujte 😀 Já jsem baculatá od přírody, tak holt čerpám ze zásob 😀

antynka1
19. apr 2010

Leontýnce velká gratulace 🙂 A Matyášek je tedy pěkný cvalík 🙂

arcik
19. apr 2010

holky díky...
antyn tobě obzvlášť že jsi mi to vysvětlila....takže do konce měsíce to musí být na účtech?! 😉

antynka1
19. apr 2010

To nevím, mají to do té doby vyplatit - ale nevím jestli se tím myslí, že to musí být i na účtě. Každopádně nejpozději 30.4. musí zadat platbu.

arcik
19. apr 2010

oki antyn děkuju moc 😉

kitty123
19. apr 2010

Ahoj holky,
také gratuluju k novým miminkům 🙂

iivet
19. apr 2010

Holky mam dotaz. Nekupovala jste si nahodou nektera odsavacku od Aventu?
Ja ji dostala, ale jsem z toho nejaka zmatena pac tam neni cesky ani anglicky navod. Pise se tam, ze mleko muzete odsavat do via poharku, ale me k tomu chybi ten adapter. Koukala jsem na net a tam nabizi Via poharky s adapterem pro okamzity krmeni tak nevim, jestli je to ten samy adapter ktery se da nasadit na tu odsavacku ☹ Pokud nekdo vite, prosim poradte 🙂

kitty123
19. apr 2010

Dnes jsem byla dopoledne v poradně a poprvé na monitoru. Byly už i výsledky na streptokoka a jsou negativní, jsem ráda. Zítra tam musím znova na ultrazvuk kvůli váhovému odhadu. A 30.4. bych měla jít na císaře.

vavenka
19. apr 2010

Kitty gratulujem k vysledkom, u mna to tiez tak vyzera ze s porodnickou naplanujeme porod na 30.4. , ked budem aspon trochu "pripravena" 😅

kitty123
19. apr 2010

vavenko, děkuju. Ty máš jít taky na císaře?

martina71
19. apr 2010

Ahoj berusky, tak jsem stala v kuchyni a teplo po nohach az na kotniky a na konec tuha zatka... ☹ Voda to podle zkoumadla neni, nicmene mam divne v brisku. Uz je to po treti...nechapu kolik tam te zatky je...jinak poslickuju jak o zivot. Dnes negativni streptokok, tak alespon jedna dobra zprava...

Jeeee my mame nove miminko a takoveho cvalika 🙂 . No moc gratuluji a preji zdravicko mamince i miminku!!!!

bramburka
19. apr 2010

cau holky, ja v poradně OK, zavřené hrdlo (no tak jsem se zase zavřela) a mam vysadit magnesko.

antynka1
19. apr 2010

Tak jsem si nechala zřídít elektronický přístup do své dokumentace - co na mě který lékař účtoval a zjistila jsem, že ta moje bývalá GynDr. mi tam kromě běžných gynekologických prohlídek ve stejný den klidně účtovala i péči sexuologa - no to si teda nepamatuji, že bych jí využila jako sexuologa.......

adelka89
19. apr 2010

gratulujeme k dalsimu miminku 🙂
to se nam to tu krasne rozrusta 🙂
pridavam fotecky

antynka1
19. apr 2010

Adélko - to je kulíšek 🙂 Na tý první fotce má úžasný výraz 🙂

vavenka
19. apr 2010

Kitty zatial nie, chcela by som prirodzene, ale ked budem aspon ako tak otvorena, tak skusime vyvolat 😉

vavenka
19. apr 2010

Adel krasne fotky 😵 😵 😵 😵

iivet
19. apr 2010

adelko: to je mazel 🙂

dezyre
19. apr 2010

Nazdar ženy ..
Tak dnes u mě byla na kafíčku kamarádka s půl ročním broučkem a tak si tak povídáme samozřejmě o porodu a já jí říkám, no mě teď dva dny chytaly ráno takový strašný křeče do břicha, že mě asi bolely střeva a že mě to drží třeba celé dopoledne a pak jdu párkrát na velkou a dobrý .. a ona mě povídá, že to nejsou střeva, ale poslíčci, že to měla taky .. a málem nepoznala ani porod, že kdyby jí zase její kámoška neřekla, že asi rodí, tak porodí doma 😀 Tak nejsem jediná, kdo by to asi nepoznal 😀 😀 😀
Holky, ale už se asi něco chystá (no už by mělo) 😀 😀 Dnes krom půldenních křečí do břicha mě zbytek dne bolí ta spodní kost, asi stydká a jsem tam nějaká nateklá...
Ještě se musím pochlubit, že nikdo netipuje, že už mám za necelých 14 dní rodit 😀 Když to někomu řeknu, tak vyvalí oči, že na to vůbec nevypadám. Teda břicho mám, ale každýho zaráží, že všude lítám a neležím a nezkuhrám doma 😀
Holky a ještě jedna dobrá zpráva.. za hodinu se mi vrací drahý z cest 😀 😀 Juchuchůůůůů tak jsem to vydržela a přežila.. blbé je, že asi tak pozítří nebo ve čtvrtek jedou zas pryč 😖

miska1981
19. apr 2010

jej adelka na tej druhej foto uz pozuje asi vie, ze bude mat pamiatku, tak sa pretrca... 🙂 je prekrasny.

iivet ja mam od aventu, ale manualnu, ty hovoris asi o elektrickej, vsak?

dezyre
19. apr 2010

Jejda Adelko, malý sluníčko.. já už ci taky .. 😝 😝 😝

miska1981
19. apr 2010

dezyre, tak to mas moj obdiv, ze lietas kade kade, ja sa uz len gulam z nohy na nohu a som nervozna ako pes, ze som taka lemrava..... 🙄

moj bude na buduci utorok prec, tak dufam, ze prave vtedy ako naschval neporodim....to by som mala pech 😒

iivet
19. apr 2010

miska: ee taky mam tu manualni, jdou k tomu pripevnit ty lahvicky ale ty zasobniky ee - chybi tam asi adapter(nastavec)

lolita.9991
19. apr 2010

dezyre a co ked porodis,tak aj tak pojde?
ja som tiez mala dnes take krcee,a tiez dole som taka trosku opuchnuta tak neviem

vavenka
19. apr 2010

Dezyre ja mam zas opacny problem - ked niekto pozrie na moje brucho - tak sa ma pyta ze kolko deti v nom mam, alebo ci som uz nemala nahodou rodit 😀 😀 😀
No co uz, kazda mame to svoje....
Aale, urcite spoznas, ked pojdes rodit, neboj sa nic 🙂

dezyre
19. apr 2010

Misi, tak já jsem lenošná na uklízení a na žehlení 😝 to se mi fakt poslední dobou nechce, ale courat po venku a po obchodech, to jo, na to mě užije. Mamina si ze mě pořád dělá srandu, že je zvědavá, odkud si toho malýho ponesu a že bude malej cestovatel 😀

iivet
19. apr 2010

vavenka: stejny problem🙂 to je vzdycky: "ses si jista ze tam mas jen jedno?"