icon

Máj 2010. Kto vtedy čaká bábo?

michalag
24. aug 2009

Ahojte 🙂 ,
je tu uz niektorá ktorá vie že čaká bábo v máji 2010? Dufam ze sa coskoro tato tema rozrastie 😵 🙂 😵

hladala som ci tu uz nahodou podobna tema nie je, ak ano tak sa vopred ospravedlnujem

terkajesterka
1. dec 2009

a golfky:

peg Perego Atlantico: hmotnost asi 8 kg, takže celkem lehký; obratnost koleček 😒 není taková, jak jsem si představovala, ale do města to stačí (do terénu absolutně nevhodný, ale to je asi většina golfek). Lehátko polohovatelné a vevnitř je velmi prostorný (máme velké dítě), takže i ve 2 letech si tam lehne a vyspí se, má spojené madlo, takže se s ním dá manipulovat jednou rukou 🙂 to je pro mě velké plus, prostor pod kočárkem je taky velký 😉 , takže super na nákup, vejde se tam i odstrkovadlo. Díky spojenému madlu má i spojenou brzdu, takže se dá zabrzdit jediným zašlápnutím. Velmi lehce se sundavá potah a vypere se, což musím vzhledem k aktivnímu dítěti dělat dost často 😉
Nevýhody: Díky madlu se složí pouze "na placku", takže si myslím, že je dost neskladný, ale my máme velké auto a velké dítě 😉
cena: v obchodě nevím, já jsem kupovala za 1900 z druhé ruky.

mishutka
1. dec 2009

Tak já počítám 15000,- komplet 😀

terkajesterka
1. dec 2009

blanko, ty sušenky vypadají skvěle 😉 hned jsem na ně dostala chuť 😀

blanka.k
1. dec 2009

Akorát v těch sušenkách je hromada mandlí (já koupila obyč. neloupané za 9,-/100g) a jak to není rozemleto úplně na prach, tak někomu může vadit, že to těsto není jak třeba linecké, možná starší lidi, že by jim to lezlo "mezi zuby" 😉 ale jak píšou, těsto 10 min., a pak to krájení, to mi trvalo, jelikož nemám vykrajovátko, tak jsem vzala malou skleničku a nemám ani váleček, tak jsem ukradla manželovi víno, zabalila do sáčku a jela takto 😀 takže rychlovka

blanka.k
1. dec 2009

Tak v TV říkají, že navrhli změnu na tu mateřskou, aby zůstala stejná, tak to prošlo prvním kolem, ještě pár schvalování je před nima, ale hlavní je, že to nezavrhli už na začátku . jupí....jo a říkali, že původně chtěli 10% snížení....asi jsem debil, ale je toto 10%? 😅 https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

aaadus
1. dec 2009

blanka ty sušenky byly včera v ona dnes no a když se teda povedly i tobě, tož je taky zkusím

a objevila jsem asi dalšího favorita kočárek - Mutsy 😀

vladkaz1
1. dec 2009

to nieje 10 sat percent 😅

blanka.k
1. dec 2009

Adus- přesně tak, MF mi tu leží, zítra peču podle nich francouzké kočičí jazýčky 😉 Hrozně se mi tam líbí na str.27 ty Cottilony, ale 3 hod. přípravy? 😀

aaadus
1. dec 2009

blanka na to jsem se taky dívala, jak jsem viděla tu dobu přípravy, tak ani náhodou. moc nemám ráda vaření, pečení když se u toho musí stát půl dne. nevíš kde je v brně nějaký babypark?

blanka.k
1. dec 2009

Jako nějaká taková ta "herna" pro děti? Tak to nevím, mám pocit, že někdo mi něco říkal, že je v Bohunicích, ale nevím, s dětma nějak nikam nechodím 😅

mishutka
1. dec 2009

Jo, viděli jste někdo ty Černé ovce bylo to, ale minulý týden a ovíkendu to opakovali na ct24.
Pani tam asi 3x reklamovala casualplay protože ji furt praskala kostra anechteli ji vráti peníze 😝

aaadus
1. dec 2009

to by měl být obchod s kočárkama a vším možným, ulice netroufalky. já jen jestli nevíš či to není v nějakém nákupním centru když tam mají otevřené i v neděli. mají tam ten kočárek mutsy víš 🙂 a já bych se na něho chtěla podívat a v Ostravě ho nemají
http://www.babypark.cz/

blanka.k
1. dec 2009

Aha, tak to je na ul. mimo hlavní ulici, ale vím, kde to je, vedle fakultní nemoccnice, což je dobrá navigace, ta budova je vidět skoro z celého Brna 😅 Akortá se tam teď hrozně staví a jsou všude objížďky, takže bacha na to. Nákupní centrum tam je, ale asi 300m odtud. 😉

aaadus
1. dec 2009

díky, bude mít manžel radost že zase chci jet do brna 😀

blanka.k
1. dec 2009

Tak pak hoď info, jak je to tam velké a co vše tam mají 😉

aaadus
1. dec 2009

blanka jestli mě tam manžel vezme 😀 já tam sama netrefím. ale máme dohodu, že prý když se prcek bude jmenovat po něm nebude mi kecat do výbavičky 😀

mishutka
1. dec 2009

aaadus:tak to ho obdivuju, můj by mě poslal do ... 😀

blanka.k
1. dec 2009

Tak to mě M. nekecá do ničeho... říkal, že on si to odbyl výběrem auta. Prootže pak začal vybírat ty kočárky a já mu ukázala tady MK a on četl celou diskuzi o Peregu GT3 a byl z toho úplně hotový, a pak řekl, že sice toho bbylo 60 stran, ale furt tam kecaly ty samé baby nějaký "naše" babský keci. Pak ještě přelouskal celoou diskuzi o Casulapl. s4 a vzdal to, prý ať si kočárek vyberu sama 😀 😀 😀 😀 A to byl do výběru kočárku a autosedačky nedávno tak nadšený. Já teda taky, ale to jsem netušila, že i když je človek ochotný za to dát hříšné peníze, tak výběr bude náročný 😅 Si kouoím šátek a budu nosit bublinu na zádech jak indiánská babička a bude 😀

zzuzullka
1. dec 2009

ahojte baby, tak som sa vratila prave od lekara. brali pre istotu krv lebo vysli trosku horsie vysledky na Dawnov syndrom, ale nie o moc, fakt len trochu.vyslo nam 1:310 a ze 1:350 sa povazuje za normal.a meral ho aj hlavicku a tak a vsetko bolo uplne v norme. inak mame 150gramov a 14cm a hlavne to bude na 90 % chlapec.ani mi to nemusel lekar hovorit som to videla krasne sama ako ta antenka trcala 😀

terkajesterka
1. dec 2009

my jsme kočárek vybírali doma společně, ale spíš jsme dali na doporučení kamarádek a příbuzných. Já jsem měla celkem jasnou představu a do té zapadaly stejně asi jen 3 kočárky, tak jsme vybrali ten nejlepší 😉

a autosedačku jsme neřešili, tu první (vajíčko) jsme dostali od kamarádů a druhou jsme pořídili stejnou značku jako to vajíčko, protože to spěchalo (Jiřík z vajíčka rychle vyrostl).

terkajesterka
1. dec 2009

zzuzullko, gratuluju 😀 to bude chlapečků 😀

aaadus
1. dec 2009

zuzul to bude určitě v pořádku. tak už tady máme třetího májového chlapečka 😀
mishu no tak já si do výbavičky nenechám moc kecat. jen říkal, jestli se prý může zajímat o technickou stránku věci 😀
blanka já teď čtu diskusi o mutsy a samé dobré ohlasy. na ty naše cesty je úplně ideální

antynka1
1. dec 2009

Ahojky, tak snad to s tou mateřskou ještě dobře dopadne🙂
http://ekonomika.idnes.cz/materska-se-muze-opet...

zzuzullka
1. dec 2009

baby ja som taká šťastná, keby ste tu boli teraz pri mne tak vás všetky vystískam od radosti 😀 a tú krv beriem ako omyl lebo si myslím, že by malo väčšiu hlavičku a má ju úplne normálnu

blanka.k
1. dec 2009

Zuzul - gratuluji 😉

lucik...
1. dec 2009

zuzzul gratuluju 😉 A byla si na screeningu v I.trimestru?

michalag
autor
1. dec 2009

zuzulka, gratulujem k chlapcekovi a 🙂 😵 tesim sa s tebou ze vysledky su supeeeer 😵 😵 😵

aaadus
1. dec 2009

zuzul já jsem měla hodně špatnou krev a je všechno ok 😉
antynka to by bylo super kdyby nám to vyšlo 🙂

zzuzullka
1. dec 2009

lucik nebola som lebo vtedy som ani nevedela že na to môžem ísť

terkajesterka
1. dec 2009

zuzull - kamarádkám často vycházely špatně výsledky a naštěstí se ani u jedné nepotrvrdilo postižení. Všechny mají zdravé děti. nejčastěji to vycházelo špatně kvůli vyššímu věku. U jedné mé kamarádky bylo dokonce stanoveno riziko Downova syndromu 1 : 15, ale pak zjistili, že jí nabrali krev moc brzo a výsledky byly zkreslené. Po opětovném testu bylo vše v pořádku 😉