icon

Marcovky 2013

emily327
29. jún 2012

Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*

janie80
2. okt 2012

@lea1333 nie, ja som tu este nepisala nic... 😅

lea1333
2. okt 2012

@janie80 tak si pridana 🙂

darlicka
2. okt 2012

@lea1333 Ahoj, pridas prosim ta aj mna Dakujem 🙂

ladyniki
2. okt 2012

@lea1333 Ahoj prosím pridaj aj mna 🙂 ja som to tiež nevedela nájsť len toto som našla 🙂

lea1333
2. okt 2012

@ladyniki
@darlicka ste pridane 🙂

ladyniki
2. okt 2012

no a ako to teraz nájdem lebo mi píše že stránka neexistuje :(

mmoniika
2. okt 2012

@lea1333 dakujem

sonka3
3. okt 2012

@lea1333 ahoj, pridas aj mna pls? dakujem

dufka31
3. okt 2012

Jeeeeeeeeeeeeeej ahojte baby!
Ja sa hram od zaciatku tehu aj na inom fore teda presnejsie odkedy som vedela ze som tehu a to som mala este 2 tyzdne do vynechania menstruacie. 🙂
Ale pridavam sa aj ku vam. Ked chcete napiste kedy mate termin a kolke babo cakate. 🙂
Ja mam 15.3.2013 a cakame uz druhe. Mame uz dcerku. 🙂 A obe babatka boli planovane tak o to viac sa tesime.
Vsetko dobre vam prajem papa. 😉

lea1333
3. okt 2012

@sonka3 si pridana 🙂

romanka2607
3. okt 2012

ahojte pridate k sebe aj mna.... :O

lea1333
3. okt 2012
bique
3. okt 2012

ahojte...moj termin 24.3.2013...ak chcete, pridajte aj mna, rada popisem 😉

biancal
4. okt 2012

ahojte, pridate aj mna? ja mam termin 18.3.2013 🙂 Ďakujem

blatuch
5. okt 2012

poprosim pridat do sukromnej ... T: 21.3.13. Vdaka.

monika_35
7. okt 2012

aj ja by som pekne poprosila do súkromnej.... mám termín 5.3.2013...Ďakujem

bourdka
8. okt 2012

A ja popropsim o pridanie, dakujem 😵

emily327
autor
8. okt 2012

🙂

kuschel81
8. okt 2012

@lea1333 Ahoj,mozem poprosit o pridanie 🙂
Dakujem 😉

consuelle
8. okt 2012

@ivet_ivetka čauko Ivetušik🙂tak dne som bola 16tyžd..mame10cm a tak sa vrteeeeeeeelo miminkooooo🙂nemala som mat sono ale som si vypytala aby aj muž videl..sa moc tešil🙂bo v stredu odchadza a tak nech si mimi trošku okuka..už mi zase bude smutno:(boli sme aj na malom pobyte v permone v Tatrach jaj tam je to parada a skvelu tehu masaž robia,tak som si užila pohodičky(keby si nevedela kam vyrazit s drahym vrele odporučam🙂,aj wellnes je tam super..inak opat migrenujem:(ale beriem to že mame toho vela a tak aj tie starosti robia svoje.postavili sme zrub a nahodili strechu,tak vieš ako to je sami roboši a vybavovačky...a si sa pytala na muža,no naposledy bol pred dvoma rokmi v lybii a terazmu dali kontrakt na rok..asi dva tyždne potom čo som sa dozvedela že som tehu:(no tak teraz len vydržat čo ine mi zostava...pride zase pred vianocami...len ked tí lybijčania su taky nevyspytatelní..z toho mam trošku obavy...no ale čo vy?ako sa citiš?ja už som zacitila pohyby🙂minuly tyžden..ale pri druhom je to skor🙂pri malej som dlho nič necitila,až som sa bala🙂šup novinky ja som sa tu vypisala do podoby 🙂 🙂 🙂paaaaa

consuelle
8. okt 2012

@lyfuska ahoj aj si už bola vysetreni?na tu stitnu..aj mne to zistili po prvych genetickych testoch..tak sa tam mam objednat..hmmm??

lyfuska
9. okt 2012

@consuelle no zajtra rano idem na krv, takze som zvedava ze co a ako..tiez mi to vyslo po prvych testoch, ale endokrinologicka mi hovorila ze vtedy sa to casto stava ze podla nej to bude ok

emily327
autor
9. okt 2012

@lyfuska ahoj, tak ako? Uz viete pohlavie dietatka?

lyfuska
9. okt 2012

@emily327 nevieme, neukecala som ho :( takze musim cakat do 5.11. :( ale inac fajn brusko je uz celkom vidno ale pripadam si taka rozkysnuta :(

emily327
autor
9. okt 2012

@lyfuska aj ja mam mega brusko... nevadi, drobcekovia maju veala plodovej vody, ja som mala velke aj pri prvej dcerke. Ja si tiez pripadam ako taka velryba uz a to som iba v polovici skoro ☹
http://www.geneton.sk/novinky/test-pohlavia-plo...

emily327
autor
9. okt 2012

@lyfuska ten link je uz neaktualny, prepac vsimla som si az teraz,ze tam bolo prihlaseni sa do 8.10.

vvia
10. okt 2012

Baby patrim k decembrovkam kebyze mate zaujem o tehu riflem, kt.som ja na sebe ani raz nemala este aj s visačkou č.40 a č. 42 (kupila som si pre istotu dvoje ja blba 😀 ) tak kuk bazarik

lyfuska
10. okt 2012

@emily327 hej vedela som o tej akcii co mali ale nemala by som nervy na to aby som cakala kym hromadne odoberu krv nejakym vyse 100 zenam :( ak nie viac 🙂

emily327
autor
10. okt 2012

@lyfuska jasne, ved to bol len link... ja by som tiez na to nesla... Ja viem,ze urcite to bude dievcatko, tak uz len v pohode donosit a porodit, lebo dost ma boli podbrusko posledne dni a je to urcite unavou, ktora je fakt hnusna, neviem spavat, som uz chronicky unavena fnuk

lyfuska
10. okt 2012

@emily327 jej aspon niesom sama, tiez ma posldne pobolieva podbrusko a o unave ani nehovorim citim sa ako zombie posledne :(