Marcovky 2013
Ahojte, zakladam tuto temu, pre vsetky tehulky, co maju termin porodu v Marci 2013. Verim,ze si tu popiseme a budeme spolocne zdielat vsetky radosti, starosti, problemy, budeme si pomahat a podporovat sa pocas vsetkych mesiacov tehotenstva.
Vsetky Marcovky su vitane 😉 Tesim sa na vas :-*
no a ako to teraz nájdem lebo mi píše že stránka neexistuje :(
Jeeeeeeeeeeeeeej ahojte baby!
Ja sa hram od zaciatku tehu aj na inom fore teda presnejsie odkedy som vedela ze som tehu a to som mala este 2 tyzdne do vynechania menstruacie. 🙂
Ale pridavam sa aj ku vam. Ked chcete napiste kedy mate termin a kolke babo cakate. 🙂
Ja mam 15.3.2013 a cakame uz druhe. Mame uz dcerku. 🙂 A obe babatka boli planovane tak o to viac sa tesime.
Vsetko dobre vam prajem papa. 😉
ahojte pridate k sebe aj mna.... :O
ahojte...moj termin 24.3.2013...ak chcete, pridajte aj mna, rada popisem 😉
ahojte, pridate aj mna? ja mam termin 18.3.2013 🙂 Ďakujem
poprosim pridat do sukromnej ... T: 21.3.13. Vdaka.
aj ja by som pekne poprosila do súkromnej.... mám termín 5.3.2013...Ďakujem
A ja popropsim o pridanie, dakujem 😵
🙂
@ivet_ivetka čauko Ivetušik🙂tak dne som bola 16tyžd..mame10cm a tak sa vrteeeeeeeelo miminkooooo🙂nemala som mat sono ale som si vypytala aby aj muž videl..sa moc tešil🙂bo v stredu odchadza a tak nech si mimi trošku okuka..už mi zase bude smutno:(boli sme aj na malom pobyte v permone v Tatrach jaj tam je to parada a skvelu tehu masaž robia,tak som si užila pohodičky(keby si nevedela kam vyrazit s drahym vrele odporučam🙂,aj wellnes je tam super..inak opat migrenujem:(ale beriem to že mame toho vela a tak aj tie starosti robia svoje.postavili sme zrub a nahodili strechu,tak vieš ako to je sami roboši a vybavovačky...a si sa pytala na muža,no naposledy bol pred dvoma rokmi v lybii a terazmu dali kontrakt na rok..asi dva tyždne potom čo som sa dozvedela že som tehu:(no tak teraz len vydržat čo ine mi zostava...pride zase pred vianocami...len ked tí lybijčania su taky nevyspytatelní..z toho mam trošku obavy...no ale čo vy?ako sa citiš?ja už som zacitila pohyby🙂minuly tyžden..ale pri druhom je to skor🙂pri malej som dlho nič necitila,až som sa bala🙂šup novinky ja som sa tu vypisala do podoby 🙂 🙂 🙂paaaaa
@lyfuska aj ja mam mega brusko... nevadi, drobcekovia maju veala plodovej vody, ja som mala velke aj pri prvej dcerke. Ja si tiez pripadam ako taka velryba uz a to som iba v polovici skoro ☹
http://www.geneton.sk/novinky/test-pohlavia-plo...
Baby patrim k decembrovkam kebyze mate zaujem o tehu riflem, kt.som ja na sebe ani raz nemala este aj s visačkou č.40 a č. 42 (kupila som si pre istotu dvoje ja blba 😀 ) tak kuk bazarik
@lyfuska jasne, ved to bol len link... ja by som tiez na to nesla... Ja viem,ze urcite to bude dievcatko, tak uz len v pohode donosit a porodit, lebo dost ma boli podbrusko posledne dni a je to urcite unavou, ktora je fakt hnusna, neviem spavat, som uz chronicky unavena fnuk

@lea1333 nie, ja som tu este nepisala nic... 😅