icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
2. feb 2012

@suzan1111 Nic sa neboj a nestresuj sa zbytocne.....zatial mas mozno len nadchu ale zajtra uz fakt ostan doma v postielke s cajickom vedla seba lebo ti to moze sadnut na klby alebo na srdiecko ked to prechodis a navyse mozes teraz ohrozit aj drobca.Nie je to sranda.Ja ked som bola chora tak som mala len sopliky a hrozne ma bolela hlava a som bola taka ako dobita, tak som radsej zasla za lekarkou a musela som brat antibiotika ale radsej som ani po dome velmi nechodila len som lezala pod dekou s knizkou v ruke a som sa vela nalievala s cajom.A preslo mi to relativne rychlo.Robota ti neutecie.......vies ja sa tak stale opytam ze keby si si zlomila nohu a nemohla prist do prace?Co by sa stalo s tou pracou?Bud by ta pockala alebo by ta niekto musel zastupit a to uz je na zamestnavatelovi.Takze ty sa netrap nad pracou ked mas dolezitejsiu ulohu.......takze sup do postielky 🙂

petka296
2. feb 2012

Ja som dnes mala ist do poradne, no citim sa ako zbity pes, takze som radsej ostala doma. Dufam, ze to lekar pochopi a v pondelok ma nezabije.

zlobinka
2. feb 2012

tak a som opat chora 😒 zas ta nadcha..dva dni v posteli mi trosku pomohli,ale tieto dva dni musim prezit v praci 😖

suzan1111
2. feb 2012

@janusha33 no sak uz aj frcim domov,lebo som totalne k.o. robotu som si srpavila a nejak sa mi zacala aj hlava tocit,,asi mam nizky tlak ako som unavena,muzicek ide z prace a utekam domov do postele...nabuduce sa polepsim a kaslem na robotu..ked mi bude lepsie,asi zvazim aj pobyt na PN, doktorka mi ho uz ponukla, kedze cestujem 70km kazdy den do roboty, tak asi sa na bud. poradni na to popytam veru. 🙂

suzan1111
2. feb 2012

@zlobinka jeeeeeej chudatko,tak to sme na tom rovnako,len ja som uz taka unavena..ze som si zobrala teraz poldna volna a idem domov,kaslem uz na to...tak sa drz 😉

zlobinka
2. feb 2012

@suzan1111 no to hej ja neviem co skor v robote,ale hadam to nejako zvladnem, aspon som uzavrela mesiac a spravila papiere,co sa mi tu nakopili a zajtra nejako tiez prezijem a vikend prelezim..ja tiez uzivam homeopatika homoegene9 a na nadchu coryzalia,lebo ze je to o moc lepsie pre tehotetne ako kvapky..tak neviem hadam to zaberie inak budem mat kancel obsypany vreckovkami ako v tej reklame 🙄

janusha33
2. feb 2012

No tak to vam nezavidim dievcata.....este dobre ze mne moja doktorka nedovolila nastupit spat do prace a nechala ma na PN,inac by som bola urcite tam kde vy.Tiez som dost dochadzala do prace a pacienti nam neraz prisli nachladeny a kolegovi ani nenapadlo ich poslat domov,ved to tak dobre, chorym davat procedury.Ale dnes som dospela k zavaznemu rozhodnutiu.Pisal tu niekto o pupocnikovej krvi tak som sa v tom troska hrabala a zistila som ze cenovo je to dost nakladne ale darovanie je zadarmo.A kedze som darca krvi tak som si povedala ze hoci nemam na to aby som to zabezpecila pre svojho maleho, ale mozem niekomu pomoct. Takze asi darujem pupocnikovu krv. Aspon nevyjde nazmar ako biologicky odpad.A ked nedajboze bude nam treba tak mozno pomozu oni nam.

alohim
2. feb 2012

@raa2 vdaka z tip...ked je tak tazke najst nieco malokilove s dobrymi kolieskami;) mozo este toto obzriem: http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-...

@oxiba veru radsej menej veci, babatko rychlo vyrastie. Ciapocky este nemam, prave ie so snurkami nemali vtedy.

Inak glukozovy test ma za sebou...prislo mi zle, tocil sa mi hlava, a aj teraz som nejaka malatna, hoci som sa najedla. Snad to dnes v praci prezijem. Tiez uz uvazujem o PN...ale az v marci, ked bude za mna nahrada.

oxiba
2. feb 2012

@alohim ten test je fakt humáč mňa z neho naťahovalo celý deň...

sisapetrigova
2. feb 2012

@lenkalela ahoj ano aj ja mam jemne bolesti v podbrušku aj vytoky mierne ale vraj je to v pohode a kedy mas presny termín ja mam 15. 5.2012, velmi sa s manželom tešime 🙂

nena13
2. feb 2012

@janinkad Ďakujem za radu -keď budem mať cestu okolo lekárne ,tak sa na to popýtam-fakt mi ide rozožrať vnútro...A etš e aj občas vraciam keď ma to chytí-dosť čudné na 24 týždeŇ.

Vraciate tu ešte niektorá?🙂

sisapetrigova
2. feb 2012

ahoj no ja uz nastastie nie som v 25 tyzdni 🙂

janusha33
2. feb 2012

@nena13 Ja som nevracala ani na zaciatku.....mala som stavy ked som sa rozhodovala ze ci idem ci nejdem, ale nakoniec som to nejak rozdychala.....skor som mala problem sa donutit jest, lebo do mna nejak vobec neslo.Ale za to ma tiez kvalitne este nedavno palila zaha, teraz zatial uz minimalne tyzden je klud.Spoluziacka mi poradila ze jej na to zaberala muskatovy oriesok, neskusala som to takze neviem.Ale skus mozno pomoze.

nena13
2. feb 2012

@janusha33 Ďsakujem za radu,ale niekde som čítala,že sa nesmie muškátový oriešok v tehu-vyvoláva potrat-neviem čo je na tom pravdy,ale radšej nebudem riskovať🙂
Ešte skusim tu Fatru-musim si je isť kupiť🙂

janusha33
2. feb 2012

@nena13 Neviem ja som to neskusala ale spoluziacky co som sa pytala co bola tehotna tak mi hovorila ze jej zabral muskatovy oriesok....tak neviem...radsej neriskuj....

raa2
2. feb 2012

@alohim tieto uz vyzeraju omnoho ale omnoho lepsie. ja ta nechcem odradzovat, ale tie kolieska ti nevydrzia 😒 teda boli by fajn, keby nebol sneh. ja mam osobne radsej vacsie kolieska, lebo ked je teraz sneh a lad po cestach, tak tie kolieska vobec nejdu, natlacim sa ako somar a kocik sa zasekava do tych jamiek kadejakych. na casualy sa mi to nestavalo, ale zase ma az 123-13 kil 😒 mozno by si mohla kocik nechavat v kufri ak mas auto..

fide
2. feb 2012

@nena13 ahoj ja sice nevraciam ale vie ma este fest ponapinat...neviem ci je to v poriadku ale mam dost palenie zahy a kyselinu tak snad z toho...

fide
2. feb 2012

@nena13 muskatovy orech a zazvor mi moja dr ako jedne z prvých bilin zakazala kedze som na rizikovom...

danculka24
2. feb 2012

@oxiba jaajjj nepiš o vani plnej horucej vody a spanku na bruchu 😀 hned by som brala hlavne tu vanu, k tomu casak a kava a nech ma hodinku nikto nerušiii

danculka24
2. feb 2012

@petra1209 jej to je krasne, to odkial si objednavala ? Petka ty už maš toho tušim dost pokupene že ?

danculka24
2. feb 2012

@zlobinka
@suzan1111 babizne šup do postele, nepracovat a oddychovat

janusha33
2. feb 2012

@petra1209 Jeeej to je pekne.....nieco podobne som nasla na http://www.mimisk.sk/index.php?cPath=23&osCsid=... .A aj ceny su myslim si uplne v pohodicke

tiuska77
2. feb 2012

@fide pekne meno ja rozmyšlam nad Elou alebo Ellou 🙂

petra1209
2. feb 2012

@danculka24 www.pampyshop.com objednávala som to z tejto stránky je to medzi vystúženými zavinovačkami. Ale hej už máme asi väčšiu časť pokúpenú. Ja nemám rada stresy na poslednú chvíľu, tak radšej si to takto postupne zháňam v predstihu 😉

petra1209
2. feb 2012

@janusha33 hej sú o niečo lacnejšie len treba dávať aby boli vystúžené, tie sú lepšie pre chrbátik dieťaťa 🙂 toľko rady od kamarátok 😉

cobhan
2. feb 2012

@tiuska77 jedna kamoska sa vola Ellah - rodicom sa vraj zdalo Ella moj jednoduche 🙂

janusha33
2. feb 2012

@petra1209 Ved to......to je asi riziko nakupovania cez net......my asi pojdeme na taketo veci do PL.....aj platene plienky maju kvalitnejsie...aspon mama co kupovala svagrinej tak boli pevnejsie ako tie co sme pozerali u nas.....

petra1209
2. feb 2012

@janusha33 chystáš sa používať látkové plienky? Tak ja som skoro všetko objednala z netu a zatiaľ som spokojná.

fide
2. feb 2012

@tiuska77 Môjmu dievčatku dal meno manžel...pácilo sa nám iba Alžbetka ale to je dosť dlhé a moji rodičia na vychode by ju volali betka to sa nam obom nepácilo...tak sme nevedeli co stym a potom manzel prisiel ze Eliska znamena to iste ako alžebetka že to je cesky ekvivalent... tak som suhlasila a on ... hrdy tatko 😎

danculka24
2. feb 2012

@petra1209 velmi pekne veci maju na tej stranke, ja sa stale rozhodujem ci kupim klasiku perinku alebo aj zavinovacku