icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

fide
3. feb 2012

@oxiba Dakujem ste zlate ze ste ochotne poradit... my nemame iba asi 1tyzden plienku cez den ale nie je to este 100%...tak asi to treba viac trpezlivosti z mojej strany ....ja by som uz chcela aby som nemusela kontrolovat... 😉 mliecko mame kazdy vecer pred spanim a cez den nam dost pije kedze sme mali stale problemy s mocom :( ona by chcela ist na Wc a nie na nocnik ale ked u nas sa na Wc vobec nekuri a ona sedi na nocniku aj pol hodku taak sa bojim aby sa neprechladila...V detskej stolicke uz nesedi davno a papa tiež sama, rozprava uplne vsetko aj to čo by nemusela🙂 ona je taka mala rozumnica vie kopec basniciek a pesniciek a mozno toto je taka jej leniva uchylka 🙂

cimage
3. feb 2012

Tak mame to presne za 3mesiace. Uz sa nejak pripravujete na porod? My by sme chceli do vody rodit. Snad nam to vyjde a z maleho bude rybicka 😀.

maskyna
3. feb 2012

@bambulla dakujem pekne,uz mam objednanu 🙂 a tesim sa na nu

maskyna
3. feb 2012

@fide no vies my mame synceka,ktory ma 5 rokou a sppinkava pri nas 😒 ,viem ze sme urobili chybu,takze budem sa snazit pri druhom to napravit 😉 dufam ze sa podari 🙂

mirkave
3. feb 2012

@fide ja uz ani nepamatam ako sme sa odplienkovali,ale viem,ze to bol zdlhavy proces.
inac este aj teraz-a to ma simka 5 a pol roka-jej musime pripomenut,ze nech ide cikat alebo kakat,ked vidime ako podupkava na mieste.ona nema cas sa ist vycikat a neto kakat 🙄 .a v posledne dni je kakanie stylom:mamiiiiiii pod mi pomoct.a to si sadnem na zem na zachode,1-2-3 a tvarim sa,ze aj ja tlacim 😅 ."nema cas" sa ist vykakat,zdrziava to a potom to ide tazsie 😖 .no a mas ma potom vidiet pri vstavani 😀 hotove nemotorne kahelo 😀
jaj a este ma napadlo,ze sme ju ,ked bola mala,strasne chvalili a tieskali sme dobremu vykonu na wc 😀

mirkave
3. feb 2012

vozítko máme už doma 😀 (je to fotene narychlo) neskutocne sa mi paci 😅

petka296
3. feb 2012

@mirkave pekne, podobne ako nase 😎

fide
3. feb 2012

@mirkave aj mne sa rata...

fide
3. feb 2012

@cimage no veru ja som si uvedomila ze o tyzden uz budem v 7 mesiaci a ani som nedufala ze sa do tohto stadia dostanem ...Vdaka Bohu...

alohim
3. feb 2012

@mirkave pekne pekne, ja by som sa tiež vytešovala 🙂 náš dnešný nákup kočíka žiaľ nevyšiel (nemali na predajni všetko), dokonca sme našich favoritov vyškrtli a uvažujeme o iných. No aspoň sme kúpili postieľku, matrac a vaničku na kúpanie a pár drobností 🙂

Takže noví favoriti (od najnižšej ceny po strop): Espiro Vector Pro 2011, ABC Design Turbo S4, CasualPlay S4 Uni, Jané MUM Formula Rebel. Takže ide sa pozerať do ďalších predajní. 🙂

mirkave
3. feb 2012

@alohim este sa tesim,ze dokupim nejake prkotinky ku kociku-sietku,slnecnu clonu,rukavnik na zimu.......
a co ste preco vylucili svojich favoritov?inac tie,co mas na obrazku su peknucke 🙂

danculka24
3. feb 2012
mirkave
3. feb 2012

@danculka24 peknucky kocik 🙂

mirkave
3. feb 2012

inac mam zaujimavu (neprespanu) noc a den za sebou-drobcek stale kopeeee a kopeeee,ze sa mi ani spat nedalo 😅

danculka24
3. feb 2012

@mirkave dakujem, ste ma navnadili fotkami tak som nasla tento nas, akurat sme objednali vnutro s kvietkami, sak aj Tobiasko bude mat paradny kocik

danculka24
3. feb 2012

@mirkave 😀 zato ja som dnes tu nasu stuchala lebo sa nejak nehmyrila tak som do nej štuchla / juj ja som hnusoba, ale sak som sa zlakla/ potom trošku pokopkala a zase spi

janusha33
4. feb 2012

@danculka24 No tak nas zase tak na striedacku ale samozrejme pol piatej rano a on asi zacal hrat futbal.Idem skusit lahnut spat, mozno aj maly zaspi lebo to je uz tretia noc co mi toto urobil ze o pol piatej rano ma zobudil a teraz neviem zaspat.

nena13
4. feb 2012

@fide presne aj ja som na rizikovom,tak nepijem žiadne bylinky a snažím sa vyhýbať koreninám....
@janusha33 Ja som už aj plienky kupil v Poľsku-su trolinka menšie,ale som spokojna....
@danculka24 Ja mam aj -aj-zavinovačku-za 5 eur v Poľsku-ale to bol výpredaj-tak to nekup🙂Do krstu na trhu v Poľsku za 14 eur(ale v iných stánkoch ju mali za 20) a perinku z internetu-len mi chýba výplň do nej...

nena13
4. feb 2012

@mirkave Vidíš asi aj mna kôli tým hlienom stle napína a vraciam-nenávidím to a to mam celé tehu nadchu a niekedy je to hrozné,ale zvykla som si 🙂

nena13
4. feb 2012

@danculka24 Mne už dva dni nepomáha ani štuchanie-zas som z toho nanervy-nič nekope-joj ,človek sa tu niečo vynervuje-ja zas nemám celú noc vyspatu,leo si stal skušam bruško či ma nekpone a malý nič.... 😠 ☹

tinci
4. feb 2012

@stvura tiez som sa jej pytala na porod, nahodne ju mala moja kamaratka, ktora musela ist na cisarsky a pri uspavani ju hladkala po ruke a ked ju po par dnoch stretla na chodbe tak ju doktorka poznala po mene a hovorila jej podrobnosti porodu co sa teda casto nestava u inych...

janusha33
4. feb 2012

@nena13 Tak ti poziciam svojho maleho......ten kope o dusu....a najradsej rano o piatej....takze tiez nie som nejak brutal vyspata.....a cez den sa ozyva tak priebezne.....ale rano a vecer o dusu....

janusha33
4. feb 2012

@nena13 Na bylinky ma upozornila svagrina uz na zaciatku ale riskla som lipovy caj ked som bola chora ale iba raz a radsej som potom pila iba ovocny a co sa tyka korenin tak to tak normalne.zase zeby som jedla jedlo bez chuti to nie.....tak normalne......ale ani prilis korenene mi nechuti.....

janusha33
4. feb 2012

@nena13 Do Polska sa chystame ale musime pockat kym sa umudry troska pocasie lebo v takomto pocasi ja urcite nikam nepojdem a navyse su tam o nicom cesty na nasej strane takze pockame.....ved este mame cely marec pred sebou lebo v aprili tam uricte nepojdem uz.....

snu
4. feb 2012

@nena13 ahoj,,ked bekopka nic si z toho nerob,,mna pri prvom tiez malo kopkal a ked som isla na sono,tak mi dr vravela,ze maly tam ma disco,ze ci ozaj nic necitim?!! :D a ja som necitila,, hovorila,ze sa im to stva,ze deticky sa v brusku mrvia a mamicky to necitia :D asi nas chcu nechat odpocinut :d ale tak keby si zas dlho nic necitila,tak urcite je lepsie ist na kontrolu..

stvura
Odpoveď bola odstránená
petka296
4. feb 2012

@nena13 Ahoj, vies mi posim ta povedat kolko vas vysli tie plienky v Polsku?

petka296
4. feb 2012

@mirkave pripajam aj ten nas. Tie kruhy su biele a zlte 🙂

janinkad
4. feb 2012

@alohim skus este Tutek alebo Zopa...ponukli mi ich na predajni,su uplne lacne a aj lahke ,vahovo pri skladani a manipulacii.Tiez som o nich ani neuvazovala a uz je objednany..lebo sme skusali ako sa nam zmesti do kufra.a To mame Golf Plus a veru som nepomyslela ze by bol s tym problem,ale muz viac aj na toto prizeral🙂)

janusha33
4. feb 2012

@stvura No tak ten moj urcite nespi 20 hodin.Ked spi nejakych mozno 10 ze je v klude, z toho 8 spim aj ja a poobede mavam take obdobie kludu a potom to zacne nanovo ze je akcny az do vecera.Zacinam sa obavat ci nebudeme mat problem so spanim po porode ale nejak ho naucim.