Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
Babulky, ked aj vcera aj dnes som mala bolesti v krizoch a vyzarovalo to az do stehien, a mala som bolesti aj v podbrusku, a trvalo to asi hodinu v kuse a potom to vymizlo, a teraz uz nic, to su akoze ti tzv. poslickovia?? Dakujem za odpovede🙂)a Vsetkym mamickam, ktore to uz maju za sebou, zelam veela zdravicka.A my, co to mame este len pred sebou, zelam rychly a bezbolestny porod🙂) Drzte sa
@cobhan jeejjj moja gratulujem, babulke zelam vela vela zdravicka, držim palce na vysledky
@pokito sak to že nahoda ale aj tie sa deju 😀
@danculka24 to by som chcela 😉 😉
@jarabica123 toto som prežívala ja celú noc.... a potom nič...čakám a čakám
@pokito to by bolo supeeeer, neviem ci ja ale nepojdem skor už 6 den bolesti v podbrusu, strasne neprijemne to je ☹
@danculka24 no pri mojom stasti budete uz vsetky mamicky a ja budem posledna pupkaňa 😖
baby nemate niektorá podozrenie na pomalý unik plodovej vody? to neustále vlhko dole ma trochen znervózňuje :-/ veľa som si o tom čítala ... je dosť možné že je to len výtok.. ale nemožem si byť úplne istá. do porodnice sa mi nechce zbytočne chodiť.. no dúfam že sa to nejako objastní..
@danculka24 a ako sa vlastne bude volat vase dievcatko?
@pokito aale co ty vieš kedy sa vypyta, to nevieme nikto a nikdy dopredu 😀, noo meno asi bude zrejme až po porode nakolko s tatinkom mame ine predstavy, asi na nu kuknem a vtedy sa rozhodnem 😀
babenky,vsetky ktore to uz mate za sebou a deticky su uz pri vas,veľa stastia a zdravia prajem!!
@iukapiuka mne zacala voda tiect v noci v nemocnici..o jednej som mala len dve male mokre skvrny a myslela som si, ze asi mala viac kopala a z mocaka mi trosku uslo...a o tretej uz bolo jasne, ze to moc nebude...cele nohavicky mokre....a potom so mna tieklo 5 dni v kuse...len ak to je plodova voda, tak musis dostat antibiotika, aby male nechytilo infekciu
@mirkave ahoj, trosku tu strasim personal 🙂. V noci som dostala triasku, ale doslo mi to az teraz, ked mi namerali teplotu skoro 39 stupnov. Nejako som to v noci ignorovala, prevratila som sa na druhy bok, zabalila do perin a spala dalej.
Teraz tu dosla sestricka s dalsim naradickom na krv, tak som zvedava, co najdu. Velmi smutne mi oznamovali, ze asi mi budu musiet dat antibiotika. Tuto to moc nechcu robit, tak to vnimaju ako pohromu. A ja ich stale presvedcam, ze u mna to je normalne...ked mam svoje dni tak mam zimnicu, horucku, zvraciam, mam hnacku (vacsinou diagnoza vrchom spodkom prvy den naraz), boli ma podbrusko, dokonca viac ako teraz po reze a ze sa nic take nedeje.

@cobhan si silná žena, obdivujem ťa a naozaj drzim palce, nech je vsetko v poriadku. aj v nemocnici som si na vas spomenula, ze ci nahodou uz nemate babatko a ci ste v poriadku. drzte sa dievcata 🙂