icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

janusha33
13. máj 2012

Inac baby vsetko najlepsie k nasmu dnesnemu sviatku,hlavne vela zdravicka, lasky, nech su nase deturence zdrave a robia nam iba radost.

janusha33
13. máj 2012

No dnes som mala ist rodit.Ale je ten Risko sikovny ze je uz vonku 😀 😀 😀

macko_usko222
13. máj 2012

Ahojte baby,tak my to uz mame za sebou 🙂 dalo sa to prezit a vzdy ked si na ten moment spomeniem tisnu sa mi slzy do oci,je to krasne...no maly mi uz dava zabrat,tak sa tesim ked trosku podrastie 🙂 drzim vam palceky,teda uz drzime vam /ja a Romanko/ palceky,baby zvladnete to ! cmuk

veronika66
13. máj 2012

@macko_usko222 Gratulujem 🙂))

stvura
Odpoveď bola odstránená
zlobinka
13. máj 2012

@macko_usko222 blahozelam..hodne zdravicka prajem

zlobinka
13. máj 2012

joj 7. den prenasam...joj kedy uz bude mala s nami?...

ss225
13. máj 2012

@zlobinka sme na tom rovnako, ja osm mala termin podla ms 5.5 a podla sona 8.5 a stale nic 😎 ale uz som hadam presla vsetkym, uz som si aj poplakala aj pohnevala sa na malinku (chudatko moje krasne) no teraz som uz v stave nejakeho vnutorneho pokoja, ze teda ked som doteraz vydrzala maximalne do stredy este vydrzim...uvidim co mi zajtra povedia v nemocke, ale uz z toho nie som ako na ihlickach ako som bola este v piatok

zlobinka
13. máj 2012

@ss225 no ja som zatial iba nervozna,ze kedy to pride,len o nieco viac ako pred terminom...uz by si to mohli rozmysliet a prist na svet vsak?! ja mam ist zajtra na pasy,mam aj vymenny listok na prijem,ale to bude osmy den, tak mozno mi povedia,ze mam prist na desiaty...tak uvidime..drzim palce..

ss225
13. máj 2012

@zlobinka verime toho ze si to ti nase krasky konecne rozmyslia, ale su prilis mudre a vedia kde je najlepsie, len chudatka my...tak si drzme palce navzajom, tiez idem zajtra na pasy tak som zvedava... ked som bola v paitok na pasoch tak nas tam bolo 9 zien vsetky po termine a vsetky tehotne s dievcatkami...no davaju si nacas slecny a pritom sa hovori ze chlapci su lenivejsi...dievcatka su mudrejsie zrejme hehe

katkamiki
13. máj 2012

@lilianka1199 dakujem pekne, ale neviem, ci s tym budem suhlasit, asi radsej pockam, kym sa malemu bude chciet ist von 🙂

katkamiki
13. máj 2012

@verca007 no ved presne, mam este cas, este ani neprenasam a uz by chcel riesit nejake hovadiny 🙂 nedam sa 🙂

verca007
13. máj 2012

@katkamiki ja od dnes zacinam drepovat, lebo vyvolavacka a podobne veci neprichadzaju v uvahe.
aj som sa dnes poriadne najedla a spala som poobede aby som bola fit pri porode :D

kisasonka83
13. máj 2012

@tiuska77 ahoj ja som nechala asi 10kg v porodnici a kojenim mama dole dalsie 3kg,len t brucho mam ako v 5mesiaci ☹ ale chcem od zajtra pomaly zacat cvicit tak to snad pojde dole

stvura
Odpoveď bola odstránená
katkamiki
13. máj 2012

@verca007 Drepy pomozu????? no asi aj ja zacnem 🙂 Co sa tyka spania a papania, tak to ja kazdy den sa poriadne najem a potom si poobede pospim 🙂

katkamiki
13. máj 2012

@stvura mne dnes povedal lekar, ked som sa pytala ci potom nebude plodova voda kalna, tak ze po termine ma budu kontrolovat kazdy den na priteoky a ze tam by videli, ci je zla plodova voda, ci nie. tak neviem, ale tiez som moc neni za prenasanie, ale co mam povedat lekarovi, ked chce pockat... :( ale ved mam este tyzden do terminu, takze mozno to nakoniec pride skor... aj ked podla toho, co mi povedal lekar, ze som neni vobec otvorena a krcok je uplne tvrdy, tak to asi tak skoro nebude :(

alexv
13. máj 2012

@stvura som uplne ten isty pripad, ale moj krcok ani na vyvolavacku este nedozrel.... Drzim palce

janusha33
13. máj 2012

@stvura cajik by som Riskovi ani nedala ani sa nechystam,my to ckanie zvladneme aj s mlieckom a nebudem donho uz teraz tlacit cajik.....ja caj nepijem a ked tak len nejaky ovocny.Keby mal nejaku koliku alebo cosi tak radsej zjem asi nejaku zaprazenu polievku ako bylinkovy caj.Tiez viem ze babatka teda take malinkate tazsie spracovavaju bylinky.Aj matovy cajik si odopieram teraz.

janusha33
13. máj 2012

@stvura Este skus sex ak sa na to citis.Ja uvazujem ci to u mna nesputilo prave vecerne milovanie s muzikom.

alohim
13. máj 2012

@verca007 Ani ja sa necitim, uz vsetko mozne som robila, okna umyla, zehlila, byt upratany, pre maleho nachystane, flakala sa po obchodoch, vela chodim na prechadzky, vcera teply kupel a nic...a tie dnesne krcovite bolesti bruska uz prestali, asi to boli poslickovia alebo crievka 😀 tak pekne b bolo keby do polnoci 😀 mne by stacilo aj do terminu, vyvolavacku nechcem 😒

@stvura Drzim palce...ja idem v utorok, som zvedava ci sa nieco pohlo, lebo minule sa Dr. divil, ze aj kopat na pole mozem ist, ze taky mam krcok 😀

@janusha33 no ja som si myslela ze uz je to tu, lebo aj tie probemy na wc, a nic...ako ti zavidim ze Riska uz mas vonku. Kazy mi hovori, ze uzivajte si este chvile vo dvojici, no mne je to uz dlho...

janusha33
13. máj 2012

@kisasonka83 No brucho mam aj ja ale je uz mensie ako ked som prisla domov pred tyzdnom.a na vahu som sa teraz nepostavila ale cez tyzden ked som sa vazil tak som mala nejakych 85 a na konci tehu som mala nejakych 93 kg.

janusha33
13. máj 2012

@alohim No uplne ta chapem.....este si pamatam ako mne bolo dlho som sa nevedela uz dockat a teraz to vidim aj s tej druhej strany ze hormony urobia svoje a muzik sa tiez musi nejak zhostit svojej ulohy len mu to ide troska pomaly, by som privitala vacsiu pomoc z jeho strany.Este akoby si neuvedomoval uplne ze uz je otcom.Tak sme sa dnes uz aj chytili,uz som si aj zase poplakala lebo ma zacinaju prsniky boliet a musim si mlieko odsavat aby sa mi prsniky nezapalili.Dalsie dve deti by sa pri mne najedli.A tak mi je z toho vsetkeho divne.Aspon ze Risko je zlatucky a pekne spinka takze si viem aj cosi porobit aj oddychnut.Ale ked si spomeniem na veceri ked bol Risko este v brusku a sme pozerali s muzikom filmy a tak....bolo to uplne ine....ako vecery mame uplne v pohodicke lebo ked o siestej Riska okupeme,sa napapa a spi do deviatej.Takze uplna pohodicka.Ale aj tak je to uz ine,taky mam troska pocit akoby nieco stalo medzi mnou a muzom a sme sa nejak nevedli po tom porode spat zblizit k sebe.Mozno po sestonedeli to pojde lepsie,uvidime.Ale fakt uzivaj si este posledne pokojne chvile lebo nikdy nevies ako velmi ti da tvoj drobcek zabrat.

ss225
13. máj 2012

@stvura no ani ja z toho nie som nadsena ale co sa da robit? ked som si vypytala nech mi uz daju vyvolavacku tak mi povedali ze nie je dovod no a sama sa k nej nedostanem a lekarov nepresvedcim ...

bublinka76
13. máj 2012

Baby, s chudnutim po porode pozor. Citala som, ze ked zena koji, doporucuje sa za mesiac schudnut maximalne 1-2 kg, lebo inak sa odpadove latky z rozpustajucich tukovych buniek (napr.tazke kovy) vylucuju priamo do mliecka, co zatazuje pecen babatka. Nemyslim samozrejme chudnutie bezprostredne po porode, ked stracame kila prirodzene, vdaka zavinovaniu maternice, odvodnovaniu atp.

mirkave
13. máj 2012

@macko_usko222 gratulujem maminka 🙂

mirkave
13. máj 2012

@zlobinka
@ss225 zvladnete to babulky 😉 viem,ze je to na nervy,ale babatka nebudu v brusku nafurt 😀 (toto mi prosim povedzte,ked budem prenasat nahodou aj ja 😀 )

mirkave
13. máj 2012

robit drepy?baby a kto by ma asi tak zdvihol? 😀 😀 😀

mirkave
13. máj 2012

@janusha33 janinka,to s tym muzikom-nechcem ho nejak ochranovat,ale ono to tym chlapom trva o nieco dlhsie,lez si uvedomia,ze su uz neni lem manzelmi,ale ze su uz aj otcovia.mne moj risko vravel,ze jemu trvalo aj par tyzdnov,nez si uvedomil,ze to malinke krasne dievcatko,co sa na neho usmieva,co pestuje a co mu prdkalo do ruky cez plienocku je jeho dievcatko.jeho milovane vysnivane dievcatko,ktore splodil a pre ktore teraz zije,dycha,pracuje a uziva si zivot v jeho spolocnosti......teraz to bude asi to iste-kym si naplno uvedomi,ze Tobinko je uz na svete a ze ON je jeho ocko,ktory tu bude stale pre neho.a pre simonku a pre mna 😉
a uznaj-chlapi su vo vseobecnosti take nase male nemehla,co sa starostlivosti tyka 😀
my sme sa pripravovali na rolu matky cele tehotenstvo.akoze to mohli urobit aj chlapi-ved boli cele tehu s nami,ale tak chlapi su chlapi......treba mu dat cas,kym si na vsetko zvykne a kym si usporiada myslienky a zosuladi ich so svojimi skutkami 😅 😉
skus mu podakovat aj za malickost,ktoru pre teba a pre Riska urobi.uvidis ako mu to pohladka ego 😉
o par dni to bude lepsie........

penelopa
13. máj 2012

@stvura
Dobre xixixi.Nasej cajiky zaberaju hlavne kminovy ten jej berie po papani si cvrkne a je spokojnucka.