Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@janinkad Ahooj, no nam tak isto, pojdeme 27. 8. v pondelok, a 29teho bude mat tri mesice presne, tak to staci nejak tak priblizne si myslim, a ako sa inak mate?? Co malicka?? Poslucha?? My uz celkom fajn aj v kocari si uz zvyka a aj noci uz lepsie, len zase mame sopliky, uz asi tri tyzdne a nevieme sa toho zbavit
Baby nemate nejaku radu co a hnacku u babatka?Uz som skusila teraz borovnice ....fuj ale su hnusne....tak uvidim ci to bude mat nejaky ucinok.....mna sice mozno zapecie ale ked to malemu pomoze
No baby tak som prisla do lekara tak je to rota alebo adenovirus......ze uz to najhorsie mame zrejme za sebou kedze uz nem horucky ale mame davat ryzovy odvar,smectu,probiotika a castjesie kojit.Brala mu aj krv na crp tak je to len virus ze nie je to abkteria nie su potrebne antibiotika.....ze nech si z toho nic nerobim ze to moze chytit aj doma ked je v kociku a ze sa ochladilo tak ze to moze aj sa aj tak preniest.Juj chudatko moje.Este dobre ze negrca,ze keby grcal tak nas musi poslat do nemocnice.
Baby tak dnes sme začali používať plienky veľkosť 4 😀 museli sme prejsť z BabyLove na Pampers, lebo už neboli dosť savé a prekakávala sa. Dúfam že tieto 4rky jej vydržia už trochu dlhšie 😎
@alohim ku tomu priberaniu, veď keby aj tento mesiac pribral 1500g my mal teraz 8kg nie? to by si takého valibuka chcela? 😀 ja sa pozerám na túto tabuľku, a tam vidno že sa priberanie trochu spomaluje..určite sa nemáš čoho báť, máš doma parádneho valibuka, ak by aj trošku menej pribral, mu to určite nebude vadiť 🙂
@lunnka ked sa narodila mala 3460 g ale potom zltacka zauradovala,takze ked sme isli po tyzdni z porodnice mala 3180 g a tam sa teda "vydriapala"lebo mala v porodnici aj menej.A to nam pogrckuje a aj kaka riadne,take splechy su za den aj 4 razy v plienke🙂)a aj tak pribera,tak to som rada..
@jarabica123 my teda pojdeme teraz v pondelok.Inak mala je zlata,poslucha,usmieva sa.Ja ked to porovnavam s mojim prvým dietatom tak je anjel.My sme mali sopliky uz v 3 tyzdni,a chrochti stale,ale to je asi aj z toho grckania,behne jej to tam a uz je.a rano vzdy susniky vyberam.V noci sa tak 2-3 rany zobudi.A nad rano,okolo 6 ked sa usmieva,akoze vyspata a ja by som tak spala,hodinku sa popozera a potom spi aj do 8 ,9,takze celkom fajn.Mne sa tak nechce s kocikom spacirovat,pri prvom som nachodila kilometre,ale bolo nas aj viac a samu ma to nebavi.tak ju len tak na dvor odstavim🙂
@suzan1111 no ja som zvazovala zmenu mlieka aj ked asi nepomoze ale chcem skusit, my mame problemy od narodenia, mala mi sama vobec nekaka, jeden lekar sa vyjadril za operaciu a druhy vraj nie, tak sim mam vybrat, tak stale behame po lekaroch ale v podstate nic nikto zatial nevyriesil, no a za posledny tyzden mi nechce jest vobec cez den
Dievacta, ked Vam prisiel ten prispevok tych 683 , ci kolko to je, prisla Vam aj amterska? mne prisiel ten prispevok v stredu ale materska stale nic :(
@katkamiki mne materska prisla presne ten den ako prispevok - ale meskala 1 den len mi vzdy chodi 14teho, posielaju to 2 rozne institucie, tak by to nemalo nejak na seba vplyvat
@iukapiuka Radsej virus ako bakteria,snazim sa aj v tom zlom najst nieco dobre.Pozerala mu vsetko,aj uska aj brusko,aj ho pocuvala aj hrdlo aj teplotu merala aj krv mu brali na CRP tak zistili ze to je virus.Ale uz mu je asi lepsie lebo doteraz mi na chrbte posledne dni nezaspal a teraz uz spinka na chrbte.No ale dostat donho smectu je umenie,par lyziciek a zisti ze je to hnusne tak vsetko vypluva.So striekackou to iste,vsetko vypluva.nejak to doriesim.Ale co pocuvam tak je toho na okolo kopec.
@janinkad tak aspon ze je dobrucka, nasa tiez nie je zla, len nechce spinkavat cez den a to je najhorsie, pretoze si nic nemozem porobit, len co idem umyt aspon riad alebo umyt zuby uz zacne plakat a takto vydrzi az do vecera a vecer je uz tak umrncana, ze sa nevie ulozit, narieka na rety, brhli si ocka a cely den prit om nerobim nic ine len uspavam, asppon ze v noci sa ako tak vyspime, zacala sa terazv poslednom case pravidelne budit o 12stej a potom sa napapa a spinka do 4:30, a potom sa uz rehni, chcela by sa rozpravat ako tvoja🙂 a tiez ma poraza co by som este spala🙂)sem tam si este pospi do osmej alebo uz nespi vobec az do vecera, no poviem ti, je to niekedy fuska s nou🙂 ale co uz, ja som rada, ze je to aspon takto, mohlo by byt aj horsie, a teraz som pozerala, ze zase hlasia tie tepla, tak zase nebude spinkat, ona neznasa teplo chuda moje, a ked pojdes niekedy do mesta daj vediet by sme sli aj my, sice vacsinou si v kocari troska najskor polace ale potom uz ok🙂 a vy uz ste boli na ockovani?? Ktorej dr. detskej chodite?? A este kojis alebo ste na umelom mliecku??
@jarabica123 chodim k Matusovej,volakedy bola pri zimnom stadione teraz je prestahovana na hlavnu pred nadjazdom.ockovat nas bude az o 2 tyzdne.ty komu chodis?ja do mesta ani moc nechodim s kociarom ,lebo ked mam aj Davidka to zase jemu musim robit program,my chodime do Tovarnik do parku,tam byvame,tak je blizsie.ja este kojim,dufam ze este vydrzime.Mala ked boli tie tepla tak spavala doma,von sme chodili navecer,ale tiez nema rada ani zimu lebo je moc naobliekana,a capicu?to bude zaujimave🙂)

Teploty uz nemame.....hnacka este v noci bola uvidim ako bude cez den.Nechce sa mi nasilu ist k lekarovi ak to nie je nic ze to budu fakt len zubky.Svagrina mi hovorila ze to sa mu moze zbok aj v dasne hybat a preto je taky.Zase ked si predstavim pohotovost tak vidim cakaren plnu ciganov a chorych deti a bacilov a ked mu fakt nic nie je na co tam s nim pojdem?Iba co si nejaku pliagu donesie.