Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@lunnka dakujem velmi pekne
@cherry1981 ja som si vzdy myslela, ze chlapi su lenivi, ale ako tak pozeram, tie dievcatka su lenivejsie 😀. ale uz som kludnejsia...ked vidim, ako kazdy den kusok po kusku urobi nieco nove, co den predtym nerobila. keby bola "chorucka", tak si myslim, ze by sa nehybala tak, ako sa hybe. ale no tak uvidim, kazala mi prist na zaciatku decembra, ale verim, ze to jej tam Kristínka také kolotoče predvedie, že bude "cumiet" 😀. a ked nie, tak pojdeme na rehabku, no. ukazu nam cviky a bude, ved to nie je take strasne. len vcera som tam sla taka natesena, aku krasnu zdravu dcerku mam a ona mi hento zahlasila. tak som bola z toho taka smutna...
@lunnka inak, akesi same nedobre spravy nam tie doktorky davaju na tych poradniach, ze?
Moja zabka mala dnes vzadu okolo krku akesi bodky. dala som jej troska bananiku, moze to byt reakcia na to?ale to bolo tak 5 minut po zjedeni toho bańaniku. take bodky a vnutri biela bodecka...dufam, ze to nie je nic vazne.
@tiuska77 my sme objednali Kristinke pekne puzzle, take ine, ked bude starsia, moze skladat. ak chces, kukni tuna
http://www.baby-babatko.sk/kategoria/dekoracie-...
@michalienka25 ved pozeram... a tie bodky snad to budu len potnicky, banan by nemal nic robit
@michalienka25 ja som presne toto dnes pozerala ale som chcela macku pu či jak sa to vola xi 😝 aj ked mám dievčatko nechcem všetko take dievčenské a si spokojná je to také ako na obrázku?
@lunnka tak potom daj vedieť či si spokojná...do vianoc ešte ďaleko 🙂 ..som bola dnes v Poľsku som myslela, že tam niečo kúpim ale nemali 🙂
@tiuska77 no ja som jej zas nieco chcela kupit take prave princeznovske...este nema nic 🙂. a toho macka pu sme kupili svagrininej dcerke, tiez je to krasne. ja som to sice nerozbalovala, ale ta prva kocka je velmi pekna, naozaj ako na obrazku. ja som si to bola najprv obkuknut v jednom obchode, a potom som to objednala cez internet 🙂. takze ja odporucam 😉
@lunnka No na plavanie ideme buduci tyzden, dnes sme teda cicili na fit lopte a uvidim co nam povie neurologicka, a aj tie masaze uz treti den robime, ale mne sa nejaknezda byt ina, co ja viem.
Inak preco, ked mas taky nedobry pocit z toho ockovania, preco si nedala aspon odklad?? Aj ked len o tyzden?, Zatial si si este mohla vselico nastudovat, ako ja, precitala som kopec aj za ockovanie a aj proti, a dospela som k nazoru, uz neockovat. Inak to mas pravdu, ze u nas je to na SK o nicom tie zakony:(( Preco je to povinne?? Ved ty si zodpovedas za dieta nie stat, je to smutne, ale zijeme na SK, raz darmo:(
@jarabica123 nie som sice odbornik ale par dni neznamena vela, cvicenie musi byt dlhodobejsie, pravidelne, vysledok sa urcite casom dostavi, len musis byt trosku trpezliva 🙂
a ockovanie, achjaj, odklad sme mali- prvu davku dostala az po 4. mesiaci, teraz nebol nejak na odklad dovod.. studovala som, citala kadeco a dosla som do este vacsieho chaosu ako som mala.. a poviem ti, zly pocit mam teraz, zly by som mala aj keby som nedala ockovat
...ano.. a ked uz to ma byt povinne, v pripade neziaducich ucinkov by mal odskodnovat
@michalienka25 tie princezničky sú peknučké ja nemám ešte stále vôbec predstavu ako jej zariadiť decku stále máme v tej izbe sklad 😝 nemám vôbec predstavivosť.. 😒
@lunnka no to som tiež pozerala na tej stránke, že pri tých na penove puzzle je uvedené a pri týchto nič ..idem im písať mejla, že či to má dajaký certifikát...dik 😉
@tiuska77 chichi, ja som tiez z tych, co absolutne nevedia nieco doladit, zladit a tak 🙂. na to je expert moja segra, tak vsetko "konzultujem" s nou 😀 . princeznicky schvalila, tak som ich kupila :D
@lunnka jasne, par dni je malicko, ale myslela som tak, ze mne sa ani pred tym nejak nezdala ina, len doktorka nas nejak vyplasila, kazdopadne jej cvicenim neublizim.
O tom ockovani, ja som par noci aj nespala, co som mala hlavu ako melon,az raz som sa zobudila a bola som rozhodnuta a doteraz rozhodnutie nelutujem, urcite nam nejaka materinska intuicia napovie
@lunnka my bývame v byte už 6 rokov a tá jedna izba..disaster 😝 ..som kázala manželovi nech sa do vianoc rozhýbe a urobí aspoň vysprávky okolo okna...takže tiež na zimu 😝 ...aj ja stále pozerám keď nejaké žienky daju inšpirácie ale niektoré to brutálne preháňaju 😎 ....keď ja by som chcela druhe dieťa tak do 1,5 až 2 a chcela by som také tie krásne poschodové postele čo teraz robia s tými úložnými priestormi tak to je jediné čo viem 😀
@jarabica123 ja som strasne nerozhodna 😒
@alohim juuu super a kde si kupila to puzzle super je
@michalienka25 nadherna princeznicka, tieto bezzube usmevceky nemaju chybu 😉
...ani nasej slecne sa nechce pretacat az na brusko, doktorka nam iba povedala, ze jej mam pomahat pri pretacani aby sa dostala az na brusko a dalej to neriesila...tak isto sme na tom boli aj s Pajkou a nic nezmeskala, vsetko dobehla naraz..
@tinci mne budu tak tie bezzube usmevceky chybat...ale verim, ze aj tie zubate usmevy maju svoje caro...ale mam pocit, ze ja si este prave tieto bezzube :D. no ja jej tiez tak pomaham pri pretacani, chytim ju za rucicku a nech sa taha na brusko...ona ma raz prekvapi a bude otocena opicka jedna 🙂
Ahojte baby, tie co mate chlapcekov, ked im stahujete predkozku, nemaju pod nou take biele? Neviem, ci je to vyrazka, alebo koza, ale ako stiahnem, tak je tam take biele a neviem, co to moze byt. Ale neboli ho to, ked mu to chytam, tak nic, neviem :( A robia aj vase deti to, ze ked su na chrbte, tak sa davaju na paty a robia mostik? To sa tak srdi, alebo co? :D
@katkamiki ahoj no ja mam chlapceka a predkozku mu stahujem vacsinou pri kupani a to biele pekne vymyjem ale tak aby ho to nebolelo, najprv to trocha oplachnem vodou a potom jemne ocistim...maval to zo zaciatku ked som nevedela ze mam stahovat predkozku, potom mi mama ukazala co a jak a odvtedy to vymyvam pri kazdom kupani 🙂
juuuu moj maly zaspal dnes bez kolisana v kolise, som mu dala do postielky hracky sak je uz velky hral sa hral, zacal sice kus plakat, mrncat dala som dudlik a spinka 🙂 kebyze mu to vydrzi, konecne by som si aj nieco doma porobila a hlavne sa budem mat cas venovat trocha skole

baby čo nekojíte odkedy hodláte zavádzať biely jogurtík? Môj malý akosi vymýšľa pri ovocnom olovrante som rozmýšľala, či nevyskúšať jogurt ale asi je ešte skoro či?