♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@dadka22 zvycajne vypije cca 120 ml, ale je to individualne
nam brali aj z rucky ale aj z hlavicky ked nebolo vidiet zilku na rucke....
@stvura krasne sa hrali drobci 🙂
aj nam brali krv z rucicky...
mam hlupu otazku,ale pre istotu sa spytam......posnezilo mi trochu pradlo,mozem to drobcovi obliect? (samozrejme ked to vyschne)
@norikk jasne, ze mozes 🙂 ... ved sa to este zehli, tak sa bakterie znicia
pozerali ste damsky magazim ukazovali masaz babetiek....
@sjusiquatro hej, len to tam bolo hrozne narychlo
@dadka22 tak som malého konečne uspala...poradna dopadla o.k.,mame už 59,5cm😉 a budu nás očkovať 13.12,už teraz mám nervy...ešte nám hnisá to na pleci to prvé očkovanie to musí byť zahojené...a hrazdičku sme dostali a je to jediná vec,čo malého zaujme,veľmi rád sa rozpráva s hračkami na nej...🙂
@stvura môj malý to mal tiež také velké a v strede hnis a potom mu to samé prasklo v noci a vytieklo a teraz to je už ako pupáčik,ale má to byť úplne zahojené,lebo ak sa zaočkuje a nemá to v poriadku,zvyknú sa potom vyskytnúť nejaké reakcie(hrčky na krku...) a už som spomínala,že máme síce 5,5kg ale malý je skôr dlhý...🙂 a tí strašne sú zlatučkí pod tou hrazdičkou...😉
@stvura rotavirusy nie su hradene poistovnou ... ja som za ockovaciu latku rotarix (2 davky) platila 110€ a poistovna doplaca len nejakych 12 alebo 13€ za jednu davku 😝 ... kedze to nie je povinne, tak sa to nepreplaca
@stvura ja som sa na to pytala lekarky a ona mi to pekne pozistovala v pocitaci a dohodli sme sa na termin, kedy ho pridem zaockovat a vtedy som priniesla aj peniaze ... ja aj maly mame klasiku VSZP ... a co viem, tak sa plati tolko
no mozno si vtedy platila za pneumo, ale od 2009 su aj tie povinne ... rotarix sa pomaly striekackou pusta do ust a babo to poprehlta a o 4 tyzdne sa da dalsia davka tym istym sposobom

@leomami ahoj a nech vám poradňa dopadne dobre.