icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadka22
29. nov 2010

@leomami ahoj a nech vám poradňa dopadne dobre.

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
29. nov 2010

@dadka22 zvycajne vypije cca 120 ml, ale je to individualne

sjusiquatro
29. nov 2010

nam brali aj z rucky ale aj z hlavicky ked nebolo vidiet zilku na rucke....
@stvura krasne sa hrali drobci 🙂

hobit
29. nov 2010

aj nam brali krv z rucicky...

norikk
29. nov 2010

mam hlupu otazku,ale pre istotu sa spytam......posnezilo mi trochu pradlo,mozem to drobcovi obliect? (samozrejme ked to vyschne)

zuzanockamt
29. nov 2010

@norikk jasne, ze mozes 🙂 ... ved sa to este zehli, tak sa bakterie znicia

sjusiquatro
29. nov 2010

pozerali ste damsky magazim ukazovali masaz babetiek....

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
29. nov 2010

@stvura nám zatiaľ nebrali, tak preto to neviem.

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
29. nov 2010

@stvura pod tou hrazdičkou ste zlatý. Ja tiež rozmýšľam, že ju kúpim, len keď som to spomenula doma, tak to zas bolo, že čo vymýšľam 😀

hobit
29. nov 2010

@sjusiquatro hej, len to tam bolo hrozne narychlo

leomami
29. nov 2010

@dadka22 tak som malého konečne uspala...poradna dopadla o.k.,mame už 59,5cm😉 a budu nás očkovať 13.12,už teraz mám nervy...ešte nám hnisá to na pleci to prvé očkovanie to musí byť zahojené...a hrazdičku sme dostali a je to jediná vec,čo malého zaujme,veľmi rád sa rozpráva s hračkami na nej...🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
29. nov 2010

@stvura môj malý to mal tiež také velké a v strede hnis a potom mu to samé prasklo v noci a vytieklo a teraz to je už ako pupáčik,ale má to byť úplne zahojené,lebo ak sa zaočkuje a nemá to v poriadku,zvyknú sa potom vyskytnúť nejaké reakcie(hrčky na krku...) a už som spomínala,že máme síce 5,5kg ale malý je skôr dlhý...🙂 a tí strašne sú zlatučkí pod tou hrazdičkou...😉

leomami
29. nov 2010

@stvura a tí tvoji som chcela napísať,ako ich to baví pod hrazdičkou...🙂

dadka22
29. nov 2010

@leomami no tak super, nás ešte ani raz nemerali na poradni. a na aké očkovanie to idete?
my by sme tiež mohli dostať tú hrazdičku . Musím niekomu spomenúť, že pod stromček 😀 😀

dadka22
29. nov 2010

@stvura veď hej, ale to nie je ono.

leomami
29. nov 2010

@dadka22 to je očkovanie do nožičky,očkuje sa okolo 3-4mesiaca...takže to čaká aj vás...😉

leomami
29. nov 2010

@dadka22 a je to myslím očkovanie proti-záškrtu,tetanu,čiernemu kašlu,hemofilovým infekciám,hepatitíde typu B,dets.mozg.obrne a pneumokokom...dúfam,že som to dobre napísala a môžeš dať ešte zaočkovať proti rotavírusom,ale to sa hradí...

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
30. nov 2010

@stvura rotavirusy nie su hradene poistovnou ... ja som za ockovaciu latku rotarix (2 davky) platila 110€ a poistovna doplaca len nejakych 12 alebo 13€ za jednu davku 😝 ... kedze to nie je povinne, tak sa to nepreplaca

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
30. nov 2010

@stvura ja som sa na to pytala lekarky a ona mi to pekne pozistovala v pocitaci a dohodli sme sa na termin, kedy ho pridem zaockovat a vtedy som priniesla aj peniaze ... ja aj maly mame klasiku VSZP ... a co viem, tak sa plati tolko

leomami
30. nov 2010

@stvura čo ja viem,tak sa rotavírusy platia a neočkujú sa to sa kvapká do pusy..možno myslíš pneumokoky.to sa doplácalo a teraz je to už zahrnuté v povinnom očkovaní🙂

katrin31
30. nov 2010

@stvura aj mne povedala doktorka ze za rotaviry sa plati okolo 50 € za jednu, a treba to dvakrat

zuzanockamt
30. nov 2010

no mozno si vtedy platila za pneumo, ale od 2009 su aj tie povinne ... rotarix sa pomaly striekackou pusta do ust a babo to poprehlta a o 4 tyzdne sa da dalsia davka tym istym sposobom