icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
14. feb 2011

@gumimaci ty si aka aktivna, ja s Jurkom ledva stiham domacnost ako tak udrziavat ... dnes na mne visel cely den, bol nejaky umrncany

panki
14. feb 2011

@hobit neviem ako dáš pozor aby si potiahol menej.....ale možno že Tobi, keď je kojený a je zvyknutý na silný tok mliečka, nebude mu to robiť až taký problém.....ale my už pijeme len z flaše a stále máme dvojku dudlík tak je zvyknutá silno ťahať a málo jej tečie..... 😖

norikk
14. feb 2011

tak som to zakrukla, dnes sa nam maly skoro otocil 😀 boli sme v kupelni, bol vyzleceny na stole...a ked somm sla skontrolovat vodu, skoro skoncil na zemi,kebyze ho mama nechyti....tvrdy stol a vyzleceny, hned mu to slo

janica81
14. feb 2011

@lola79 nooo nasa Nela zase vonku vsetko sleduje a ked si ju otocim smerom na mna zacne rucat....a ked od seba ze vidi svet tak je max.spokojna 😀

janica81
14. feb 2011

@gumimaci 😀 cistá romantika 😀

norikk
14. feb 2011

@gumimaci ja kukam panelak s mojim furt 🙂 len dnes nie sme spolu a ja kukam,ze panelak uz polhodiny bezi 😕

gumimaci
14. feb 2011

@elixia no ved urcite, som toho isteho nazoru 😀

gumimaci
14. feb 2011

@zuzanockamt ale da sa to, ale dnes bol tiez nejaky umrncany a potom je to tazsie... Kedze mi uz 2 tyzden vstava o 5tej tak mam den dost dlhy 😝 ja uz som si povedala, ze si to zacnem pisat, a jedneho pekneho dna poprosim draheho nech zopakuje podla toho dennicka aspon jeden den 😀

zuzanockamt
14. feb 2011

@gumimaci no nas Jurko zacal teraz praktizovat taku vec, ze od takej tretej - stvrtej sa uz len prehadzuje a poriadne nespi, takze nespim ani ja ... zaspava okolo desiatej-jedenastej, obcas sa aj skor podari a cez den spanok nula bodov, zeby spal na posteli - to tak max.30 minut a aj to chodim okolo neho ako mys, aby sa nezobudil ... takze bud ruky alebo satka, cize ja si s nim pospat nemozem ... cim je starsi, tym je to horsie 😝

janica81
14. feb 2011

@zuzanockamt noooo nezavidim...ale on je od malicka nauceny na satku teraz sa to teda nezmeni..........a nasa Nela cez den spi max.polhodinu tiez....a v kaciku sa max.podari 1 hod...ale to je max...

estterka
14. feb 2011

@janica81 vies co ti poviem,toto aj mne ludia hovoria,ked ma vidia satkovat alebo s malou v manduce,tiez hovoria,ze som si ju naucila..no nenaucila,ona chodila v kociku von,ale ked v nom zacala vrestat,co som mala robit? nepohnut sa z domu?ani 5 minut nevydzala..a lepsie ju mat v niecom,ako celu vahu na rukach..ale zas musim ju pochvalit,dnes vydrzala cely den v kociku,mali sme vybavovacky.neviem,mozno je to tym,ze uz nie je nalezato a vidi,vzdy ju ovesiam hrackami,nech sa zabavi 😀 a obcas aj zaspi..

gumimaci
14. feb 2011

@zuzanockamt ja som s malym spala cez den asi 2x, to radsej dohanam doma zameskane... jej a teraz som si spomenula ze do stvrtka som slubila sesternici spravit pracu do skoly 😝 tak dnes u toho budem sediet ked tato zaspi, bo bude pindat ze naco jej pomaham. 😝

janica81
14. feb 2011

@estterka jasne nemyslim to v zlom...ale ze detickam ked si zvyknu na satku sa lepsie spi a citia sa bezpecnejsie ako v postielke... proste vedia porovnat.... a cim budu starsie budu to viac vyzadovat...

gumimaci
14. feb 2011

@janica81
@estterka tak u nas je kocik cislo jedna, Ondrej v nom dokaze spat aj 3hodiny 🙂

janica81
14. feb 2011

@gumimaci nooo aj my sme tak spavali ale psoledne 2 tyzdne tak max.hodinku...ale idem uz vytiahnut sportak bo sa do vanicky uz ledva zmesti takze ma nervy ze je tam napchata ako v sargofagu 🙂 a tak s ajej necudujem..ale zajtra spojazdnim sportiak 😀

gumimaci
14. feb 2011

@janica81 no super daj vediet ako sa malej pacilo
inak pisala som do toho babymarketu ze hladam sportiak do kufra auta, a ze mi padol ten a ten.. tak mi odpisali, ze by mali dostat aj novu kolekciu do 2 tyzdnov tak este asi pockam. a ze si tam na mieste mozme skusit narvat ten kocik do auta 😀

norikk
14. feb 2011

@estterka mam taku otazku,ake mate doma pocasie? 😀

elixia
14. feb 2011

@gumimaci nooo,to aj my sme mali...zlate casy to boli 😀 Teraz uz iba ja satka alebo muz nosic..tak aspon som usetrena umyvania koliesok po kazdej prechadzke.

lunana
14. feb 2011

Naša malá tiež dokáže spať v kočíku aj tri hodiny, ale väčšinou iba keď sa s ňou prechádzame, keď kočík stojí, tak sa len sem - tam podarí, že spí dlhšie. Inak spánok doma veľmi nehrozí cez deň, max. po pol hodine, tak dvakrát za deň. V noci našťastie spinká dobre, po novom nám zaspáva okolo deviatej - pol desiatej a s možno troma papaniami spíme do ôsmej 😵 ale nechcem to zakríknuť (klop, klop) 😀 😀 😀 😀

norikk
14. feb 2011

zalozila som temu,ze ake bolo prve slovo....tak mi tam odpisuju,ze to bolo mama v polroku,ale nevedome a v placi.....tak aj nasmu akoby sa podarilo v placi kricat maama 😀

zuzanockamt
14. feb 2011

@norikk nas robi to iste, ked je uz moc rozlutosteny a place, tak pomedzi to vychadzaju z neho slabiky, ze ma - ma -ma maaaa 😀 ... nahodna zvukova zhoda ... synovec vedome zacal oslovovat mamu az po roku ... dovtedy nic

estterka
14. feb 2011

@norikk 😀 vies co,tu sa to teraz tak strieda,ked je,ze zima,tak 21 stupnov,ale su dni,ked je uplne na nevydrzanie teplo a mala je len v body bez rukavoch a ponozkach..ale zvykne aj silny vietor fukat,to je tu najhorsie 🙄 a v noci sa ochladi okolo 15 stupnov.ja neviem,co budem robit v marci u nas...zamrzneme 😀

norikk
14. feb 2011

@zuzanockamt kukam prave navody ako skladat satky, no to bude veda :D

zuzanockamt
14. feb 2011

@norikk neboj, nie je to veda, a k tej satke budes mat aj navody obrazove, tak sa neboj a na youtube su tiez dobre videa ... kebyze som som doma a ty si tiez na orave, tak by som ti to poukazovala

norikk
14. feb 2011

@zuzanockamt ta ale podzamok a ts su kustik daleko 😀 a kedy s chystas na oravu??

zuzanockamt
14. feb 2011

@norikk tak je to nejaka vzdialenost 😀 ... pravdepodobne prvy marcovy tyzden, ale este uvidim podla MM

norikk
14. feb 2011

@zuzanockamt no aj ja tak mam naplanovane 😀 ale uz mam slubene 4 navstevy 😀 ....ale jednu asi bypustim,mala som ist ku romanacke, aby mi kazala plienky a jej mei taie, ale kedze bude satka,tak mi to uz netreba....

zuzanockamt
14. feb 2011

@norikk chces zacat aj latkovat? ... ja som tiez nad tym uvazovala, ale ked som kukala, ake mnozstvo plienok existuje, no poriadny chaos som mala, tak asi ostanem pri tych jednorazovkach ... ja som to chcela najmä kvoli baleniu nasiroko, lebo postolky su mu male, ale ked satkujem, tak by to malo byt ok

norikk
14. feb 2011

@zuzanockamt U mna je to presne tak ako pises, akkeby si mi slova ukradla,....to mnozetvo druhov ma odradilo, tyzden som v tom chaosila,rozmyslala co kupit az som sa na to vybodla 😀 .....a maly ma uz 4 mesace, co tie peniaze za jednorazovky, co som vyhodila,uz bysa to nevratilo.....ale rada by som...ale jeto moc zlozite 😀

elixia
14. feb 2011

@norikk @zuzanockamt nie je to zlozite,ked s tym uz zacnete raz..je pravda,ze ich je veeela druhov,ale velmi rychlo by ste sa v tom zorientovali 🙂

Nas ked place tak naozaj,tak skor ze jaaaaj jaaaaj...sa z neho smejeme 😀