♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dobre ranko,
baby dnes sa ondrej zobudil len 2x, a spal by este asi... keby ten moj muz akurat dnes nemusel vstavat 5:15... a zasa som slamena vdova... ktora chcete prist na zur s krpcom nech sa paci 😀
@janica81 aj ja som robila palacinky, a moj prvy plan bol, ze JA ich jest nebudem... 😅
@gumimaci ahoj, to my sme dnes nespali veľmi dobre...mám taký pocit, že keď MM nespí dobre, tak ani malý...neviem či ho nevyrušuje a preto sa budí ☹ ráno sme mali už o 5.30 🙄
inak, človek keď tak skoro vstáva, tak toho aj viac stihne 😀 včera som už ráno o 8.30 mala poumývané okná, vypraté a povešané záclony 🙂
@dadka22 no to je pravda, ked sa mi chce, tak aj ja mam o desiatej vsetko porobene 😀 (ked drobec nema svoj den, je to ine)
Dnes sa nechce mne, tak sme sa s Ondrejkom rozhodli, ze ho prevalame v perinach s hrackami 😎
@hobit, no vacsinou ano, a ked varim, tak bud spi, alebo si ho dam k sebe do kresielka
Ahojte,
no my sme spavali rano do 9..potom do 8 a najnovsie uz len do 7..dufam,ze to nebude takto pokracovat dalej. Inak sopliiime vsetci ostosest, vdaka tomu,kto vymyslel odsavacku na vysavac 😀
@dadka22 to si sikovna,ja aj ked vstanem skor (lebo musim),tak som par hodin este nepouzitelna 😀 Okna som naposledy umyvala ked som sa snazila porodit...ale tak,este cez ne vidno 😀 Tu maju take sranda okna,otvaraju sa smerom von a iba jedno kridlo,to druhe je napevno..my byvame na prizemi,takze to umyjem zvonku,ale na vyssom poschodi nemas sancu.. 😀
xixi dopisujem si s chorvatkou za apartman, vdaka bohu za google translate 😀 to ste vedeli, ze Beba je po chorvatsky dieťa?? 🙂
@elixia no v UK su celkovo taky tradicny, o eurooknach vacsina ludi tam ani nechyrovala. aj niektore stavebne riesenia su divne (napr. odpadova rura vedena po vonkajsej stene domu)... ale co iny kraj iny mrav 😀
no, tak aj my sme zase chori... 2 tyzdne bol klud 😒 inak, nech to nezakriknem, ale zda sa mi, ze konecne ta nasa bambulka nieco pribrala 😀 😀 😀
@gumimaci ta ty si aka international 😀
No divni su,tie odpadove rury ani ja nechapem...a este vela veci..ked sem chodila porodna asistentka ci co to je,tak manzel jej vysvetlil nech sa laskavo vyzuje (vsade mame svetly koberec,oni sa voobec nevyzuvaju,hlavne ze maju vsade koberce), tak sa tak divne pozerala...potom sa vyzula a diera na ponozke..tak sme sa smiali s muzom 😀 😀
@elixia asi preto ze tam nemrzne, a nezamrzne ani voda v trubkach tak nemali nikdy potrebu to riesit. a koberce su fajn, kedze je tam chladno, ale aj na zachode alebo v kupelni??? a ked davaju novy, tak ten stary nedaju prec, len ho prekryju 😀 Bol tu bratov znamy z UK a fascinovan y z pakovych baterii 😀 😀 😀
@stvura že?!! tiež som si to povedala 😀 😀 😀 áno spinkal...takto zrána spí najdlhšie cca 1,5 až 2 hod., takže vtedy robím čo mi treba...
@gumimaci keď Kasian už poleží veľmi málo aj keď má hračky...Ondrejko si poleží?
@elixia no, presne aj ja som ich umývala naposledy keď som už prenášala...naše už boli strašné a aj tie záclony, takže už som musela...a keď slniečko svieti, tak ja mám takú chuť niečo robiť 🙂 my sme tiež donedávna vstávali o 7,30 a teraz najneskôr o 6.00... ale zas je pravda, že chodíme aj skôr spinkať...
@gumimaci no koberce su fajn,ale kedze sa oni nevyzuvaju,tak si predstav ten humus,,a mne po tom ma maly lozit 😒 No baterie..ja som doteraz fascinovana tymi ich dvoma kohutikmi na umyvadle...umy sa ako chces 🙂 v predchadzajucom byte sme mali take este aj v kuchyni..umyt riad bola teda sranda...
@dadka22 ja taketo veci mozem jedine v sobotu ked je muz doma,lebo nase dieta vyzaduje neustalu pozornost..lezat uz daaavno nechce a sam uz voobec..
@dadka22 nepolezi, vacsinou dam hrazdicku na koberec, okolo este deku, a on sa chvilu pohra (snazi sa poodtrhat 😀 ) s hrackamia ked ho to prestane bavil tak sa pogula, rozhadze hracky okolo seba a ked uz na ziadnu nedociahne tak az poto, zacne nervacit a musim sa chvilu s nim pohrat, alebo zobrat na ruky, zatancovat a je dobre 😀
@gumimaci no aj Tobi ma obcas take svetle chvilky, napriklad dnes, ale vacsinou nie 😒
tak to mas rychlokurz chorvactiny, mne sa paci ten ich jazyk 🙂
@elixia ti anglani su fakt divni, aj elektrika na mince je fajn system 😀
Tobi sa zahra na zemi, trosku pocestuje po deke a ked uz nevladze, zacne vrieskat
...lucim sa na vikend, ideme na chatu oslavovat 3 30ky, jedna z nich som ja, sice 2 mesiace po termine, ale predsa 🙂
ahojte..my zacneme cez víkend papat uz mrkvicku lebo uz v nedelu mame 6m..chcem sa opytat ze cim je lepsie mixovat zeleninku tým tycovým mixerom ci tým s miskou??
@sjusiquatro 🙂 ja osobne nemixujem, mojej bambulke to tak nechuti. Robim jej zo zeleninky pyre, iba tak mi to spapa 😵
@kitchima ako cez sitko ci ? 🙂
@sjusiquatro aj mna to zaujima...aj my chceme zacat 🙂
Dobrý vecer...
my sme nejaky dnes nervozny..teda teraz vecer..spat ani z asvet..len sa kruti..mrnci...akoby ju brusko bolelo..je nepokojna..aj minulu noc....sice von ´dnes spala 4 h....
ako sa moze prejavovat nervozita zo zubkov okrem zuriveho zuvania vsetkeho co je na dosah... a slintania??, moze to byt aj celkova nervozita??
aj nas je nejaky nervozny,.janmä ked ho prebalujem ...no to je boj ☹
@zuzanockamt ja teraz konecne malu davam spat.....ani lezat, ani na ruhcach...vsade mrncala......radost...neviem co je ako cert...ale tak som ju nejako utriasla.....🙂
@sjusiquatro Ahoj, ja som zacala mixovat ponornym mixerom a super..ked som to len pasirovala cez sitko tak to mala vysuvala jazyckom z pusy von 😉
Pocujte, vsade sa pise, ze ake zeleninky a maska davat malym, ale nikde sa neviem docitat, ze kolko ma vazit taka jedna porcia na obedik..mojej malej napcham max. 1 dcl takej tekutejsej stravy, niekedy menej, vacsinou to este zapija mlieckom z prska a najneskor o hodinu a pol opat saje akoby sa predtym nenapchala...tak neviem.. Nechcem jej davat vela tuhsej stravy nasilu aby som jej to neznechutila nahodou..
@dadka22 My mame budicek tiez vacsinou o 5tej... mala je hore skor ako slnko 😉
Asi raz do tyzdna sa stane ze doobedu spinka viac ako hodinku vkuse a vtedy stihnem zhruba popratat, poumyvat riad, vyprat, obcas trochu pozehlit ale that´s all..kazdy denmi tu chodi babka varit takze aj ja sa ratam medzi tie "nemozne" gazdine co pri hyperaktivnom bejbi nic neurobia 🙄
@gabika17042010 je to uplne v poriadku,tie prikrmu su len "doplnkom" do jedneho roka,doleziteje,ak kojis,ju nakojit po jedle hned a aj potom ked si pyta.a nenutit ich,musia si zvyknut na inu chut 😉 ak zje len par lyziciek denne,tak super!
@gabika17042010 to je individualne, kazde dieta zje ine mnozstvo ... viac ako 200 - 220 ml treaz este nezvladnu si myslim ... nas zje tak 150 - 200 ml a o nejaku polhodinku-hodinku davam mlieko este - 150 ml

Ahojte...teraz som si sadla.. 🙂 dnes som si na veceru spravila struhanu mrkvu s jablkom, ze podietujem.... manzelovi som chcela spravit palacinky, ale tresla som skrinkou a tak faasa ze som pretala snuru na slahaci, tak sa nekonali palacinky ☹ tak narychlo ze chleba vo vajci...a to milujem..som sa taka napchala..z.e zase bolo po diete 😀
u nas dnes bez dazda..ale pod mrakom a kosa poriadna...a prave dnes moja hviezda sa rozhodla von spat 3,5 h...som bola uz max.vymrznuta 😀 ale tak hlavne ze sa bublinka dobre vybuvala 🙂