icon

Termín pôrodu august 2013

dadka33
20. nov 2012

Ahoj,pridá sa niekto ??? 🙂

kiki75
26. aug 2013

@bianocka je to super, ze to mas uz za sebou. ja sa velmi bojim porodu aj toho, ze ak mi nahodou nedaju epi tak nevydrizm.....☹ a viem, ze je rozdiel, co povies pred tym, pocas, tesne po tom, a tyzden potom 🙂 asi potom uz aj ja poviem, te to ani nebolo take zle......ale teraz......

tinus888
Odpoveď bola odstránená
tinus888
Odpoveď bola odstránená
dzejnus
26. aug 2013

@tinus888 termin som mala 25. ,vcera .... mna pozerali dnes, ale nic nove, furt je to rovnake, ja si myslim, ze ten cisarsky bude .. len nech ma uz nnenatahuju ,lebo jeden ti powie tak a druhy inak tak potom neviem uz co mam cakat teda ☹

tinus888
Odpoveď bola odstránená
mauceuka7
26. aug 2013

klídeček, ja som mala v sob. termín🙂 prvý bol o 13.dní po termíne a bolo to v poho, v skutočnosti nemal žiadne príznaky prenášania ( nedá sa to napresno vypočítať)... len som zvedavá, koľko bude naozaj vážiť, ked ešte pred týždňom malo podľa lekárky 3800g a ja jem stále viac a viac 😝 ... inak Ďakujem dievšese za pomoc, kvôli menu, ešte to neni na 100% či to je ZARA/ dáme iné meno ( viac menej ani neviem pohlavie, povedal mi to lekár v 18 týžd.- nech sme len zdraví 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

martina05
26. aug 2013

@freyjanr ahoj, tak ja stále prenášam, dnes som bola na kontrole, už ma nechcú nechať - bábo má byť veľké, prvý porod SC, zajtra nastupujem do nemocnice a pokiaľ sa to nespustí, v stredu mi budú robiť opať SC...Modlím sa nech je to inak !!!!!!! Veľmi som chcela rodiť spontánne Drž sa !!!!

franica
26. aug 2013

ahojte, vdaka, ze na mna myslite 🙂
Mate pravdu, vcera o 18.35 sa nam narodila dcerka s 3300g a 50cm 🙂 Mierne bolesti mi zacali v sobotu vecer, potom celu noc, tak sme rano isli do nemocnice, do vecera sa este stupnovali a hoci to vyzeralo, ze to pojde dobre, asi pri 5 prstoch to uz neslo dalej nijako, takze sme isli sekciou...nevadi, hlavne, ze sme ok, zotavujem sa, uz bude dobre 🙂
Drzim palce, aby ste to uz aj vy ostatne cakatelky mali sikovno za sebou

tinus888
Odpoveď bola odstránená
dzejnus
27. aug 2013

@tinus888 no ved ja uz nerozumiem nicomu, moja dr. ma poslala pred tyzdnom na prijmovu do nemocky ze nech tam rozhodnu o priebehu porodu, primarka mi powedala ze to nechaju na prirodu, no ale uz vcera zas dalsia dr. mi powedala zze v stredu prist a o cisarskom mi rozpravala ... mam porobene vsetky predoperacne veci, co treba, tak ja uz fakt nerozumiem ,, len prekrucaju ma furt 😨 😨

dzejnus
27. aug 2013

@franica gratulujem, rychle zotavenie prajem, zdravicka vela 🙂 aj mna caka asi sekcia zajtra uvidim co mi powedia, ale uz nech je to aj to, len nech som s malou uz ... uz ma chytaju rozne "depky" z toho cakania .... da sa to vydrzat to po operacii ?

freyjanr
27. aug 2013

@martina05 ja mám dneska termín a ani náznak porodu...držím palce nech všetko dobre dopadne

tinus888
Odpoveď bola odstránená
kate2kate
27. aug 2013

To uz ste vsetky odrodili??? Nejako tu je ticho 😵

tinus888
Odpoveď bola odstránená
kate2kate
27. aug 2013

@tinus888 juj ani nehovor. 40 tt+2, dnes som bola u dr. a ze mam krv v moci, vobec nebola vidiet.Co to moze znamenat? V nedelu mam druhy termin buducu stredu vyvolavacku. Dufam, ze to uz bude!!

dzejnus
27. aug 2013

baby neviem ci to bolo ono, ale mala som bolest v podbrusku ako pri resp. pred menzesom a citila som ako zo mna nieco vytieklo, bol to taky akoby hlien, hrudkovite nieco tahave, nebolo to sfarbene, take bielej farby ,,, mohla to byt ta zatka ? 😀

zuzulletka8
27. aug 2013

ahojte, tak už to máme úspešne za sebou ... 🙂 8.8.2013 sa nám o 23:02 narodil krásny synček Adamko po 15h boji v pôrodnici. Vážil 2 780g a meral 48cm. Prišiel na svet o 2 týždne skôr, ako mal, ale i napriek tomu je zdravý a v poriadku. 🙂 Celý pôrod vyzeral asi tak, že mi 6.8. v noci začali slabé kontrakcie, o ktorých som ešte ani nevedela, že sú to kontrakcie, v priebehu ďalšieho dňa sa postupne skracovali intervaly, až sme 8.8. o 6h ráno leteli do pôrodnice. V priebehu dňa kontrakcie zase ustali, poobede sa rozbehli, len som sa pomaly otvárala. Rozhodla som sa pre epidural a neľutujem, lebo aj s ním to bol pre mňa zaberák, nakoľko 1. dávka mi nezabrala vôbec a celkovo mi ich museli dať až 5, takže fakt nechcem vedieť, ako by to vyzeralo bez neho... Ale nech je bolesť akákoľvek veľká, keď vám položia na brucho to čerstvo narodené telíčko a vy vidíte tú tváričku, hneď viete, že to stálo zato ... 🙂 z pôrodnice nás pustili až na 6. deň, našťastie problém nebol v drobcovi, ale v mamine, ktorá mala problémy s krvou a hrozilo jej vykrvácanie... Teraz sme už ale v poriadku a zotavujeme sa v pohodlí domova ... 🙂

kate2kate
27. aug 2013

@dzejnus ano mohla, vacsinou je to take tahave soplove, moze byt cira, alebo ist do hneda. Mne odisla minuly tyzden a stale nic 😒

mauceuka7
28. aug 2013

ja som bola znova včera na CTG, sono u lekára- 4 hod. púť...termín bol v sobotu a stále uzatvorená bránička, takže ak nič do nedele, v pondelok mám ísť na príjem a dajú nám vyvolávačku....fuj, ved to je proti prírode...i ked čakáme 9mesiacov, tak teraz sa mi to začalo zdať nejako rýchlo 😀

jankako
28. aug 2013

@dzejnus zátka je takej tuhej konzistencie tmavšej farby,s troškou krvi.
@zuzulletka8 gratulky 🙂

barcaja
28. aug 2013

Prekvapivo už to máme aj my za sebou....🙂 S veľkou dávkou odvahy a šťastia, Náš balíček menom Vaneska sa doručil v sobotu 24.8. o 9:30, má 50 cm a rovné 3 kg 🙂 Dnes sme prišli z nemocnice takže som zvedavá aké to bude po tej izolácii v nemocnici 🙂

tinus888
Odpoveď bola odstránená
tinus888
Odpoveď bola odstránená
tinus888
Odpoveď bola odstránená
dasiacik
28. aug 2013

Kocky,ktore mate uz aspon tyzden po termine a idu
vam vyvolavat?

kate2kate
28. aug 2013

@tinus888 mne zobrali moc a v piatok mam mat vysledky. Ale nejako sa tym nevzrusovali. Len mi povedali, ze ked bude mat vytok nejaky zapach, alebo vacsie mnozstvo krvy mam prist. Co nastastie nemam. Ja som tri dni po termine. Dost silne mam kontrakcie, ale potom zas zmiznu, takze nic. Uz by som rada isla. Dufam, ze sa malemu uraci pred vyvolavackou. Chlapy su taky lenivci 😵

kate2kate
28. aug 2013

@barcaja Gratulujem a vela zdravicka prajem 😉

tinus888
Odpoveď bola odstránená
dasiacik
28. aug 2013

@tinus888
Ach,jaj ☹ Tak to sa mam asi na co tesit,co?Ja mam tiez
vsetko super,akurat,ze uz tyzden po termine a zatvorena
na 100 zamkov.