icon

Termín pôrodu marec 2011

bebulik
29. jún 2010

Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?

ladytt
2. nov 2011

@amiiia Kamoška to používa, ale je o skôr pre menšie bábätká, ako poznám môjho ten by z toho už vyskočil :D

magre
2. nov 2011

@mbrazd Ahoj, moj sa tiez nepretaca z bruska na chrbatik, ale inak je vsetko O.K 🙂

magre
2. nov 2011

Tak dievcata, uz sme doma z vyletu, u svokry bolo super, maleho sme zobrali aj na Strbske pleso, joj, perfektne bolo. Akurat mi nejako menej papa, na to, aky bol papkac 😖 Ale novinka tyzdna, uz sa plazime, iba ze smerom dozadu 😀

careamell
2. nov 2011

@asma my sme teraz tiež prekonali takú riadnu nádchu...bolo to o nervy, vysávač šiel neustále ako sme odsávali sople...
Ja som večer pustila zvlhčovač vzduchu, inak odporúčam, najmä na zimu, keď sa kúri, alebo mokrý uterák prevesiť cez postielku...v noci sa mu lepšie dýchalo a nebudil sa...Kúpila som kvapky Sterimar s meďou, to nám pomohlo a aj doktor nám to odporučil...a keď nepomôže, tak jedine k lekárke... ☹

mis_ka
2. nov 2011

zase nam zmenili nazov temy?? nase babatka sa uz narodili... tak preco ta zmena...

ladytt
2. nov 2011

Zas? Ešte koľko krát??

luciferkax
2. nov 2011

@mis_ka tí admini tie témy premenúvajú, stále dookola, ako sa im zachce, nechápem, načo je to dobré... Mne na jednej téme zmenili názov tak, že vôbec nemala zmysel... 🙂

zahadka
2. nov 2011

@mis_ka zjavne sa admini nudia.... 😉

mianc
2. nov 2011

@amiiia hej počula, kamarátka už 3 roky dozadu malú kúpavala v tom od narodenia.. 😀

sirinka
2. nov 2011

@luciferkax ahoj, vidim, ze sa pokusate o tretie babatko, tak drzim palce...

sirinka
2. nov 2011

ja mam vedierko pozicane a ked bola janulka malinka, som obcas pouzila, ale najcastejsie sa kupeme spolu vo vani...

fugu77
2. nov 2011

Ahojte dievcata. Viete mi niektora poradit? Moja mala ma pisulu ako keby poprhlenu zihlavou. Je to z vonku. Co jej mam na to dat? Dakujem za radu.

sirinka
2. nov 2011

@fugu77 no najlepsie co najviac vetrat, rybacia masticka, sudokrem, ak mas, obklady z aloe vera, pripadne na tenucko pytiol alebo imazol....

fugu77
2. nov 2011

@sirinka dakujem za radu. Skusila som imazol.

ladytt
2. nov 2011

Tak prvé pokusy o postavene sa už máme aj my za sebou 🙂

sirinka
2. nov 2011

@ladytt no pokusy mame aj my...ale zatial to ostalo iba pri pokusoch nastastie.. este stale lozime iba dozadu...

amiiia
2. nov 2011

@mianc hej? hm tak som potom nejak pozadu 🙂 lebo ja to vidím prvá krát, a zdá sa mi to dosť od veci 😀

amiiia
2. nov 2011

@ladytt hej, mne sa to zdá také stiesnené, podľa mňa lepšie ak dieťa má okolo seba pri kúpaní priestor a nie sa tlačiť v malom vedre 😉

adelaida33
3. nov 2011

@nika0403 ono je to pekné, ale... ked to raz tak jednoducho prírodne - prirodzene nejde..., napr. pôrod, tak čo? azda nenechajú rodičku zošalieť, či? 😕

adelaida33
3. nov 2011

@ladytt 😀 tak to sú vydarené fotky 😀 krásne 🙂 šikovníček malý 😉 to je také krásne, ako sa snažia, tie ich rôzne pokusy 😀 . pomaly to vyzerá, že môžeš začať spratávať všetky veci, čo máš nižšie ako 1 meter 😀 .

tanalienka
3. nov 2011

zase zmenili nazov temy? nechapem preco 😒

adelaida33
3. nov 2011

@tanalienka asi aby nedával zmysel...

dadka1010
3. nov 2011

Čaute baby, ešte stále nemáme net a keď som u naších nestíham všetko poštudovať, tak neviem čo teraz riešite 😅 . Ja len že si pomaly zvykáme, len sme zase sami, tato odišiel do práce ☹ . Malý sa pokúša chodiť, postaví sa všade, skúša sa pustiť rúčkami, zisťuje, že zem je tvrdá 😀

slniecko103
3. nov 2011

dnes sa nam konecne prerezali prve zubky 😀

adelaida33
3. nov 2011

Jéj, zasa máme normálny a pekný názov 🙂 . Lenže dokedy 😅 ? Ale tak verme, že už nikomu nebude prekážať 😉 .

mianc
3. nov 2011

@slniecko103 tak to gratuľujeme.. my to ešte nemáme ani jedne.. xixi...

inak kočky chccem sa spýtať, moja malá sa nepretáča na bruško ale keď pasie ovečky (to keď jej dám remienky dole) tak sa jej sem tam podarí otočiť na chrbátik,.. na koľko sa jej na brušku nepáči tak sa skôr ťahá na chrbátik.. a keď sa jej to podarí, tak sa začne škeriť sama na sebe, že čo urobila.. 😀 😀 😀 taká je rozkošná..
myslíte si, že je to v poriadku, že sa jej podarí pretočiť na chrbátik ale na bruško sa neotočí, len sa tak vykrúti na bok a s hlavičkou tak akosi zapiera.. ale tak ju ani nejako neskúšame, kým sa tých remeňov nezbavíme.. dúfam, že potom už všetko bude ok.. 😒 ☹

siss_sz
3. nov 2011

@mianc to je take "predstadium", ze za chvilu sa ti pretoci 😉 neboj...len ked ma tie remienky, mozno to este chvilu potrva, ale potom to urcite vsetko dobehne 🙂 a urcite sa jej raz na brusku zapaci... kedze sa bude plazit/lozit...to sa robi bruskom k zemi..moj tiez nemal rad na brusku, ani nespaval na brusku, hoci mi pediatricka kazala ho tak davat (uz ani neviem kvoli comu)...a teraz je stale na brusku... uz ho viem dokonca na brusku aj prebalit..haha..

angela1
3. nov 2011

@mianc nemaj obavy ona to potom všetko dobehne 🙂 , či o pár týždňov skôr či neskôr nie je až tak podstatné - však keď bude veľká nikoho nebude zaujímať kedy začala loziť atď....., hlavne že je vaše veselé pekné slniečko 🙂 🙂

adelaida33
4. nov 2011

Kočky, periete našim marcovčiatkam ešte v detskom pracom prostriedku, alebo už aj pre ne periete v tom, čo celej rodine?

mailinka
4. nov 2011

@adelaida33 ja uz periem v normalnom prasku a uz dost dlho,nemali sme ziadny problem.ono tie detske prasky mi skoro ziadny flak nevyprali,tak som skusila ariel alebo persil a nebol ziadny problem,tak uz pouzivam iba to,ale doma mam este kvantum lovely 😀 a neviem kedy ho miniem. dalsie uz neplanujem,ze by som odkladala na babatkovske veci 😀 .jedine avivaz pouzivam detsku sensitive a tu davam pre celu rodinu 🙂