Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
baby potrebujem radu.malá ráno 3x vracala.Naposledy okolo 9tej. Na obed zjedla iba trošku z ryže, a potom dva sucháre. Na večeru neviem čo jej mám urobiť. Zvyknem husté polievky. Môžem aj teraz? a aké?
no to nase vstavanie sa upravuje, jeden faktor su stolicky, ktore nam konecne vysli. Dalsi je ten, ze mu na noc dam umele mlieko a este ho dokojim a konecne spi do 4, potom nakojim a este do 7pospi. Aj ked to nie je uplna vyhra, lebo vedel prespat celu noc. Ale tak aspon sa vyspim konecne... 🙂
@siss_sz My sme zakotvili pri tom kravskom, aj pediater mi včera povedal, že už je zbytočné učiť ho na UM, ale nášmu aj tak nechutilo 😉 . Síce ho veľa nevypije, ale tak aspon niečo, snáď sa to rozbehne
S tým prebaľovaním je to u nás to isté, musím mať nachystaných plno hračiek, aby som ho zabavila, minule som ho po stojačky zabaľovala, no žiadna sláva. Najlepšie je, že si stále ťahá pipíka, typický chlap, len čo vidí, že je holý, už sa s nim hrá 😅 😀
@dadka1010 😅 😅 😅 aj náš sa stále hrá so svojím 😀 😀 😀
@adelaida33
@dadka1010 😀 aj náš : 😀
Kočky, tak dnešnú nechcenú detoxikáciu neprejem nikomu. Niekde som chytila nejaký výrus, od rána len na WC, vraciam, preháňa ma a k tomu aj krámy 😠 . Až teraz sa mi podarilo v sebe udržať suchár. Len aby to malý odo mňa nelapil. Zajtra nás čaká to kardio, snáď sa pozbieram, ak nie, pojde mamina s mm.
K tej torte, my sme objednali autíčko, čokoládovo oriešková plnka a nejaké ovocie. Malý dostane asi len korpus, ale tak ja mu nachystám inú mňamku 😉 . Oslava asi nebude presne, vychádza nám to na piatok, ale musíme sa prispôsobiť tatkovi, ako príde z práce 😉
my tiez pijeme mliecko ale plnotucne nie z automatu ale asi skusim aj to.aj my si chytame pipika len co sa vyzlecieme,minule sme sedeli na nocniku a kakali sme(chvalabohu posedi) a maly mi vzal mobil a sup snim do nocnika medzi hovna,cely bol okakany.prebalovanie :musime mat topanocky alebo nejaky kremik aby som ho na chvilu zaujala a to ani nevravim o obliekani ked sa chystame vonku .des a hruza.narodeninova torta budeme mat mcqina (ci ako sa to pise)vanilkovo pudingova a narodeniny nam vychadzaju na stvrtok ale bude v sobotu.k tomu ockovaniu my uz mame za sebou asi mesiac posledne uz nechodime ani na poradne,a nemal ziadne horucky akurat ho strasne boleli nozky nevedel sa vobec posatvit a strsne plakal.len na rukach.ale to sa ani necudujem lebo ked som videla ako hlboko mu dali tu ihlu tak som sa az zlakla,ale to vraj az tak musia lebo to ide do svalu
@mianc ďakujem, už má iba hnačku, asi tak 5x za deň, chvalabohu už aj normálne papá lebo 2 dni nič moc nezjedol.
@dadka1010 fúha, tak len nech ti je už lepšie. a aj nám prvé narodeninky vychádzajú na piatok 🙂 🙂 🙂
@tinav a preváraš mu či nie? len sa pýtam, lebo jedni hej, druhí nie...... 😖
@slniecko103 😀 😀 😀 a funguje mobil? 🙂
Nám narodky vychádzajú na stredu, tak asi taká malá rodinná v stredu a veľká sobotu.
@adelaida33 hej hej funguje.musela som dat dole kryt a ho umyt a to ostatne som len zmyla vlhkou utierkou.ale uz my ho nevezmu na reklamacku lebo ten pruzok je uz do cervena(ak vies co mam na mysli) a to je uz druhy mobil jedsen ze uplne znicil .daval si ho do pusy a mi oslintal mikrofon ale ten bol stary .boze ake su tie deti rychle normalne nesstiham striehnut na nho.
@ladytt my asi tiež tak spravíme, vlastne hlavne ešte podla toho, ako bude mať manžel službu... takže ešte neviem... 😒
@slniecko103 Môj ocikal ovládač od mágia a to len stál, čo som išla po plienku a zrazu na zemi ovládač v mláčke celý mokrý. Skúšala som prepínať a nešiel. Až vtedy som zistila, že ono sa to zariadenie bez ovládača nedá prepínať 🙂
@dadka1010
@adelaida33 aj nám na piatok 🙂 od zajtra presne za mesiac....
@adelaida33 ja mlieko preváram vraj sa nemusí no doktorka mi povedala že radšej na začiatok prevárať 🙂 zatiaľ mu to mlieko veľmi chutí tak dúfam že mu to dlho vydrží lebo normálne jedlo teraz u nás nejak nechutí nemá čas sa ani najesť chudáčik odkedy chodí okolo nábytku nič nestíha 😀
aj ja preváram davam kravske mliečko bud z automatu alebo alebo plnotučné z krabice..
Ahojte, sme po kardiológii a je to asi trošku vážnejšie, ako sa zdalo na prvý krát. Ďalšiu kontrolu, sono srdiečka máme 27.2. Doktorka vravela, že by bolo najlepšie, keby pri tom spal. No ale toto neviem ako by sa mi podarilo. Dnes pri rontgnene a EKG reval a pavián, že tie hodnoty boli strašné. Pomaly ani ten papier nebol dosť široký, také veľké boli tie vlny 😅 . Má niektoré vaše dieťatko tiež problém so srdiečkom? Bože len nech to nie je vážne.
@sirinka Doktor tam počul šelest, tak nás poslal, doktorka vravela, že je tam, že zvyčajne do roka vymyzne, ale že u nášho sa jej to nezdá, tak nás objednala na to sono. No nebol v kľude, lebo sa nedal ukľudniť, plakal, ja som ho držala, aby mu urobili ten záznam. Vyznáš sa trošku do toho? By som sa ťa popýtala, na to čo napísali do správy, potrebovala by som to vysvetliť ľudskou rečou 😅

@angela1 no ja uz som objednala tortu, buduci tyzden budeme na dovolenke a potom uz ma janulka narodky... 🙂
@magre ja nevidim dovod na nejake extra zavadzanie KM do stravy...kojim ju na poziadanie, dostava syr, jogurty, co chvila uz aj tvaroh....a KM dostane v strave...