Termín pôrodu marec 2011
Ahojte buduce maminky je tu nikto kto by mal mat termin na marec 2011?
@ladytt Tak mu daj spraviť rozbor krvi. My sme chodili na kontrolné odbery a vždy, keď som chcela, tak nám naša lekárka krv o dobrala a dala na rozbor. Deti, ktoré zle papajú, bývajú aj chudokrvné. Ja som už tiež mala strach, či nebude mať náhodou málo toho železa, preto som mu začala dávať zase kvapky, ktoré sme brali, keď sa narodil. Neviem, či to bolo nimi, ale po asi 2 týždňoch, kedy som mu ich každý deň dávala spolu s C-éčkom, začal papať a vydržalo nám to až doteraz.
Ak by si poprosila lekárku aby ti rozbor krvi spravila, tak by si vedela, či to nie je náhodou tým železom, že ti nechce papať. Môže to byť samozrejme aj inými vecami ale tak treba pátrať 😉
Ja som prešťastná, že malý je, už som si myslela, že asi ani nezačne, ale napríklad dnes zjedol paradajkovú polievku s trochou ryže a králičím mäskom. Ja som potom jedla zapekanú brokolicu so syrom a zemiakmi a išiel sa za tým utrhnúť. Mm mi vravel, aby som ho toľko nepchala, že sa dovracia, ale ja som bola taká rada, no nedaj mu, keď mu konečne chutí..... 🙂
@adelaida33 este kamoskin maly, co ma ten vysokynart ma z protetiky znacku: prorelax
@tinav Verím, sťahovanie je riadna fuška 😒 , ale hlavne, že to už máte za sebou 🙂 . Dokončovať drobnosti môžete postupne celé leto, teraz už radšej oddychujte. Jéj, potom nám sem hoď nejaké foto oslávenca a torty. Ideš sama piecť, či si objednala? Ozaj, ked tvoj malý spí cez deň 2x po 2hod. (ak som dobre pochopila), ako a koľko ti spí v noci? Vyzerá, že máš riadneho spachtoša 😉 .
@siss_sz ešte raz dík 😵
@adelaida33 tortu som objednala u jednej mamičky ktorú to baví ja nemám odvahu na tortu také ľahšie koláče to hej, malý sa polepšil v spánku odkedy sme v novom byte chcela som prejsť na jeden spánok no zatiaľ to nehrozí, v noci sa zobudí iba raz okolo jednej tak ho nakojím a spíme do 5.30 😉 dlhšie nehrozí no túto noc sa obslúžil asi sám 😀 lebo som sa prebrala až o 6, postieľku mám pri posteli tak sa presúva bez problémov 😀 len nech mu to vydrží čím dlhšie 🙂 .
@tinav super, že malý už pekne spáva aj v noci. možno je to z nového prostredia, a možno preto, že je už starší 🙂 . a možno sa dnes v noci nekojil a prespal celú noc 😉 . môj sa zvykne tiež tak raz v noci, niekedy ale prespí celú a niekedy chce papať až dvakrát... je to pre mňa nepredvídateľné, všetko záleží len od neho 😅 . A v nedeľu peknú oslavu prajem, nech máte spolu pekný slávnostný deň 🙂 .
@ladytt Tak ale to už budem mať rok po CR, som si myslela, že aj po operáciách sa môže po pol roku, už si to akosi nepamätám a hlavne som nikdy nemala žiadne operácie, takže som tam vždy len čiarkala 😉 . Neviem prečo po pol roku, asi sa na to opýtam, ale myslím si, že kvôli tomu, že kojením ti dieťatko berie živiny a musia sa asi všetky doplniť, neviem 😉
@ladytt Ja som to pochytila od otca, mám už asi 8 odberov, manžela som tiež nalanárila a teraz som dotiahla aj brata, mal len teraz 18 rokov a celkom sa mu to pozdáva. Mám vždy z toho dobrý pocit, už sa neviem dočkať augusta, dúfam, že budem mať dosť železa, snažím sa teraz papať veľa ovocia a zeleniny. A prečo ti nikdy nevzali krv?
Ahojte, ozyvam sa tu sice len sporadicky, ale predsa, chcem sa spytat, mate niekto uz ocne zuby, nam zacali teraz vychadzat. Dva uz su vonku a dva sa kazdu chvilu prederu, nie je to nejako skoro mat 16 zubov??? Ale aspon si to rychlo odkrutime a ked sa narodi drobcek, tak Jakubko uz bude mat bolestive noci za sebou...
@adelaida33 a yv este spinkate dva razy, ci striedate, ci uz raz? 😉
baby ked som taka hlupa ze som si dala soju varenu môze to malej uskodit? nemam si uvarit nejaky fenikekl pre istotu nech ju nebolí brusko?????? pomooooooooooc
@siss_sz ešte strieda 😉 . trvá to cca 3 týždne, niekedy mu stačí spať už len raz na obed (cca 1,5-2hod.), inokedy nevládze a chce dva razy, doobedu a poobede (cca 2x0,45-1hod.). aj u vás ten "prechod" trval nejako dlhšie, či tvoj rýchlo preskočil z dvoch na jeden spánok?
@adelaida33 no on preskocil hlavne sam... ze som ho isla dat uspat normalne o 10hod a potiahol dve hodky.. co inak nezvykol... a poobede uz nechcel spat..tak to len postupne predlzujeme..ale stale sa nejak nedari pekne spat, lebo alokedy zaspi tie dve hodky... takze byva stale unaveny... ale dva spanky si hodil len c ez vikend, sme boli stale v aute... tak ho to viac zmohlo...
@siss_sz jasné, v aute zaspí skoro každé dieťa 🙂 . no ved, aj ja ho niekedy idem uložiť doobedu, lebo sa mi vidí strááášne unavený, ale nechce a zaspí až naobed raz; no iný deň zaspí okamžite a potom ešte aj poobede si schrupne. som z toho takmer jeleň 😅 .
@adelaida33 ved to... a napriklad nas vobec neziva alebo si nepretiera ocka ani nijake znamky unavy...kym som zistila, ze unava sa prejavuje aj tym, ze stale pada (ked nechodil, tak to bolo este tazsie, chi) alebo ze sa mu nic nedari... aj na to som musela prist... 😅
@siss_sz tak môj našťastie aj vyzivuje, aj si šúcha očká, ale hlavne je mrzutý a, presne ako píšeš, niečo sa mu nedarí, prípadne sa zrazu niekde otlka či padá. lenže aj napriek niektorým týmto príznakom sa niekedy jednoducho pri uspávaní preberie a už je po spánku... musíme vydržať, aj drobci, aj my 😉 .

@careamell Ďakujem sledujem aj jej recepty, tiež by mi to timko jedol, vyzerá to dobre, aj toto vyzerá dobrý článok. Aj nete je ich dobrý pár. Napr toto http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi.... Vlastne sa ani neviem, či je chudokrvný :/