icon

Začiname sa snažiť v júli. Pridáte sa?

gajana1
22. jún 2009

Ahojte babenky
my sa chceme začať snažiť v júli. Vtedy bude mať naš synček 1rok. Dufam že sa pridate viacere snažilky 😉 a že sa nam to čoskoro podarí 😉

janulka04
26. aug 2009

ved to...ale bris, teraz sa to bude sypat a pojdeme jedny po druhej, uvidis..

brisilda
26. aug 2009

jani tak bola by som velmi rada kebyze sa to uz zacne lucka je najblizsie seba nepocitam lebo mne teplota klesa 😖 a to neni dobre znamenie

lucialen
26. aug 2009

Ahojte, tak som naspat a oficialne sa pridavam k septembrovym snazilkam ☹ Mrcha dorazila pred 10minutami. Idem precitat, co ste dnes popisali aby som bola v obraze 🙂

janulka04
26. aug 2009

no dufajme....mozno je to ticho pred burkou, ako sa vravi 😀

janulka04
26. aug 2009

luci....to ma mrzi....tie mrchy by sme mali posadit do lietadla a poslat na 9mesacnu dovolenku uz konecne 😠

lucialen
26. aug 2009

Ja neviem, uz som nejaka apaticka, si pomaly zvykam, ze vzdy pride. No neva, idem do 5teho kola 🙂 Buduci tyzden pojdem asi pozriet doktorku aj s mojimi grafmi 🙂

janulka04
26. aug 2009

ja sa chystam tiez, ale az zaciatkom septembra, ma sleduje kvoli zdr. komplikaciam, ktore mam....tak snad bude vsetko ok 🙂

brisilda
26. aug 2009

lucka tak to ma mrzi ☹ kedy si mala predoslu mrchu??? myslim 1 den. ja som mala 31.7

petafr
26. aug 2009

luci no skoda, ja som si uz vravela, ze budes... A este Katy caka na pondelok, takze to by este stihla do augustovych, aby nebola hanba, ze nik.
Videla som, ze ste sa bavili o porodoch, ja som minule pozerala taky super film o porodoch, pohladam meno a potom vam ho dam, bolo to uzasne, porody v roznych krajinach a roznych zvykov, vselijake metody atd.

brisilda
26. aug 2009

no kocky tak to je teda hanba, ze augustova tehulka tu este neni ☹ dufam, ze to katka zachrani

brisilda
26. aug 2009

luci ako bolo v polsku??je tam nieco nove?

petafr
26. aug 2009

http://www2.disney.fr/FilmsDisney/lepremiercri/
tak som to nasla, tu je uputavka ale vo franine, ten film sa vola Le premier cri (prve zakricanie) a neviem, ci by ste to niekde nenasli na stiahnutie s titulkami, neviem, ci to bolo aj na SVK. V kazdom pripade je to uzasny film.
no to len tak, pre info... 😉

groka
26. aug 2009

ahojte

dnes sme videli pokrok na sone,vajicko rastie a to ma boli vraj,niektore zeny boli prasknutie alebo uvolnovanie a mna od uvolnovania cez rast vajka a potom aj prasknutie,ale nie stale,len ked rasite vraj citim bolest ktora trva niekolko hodin,potom to zas prejde a tak,ovu bude v sobotu alebo nedelu vraj,mozno piatok,takze mame sexikovat od zajtra mozno uz dnes,nemam velmi chut ani,lebo maly stale horuckuje,mal uz aj 39,3,teraz 38,8 a tak,boli sme na pohotovosti,anginu nema a to ma tesi velmi,ma letnu virozu,dnes ju ma skoro kazde dieta,maju vela pripadov na pohotovosti a lekarnicka mi vravela ze uz som nevie ani kolkata co kupuje 2 pripravkov na znizenie horucky,dvomi proparatmi,tazke som mimo uplne dnes,ked sme prisli domov vypytal si kakavko tak som spravila a hned ako ho vypil hodil taku sablu ze mi otickoval kus dalzky na zemi a celu sedaciu supravu,cakam na pripravky a idem tepovat a zajtra idem tepovat ostatne ktore neogrcal ale aj so strojom,mam dost dnes

a moj doki ma nove sono,ktore som vedela u z pred 2 tydnami,ale nevedela som ze ake,dnes som objavila velikansku plazmu na stene,kde je vidiet co doki sonuje ale ja som to objavila az potom a to som to mala pred ocami 😅 a ma aj 3,4D moznost a moznost nahravania ked budem tehu,takze nemusim cestovat tam a tam aby mi spravili to sono,tak som rada

brisilda
26. aug 2009

groka ked dieta teplotuje nesmies mu davat mliecko 😠 ani sa necudujem, ze hodil sablu 😖

brisilda
26. aug 2009

inak mas super dokiho tak len tak dalej aby po par mesiacoho to 3a 4 D mohol na tebe vyskusat 😀 😉

groka
26. aug 2009

bris viem tolk oze mlieko sa nema davat ked berie antibiotika ☹ zas som o cosi mudrejsia

no doki ma od pondelku dovcu a v pondelok som mala ist na sono ci prasklo vajko,ale nejdem teda,ma to sralo,ale potom nie,no povedal mi ked som odchadzala ze sa uvidime najblizsie po 7 az 10 dnoch meskania menzesu,bol vtipny,som sa zasmiala 😀 veri ze budem tehu,mame ja 3 krat za den sexikovat ak budeme chciet,no a ze ked to nevyjde comu neveri,tak ze ma chce vidiet zas na 10DC o zaciatku na folikulometrii

brisilda
26. aug 2009

groka skes dat mlieko na hodinu kde je teplota min. 38 C co to spravi a to sa deje v jeho zaludocku ked dieta teplotuje mne to povedala lekarka ked som maleho estelen kojila ☹ odvtedy mu davam mliecko iba ak teplotu nema cize ma v sebe sirup od teploty 😉
drzim palce aby vam to vyslo september uz hadam bude stastnejsi ako august

brisilda
26. aug 2009

a este k tej viroze je to len par dnove moj maly to potom mal tiez 😉 teplotoval jeden den potom mi kazdy teplomer nameral inu teplotu a zahada bola, ze mne vsetke namerali spravne 😀 tak som mu sirup nedala a dostal sa s toho sam 🙂)))

lucialen
26. aug 2009

Diky baby, nejako to prekvapujuco zvladam, to moj je viac zniceny 😒 Poslednu mrchu som mala 1.8., teda len 26 dnovy cyklus, a lutealna faza len 9dni 😒 Kazdy mesiac sa mi skracuje cyklus o 2 dni a aj ovulka o dva dni skor 😒 Zaujimave. ALe este pred prvym tehu som mavala 26dnove cykly, presne. Naviac ma teraz stve, ze moje plodne dni na sept vychadzaju, ked budem v skole 😒 No co, asi nepojdem do skoly 😀 Si vypytam ospravedlnenku od doktorky, ze mam plodne dni 😀

brisilda
26. aug 2009

😀 😀 😀 lucka no teraz si ma pobavila s tou ospravedlenkou 😀
inak kazda co zacala snazilkovat ma divne pocity to bude tymi spermoskami ako som uz pisala ozaj aku si mala rano teplotu???? mrzi ma , ze nesi tehu do frasa cize v auguste nik neotehotnel 😖 to je na zaplakanie a tak plodna tema sme bola

lucialen
26. aug 2009

Bris, teraz musis zachranit augustovky 🙂 36,8 je dobra teplota, to nebol velky pokles 😉 Ja som dnes mala 36,5, tomu sa hovori pokles 😉

brisilda
26. aug 2009

lucka ja to nezachranim mne to teraz nepasuje 😀 a teplota klesa z 37 na 36,8 je pokles ☹ som zvedava na zajtrajsiu teplotu ak bude hore uz si zacnem aj namyslat a potom budem depkovat

nadenkaaa
26. aug 2009

bris uz len ty nas v auguste vytrhnes lebo ako sa tak pozeam pojdeme vsetky do septembra 😀 a inak potom ak by sa to vsetkym podarilo v septembri tak by nas v maji bola plna tema 😀 😀

nadenkaaa
26. aug 2009

bris aj ja som zvedava tusim ma to zacina bavit to meranie 😉 len uvidim dokedy 😀 😅

brisilda
26. aug 2009

nadi ja som strateny pripad pockajme na katku ta ma dostat mrchu v pondelok

brisilda
26. aug 2009

nadi mna to bude bavit kym mi teplota nebude klesat pred mrchou 😀 ale nie je to super aspon vieme ci mame alebo nemame testovat usetrime si tym peniaze

nadenkaaa
26. aug 2009

ale no aky strateny pripad 😅 jedine zeby si nechcela trhat partiu a pojdes s nami dobrovolne 😀 😀 😀 (srandujem)
jasne zeby bolo krajsie keby si mala uz teraz // 😵

lucialen
26. aug 2009

Bris popozeraj grafy z tej ceskej stranky, tam ich je vela a uvidis, ze to nieje velky pokles 😉 Keby uz aj zajtra ide nizsie, tak asi nic ale zase ked sa bude drzat, este je nadej 🙂

brisilda
26. aug 2009

nadi mne vyhovuje ist do septembra a hadam si prinesiem suvenir zo Spanielska 😀

brisilda
26. aug 2009

lucka na tej ceskej stranke som ziadne grafi nenasla okrem svojho 😠