konik_testuje
6. dec 2021
2343 

Skúsenosti so sviatočným balíkom dobrôt zn. dmBio

Meluzína oblizuje krov strechy a hrá na škridlu ako na cimbal. Na stole dohárajú sviece a stekajúci vosk modeluje vianočné sochy po krajoch svietnika. Zo šálky sa ťahá para a krúti sa do špirálky ako v reklame na kávu. Kedy inokedy si dopriať ten luxus - môcť spomaliť? Končí advent, sviatky sú za rohom a my vám prajeme viac rutiny do týchto dní. Aby ste sa nenáhlili. Vychutnávajte. Užívajte každodennosť, jedinečnosť. Buďte pôžitkárom, labužníkom, nielen konzumentom. Uvarte si ovocný čaj, oslaďte si ho medovicovým medom, doprajte si na raňajky lievance s nugátovým krémom a javorovým sirupom, upečte krehké vanilkové rožky... Aby sme vás k tomuto predsavzatiu poriadne motivovali, pripravili sme si pre vás, spolu s dm drogerie markt, štedrý balík produktov značky dmBio na vianočné testovanie.

Čo budeme testovať

dmBio kakaový prášok, 125 g31 – je vyrobený z najjemnejších kakaových bôbov, ktoré sú starostlivo vyberané podľa prísnych kritérií na kvalitu. Kakaový prášok, mierne zbavený tuku, sa vyznačuje vyšším obsahom kakaového masla a intenzívnou čokoládovou chuťou. Je ideálny na pečenie koláčov, muffinov a sušienok. Plná, jemne trpká chuť a výrazná farba zaručujú dokonalý výsledok pri pečení torty, muffinov a sušienok. Vhodný aj na prípravu chutných nápojov a dezertov.

dmBio ovocný čaj, 50 g11 – vychutnajte si ho každý deň a pri každej príležitosti! Je pripravený zo zmesi lesného ovocia, čiernej ríbezle a čučoriedky. Chutí skvele teplý aj studený.

dmBio javorový sirup trieda C, 375 ml9– je kvalitný produkt, ktorý sa získava z divo rastúcich javorov a spracováva sa originálnym kanadským spôsobom. Vyznačuje sa rýdzou jantárovou farbou a výraznou chuťou. Je ideálny na dochutenie sladkých ako aj slaných pokrmov. 

dmBio medovicový med, 500 g9 – jemne tekutý medovicový med vyniká svojou výraznou aromatickou vôňou a tmavou zlatohnedou farbou. Je ideálny ako nátierka na chlieb, s maslom, na pečenie a na sladenie čajov a dezertov. 

dmBio lieskovcový nugátový krém, 400 g8 – lahodný lieskovcovo-nugátový krém vás presvedčí svojou jemnou konzistenciou. Je mimoriadne chutný ako nátierka na chlieb, príloha k dezertom alebo ako plnka do palaciniek. Lahodný krém obsahuje lieskové orechy z ekologického poľnohospodárstva a tiež kvalitný kakaový prášok. Presvedčí vás svojou nezameniteľnou chuťou a orieškovou arómou. 

dmBio zmes jadier orechov a mandlí, 200 g10- poskytne vám zasýtenie v priebehu dňa a dodá vám potrebnú energiu. Orechy môžu mať priaznivý vplyv na nervovú sústavu, priaznivo pôsobia na srdcovocievny systém, chránia pred kardiovaskulárnymi ochoreniami. Obsahujú veľa vlákniny a vitamínu E, antioxidačný vitamín E pôsobí proti starnutiu buniek.

dmBio višňová nátierka, 340 g9 – pripravte si svoju obľúbenú sladkú pochutinu s višňovou nátierkou. Sviežo ovocná, s jemnou sladkosťou a miernou kyslosťou na slnku dozretých a okamžite spracovaných višní. Skvelá ako nátierka na chlieb, do dezertov, palaciniek, jogurtov, tvarohu alebo mliečnych kokteilov. 

dmBio špaldová múka T 630, 1 kg10 –  má jemnú arómu a optimálne pekárenské vlastnosti robia z tejto múky superhviezdu v kuchyni. T -kódovanie označuje, aký je obsah minerálnych látok v múke. Čím vyššie číslo, tým vyšší obsah minerálov a bielkovín a nižší obsah gluténu. Múka je vhodná na sladké ako aj slané pochúťky. Je to typ veľmi jemne pomletej múky, vďaka čomu má svetlú farbu. 

dmBio tyčinka, 40 g9 - ovocná tyčinka s datľami, drvenými kakaovými bôbmi a kešu orechmi. Je vyrobená z tých najkvalitnejších surovín z ekologického poľnohospodárstva. Obsahuje vysoký podiel datlí či kešu orechov. Orechová zmes je dokonale zjemnená jablkovou šťavou. Je skvelou sladkou pochúťkou na každý deň.

dmBio Bourbon vanilkový cukor, 4 x  8 g8 – je vyrobený z trstinového cukru a pravej Bourbon vanilky v bio kvalite. Kombinácia hnedého trstinového cukru s 8 % mletej Bourbonskej vanilky dodáva dezertom, drobnému pečivu, koláčom ale aj ovocným pokrmom jemnú sladkastú arómu. Sladké omáčky, dezerty a koláče budú vďaka jemnej aromatickej vanilkovej chuti lahodnejšie. 

Koho hľadáme

Hľadáme ženy, ktoré si dokážu vychutnať hodnotu okamihu, spríjemniť rodinné chvíle aj kvalitným jedlom, obľubujú širokú škálu chutí, no zároveň sa snažia stravovať uvedomelo. Siahajú po potravinách, ktoré sú výživné, poctivé a kvalitné. Taktiež im záleží na tom, aby bolo ich stravovanie v súlade s udržateľnosťou. Hľadáme skrátka ženy, ktorým záleží na tom, ako sa stravujú nielen ony, ale aj ich rodina.

Ako sa zapojiť

Chcete si spolu so svojou rodinkou užiť toto testovanie? Stačí, ak pod tento článok napíšete komentár, v ktorom nám prezradíte, ako vyzerá vaše stravovanie, keď máte priestor a čas dopriať si niečo špeciálne. Zapojiť sa môžeš do nedele 13.12.2021. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré dostanú kompletný balík produktov a 20 žien, ktoré potešíme menšou vzorkou z tohto testovacieho balíčka. Vybrané testerky oslovíme internou poštou.

Tešíme sa na vaše komentáre.

Konik_testuje

#test_dm34

Manžel pracoval dlho ako šéfkuchár v japonskej reštaurácii a naučil ma robiť sushi, keďže sme z 90% vegani všetci 3 sushi robíme výhradne zo zeleniny a teda je to pre nás vždy špeciálne a poriadne vychutnane jedlo 🤩 a okrem toho ešte mi napadá tradične ayurvedske očistne jedlo Kichari ktoré varíme 4x do roka vždy keď sa mení ročne obdobie ako podporu imunity a očisty organizmu 😊

6. dec 2021

Keď s Rodinkou viac času máme,
Niečo špeciálne vymýšľame.
Milujeme všetkom čo je jedlé,
A mamka dbá aj na to, aby bolo zdravé.
Mamka miluje v kuchyni experimentovať,
Všelijaké sladké dobroty nám chystať.
Značku dm bio zbožňujeme,
Preto ho neustále aj kupujeme. 😇😇😇🍀🍀🍀

6. dec 2021

Ahojte, mám dve dcéry a keďže sa u nás často rieši zdravá strava a stravovanie tak, aby sme sa cítili dobre, v našom stravovaní prevláda veľa ovocia, zeleniny a rady skúšame nové a netradičné jedlá. Keď máme čas a chceme zhrešiť, veľa pečieme a experimentujeme v kuchyni.

6. dec 2021

Keďže syn má laktozovú intoleranciu, tak sme trosku obmedzený vo výbere potravín, ale v dm vždy nájdeme nejakú zdravú maškrtu.

6. dec 2021

My sa stravujeme prevažne úplne rastlinne, preto často hľadám alebo vymýšľam stále nové recepty, aby bola naša strava pestrá. Aj z tohoto dôvodu veľmi radi nakupujeme v DM.

6. dec 2021

Ked nastane chvila pokoja, mysel okamzite zacne planovat meni. Zbystri pozornost v spodnej zasuvke chladnicky, ta dlho odkladana biozelenina sa zacina ozyvat. V mraznicke miesto zabera cicer, hor sa na to, tahaj tajine z prachu a premyslaj nad prilohou! Pohoda u mna ide spolu s pecenim chleba, ked peciem chleba, cosi je v poriadku. Vytahujem trfˇda psenicny kvasok lievito madre, krmim ho a ukladam na teple miesto. Nerada zapinam trubunkvoli jednej veci, preto tajine tiez poputuje do truby. Dlho varene kusy zamatovej zeleniny, strukovina, arabske korenia (lacny tip - harissa zmes), nakladane citrony, nejake hrozienka… vsetko pomalinky dusene, ved mame cas, tento cas je len nas. Zboznujem to, uz len ustrazit ruru od sikovnych ruciciek jedneho pobehajka 🙂

6. dec 2021

Nasa rodinka sa snazi stravovat zdravo, hlavne odkedy mame deti, citam etikety a davam velky pozor na to co kupim. Vela nakupujem v bioobchodoch a mame niektore oblubene veci, ktore nakupujem prave v dm. Rada by som vyskusala aj dalsie produkty, nech si rozsirim obzor a nas domaci sortiment. Dakujem

6. dec 2021

Od kedy nám bolo konečne dopriate mať syna, snažím sa pozerať na to, čo dávam do nákupného košíka a na tanier. Synčekovi sa snažím pripravovať domáce kvalitné pokrmy, používam bio oleje, ghee maslo a iné pokrmy z DM a vnímam ich ako veľmi kvalitné. Určite by som rada skúsila aj lieskovo orieškový krém ako zdravšiu alternatívu nutely na ktorú nedá manžel dopustiť a mňa by zase potešil medovicový med v tomto sychravom počasí 🙏😋

6. dec 2021

Značku dm bio kupujeme často, keďže dbáme na KVALITU A VÝBORNÚ CHUŤ 😉
Sme 5členna rodina takže určite by sa nám toto testovanie hodilo a už teraz sa nám zbiehajú slinky 🥰

6. dec 2021

Kedze sa zacalo adventne obdobie je to pre mna a nasu rodinu aj postne obd.radi by sme sa zoznamili s tymito vyrobkami.Niektore pozname a niektore su nove.Nutelu poznam iba z extrakakao tak nieco nove by podlo na jazyk a manzel by sa potesil javorovemu sirupu a oriesky tak nazub,a zo spladovej mujy by som malej upiekla domace piskoty,kedze tieto z obchodu nema rada

6. dec 2021

Keďže mám malého ročného synčeka tak by som povedala že niečo špeciálne varím každý deň . Stále vymýšľam čo nové by už mohol ochutnať . A zároveň aj ja s ním. Veľmi by som sa potešila testovaniu lebo rada aj pečiem a hneď mi vybehli slinky keď som videla tie dobroty 🤗🍀😋

6. dec 2021

Radi vymýšľam zaujímavé jedla... Musela som sa však prispôsobiť dcére, ktorá má 12 rokov a od malinka ma reflux... Preto sa snažím variť zdravšie a z kvalitných potravín, aby jej bolo super a bola co najdlhšie zdravá... Nikdy by som neverila, že sa stravou dá takto liečiť a udržať sa byť zdraví... Nechápala som ako môže byť chorá na dýchacie cesty z jedla... Ale, keď sme to pochopili, tak to bol veľký krok vpred ❤️

6. dec 2021

my si veľmi potrpime na kvalitné potraviny. ak chceme niečo extra, doprajeme si napríklad nezvyčajnejsi druh mäsa (napr. jahňacie), zdravé sladkosti v podobe lyofilyzovaneho ovocia, rôzne chutné domáce pecivo z kvásku, či exotické jedlá thajskej kuchyne. jeme naozaj pestro🙂

6. dec 2021

My si varíme vždy spolu. Zatiaľ teda ja a manžel lebo malý zatiaľ pije iba mliečko. Radi v kuchyni používame všetko možné korenie a experimentujeme s rôznymi chuťami 😊

6. dec 2021

Varíme každý deň, zväčša to, čo deťom chutí. V tomto čase adventnom, kedy chystáme koláčiky na Vianoce, si z nich sem tam zobneme. Prísady na pečenie z DM poznáme, kupujem tie, čo už mám odskúšané. Testovaním by som spoznala nové produkty .

6. dec 2021

My si dobré jedlo doprajeme vždy. Na iných veciach viem usetriť ale na strave nie. Varím denne vždy čerstvé jedlo, ktoré si aj manžel berie na obed do práce. Že objednané mu nechutí 🙊 a samozrejme pečiem, snažím sa zdravšie a hlavne chutne. Dmkové potraviny využívam často. Popravde od kedy som mala možnosť testovať dm potraviny, stali sa mojím zakladom na pečenie.
Tak držme si palce, nech môžme opäť vyskúšať nové recepty 🤗

6. dec 2021

Špeciálne sú pre mňa aj palacinky s nutelou ak mi zostanú keď mi ich nezjedia deti 😂😂😂 DM potraviny kupujem často. ♥️

6. dec 2021

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania. Snažím sa variť z časti tak ako varili naše prababičky kedysi - z ozajstných surovín, čo najmenej priemyselne spracovaných, s láskou a úctou k zdrojom. Čo sa dá kupujem sezónne od našich pestovateľov z trhu, alebo si idem natrhať do vlastnej záhradky 🙂 Rada sa nechám inšpirovať od Silvie Horeckej, dobrými radami aj receptami.
Varím a pečiem s mojimi troma deťmi doma, alebo s mojimi desiatimi seniorkami a seniormi v práci 🙂 určite by sa testovaniu potešili ešte o trošku viac ako ja 🙂

6. dec 2021

Strašne rada pečiem a varim a vždy rada skušam nove veci a kombinacie, každy mi povie že som fajnšmeker a očividne to zdedila po mne aj 15mesačna dcera😁😊 snažim sa viesť aj moju dceru aby vedela varit a piect. Jedlo varim tak aby nechybali v našom jedalničku zdrave dobroty, zelenina, ovocie a velmi rada by som vyskušala aj tieto potraviny z dm laka ma z nich niečo dobre ukuchtit/upiect😍aj s mojou malou pomocničkou❤️

6. dec 2021

No kedy inokedy si človek nájde čas vychutnávať ako cez Vianoce, vychutnáva si čas s rodinou, atmosféru Vianoc, pokoj a to že si ľudia na seba akosy lepší, vychutnáva si detskú radosť a aj všetky tie dobroty ktoré mamky na chystajú a bez ktorých by Vianoce neboli Vianoce. Medovníčky musia byť tradičné, čajík bio nazbieraný a usušený s babičkou, osladený s medíkom od suseda včelára..... To bolo naše detstvo a hodz teraz babička už nie je bio čajík a medík z dm nám tie chvíle pripomenie 💓💞😘

6. dec 2021

Ahojte, sme 4clenna rodinka s 5 rocnou slečnou a 8 mesacnym chlapcekom. Snažime sa stravovat zdravo. Synček ponaličky objavuje chute preto sa snažime pripravovat všetko doma ako je chlebik na raňajky, kaše .. dcérka zboznuje lievance.. k tomu dobrý čajik s medom a citronom a kedže sa blížia vianoce tešime sa na vypekanie v nasom pripade urcite zdravsie aj sladenie kedze mame maleho braceka 💝 ovocie a zeleninu mame zo svojej zahradky a ked nieco treba snazime sa cez farmarske obchody kupovat ako aj masko, syry, cestoviny, vajíčka.. testovaniu by sa urcite potesila aj naša dcerka 💜

6. dec 2021

Dobry deň, veľmi rada by som sa zapojila do testovania, keďže už rom sa snažím stravovať zdravšie, tak aj moje sladké dobroty sú zdravšie a toto by som určite veľmi rada vyskúšala keďže pečiem rada 😍❤️

6. dec 2021

My nie sme veľmi vyberaví, ľúbime papať, slané či sladké 🙈😃 Dcérka ľúbi mäso a vývar, takže to u nás býva často ☝ A dobroty z DMky tiež kupujeme a papáme pri hraní sa či pozeraní telky 🙃

6. dec 2021

keďže sa celý týždeň stravujeme mimo domu, cez víkend si dávame záležať na jedle a potravín z vybraných a kvalitných surovín, aspoň takto si spolu vychutnávame čas pri varení keď pomáha manžel aj synovia

6. dec 2021

Snažíme sa papať zdravo. Robili sme tak aj vo dvojici, teraz keď sme traja sa snažíme ešte viac. Milujeme produkty z DM 😍 .

6. dec 2021

Keď máme viac času, vždy si doprajeme niečo špeciálne. Najčastejšie je to dobrý koláč v zdravšej verzii. Obľúbené sú aj zdravšie raňajky, a to v podobe proteínových lievancovov alebo wafle s ovocím. DmBio je moja obľúbená značka. Testovaciemu balíčku by sme sa veľmi potešili.

6. dec 2021

Ked mame cas, vzdy najdeme nejaky novy recept na nieco specialne alebo netradicne a vyskusame..naposledy sme takto varili rusky borsc 👍

6. dec 2021

Tak táto téma mi prišla ako blesk z jasného neba🙂
Práve v tomto adventnom obdobi, čase očakávania a príprav sú nám chviľky pohody vzácne, i keď to trošku zamiešal lockdown, o to viacej ako po minulé roky sa snažíme nájsť si čas na spoločnú prípravu jedla a hlavne jeho vychutnávanie,....
Teraz sa presne blíži ten čas, a priestor, kedy si doprajeme niečo špeciálne.
Samozrejme tradície majú svoj základ, ale ak ku klasike lineckým, vanilkovým koláčikom a medovníčkom pridám zdravšie cookies, rakytníčkové zázvorníčky - má to svoje čaro.
Tiez už dávno sme vymenili kapra za niečo menej mastné ako pstruh, losos urobený na vlastnoručne nazbieraných bylinkách s rozmarínom. Šaláty od výmyslu sveta a nemám na mysli klasiku "majonézovú", ale napr.hruškovo-rukolový s hoblinami parmezánu, ďalej zeleninový s prisypanými semienkami alebo cviklovy poprášený smotanou a orechami----to sú pre nás lahôdky s ktorými sa stretávame pri výnimočných chvíľach a tešíme sa vždy na niečo nové..... všetci piati členovia mojej rodinky🙂

6. dec 2021

Cez víkendy, či prázdniny, často spolu trávime čas v kuchyni. S dcérou pečieme, vlastne ja už len pomáham😉. Už má zoznam na vianočné pečenie. Syn je skôr na varenie. Malý zas pomáha, kde môže😀.
Manžel je náš ochutnávač a veľmi sa v tom vyžíva😊.

6. dec 2021

My sa zdravujeme aj zdravo aj nezdravo ..
No nikdy mi bio veci nechutili až pokým som nezacala kupovať dm bio .
Mame aj malú maškrtničku doma tak keď robím palacinky napríklad a chcrm aby si dala aj ona tak by som pridala dm bio nugatovy krém..
Testovanie by nás veľmi potešilo 🥰

6. dec 2021

My sme rodinka vegetariánov, no z väčšej časti našu stravu tvoria vegánske jedlá, občas si dáme domáce vajíčka od suseda, to je takmer jediná živočíšna časť nášho jedálnička. Snažím sa mojej rodinke robiť všetko v zdravej verzii a tak si dávam záležať aj na produktoch, ktoré nakupujem. V DM drogérii nakupujeme veľmi často, ale keďže ju u nás nemáme v blízkosti, väčšinou objednávame a tak miniem niekedy ešte viac ako by som chcela 😁 mam rada naše spoločné chvíle, takže každé jedlo, ktoré robíme spolu s dcérkou alebo aj vsetci, je pre mňa špeciálne.
Testovanie by nás veľmi potešilo, pretože v balíčku sa nachádzajú aj produkty, ktoré sme este neochutnali 🙂

6. dec 2021

V DM nakupujem ich značku pravidelne. Mnohé produkty v teste už mám aj vyskúšané a nebudú chýbať ani pri našom sviatočnom pečení 🙂 toto je fotka medovníčka z minulého roka a na jeho výrobu sme použili DM bio špaldovú múku.

6. dec 2021

Keďže je tam veľa orieškových dobrôt tak by som to všetko zjedla sama, manžel je alergik a ja bežne také veci čo on nemôže jesť nekupujem. Nech ho zbytočne nedráždim 😁😁😁 takže by som si trošku vyhodila z kopýtka 🤣🤣

6. dec 2021

Snažíme sa doma stravovať skôr zdravšie, práve Dm bio výrobky sú moje obľúbené a v našej domácnosti používané. Testovanie by má veľmi potešilo keďže sú tam veci vhodne na tento predvianočný čas a pečenie ktoré je s ním spojené a hlavne sú tam aj výrobky ktoré ešte nepoznám. Ďakujem

6. dec 2021

Rada by som vyskúšala niečo nové hlavné javorový sirup a agavovy med môj muž je labuznik 😂 a oriešky na spestrenie večera musia byť tiež super 😉

6. dec 2021

Mám šesť detí, tri vnucatka a keď varím pre všetkých, je to aj radosť. Keď mám čas, doma sme piati, veľmi rada skúšam niečo nové. Samozrejme, že nám vyhovujú zdravšie potraviny, no cenovo sú pridrahé, takže si to dovolíme málokedy.
Veľmi rada by som preto toto vyskúšala. Ďakujem.

6. dec 2021

Velmi radi pecieme a varime a vychutnavame si prave jedlo z lokalnych surovin🙂)) ziadne polotovary, ziadne restiky, kde ludi krmia bohviecim a bohvieodkial...dm berieme skor ako obchod potravin, v druhom rade ako obchod s drogeriou. Velmi by nas potesilo testovanie🙂)))

6. dec 2021

Rada pečiem overené no aj niekedy skúšam nové hlavne na Vianoce to aj 7-toraké tak rada by som vyskúšala tieto mňamky dobrôtky ))))

6. dec 2021

Od kedy mame deti, vari sa u nas casto. Snazim sa skusat nove recepty a chute, takze by ma potesili, keby sme mohli otestovat novinky. Snazim sa varit zdravo, ale je to tazke, kedze detom viac chuti v skole a skolke.

6. dec 2021

Uuuplne najviac mam rada, ked si spravim plnu misu cerstveho ovocia a polejem medom. Vtedy dokazem jest ovocie na kila a vychutnavat 😊

6. dec 2021

Kedze moja mala je vyberava, vacsinou sa snazim varit tak, aby chutilo hlavne jej. Niekedy menim stale par jedal dookola, hlavne ked sme doma same a tatino sa naje v robote. Ked mame cez vikend cas, radi si doprajeme nejaku specialitu, ktoru spolocne pripravime. Dcera nam asistuje v kuchyni rada 🙂

6. dec 2021

Dm bio je moja srdcovka, pravidelne používam pri varení aj pečení 😉. Výborná kvalita za primeranú cenu. A keďže maškrtníkov máme plný dom, veľmi radi by sme otestovali aj tieto výrobky, ktoré verím, že opäť nesklamú. Deťom na desiatu do školy sa snažím pripravovať maškrty sama, pridávam do pečenia ovsené vločky aj špaldovú múku, prírodné sladidlá, vyhýbam sa nekvalitným tukom, cukru a polotovarom. Takisto obedy celej rodine pripravujem doma, keďže manžel má homeoffice, máme radi pestrú kvalitnú stravu, doprajeme si aj sladké maškrty z kvalitných surovín.

6. dec 2021

Ked si najdem popri novorodeniatku cas, rada sa zameriavam na lokalnost a sezonnost. A tradicie! Ked dom rozvonia kolacom podla maminho alebo babkinho receptu, uz to zasyti. A v case Adventu o to viac. V nedelu rano biela kava - mlieko od tety z konca ulice - s babovkou upecenou v babkinej forme, popoludnajsi caj nasuseny z letnej luky s kvaskovym chlebikom, vyluskane orechy len tak na chut... mnam!

6. dec 2021

Ráno začínam s bielym jogurtom do ktorého zamiesm lanove semiačka a čerstvé ovocie podľa toho, aké mám doma. Na desiatu ak som hladná, siahnem po musli. Na obed mám rada zeleninové ale aj mäsové polievky. Nie tučné a ak tam ide tuk, tak jedine maslo. Olovrant vynechávam a večer okolo piatej si najradšej dám na prírodno pripravené kuracie mäso s jednoduchou prilohou- buď ryža alebo zelenina dusená na masle ☺️ pitný rezim- jedine čistá voda, v zime čaje, a v lete uhorkova/limetkova domáca limonáda bez cukru

6. dec 2021

Snazime sa stravovat pomerne zdravo respektive najviac ako sa len da. Dost casto mame rybu lossosa len so zeleninovym salatom. Casto pouzivam. Chia semiacka. Vedieme k zdravej strave aj dcerku ktora ma kazdy den na desiatu do skoly vzdy 3 druhy ovocia alebo zeleniny. Snazim sa kupovat masko z domaceho chovu a tak isto aj vajicka. Radi nakupujeme potraviny aj v dm. Najviac nam. Chutia omacky pod masko. Ta nikdy nesmie u nas chybat.

6. dec 2021

Rada skúšam nové recepty a tiež sa snažím zskamuflovat v jedle zdravšie verzie potravín aby manžel nič nezistil lebo nie je zástancom zdravej stravy ale väčšinou to nezistí a ja som potom spokojná 😂 rada by som otestoval aj tieto výrobky samozrejme aj na ňom 😂😂😂

6. dec 2021

Dm je môj obľúbený obchod a vždy tam skúmam nové veci a rada vyskúšam aj tieto, niektoré som tam vôbec nevidela takže veľmi rada by som sa zúčastnila “kostovania” týchto super zdravších potraviniek🍀🍀🍀🍀

6. dec 2021

Milujem prijímať návštevy a pripravovať im občerstvenie. Rodinu voláme často na obed, kde hostím domácou knedľou, červenou kapustou a pečeným mäsom alebo vymením kapustu za šampiónovú omáčku. Priateľov voláme na rôzne špeciality, naposledy to bolo sushi, často organizujeme grilovačky a mojou devízou sú dezerty. Fantázia, potešenie a ulahodenie chuti návštevníka je pre mňa prioritné. Zakladám si na kvalitných výrobkoch a keď sú aj cenovo dostupné a výhodné som najspokojnejšia. Tak čo vyskúšame niečo aj s Dm?

6. dec 2021

S novým stravníkom v našej rodine od decembra sa chceme stravovať o čosi zdravšie ako doteraz. Pri drobcovi, ktorý začína papať, na to dbáme o niečo viac ♥️. Preto s novými ingredienciami z DM vyskúšame nové recepty...

6. dec 2021

Keďže máme doma viac detí tak každý má rád niečo iné syn je na sladké a má radšej sladké raňajky musli, chleba s medikom a čaj alebo mliečko, dcéra je viac na ovsené kaše s medom a orieškami, priateľ ten je veru na slané ale keď ho chytí chuť na sladké tak pečiem vo veľkom prúde 😉 rada by som vyskúšala nové produkty 🙏😇

6. dec 2021

Preferujem slovenské mäsko a slovenské ovocie a zeleninu. Väčšinou si doprajeme veľa zeleniny ako prílohy. Najlepšie naše ktoré sa pestuje u nás.
Veľmi obľubujeme aj cereálie a pomazanky. Cez týždeň je to sup sup a škôlka. Ale víkend si doprajeme spoločne raňajky. Obed 💕. Takto by sme vyskúšali aj iné veci ako bežné v jedle. Keď ze mávame aj sladké večere bola by to ešte zdravšia alternatíva.

6. dec 2021

My mami sme každá jedna výnimočná a úžasná keď čítam komentáre ako sa každá jedna snaží pre svoju rodinu urobiť to najlepšie. Hoci nie vždy sa mi to darí na 100% , tiež chcem aby sme jedli zdravo čerstvé potraviny a dosť často zavítam do DMky kde viem poriešiť potraviny pre celú rodinu a to aj pre najmladšieho člena. A práve vďaka sortimentu DM viem ušetriť aj čas pri príprave jedla a aj viem že to čo rodinke dávam je aj nutrične vyvážené, o chuti nehovoriac. 🤗

6. dec 2021

kupujem v DM bio produkty tiež,mame radi rozne bio kaše,ale aj rozne ine vyrobky.
rada by som skusila hlavne ten javorovy sirup a med-nakolko medik mame my svoj vlastny,lebo manžel je vcelar,takže med nekupujeme,tak by som rada ochutnala aj iny,napr.tento z DM

6. dec 2021

Cez víkendy spolu vždy s dcérou varíme niečo zdravé nakoľko cez týžden nemáme na to toľko času a zo synom zasa pečieme samé sladké zdravé dobroty, napr. jablkové muffiny, cookies, Z DM obľubujeme cícer, cicerové kari polievku, rajčinovú omáčku,zmes na cestoviny, čiernu šošovicu, ale aj mlieka a kaše, takisto aj musli, oriešky a široký sortiment výrobkov.

6. dec 2021

Môj manžel pracoval ako kuchár, tak rad experimentuje v jedle, rad kombinuje rôzne príchute. Radi skúšame aj produkty od DM, Zahŕňame ich casto do Jedálnička, toto by Nás potešilo.

6. dec 2021

tak na ranajky najcastejsie si vzdy najdem cas a doprajem ovsenu kasu a veeela ovocia to si naozaj vzdy vychutnam a ked mam cas rada vymyslam alebo robim z nicoho nieco 😂 u nas ide len spaldova muka do varenia.... Milujem prekvapovat mojho manzela s niecom novym a synovi vzdy rada pripravim jeho oblucene sulance, dukatove buchty alebo palacinky 🥰

6. dec 2021

Na specialne prilezitosti, ako su narodeniny, stale peciem nieco specialne (tortu, domace brumiky) a na vianoce napriklad pernicky. Javorovy sirup si viem predstavit v domacich bananovych muffinoch. Na studene zimne vecery je zas super domace kakao so skoricou. Tento testovaci set by bol u nas teda 100% vyuzity a velmi by potesil.

6. dec 2021

Dobrý deň, u nás sa stravujeme nízkosacharidovo a zdravo. Bio potraviny z DM mám rada a často ich nakupujem. Potešila by ma špaldová múka, zmes orechov a Bio tyčinka mňam🙂😉

6. dec 2021

Snažím sa zdravo variť hlavne pre deti. Výhra by ma veľmi potešila 🍀.

6. dec 2021

Taky lieskovy krem a spaldova muka by nas velmi potesili, mame cerstvo dokoncenu novu kuchynu a k vianocnemu peceniu dvoch malych pomocnikov a manzela vegetariana. Na kvalitu si potrpim, takze mlsame zdravo 🙂 aj dnes nam mikulas priniesol aj Dmkarske maskrtky, ktore oblubujeme 🙂

6. dec 2021

Značku DM bio kupujem často.. Nakoľko som na dcérku sama, dbam hlavne o to, aby mala nie len zdravú ale aj pestrú stravu. Vďaka dm! 😊

6. dec 2021

My ako 4-clenna rodinka varíme často,máme radi zeleninku,ovocie, ale aj mäso,všetko,však s mierou a v zdravšej verzii 👍😉😘

6. dec 2021

Juj istotne vy sme všetko vyskúšali idu Vianoce pečenie a všetko by sme otestovali pri miešaní ciest 😉

Mame radi masko zeleninu cestoviny šaláty a samozrejme pitný režim k tomu cista voda neskazený caj a káva ❤️

6. dec 2021

Dobrý deň,rada trávim čas s rodinkou a keďže sme Ako rodičia veľmi pracovné vyťažení spoločne chvíle sú nám vzácne a najlepšie je začať deň práve raňajkami . Mám úžasnú kolegyňu , ktorá mi predáva domáce vajíčka , máme záhradku takže sa snažíme dopestovať niektorú zeleninku aj ovocie a následne spracovať na zimu v podobe lekvárov ,zavaranin. Takže výhra by nás veľmi potešila a zároveň prekvapila, keďže dnes máme aj s manželom 24 -te výročie svadby.😁🍓🍎🍉🍅🫑 čo je viac ako strávený čas s rodinkou , ktorú ľúbite najviac na svete.

6. dec 2021

So sestrou by som sa podelila a vsetko by sme vyuzili do vianočného pecenia 🙂 a zvysky pojedli :D

6. dec 2021

DM výrobky a drogériu kupujeme velmi často a balicek by sme ako rodinka velmi radi otestovali 🤗

6. dec 2021

Máme 3 malé deti, no žiadne z nich nepapá klasické sladkosti. Kupujeme im len zdravšie verzie( napr. tyčinky z Dm, mrazené ovocie, ovocné výživy…), všetko, kde nie je cukor. Takisto pozeráme na zloženie a snažíme sa kupovať suroviny, ktoré majú málo zložiek v zložení (čiže zoznam na obale nie je na celú stranu 🙂) Takisto, veľa ovocia, zeleniny, nič vyprážané a nezdravé. Riadime sa heslom, radšej menej a kvalitné ako veľa a nezdravé 🙂

6. dec 2021

Tak rok spat bolo mi jedno co papkam lebo som bola stále chuducka lenže po babatku sa to dosť zmenilo tak po pôrode krasne nástup do fitka a plus zdravé stravovanie XY knizek mam o tom a podla nich aj varim Bio veci mam väčšinou bud z Bio obchodu alebo Dm drogerie malo kedy sa stane ze aj v riadnom supermarkete daco objavím vhodne . Takže teraz vseci povinné kvôli mne papkame zdravo:D

6. dec 2021

Pre svoju rodinku varím s láskou a zdravo,veľa ovocia a zeleniny ktoré spolu pestujeme.Milujem vôňu čerstvého chlebíka ktorá vždy priláka do kuchyne.Jedlo nevyhadzujeme.Špeciálna chvíľa pre mňa je ak sme spolu pri stole. Stolujeme nielen pre dobré jedlo, ale pre krásu prestretého stola a radosť z milej spoločnosti.♥️

6. dec 2021

Momentalne som upravila jedalnicek, nakolko sa potrebujem narvat do svadobnych siat 🤣 cize vsetko bio, eko a raw je cesta.

6. dec 2021

Ahojte,mám dve dcérky a veľmi radi aj spolu vymyslame zdravé alternatívy jedál,dm bio výrobky sú u nás samozrejmosťou 🤗☺️

6. dec 2021

Ahojte, samozrejme sa snažím zdravo stravovať, veľkým dielom to ovplyvňuje moje fyzické i psychické zdravie. No keďže som študentkou, peňazí akosi nikdy nie je 🙂 tak väčšinou sa stravujem spôsobom treska s rožkom :D najradšej z dmBio mám práve falafel, ktorý si tak raz do mesiaca doprajem🙂 výhra by ma veľmi potešila ale aj nasýtila!

6. dec 2021

Ja mám histamínovú intoleranciu a dcérke zistili zase na BKM, u vás nájdem veľa potravín ktoré nám vyhovujú. Dm bio má veľa produktov z ktorých varíme a uľahčujú nám naše fungovanie ako iným ľuďom.

6. dec 2021

Od kedy som schudla a stravujem sa zdravšie, čítam etikety, sladkosti velmi nekupujem, radšej doma sama niečo napečiem, a jedným z obchodov, kde rada nakupujem kvalitné potraviny je aj DM hlavne BIO značka. Keďže mám aj veľkú záhradu, veľa vecí si aj doma dopestujem, a milujem tie chvíle, ked nemusím pre nič do obchodu, stačí vyjsť do záhrady a natrhať si zo stromov, alebo z kríkov, obrať úrodu...

6. dec 2021

snažím sa jesť zdravo, tento rok mám prvýkrát adventný kalendár dm bio, prešla som si všetky okienka a už dnes viem, že dm bio budem kupovať pravidelne a vyskúšam asi všetko, nie len sladké, ale aj do varenia, tieto produkty by ma veľmi potešili 🙂

6. dec 2021

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania dm bio potravín, sú to zdrave bio produkty ktoré ja a moja rodina oceníme. Skúsime nové ale aj staré a overené recepty. Veľmi by nás to potešilo, určite ako prvé by boli lievance v zdravej forme s nugetovym krémom 🥰 mňam.

6. dec 2021

Milujem nakupovat v DM, pri 2 malych detoch je to pre mna relax a psychohygieba zaroven. Nakupujeme u Vas 5 rokov pravidelne, odkedy som sa stala mamou. Zacinali sme plienkami, kasickami, detskymi potrebami, doknca aj mliecko od vas moje deti zboznuju. Postupne som zacala nakupovat uplne vsetko od drogerie, vitaminov aj potravin. Ste naozaj uzastni a budem vam uz verna 😆 Velmi by sme sa potesili, keby sme si mohli vyskusat produkty, ktore este nepozname. Osobne ma velmi zaujal med a pre dcerku nutela, ktoru miluje 🥰

6. dec 2021

Stravujeme sa prevažne vegánsky a sem-tam nejaký syr. S partnerom radi skúšame nové recepty. Snažíme sa variť a piecť hlavne zdráve dobroty ale samozrejme,občas si doprajeme aj nejaký ten fast food. Zeleninu a ovocie máme prevažne domáce zo záhrady od babičky, avšak keď chceme niečo mimo sezóny, siahneme po tých v supermarketoch alebo občas na tržnici... Z rady produktov, ktoré sa budú testovať som vyskúšala zatiaľ len lieskovcovo nugátový krém a je výborný. Hodí sa do mojich obľúbených špaldových vegan palaciniek. Od značky DmBIO mám rada napríklad aj agávový sirup, ktorý je vo veľmi výhodnej cene. Ostatné z týchto produktov by som veľmi rada skúsila 🙂

6. dec 2021

So snúbencom mame radi kvalitne potraviny . Snažíme sa stravovať zdravo. Hlavne ja, kedze kojím a chcem pre bábätko len to najlepšie . Milujeme sladké aj slané . Radi nakupujeme v Dm , viem tam nakúpiť všetko čo mám rada .

6. dec 2021

Och toto testovať by bol sen ❤️🙂🙏
Naše stravovanie je špeciálne nakoľko som po operácii žlčníka tak si musím dávať pozor na to čo jem, idealne samé zdravé veci 🥰🥰🥰 takisto máme doma malé dieťa takže našu stravu veľmi prispôsobujeme aj jemu. Snažíme sa variť z kvalitných surovín, vyhýbať sa rafinovanému cukru a bielej muke, preferujeme mäso z domácich chovov a zeleninu z tržnicez samozrejme v lete najlepšie z vlastnej záhradky ❤️
Budem si držať palce 🙏

6. dec 2021

Že wau 😍 to je aký super balík na testovanie , hneď má napadajú recepty, kde by som každý jeden produkt využila 😂 každý večer, keď uspim deti (dnes sa mi podarilo aj manžela uspať 😅) rozmýšľam, čo budem další deň variť ,myslím, že skoro každá matka sa snaží stravovať uvedomelo, uz len kvôli tomu, že deti po nás všetko opakujú a keď budú vidieť, čo jeme, tak budú to chcieť jesť tiež ☺️ Špeciálne sú pre nás väčšinou nedele, kedy zasadneme za stôl všetci spolu 👨‍👩‍👧‍👦 Vtedy sa tak aj viac snažím, aby to aj dobre vyzeralo na tanieri, ale myslím , ze je jedno čo jeme , lebo vtedy všetko lepšie chuti ❤️

6. dec 2021

Och , zase DM a zase také mňam produkty ❤🎄 Našu rodinku tvorí mama ,tato, ročný chlapček a malá fenka. Stravujeme sa prevažne všetci rovnako, okrem psa samozrejme 😃 Do DM chodíme ako domov , kúpime tam takmer všetko pre každého člena. Odkedy máme synčeka, do nášho jedálnička sme pridali oveľa viac zdravších veci. A stále pridávame, skúšame.. Ja som silný alergik a atopik, takže si dávam veľký pozor na prísady do jedla ..ale ! U Vás v DM nájdem všetko zdravé čo potrebujem pre seba a pre mojich chlapcov. A hlavne viem, že im dávam dobre, chutné a zdravé veci. A keď je šťastná mama , sú šťastní doma všetci 🙂

6. dec 2021

pravidelne nakupujem v dm pochutky a rada vyskusam aj tieto 🙂

6. dec 2021

Tak stravovanie u nás je veľmi rozmanité, každý máme rad niečo iné 😁🙈ja mam teda väčšinu týždňa predstavu co variť. Každý z nás má "svoj špeciálny deň" kedy je to jeho top jedlo u nás na jedálničku. Zhodneme sa najčastejšie pri koláčiku s ktorým my moje dve dievčatá samozrejme pomáhajú 👶🧑

6. dec 2021

2 roky sme manzelia -
2 deti nam uz radost robia.
U starych rodicov byvame,
Vo vareni sa striedame.
Ja rada skusam veci nove
Starkí sa len cuduju stale.
Nove chute, nove jedla zdravsie
A zistuju, ze snad aj chutia lepsie.
Peniazky vsak sporime
A drahe potraviny si menej casto doprajeme.
Keby sme vyhrali, to by bolo radosti!
na kvaskove lievance by sme dali javoroveho sirupu dosti.
Aj za usami by sme sa oblizovali
A v DM viac potraviny kupovali 😍

6. dec 2021

Ahojte 🤩
Nakoľko mám štyri detičky tak dbám na veľa ovocia a zeleniny, mám to šťastie , že moje deti sú milovníci týchto potravín. A keďže manžel mi pracuje v Rakúsku tak ja sa pri deťoch najem v klude jedine cez vikend , keď je viac času 😇 naša strava je vždy vyvážená aby deti prijali všetko čo na správny vývoj potrebuju 😊

6. dec 2021

Všetci doma milujeme či pochúťky alebo potraviny z dmky. Na ranajky zbožňujeme ovsené vločky namočené v rastlinných mliekach a dochutené vynikajúcimi džemami a orechmi, všetko nakúpené v dmky. Na veceru zasa chlebík s fantastickými orechovými pomazankami. Samozrejme nesmú chýbať ani chuťovky všetko v bio kvalite ❤️
A nakupovať tam je pre mňa hotová dovolenka 😍 radi testujeme nové chute a u Vás sa vždy nájde niečo nové čo radi vyskúšame

6. dec 2021

Keď máme čas, tak vždy robíme domáci hamburger... môj manžel zbožňuje hamburger 🙈😅 k tomu domáce hranolčeky... to už aj dcérka má rád 😂

6. dec 2021

Pri detickach je toho času menej na carovanie ale najčastejšie jedavame ovocie nakrajane na milión spôsobov ❤️ hlavne jabĺčka, výživy domáce, vajíčka cestoviny a samozrejme kuracie mäso 😁😁😁 od vás milujeme čokoládovu natierku bio😁😁 tu že najviac ..

6. dec 2021

V našej kuchyni si nájde miesto všetko. Manžel je hlavný experimentátor, ja menej, volím klasiku, a tak sa krásne dopĺňame. Vyskúšať pre mňa nové s zaujímavé veci v tejto ponuke by bolo fajn.

6. dec 2021

😊 Vase produkty mame radi cela rodinka ❤️. Momentalne u nas ficime hlavne na dm vybave pre babo 🤗 ale tieto produkty by zarucene teraz velmi potesili a nasli uplatnenie v kuchyni (nakolko ja uz musim oddychovat , tesim sa ako by ich manzel s radostou pouzival v kuchyni, kedze on je ten vdaka ktoremu sa nase stravovanie v rodine zmenilo 😊😍)

6. dec 2021

Jeeej ake super testovanie bude 😉 My sa snažíme celá rodinka stravovať zdravo, ale hlavne chutne. Nekupujeme len bio potraviny, ale snažíme sa aby sme mali všetci prísun zdravých a kvalitných potravín, veľa ovocia a zeleninky.. A keďže som na materskej dovolenke, tak mám dosť času na to, aby som mohla variť a piecť pre mojich troch chlapov každý deň. Pretože u nás je doma pripravený obed a večera viac ako jedlo v kvalitnej reštaurácii. 😉

6. dec 2021

Tak toto testovanie by ma neskutočne potešilo 🙂 s priateľom si dávame veľký pozor na to co kupujeme a odkedy mame naše malé zlatíčko ešte viac 🙂 dm nakupujem často a už som vyskúšala toho pomerne dosť a zatiaľ obrovská spokojnosť 🙂 snažím sa variť zdravo a chutne a veľmi dbam na ekológiu

6. dec 2021

2 mesiace sa snažím zdravšie stravovať, tento balíček by ma veľmi potešil 🙂

6. dec 2021

Ahojte, pri detoch sa cez týždeň veľmi experimentovať nedá, no cez víkend skúšam rôzne recepty, nové chute, kombinácie a čím viac, tým viac zisťujem ze produkty z dm su fakt niečo, co za to stojí. Od paradajkoveho pyré po kešu oriešky... A najnovšie som objavila jablkove krúžky sušené jedna lahôdka... Na ostatné produkty sa pomaly chystám a taka testovacka s mojimi babami a tatkom b bola to práve orechové...

6. dec 2021

Dobrý deň, úprimne ja veľmi rada skúšam všelijaké druhy jedál ❤ sak mame toľko možností z celeho sveta 🥰 ale jedno jedlo ma rada moja dcérka a to sú lievance zbožňuje ich ❤ a najradšej má z dmky bio javorový sirup 🥰 lievance som skúšala na všelijaké spôsoby 🥰 dokona aj medove, dokona som dávala s dmky do nich aj kakaový prášok 🥰 my s mužom zbožňujeme omáčky od vas na cestoviny 🥰 my sme neskutočne spokojný 🤞 keď sú unas kamaráti tak toľko krát rozoberame jedla ale poviem vám aj tak vždy skončíme pri dmke ❤ proste produkty s dmky sú fakt úžasné 🥰

6. dec 2021

Snažíme sa stravovať zdravo, ale občas si doprajeme aj niečo iné. Malý mi veľmi cez týždeň nedáva čas na experimenty, ale cez víkend vždy s priateľom vymýšľame čo a ako. Malinký je s nami v lehátku a o zábavu pri varení máme teda postarané. Uz len mesiac a konečne začneme aj s prikrmami a drobec nebude musieť na nás pozerať, že papáme a jemu nedáme 😂🙈 tešíme sa samozrejme, keď budeme vymýšľať jedlá pre neho,len nech mu chutí a nám tiež 🥰

6. dec 2021

Joooj top je hrubá palacinka na panvici. Vajce, biely jogurt, vanilkový cukor, múka a na masle opiecť. A na hotovú by som dala ten javorový sirup alebo lieskovoorieškovú nátierku

6. dec 2021

S rodinkou si radi pochutnavame väčšinou na kúpených lakocinkach ako sušené ovocie, jablkové čipsy, sušené ovocie v čokoláde, čerstvé ovocie ale občas tak cca raz do týždňa niečo dobré upečiem a veľmi rada skúšam nové recepty, najnovšie je náš obľúbený recept na brawnie cookies do ktorého by som určite využila vaše kakao 🙂 🍪🍫

6. dec 2021

Domáci chlebík som piekla dávno pred pandemiou a pečiem doteraz. Kombinácia čerstvého domáceho (kvaskoveho) pečiva a napríklad lahodnej orieskovej nátierky je neodolateľná. Prípadne niekedy cez víkend si pochutime na spaldovych palacinkach. Zo zmienených ingrediencií by sa teraz veľa využilo aj pri vianočnom pečení.

6. dec 2021

Nemôžem povedať že sa stravujeme iba zdravo , pomaličky začíname krok po kroku objavovať nové chute, nové potraviny , kombinácie ktoré by som predtým nikdy neskusila, lebo mi to k sebe nešlo . Naše deti sú už dospelé a práve oni sa snažia zmeniť náš životný štýl za čo sme im my veľmi vďační😉😉😉

6. dec 2021

Tak ja pravidelne studujem zlozenie potravin, predtym ako ich kupim a viem, ze znacka dmBio je stavka na istotu. 🙂
Uz davno kupujeme hlavne medovicovy med, kedze syn je silny alergik na pele a tento je pre alergikov najvhodnejsi a priznam sa, ze som ani nevedela, ze ho ma v ponuke aj DM.
Kakaovy prasok pouzivam pravidelne do kolacov (snazim sa bud raw alebo natural, resp. bio), ktore peciem zo spaldovej muky, pridavam vanilkovy cukor, dokonca si ho niekedy aj sama vyrobim z vanilkovych strukov (uz davno nepouzivam vanilinovy).
Rada robievam raw dezerty ako napr. avokadovy s rozmixovanym bananom s pridanim kakaoveho prasku a javoroveho sirupu, ktory sme si cela rodina velmi oblubili.
Taktiez do cesta na palacinky uz pouzivam len spaldovu muku a vanilkovy cukor a plnime ich zdravymi nahradami klasickej nugatovej natierky alebo kvalitnym bio dzemom.
A samozrejme, ako zdravy snack siahneme po orieskoch a orieskovo-ovocnych tycinkach.
Kedze nie vsetko som zatial stihla z ponuky dm vyskusat, bola by som rada, keby som mala prilezitost vyskusat tieto kvalitne vyrobky pri predvianocnom peceni. 🙂

6. dec 2021

Za dostatocne specialnu povazujem svoju paleo stravu. Je zalozena najma na ovoci a zelenine. Neje sa muka, cukor, ryza ani zemiaky. Ja sa skrobom vyhybam co najviac, ostatnym doma obmedzujem aspon cukor.

6. dec 2021

Snažíme sa s rodinkou stravovať zdravo, kvalitné potraviny sú pre nás veľmi dôležitou súčasťou najmä od narodenia nášho synčeka. Značku dm bio máme veľmi radi, aj pre synčeka tam vždy nájdeme skvele dobroty. Veľmi by sme sa potešili aj ochutnavke ďalších kvalitných výrobkov, ktoré Dm bio ponúka.

6. dec 2021

Doma varím striedavo keďže ja som vegetariánka a ostatní clenovia jedia mäso. Robím si rôzne zeleninové jedla, skúšam stále nové recepty aj pri peceni stále vymýšľam pridavam aj iné veci do jedál. Rada skúšam nové jedla. Obľúbený mam pridávať kokosový olej, lanové semiacka, olivový olej aj iné prísady. Pijeme doma rôzne caje pri ktorých tiež skúšame nové druhy. Testovanie by nás potešilo 🙂.

6. dec 2021

Keď mám priestor a čas, pripravujem hlavne tradičnú slovenskú kuchyňu. Robím všetko domáce. Domáci vývar, cestoviny, domáci knedlík, kvalitné mäso...A to zvykne byť u nás hlavne v nedeľu 😀

6. dec 2021

Moja strava je špeciálna posledné tri roky, odkedy som zistila, že mám intoleranciu na lepok. Bola a stále je pre našu rodinu veľkým zásahom do stravovania, ale aj rozpočtu. Naučili sme sa však stravovať zdravšie, aj vďaka DM drogérii, v ktorej nakupujem stále viac potravín. Radi by sme sa zúčastnili testovania a ochutnali nové veci

6. dec 2021

My sa stravujeme zdravo len občas 🙄 proste sem tam aj zahrešíme.. ale aby som to napravila, tak by sme sa radi zaradili do testovačky 🙏 dm produkty sú naše obľúbené, ale priznám sa, že sme ešte nechutnali niektoré zaradené produkty 🙂🍀🍀🍀

6. dec 2021

Milujeme jedlo ...milujeme varenie...milujeme pečienie
..veľká časť dňa sa u nás trávi práve v kuchyni ❤️ deti zapájame do procesu varenia ...krájanie ,miešanie, degustovanie....veď nech je sranda ,nie ?! 🙏🙏🙏🙈🤣
Poteší ak nás vyberiete ❤️❤️❤️

6. dec 2021

Na zaciatok nieco o nas sme 5 clenna rodinka, 2 dospeli a 3 deticky(7,3 a 2 roky). S manzelom radi experimentujeme v kuchyni a skusame nove kombinacie ci sladke alebo slane sposoby.Velmi radi spolu varime. A ha aj rada peciem ;) Znacku dmbio pozname a par produktov aj pouzivame. Radi by sme vyskusali aj ine produkty. U nas noc nevyjde na zmar ;)

6. dec 2021

Špeciálne...tak oblubujeme čínsku kuchyňu..takže ak je čas sadáme do auta a utekáme do Číny.chutou, vôňou,ľuďmi...sa na chvíľku prenesieme na inú časť zemeguli...a pre naše deti je to úplne špeciálne...

7. dec 2021

Špeciálne si užívam keď môžme večerať všetci spolu, práve teraz je ten čas kedy si vychutnávame chvíle spolu ako rodina keďže syn s manželom sú počas roka v práci mimo SK. Napríklad včera sme si pripravili zapekanú brokolicu čo zbožňujú aj moji muži, keďže som v stravovaní vegánka muži sa občas prispôsobia 😄

7. dec 2021

Naša rodinka má rada sladké. Často preto s 5-ročnou dcérkou pečieme. Snažíme sa však, aby to, čo sa nakoniec dostane na tanier bolo čo možno najzdravšie. Preto vyhľadávame zdravé varianty potravín a vyhýbame sa potravinám s množstvom konzervantov. Určite by sme sa potešili možnosti vyskúšať tieto produkty.😉

7. dec 2021

Moji traja chlapi sú zanietení mäsožravci, a ja sa to večne snažím vyvažovať zeleninou, strukovinami a kvalitnými obilninami. Nie vždy sa stretnem s úspechom 😁 ale je to práve kútik s potravinami v DM, kde často nájdem inšpiráciu na zdravé a zároveň chutné jedlo. Už len doplniť čerstvú zeleninku, napiecť chutný koláčik s medom a orechami a voila - spokojnosť by bola na všetkých stranách ♥️

7. dec 2021

Mame troch chlapcov ktorým sa snažím variť zdravšie jedlá popri tých klasických.. vyrastali na príjem ich z dm, a značku dm bio kupujeme dodnes.. Hlavne spaldovu múku, vločky škoricu kakao, čaje, semienka a rôzne dm pochúťky namiesto klasických sladkostí.. Balícku by sme sa všetci veľmi potešili, ešte sme v súťaží nevyhrali a využili by sme úplne všetko..

7. dec 2021

S manželom si doprajeme chutné a zdravé jedlo a keďže máme ročnú dcéru, tak skúšame už všetko aj s ňou. Je to veľký jedak a hneď nám dá najavo čo je dobré a čo nie 😁

7. dec 2021

S mužom a deťmi radi trávime čas pri chutných zdravých jedlach a maskrtkach často. Kupované sladkosti nepapame tak často pečieme svoje zdravé verzie ktoré si chutné a nezaťažujú nám organizmus 😋😋😋

7. dec 2021

My sa specialne stravujeme kazdy den. Som celiaticka 30rokov a moja rodinka je k tomu prisposobena v stravovani. Nikomu to nevadi, kazdenu chuti. Je to mozno narocnejsie financne hlavne casovo, lebo varim kazdy den, max kazdy druhy. Ale hlavne ze sme vsetci spokojni a zdravi.

7. dec 2021

Snažím sa aj tradičné recepty niečím obzvláštniť či dať im zdravší šat. Rada skúšam nové racepty.

7. dec 2021

Každý deň vie byť výnimočný. Napríklad sa snažím zavádzať do varenia červenú repu. Od Vás mám rada vločky 4 druhove a pufovany amarant. S ovocím nám dodáva dennú dávku vlákniny. Vyhľadávam zdravé veci. Takisto máme ale radi aj sladké. Džem je ideálny a zdravý zároveň 🙂. Rada by som od Vás vyskúšala všetko, postupne sa na tom pracuje 🙂 . Balíček by ma veľmi potešil. Krásne dniky.

7. dec 2021

Keď mám čas tak sa snažila robiť všelijaké maškrtky 😍 na raňajky banánové lievance s orieškami, na maškrtku raw koláčiky, ktoré sladím javorovým sirupom, a milujem kombinovať rôzne slané-sladké jedla, ovocie a zeleninu s mäsom a podobne 😊 balíček by má určite potešil na spríjemnenie čakania na Vianoce 😊

7. dec 2021

Keď som mala viac času a momentálne keď ho mám rada skúšam robiť všelijaké maškrty najskôr boli len pre mna a priateľa no teraz keď niečo robím pre nás musím myslieť na to že máme 9mesacnu dcérku ktorá keď vidí že niečo jeme chce hneď aj ona 🤣 je to malý papkac takže musím myslieť aj na nu a spraviť niečo aj pre ňu samozrejme snažíme sa aby to v oboch prípadoch bolo hlavne zdravé. Snažím sa jej dávať skúšať aj nové veci ktoré ešte pred tým nejedla a teoreticky by už mohla skúsiť aspoň troška keďže nejdem podľa tabuliek ale podľa seba 😊

7. dec 2021

U nás máme radi naše domáce, nakoľko môj manžel pre nás chová kravičku a ovečky. Máme domáce mliečko, maslo, syrík. Mäsko výhradne z domáceho chovu, vajíčka taktiež. Nebránime sa aj modernej kuchyne a "sladkosti" si doprajeme zdravé, medové....
Špeciálne na našom jedálničku je baranina/jahňacina, ktorá zo stolov pomaly ale isto mizne. Testovaniu by sme sa potešili a určite s balíčkom dobre a chutne naložili. ;)

7. dec 2021

Pekny den, dm milujem nadovsetko, neskutocne a kvalitne vecicky tam clovek najde. Mam 3 deticky,syncekov, z toho 2 v puberte,takze nestiham nakupovat a dokladat do chladnicky. Snazim sa varit chutne a zdrave veci. Nesmie chybat na nasom stole slovenska klasika bryndzove halusky,segedin a gulas♥️

7. dec 2021

U nas sa snazim drzat na zdravsich potravinach, poctivo sledujem zlozenia, nestaci mi ked ma vyrobok nalepku bio. Uplne najradsej si ale vsetko urobime sami, polotovary su skor vynimocne. No nie vzdy sa to casovo da, preto hladam vyrobky, ktore mi splnia vsetko, na com zalezi. Vyrobky z dm mame velmi radi, a casto ich aj objednavame, kedze najblizsiu DM mam z dosahu. Preto by nas potesilo vyskusat nieco nove 😊

7. dec 2021

Ak je cas tak upecieme chutny kolac, urobim domace cestoviny, ktore aj nasusim aby bolo do zasoby. Urobime buchty na pare, alebo pecene buchty. Ked sme boli maly taketo dobroty sme mali bezne, a mne to pride ze teraz s tymito jedlami mame sviatok. Doteraz nechapem ako to mamka stihala 🙂

7. dec 2021

🥰 Milujem tieto veci,kupujem ich, budem ich kupovať...naše stravovanie je v zdravom duchu. Ja som osobne bola vegan 2 a pol roka, milujeme zeleninove, kremove polievky s kokosovym mliekom atď. Detičky naše ľúbia cuketu, brokolicu, všetky jedlá,kde sú najmä tieto mňamky, bomba sú aj karfiolove placky. Ako mlsku mame presne túto super perfektnú čokoládové orieskovu vec, mňam 😁👏👌

7. dec 2021

snazim sa varit zdravo a kupovat potraviny udrzatelne-vela kupujem v bezobalovych obchodoch a z kvalitnych zdrojov(farma a pod.). pouzivam pohanku, quinou, pseno, na kase ovos, spaldu. robim rozne krupota, psenota, rizota. a hlavne vela zeleniny vsade. moj syn ma rad aj zeleninove (brokolicove, cuketove) placky. zo sladkych jedal napriklad lievance bez muky. stale hladam nove recepty, skusam zaujimave kombinacie a potesilo by ma otestovat tieto produkty

7. dec 2021

Keďže som maminka, trénerka a v športe ci zdravej výžive behám už niekoľko rokov, snažím sa pre moju rodinu len to najlepšie. Milujeme dm potraviny všetci traja a radi skúšame nové veci. Veľmi rada sa vždy podelím o skúsenosti aj s mojimi kamarátkami, rodinou, či priateľmi. Radi si pochutname na rôznych kasach s orieškovymi maslami, kuskuse, pohanky, strukovínach.

7. dec 2021

Rada varím a pečiem pre svoje deti a vnúčatá,rada vymýšľam nové recepty a potešilo by ma otestovať tieto produkty.

7. dec 2021

varime z bio zeleniny, ryze a farmarskeho masa. jeme bio ovocie. citime, ze nam to prospieva. snazime sa o vyvazenu stravu. a pestujeme si klicky.

7. dec 2021

Mám ročné dieťatko ktoré keď má poobedny spanok, tak prichádza môj priestor na varenie.
V kuchyni milujem rozmanitosť farebnosť, jedlo musí aj vyzerať nie len chutiť. 🙂
Používam veľa veľa zeleniny , kvalitne farmárske mäsko,či syry.
Taktiež konzumujeme bio ovocie z domácej záhradky.

7. dec 2021

Dlhé roky som jedla len fitness bielkovinovu stravu. Kuracie prsia na vode,ryža,tvaroh,tuniak,ryžové chlebíky,bielka,proteín. Samozrejme si to vyžiadalo svoju dať a roky roky som si dávala žalúdok,čreva a trávenie doporiadku. Dnes si svoje telo nadovšetko vážim a s láskou sa on staram. Stále jem veľmi zdravo ale teraz naozaj zdravo,plnohodnotne,používam bio potraviny a dávam si pozor čo svojmu telu ponúknem. DM bio potraviny nakupujem pravidelne,milujem granolu dmbio,ich vysoko%tne džemy,ovsené vločky z ktorých je najlepšia ranajkova kaša,vegánske čokolády,nátierky a rôzne iné. Ale veru že veľa veci s týchto testovacích nepoznám a preto by som sa rada zapojila do testovania. Určite by sa potešil aj môj muž a syn 🥰❤️

7. dec 2021

Potrpim si hlavne na ranajky ak si uz mam dopriat tak tie vzdy zhanam vsetko domace co sa len da 👍pestrost farebnost musi byt . ..desiata robime ovocne smoothie... dcera ta je zaz na viaczrnne kaše vločky pecivo velmi neje....na obed boduju ryby poobede si doprajeme sladke kolačik ....vyhra urcite potesi❤

7. dec 2021

Pred niekoľkými rokmi som mala veľmi vážne zdravotné problémy a keďže mi medicína pomôcť nedokázala, musela som si pomôcť sama. Prvou voľbou bola zmena stravy, a to veľmi prísna. Žiaden lepok, laktóza... Pomohlo. Mnoho potravinových výrobkov som začala nakupovať aj v dm. Postupne sa moje predtým zlé výsledky stali dobrými a prestal byť problém s lepkom či laktózou. Dnes ich už zo stravy nevylučujem, ale výber potravín, tých, na ktoré som si už zvykla, ostali a stali sa prirodzenou súčasťou môjho a tým aj manželovho stravovania. Pred niekoľkými rokmi to bola úmyselná a radikálna zmena, dnes je to však už rutina.

7. dec 2021

S rodinkou mame zaužívané spolovne stravovanie, mame radi zdravé a kvalitne potraviny...pečieme domáci kvaskovy chlebik a pečivo...používame kvalitnú celozrnu múku...mame radi nátierky, najlepšie z domácich produktov od overených pestovateľov, ci chovateľov. Niektoré potraviny nakupujeme aj v DM, je to naša prvá voľba pre rôzne základy na kaše, oriešky a iné zdravé maškrty. Deti milujú ovsené vločky na všetky spôsoby. Radi by sme vyskúšali niečo nové, co ponúka balíček z DM.

7. dec 2021

Záleží mi natom že čo je moja rodinka ,pretro stále vymýšľam nové recepty ktoré sú chutné ale zároveň aj zdravé 😊Hlavne aby manžel a deti boli spokojné. Rada používam v kuchyni zdravé potraviny a rada aj kombinujem nové chute.Značku DM bio poznám a mám ho veľmi rarad.Preto by som sa potešila keď by som mohla testovať tie produkty. 🤗

7. dec 2021

Keďže hádam výjde čas aj na vianočné pečienie, bolo by fajn ho spraviť v takej zdravšej forme 🙂

7. dec 2021

Ja som si upravila stravu,aj sa mi podarilo schudnúť. Teraz mi stačí jesť 3x denne, cez víkend polavim v strave

7. dec 2021

My patrime medzi tu skupinu ludi, ktora si jedlo potrebuje vychutnat kazdy den, ziadne fast food ale poctive jedlo, co sa nam v tejto zvlastnej dobe celkom dari, kedze sme doma 🙂

7. dec 2021

My sme momentálne v karanténe a nevládzem robiť nič, snáď stihneme do Vianoc so synom aspoň napiecť... O zdravej strave som sa najviac priučila v Rakúsku, keď som chodila opatrovať pani, ktorá umrela 95 ročná... Jej dcéra tiahnúca na 70 ma v tomto troška ovplyvnila... Ťažšie sa to dodržiava, keď milujete sladkosti a Váš vychodoslovenský príjem nedosahuje ani priemer... Žiaľ, môj muž miluje tradičnú kuchyňu a jeho mama je kuchárka... Teda, čo robiť? 😊 Ja si idem svoje a jemu vyhoviem tiež... Ľúbime papať všetko, vyhýbame sa polotovarom najmä a používať sedliacky rozum pri nakupovaní....

7. dec 2021

Naše stravovanie je pestré, ako sa hovorí "Z každého rožka troška". U nás doma ale hlavne veľmi radi pečieme a skúšame nové recepty 🥰

7. dec 2021

Konik_testuje

#test_dm34
Rada by som vyskúšala nové veci v DM nakupujem ale potraviny som ešte nevyskusala nejako nebol čas resp. príležitost na nákup potravín. A stravovanie je v našej rodine pestré z každého trocha 🎂🍗🥓🍼

7. dec 2021

V DM nakupujem potraviny pravidelne, kedze su v bio kvalite a navyse velmi chutné. Rada peciem sladke dobroty bezne aj prilezitostne jedine zo zdravych surovin. Pouzivam kokosovy olej, kokosovy cukor, spaldovu múku, kvalitne kakao. Doprajeme si aj Bio produkty z DM,.sko kecup,.omacky na cestoviny,.spaldove cestoviny atd.

7. dec 2021

Keď mám čas tak spravím napríklad domáce parené buchty, ktoré miluje ako dcérka tak aj manžel 😍☺️ veľmi by ma potešilo testovanie vyskúšala by som napríklad lieskovcový krém, alebo kakao, ktoré je súčasťou testovania❤️ nakoľko u nás idú hlavne sladké jedlá ☺️ a hlavne teraz v čase predvianočnom keď sa chystáme na vianočné pečenie 🎄

7. dec 2021

Odkedy mame deti, prirodzene sledujem zlozenie stravy, no neodopierame si nase oblubene jedla a pochutky. Deti sa ucia striedmo jest, nachadzat radost a chut v zdravych jedlach, kvaskujeme a su casto tie, ktore navrhuju, co si uvarime alebo napecieme. Kazdy den z rana fungujeme na ovsenych vlockach s mliekom barista (sojovo ovsene), ktore ide aj do mojej lavy, s ovocim, javorovym sirupom a arasidovym maslom pure nut, takze dm navstevujeme pravidelne. Vsetky produkty urcene na vyskusanie su sucastou nasej kychyne, hoci pod inymi znackami a nesmierne ma tesi, ze dnesny trend smeruje k vyzivnym a plnohodnotnym zlozkam stravy, lebo zdrave moze byt aj velmi chutne!!! 👏

7. dec 2021

Dobry den vsetkym, ja som taka obycajna mama, taka sladka - zboznujem cokoladu, oriesky, kolaciky a tak to aj u nas vyzera - orieskovy kolacik s nutelou, babovka s orieskami, a vsetky mozne variace s cokoladou, dzemikmi a orieskami, ktore obvykle kupujem prave v DM. K tomu dobry cajik alebo kakavko, no co vam poviem - zivit si treba uzivat, mame len jeden😝.

7. dec 2021

Dm je obchod, kde nájdem vždy všetko čo potrebujem a to doslova, od vecí potrebných do domácnosti cez kozmetiku až po stravu. Odkedy však máme dieťa zameriavam sa väčšinou na produkty súvisiace so stravou. Špaldová múka nesmie u nás chýbať. Dmbio oriešky máme tiež vždy doma po ruke a pre syna je samozrejmosťou dmbio sušené ovocie, či už maliny alebo mango. Keď si chceme spoločne s rodinou dať niečo špeciálne pod zub, tak pečieme zdravý koláčik s použitím špaldovej múky, orechov, medu, čerstvého ovocia. Produkty dmbio doma máme, ale nie všetky, ktoré ste uviedli. Medovicový med či višňovú natierku doma síce nemáme, ale rada by som prostredníctvom testovania vyskúšala aj tieto Vaše dmbio ostatné produkty.

7. dec 2021

DM výrobky a drogériu kupujeme veľmi často a balíček by sme ako rodinka veľmi radi otestovali,všetko by sme využili do vianočného pečenia 🤗

7. dec 2021

Ahojtee. Urcite by som chcela aspon raz v zivote nieco otestovat 😃 ako chuti javorovy sirup? 🙃🙊 kedze som cajopicka tal sa tesim na cajik. ❤❤❤❤❤ cauteee

7. dec 2021

Mňam, mňam,mňam. Snažíme sa deťom dopriať to najlepšie a kupovať bio aspoň občas, keď sa vzhľadom na rozpočet štvorčlennej rodinky dá 😊 Výrobky DM Bio máme veľmi radi, doma pre deti robíme veľa domáceho, či už ide o varenie alebo pečenie, takže už teraz si viem živo predstaviť koľko dobrôt by sme z testovacieho balíčka napiekli 😋

7. dec 2021

Dobrý deň prajem,

veľmi ma opäť potešilo, že sa budú testovať dobroty od DM drogérie. Ak mám chuť, čas a možnosť dopriať si niečo špeciálne, siaham po rôznych čokoládach, keksíkoch a iných dobrotách. Tento čas a chuť prichádza vždy večer keď deti zaspia a ja si chcem vychutnať svoju chvíľku pokoja 🥰

DM BIO výrobky u nás nemôžu chýbať. Medzi naše obľúbené stálice patria špaldovo - čokoládové keksíky, kakao alebo pre syna ovocné tyčinky. Tento rok som si dopriala aj DM BIO adventný kalendár 🎄

7. dec 2021

Milujem čas strávený v kuchyni. Po náročnom dni v práci rada relaxujem pri varení a pečení, čo oceňuje nie len moja rodinka ale pochvaľujú si aj kolegovia 😄. Čo sa stavovania týka tak u nás sa papa všetko a rôznorodo...mäsité, bezmäsité, zdravé, nezdravé...proste všetko. Čo je však u nás dôležité je kvalita surovín. Snažíme sa vela svojpomocne, či už zelenina zo záhradky, vajíčka, vlastný chlebík, microbylinky atď alebo od lokálnych domácich predajcov. Dobrému jedlu zdar ! 🤤

7. dec 2021

Ahojte, v našej domácnosti toho jeme veľa. Niektorí u nás majú radšej mäso a niektorí zas dezerty. Snažím sa vyhovieť všetkým podľa chuti, no hlavne zdravo. Radi športujeme a to sa nezaobíde aj bez zdravých náhrad niektorých potravín ako napríklad cukor za med, sladkosti za ovocie, múka za špaldovú a podobne. Radi skúšame rôzne nové kombinácie jedál a nesmie u nás nikdy chýbať ani nič dezertové. Hlavne teraz v období Vianoc. 🙂

7. dec 2021

dopriať si niečo špeciálne? Pre nas to bude urcite dopriať si niečo špeciálne, pretoze tieto produkty nepozname a urcite by sme tomu urobili reklamu v okoli 200km a medzi cca 5000 ludmi

7. dec 2021

Nestáva sa to často,ale keď je čas, rada uvarím,upečiem niečo komplikovanejšie, časovo náročnejšie. Spomínam si na pečené rebierka, dva a pol hodiny práce,zjedene za pár minút,ale spomienku na to mám dobrú,lebo to bolo vynikajúce a manžel bol nadšený. Rada pečiem narodeninové torty pre moju 5 ročnú dcérku a onedlho začnem aj jej malej sestričke. DM produkty ale využívam aj do rýchloviek ako napr dcerkin obľúbený jablkový koláč

7. dec 2021

Mame maleho 7 mesacneho zrutka, ktory zje vsetko, co nezje jeho, takze skusame vsetko mozne, dost potravin a produktov mame aj z DM, takze toto by bolo doplnenie zasob 🙂

7. dec 2021

Je nas 5. ja, manzel, dve dcerky 10 a 7r. a syn 4r. Vela nakupujeme v DM, a vela z rady DM bio - rastlinne ovsene mlieka, zdrave sladkosti, a usmievam sa ked vidim vyrobky ktore ponukate do testovania, lebo vela z nich pozname 😊 a pouzivame.... zdravu lieskovcovu natierku na palacinky, kakao rano pijem, alebo do pecenia.... vanilk.cukor tiez do kolacov..... dzemik dame na linecky kolac alebo natrieme na vianocku.... Prosim poslete nam ten balicek? ❤️😍❤️ Vsetci sa potesia aj nase deti!!! ❤️😍❤️

7. dec 2021

Baví ma vymýšľať v kuchyni rôzne kombinácie a skúšať nové potraviny a koreniny. Moja špecialita je vegetariánske kari a paella. Dcérka sa veľmi rada zapája do pečenia a najradšej má koláčik a tvarohom a ovocím. S čokoládou u nej nepochodíme. Na Mikuláša si zaželala ovocné čučoriedkové tyčinky (tie z DMky) a k nim zubnú kefku. V DM všetko vybavené za pár minút🙂

7. dec 2021

Keď mame priestor a čas na niečo špeciálne, väčšinou z toho vzíde nejaký recept klasického jedla “na zdravo” ... napr čokoládový koláč bez muky a cukru, alebo pizza na cuketovom zaklade, a podobne ... ale keby to záviselo len odomna najradšej peciem ❤️❤️❤️ S koláčom a tortou sa viem vyhrať, bavia má jednoduché s rýchle dobroty ale aj výzvy ako makronky alebo torta na narodeniny ;) v tomto obdobi sa veľmi teším na vianočne pečenie a tento rok dúfam už aj s mojou malou pomocníčkou 👧🏼👩🏻‍🍳🍰

8. dec 2021

Vegetariánka som už skoro 10 rokov a práve teraz v tehotenstve sa snažím stravovať vyváženejšie a dávam si pozor aj na kvalitu potravín. V dm drogérii vždy siahnem po orieškoch, orieškových maslách, ale rada tam kupujem zeleninový bujón či pasírované paradajky značky Dm bio. Do súťaže by som sa veľmi rada zapojila a vyskúšala nové veci, ktoré som ešte nemala príležitosť ochutnať.

8. dec 2021

Naša rodinka miluje vikendove ranajky obedy spolu.... Všetci spolu pri stole.. Milujeme spolu piecť koláčiky... Deti pomahaju variť obed. Milujem take klasicke domace jedla no i experimenty z čínskej kuchyne napriklad... Činu milujeme... Veľmi radi vymyslime nove jedla z vasich potravín

8. dec 2021

Nakoľko so synom sme obidvaja alergici, tak hľadám varianty zdravej a vyváženej stravy. V DM drogérii vždy nakúpim potraviny, ktoré s malým môžeme 😉

8. dec 2021

Dcera odmieta mäso, tak v našej rodine sa mnoho jedál prispôsobili výživovým potrebám takéhoto stravovania. U nás sa pripravuje mnoho jedál zo strukovín , sóje, tofu. Zelenina, ovocie, to je na našom stole každý deň. Ovsene vločky, ryžové kase , chia semienka, goji, keď peciem, tak z kvalitných muk, celozrnných, ražnych.. cestoviny používame zo strukovín a celozrnné. Používame kvalitné oleje aj na varenie, aj na studenú kuchyňu. Keď osláviť, tak javorový sirupom a rôzne.

8. dec 2021

Keďže aj ja a aj môj malý ma atopický ekzém veľmi si dáme pozor na stravovanie. Mnohé suroviny vypestujeme my sami, ostatne kupujeme bio. Zatiaľ ešte sme za dm bio produkty nevyskúšali.
A keď máme čas a príležitosť s partnerom tak radi ochutnáme street food jedlá. Máme najradšej hamburgery a mexické jedlá.

8. dec 2021

Naša rodinka si rada dopraje kvalitné suroviny a potraviny a musím povedať, že práve v Dmku ich často hľadáme a aj nájdeme. Radi skúšame nové veci, recepty a overené hneď zaradíme do nášho jedálnička. Mám dve malé detičky, a preto sa snažíme im dať to najlepšie, pokiaľ sa dá. Sme si vedomí, že imunita je v čreve a detský organizmus sa len vyvíja. Bohužiaľ neraz sme atakovaní hromadou chémie. Preto by sme sa veľmi radi zapojili do testovania a ukázali,že aj chutne vieme žiť zdravšie.

8. dec 2021

Snažím sa kazdy den stravovat podla moznosti zdravo a chutne. Najmä odkedy sa nam narodila dcerka. Nie vzdy vsak mam cas vyvarat hodiny preto sa snatim pripravit rychle a zdrave jedla. Najma salaty, teple a studene, chude masko, polievky a samozrejme vela vela zeleniny a ovocia. Z dm už niektore produkty kupujem a som s nimi maximalne spokojna.

8. dec 2021

Pred rokom a pol som od základu zmenila svoje stravovanie ...začal som si viac študovať čo jem ,čo je zdravšie a vyzivnejsie pre moje telo ...začala som sa zdravo stravovať a samozrejme cvičit 🙂musím povedať že hlavne moje telo ale aj mysel sa zmenili k lepšiemu 🙂je úžasné ako sa dá zmeniť naše telo a stravovanie keď chceme a zaujímame sa čo mu dávame 🙂dM bio produkty patria k mojim produktom ktoré skúšam a som spokojná veľmi rada by som vyskúšala nové a pripravila si z nich niečo chutné 🙂🥰Zdravo a chutne 🥰👌💪

8. dec 2021

Ak mi to čas dovolí rada varím zdravé a hlavne zeleninové mnamky, aj keď nie vždy to mojim deťom chuti, vtedy som trosku demotivovana, ale našťastie len nachvilku a skúšame to stále dokola 🙈

8. dec 2021

DMka je moja láska ! ❤️ Každé ráno po zobudení na ňu myslím, keď varím voňavú kašu z úžasných produktov DM - mandľového mlieka, jemných ovsených vločiek, špaldovej krupice, kakaa a škorice a na vrch kešu brunch oriešky 😊 a často s ňou aj zaspávame, s bruchom plným dobrej večere z celozrnných cestoviniek a rajčinovou omáčkou 🍅 Z dmky poteší čokoľvek a dokonalé ingrediencie a chute by boli naozaj nádherný darček! 🎁

8. dec 2021

jej, no ked mam cas n ajedlo, tak pripravujem pre svoju rodinu vzdy nieco hlavne cerstve, zdrave a zaujimave. Skusam orientalne jedla, ale aj napriklad peciem zdrave mlsky zo spaldovej muky a pouzivam zdravsie nahrady. Jedlo je moje potesenie uz odmalicka 🙂
Velmi rada experimentujem.
Naposledy som skusala bananove lievance bez muky so skoricou. Uzasne 🙂 Moj syncek sa tesi mojim experimentom a niekedy aj ohrnie nostekom :P

8. dec 2021

My vymýšľame každý deň niečo nové nakoľko mám dvoch papkačov a nikdy na druhý deň nič nezostane 😁

8. dec 2021

Taaaak toto je to prave "orechove" pre mna 🤣 som mamou 2 deti. Mam doma 4,5 rocneho milovnika sladkeho a rocnu ochutnavacku 🤣 Kedze od narodenia deti sa zo mba stala "tabulkova" matka, DM produkty sa stali mojou kazdodennou zachranou pred sladkostami vyrobenych z alpskeho mlieka fialovou kravickou, alebo veverickou z reklamy na tycinku s orieskami. Balicek na testovanie by mampotesil a urcite by som im ukuchtila z neho zdrave mlsky na ihrisko ;)

8. dec 2021

Som bezlepkova aj bezlaktozova a moj syn tiez, takze nemozeme jest hocikde. Vela teda varim. Najradsej kari a teraz na zimu som sa zamilovala do kasi. Dam do nich vzdy vsetko, co mam a snazim sa z toho spravit plnohodnotne jedlo, ktore obsahuje vsetko, co treba. Bio kakao z DM je moje najoblubenejsie dochucovadlo.

8. dec 2021

Milujeme tradičné slovenské jedlá, ako sú pirohy, halušky, placky. Snažíme sa aj o zdravšie verzie - napr.cuketové placky, pohánkové pirohy,... nedeľný obed je vždy mäsité jedlo a raňajky máme radi sladké... dcérka ma rok, a postupne ochutnáva všetko to, čo jeme už aj my.🙂

8. dec 2021

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌲❤🌲❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 prosim o testovanie 😊😊😊😊🌲🌲🌲🌲🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

8. dec 2021

Stanovujeme sa zdravo. V nedeľu musí byť vývar. Druhé jedlo je mäso na rôzny spôsob ak tomu zelenina. A kto má chuť môže si dať potom puding. A večera ak máme čas tak ovocné palacinky

8. dec 2021

Snažíme sa stravovať zdravo, za špeciálne považujem to,že každy deň začíname s ovocím a rakytníkom. A inak keď chcem dačo špeciálne,idem do DM 😁 za nás top je pesto zo susenych paradajok.

8. dec 2021

Bude to super rodinna DMbio party!!! ...tieto vzacne zdrave mnamky velmi efektivne zuzitkujeme pri domacom cajiku s detmi, cheesecake, ci inej pripravenej dobrote a podelime sa so sirokou rodinkou.

8. dec 2021

Snažím sa papať veľa zeleniny a vlákniny. Niekedy ma vyslovene pochyti si len tak urobit zdravé raňajky, či večeru. Na raňajky obľubujem napríklad ovsené vločky s bielym jogurtom, čučoriedkami,či banánom a k tomu kokosové lupienky. Na večeru zase obľubujem tagliatele s bazalkovym, či rakovinovým pestom, cesnakom, olivovým olejom a rajčinami, prípadne parmezánom.Nebudem sa tváriť, že sa stravujem len takto, pretože raz za čas potrebujem aj zhrešiť a dať si niečo nezdravejsie ako napríklad pizzu, ale to by som potom asi nemohla byť človekom 🤷

8. dec 2021

Taaaakže...kde začať?
Pri stravovaní sa riadime zdravým rozumom. Snažíme sa vybrať kvalitné suroviny a vyvažovať negatívne pozitívnym. V praxi to vyzerá asi tak, že keď v škôlke dostanú deti nezdravé dobroty, doma im Mikuláš prinesie tie zdravé, keď si dáme na výlete zmrzlinu, doma ovocie, sladkosti z obchodu u nás nahradí domáce pečenie...A takto môžem pokračovať donekonečna.
A hlavná myšlienka?
- pestrosť😉

8. dec 2021

Pre mňa je strava základ, preto si pestujeme potraviny - ovocie a zeleninu doma. Mäso si kupujeme tiež z domácich chovov a ostatné výrobky sa snažím kupovať v Bio kvalite. Výrobky DM mame veľmi radi a kupujeme ich.

8. dec 2021

Keď mám priestor a čas, vždy si spravíme sushi už aj syn je zvyknutý naň a všelijaké možné variácie a pozeráme videá aké ešte môžme spraviť ako sa to dá skombinovat. K tomu wakame salat a je to dosť zabavka inak čiže času a chuti musí byť v deň prípravy dosť 💯👌 ale stojí to zato, mňam 😋.

8. dec 2021

Keď máme čas a priestor dopriať si niečo špeciálne, zostávame aj napriek tomu pri jednoduchosti. Manžel trpí od malička celiakiou, syn je našťastie zatiaľ bez, chutí mu všetko 🙂 Veľmi radi máme pečeného pstruha so zemiakmi a zeleninou - doma dopestovanými 🙂 Radi sa stravujeme jednoducho a najradšej si doprajeme veci priamo z našej úrody. Budem veľmi rada, ak by som sa mohla aj s rodinou zapojiť do testovania, DM výrobky milujeme !!! 🙂

8. dec 2021

Velmi sa do testovania potravin nezapajam, ale DMBio by som velmi rada testovala. Niektore produkty tejto znacky poznam a pouzivam pri kazdodennom vareni. Myslim si, ze by sme sa pre toto testovanie hodili nakolko sice nie sme vegani, ale trpime roznymi zaludocnymi tazkostami a intoleranciami, kvoli ktorym sa chceme a musime zdravo stravovat. Dovolim si tvrdit, ze varit viem, a preto si myslim, ze by som so svojou rodinou mohli poriadne otestovat produkty DM 🙂

8. dec 2021

Veľmi rada varím a pečiem a na to potrebujem kvalitné suroviny. Rada sa púšťam do nových receptov a s manželom radi skusami zahraničnú kuchyňu. Všetky chute ochutnáva aj náš ročný synček Riško 👨‍👩‍👦🎄❄️

8. dec 2021

Kedze som celiatik a este aj alergik na mliecnu bielkovinu, stravovanie je unas komplikovane. Manzel a syn su nastastie zdravi, takze im neodopieram normalnu stravu, ale vacsina jedla je u nas prirodzene bezlepkova a bezmliecna a teda aj zdrava.

8. dec 2021

rada skúšam nové veci, chute, objavujem, experimentujem..mám aj pár favoritov v dm, no ani jednu z uvedených potraviniek som ešte nevyskúšala 🙂

9. dec 2021

Mame radi zdrave dezerty rada skusam produkty z dm pri peceni a vareni lebo doverujem tomu zlozeniu viac ako v supermarketoch kde ide o kvantitu nie kvalitu,

9. dec 2021

Ahojte, my doma pouzivame kopu rastlinnych tukov kedze manzel ma cukrovku a cholesterol.Zacali sme sa zdravo stravovat, cize pouzivame vo vereni vela vela zeleniny a chude mäsa. Kopu jeme ryb. A velmi radi nakupujeme v DM ma uplne vyborne hodnoty na nakup medov. Dzemov. Dobosiek kedze milujeme sladke strasne vyborny je aj bieli vanilkovy puding kedze je taky paradny stale robime dukatove buchty. Dzemik vyuzivame na ranajky pouzivam aj do kolacov a k tomu chutny teply cajik hlavne tieto chladne dni...Kazdemu odporucam dm ci po stranke varenia alebo aj co sa tyka kozmetiky. Vyhra by ma isto potesila ☺

9. dec 2021

Snažím sa svojim deťom ukázať kvalitnejšiu formu stravovania. Z každej strany dostávajú rôzne potraviny, avšak doma sa im snažím ukázať zdravšiu variantu. A dúfam v to,že keď vidia mňa, ako sa stravuje, začnú to napodobňovať aj oni. Aj sladkosti a múčniky sa snažíme piecť zdravšou variantou, hoci nie vždy pochodom 😂😂

9. dec 2021

My sa snažíme pripravovať jedlo niekedy spoločne, ale hlavne pestro.
Deti by mohli aj viac zeleniny a ovocia, preto sa snažím vymýšľať a motivovať.
Neodmietnu čerstvé guacamole, či domáci kebab, kde nefrflú na zeleninku.
A raz za čas pečieme-chytajú sa aj deti.Tu volíme radšej menej cukru a zdravšie a kvalitnejšie prísady, takže balíček na testovanie by sa hodil, aby sme sa mohli realizovať s novými receptami.pekný deň prajem všetkým🙂

9. dec 2021

My sa snažíme celá rodinka, manžel, dcérka a ja stravovať čo najzdravšie už dlhšiu dobu, približne 10 rokov už pozeram na stravu čo obsahuje, aké ma zloženie a v akej je kvalite. A odkedy sa nám dcérka narodila 3 rôčky dozadu, tak si stále uvaríme a upečieme niečo zdravé, používame bio produkty bohaté na bielkoviny a živiny. Robíme si šaláty, ale aj palacinky ktoré dcérka zbožňuje v zdravšej verzii 🙂 testovanie by nás veľmi potešilo 🙂

9. dec 2021

Ja siaham vacsinou po klasickych jedlach,u kt.uz viem predpokladat dobu varenia.obcas sa inspirujem na strankach s jedlami,obcas si vymyslim vlastne jedlo s pouzitim "co chladnicka dala" a taketo su velmi vitane,lebo su vzdy niecim ozvlastnene😁

9. dec 2021

velmi rada si vymyslam vlastne jedla, hlavne teraz ked mam rocnu dcerku, tak prvy krat som do nasich jedalnych listkov pridala veci ako quinoa, pseno, celozrnny kuskus, vsetky druhy zeleniny a podobne veci, cise chlapi ohrnaju nosom ked poviem ze na obed bude ako priloha pseno, ale aj tak im to zdy velmi chuti :D

9. dec 2021

Na varenie a pečenie si nájdem čas vždy, veď mám doma super pomocníkov! Naše chute sú rôzne: manžel uprednostňuje klasiku, miluje omáčky, mäso, sám dokáže navariť výborný nedeľný obed ❤️. Staršie deti rady so mnou pečú (a ochutnávajú 😉). Ja s najmladším si pochutíme na ovocí a zeleninke, máme radi ľahké, rýchle jedlá. Náš rodinný život sa odohráva prevažne v kuchyni, pri varení a stolovaní. Skúšať nové recepty je pre nás skvelá príležitosť zabaviť sa🥰

9. dec 2021

Rada sa zapojím aj ja. Mám rada DM výrobky, najmä tie v Bio kvalite. Také sa snažím dávať aj svojim deťom. Toto by stálo za vyskúšanie. Je Advent, Vianoce sa blížia. Budeme veľa doma, variť aj piecť. U nás by to bolo v správnych rukách.

9. dec 2021
Autor komentár zmazal

S manželom radi experimentujeme v kuchyni, keď už nám idú tie základné jedla hore krkom 🤭 Naucili sme sa rôzne recepty v čase lockdownu, keďže niektoré naše obľúbené neboli prístupné. Obľubujeme Čínu, takže ostrokyslá polievka a opekané rezance nesmú občas chýbať. 🙂 Pozerám, že v testovani je dostatok produktov na dcérkinu obľúbenú dobrotu, palacinky 🥞 😋 Veľmi by sa potešila, keby skúsila aj iné kombo palaciniek. Produkty vyzerajú uzasne 👌 🥰

9. dec 2021

milujem domácu stravu a snazim sa varit aspon na 2 dni mne a manželovi. nas 9 mesačný drobček si najviac pochutnava na mamkinom mliecku😊

9. dec 2021

Rada by som sa aj ja zapojila so svojou rodinkou do testovania skvelých produktov dm. Pri výbere potravín uprednostňujeme zdravšiu verziu, radi by sme vyskúšali nové produkty a pripravili si doma zdravé a chutné recepty z nich. Dm bio produkty nám veľmi chutia, radšej kvalitnejšie a zdravšie jedlá nám chutia celej rodinke. A radi experimentujeme a skúšame nové príchute, recepty či ingrediencie. Produkty vyzerajú lákavo. A keďže mi na zdraví mojej rodinky a detičiek záleží, rozhodla som sa zapojiť do tohto testovania a skúsiť šťastie. Veľmi by nás to potešilo 🙂

9. dec 2021

Na vymýšlanie nového jedla je expert môj manžel vymyslí a všetci si oblizujeme prstíky. Toto by bolo stvorené pre neho aj ako darček 🎁

9. dec 2021

Ahojte. Ja kedze mam intoleranciu BkM tak so stravou je to troska tazsie, ale vsetko sa da ked sa chce. Na vymyslanie dobrot mam od toho doma priatela, vari vyborne..Ked mame viac casu, tak si uvarime specialitky z cinskej/azijskej kuchyne pripadne takianskej.. Rada sa zapojim do tejto sutaze a vyskusam vsetky vyrobky, kedze Dmku zboznujem, chodim tam nakupovat pravidelne 🙂

9. dec 2021

Čože? Dm výrobky? Áno, prosím! A my sme dvaja (vlastne už traja) labužníci a pôžitkári.
Seriózne, výrobky DmBio sú naozaj skvelé. A veľmi rada by som testovala aj ďalšie,pre mňa nové. Som odvážny kuchár. Nie vždy je výsledok 100% - ný, ale von oknom ešte nič neletelo. Pri otázke čo by som mala variť mi môj manžel vždy odpovie, že nebude brzdiť moju kreativitu... Rada varím a rovnako rada ochutnávam. A tiež si rada fotím naložené taniere, lebo jedlo má aj pekne vyzerať! Bolo by mi cťou,ďakujem.

9. dec 2021

Veeeelmi ale veľmi rada by som sa zúčastnila skvelého testovania DM výrobkov, ktoré sú našej rodine veľmi známe. Keďže som si musela zmeniť jedálniček, ako koli váhe ale aj koli zdraviu,strasne veľa výrobkov nákupu z DM. Milujem skúšať nové veci, piecť, vytvárať pre moju rodinu hlavne v tom zdravsom smere,tak ako väčšina ze očiek, ktoré by výrobky chceli testovať 😁
Majte krásny večer

9. dec 2021

Zdravím,,,
Milujem jedlo. Milujem perfektne jedlo, vychutnávam si ho. Nedávno som porodila a synček má alergiu na BKM. Od tohoto zistenia sa môj jedalnicek rapídne zmenil. Bolo To pre mna zo začiatku veľmi ťažké. Ale zase nebyť toho, nespoznala by som toľko úžasných produktov dm. Tie, čo som ochutnala boli výborne! Dosť teraz ficim hlavne na sladkom od DM. A zistila som aj to, že byt sčasti veganom s DM nie je vôbec zle 🥰

9. dec 2021

Radi spolu pecieme s dcérkou a synom of malička, sleduje marí relácie o varení a pečeni . Radi nakupujeme v zdravých bio obchodoch a DM

10. dec 2021

Veľmi by sme sa potešili výhre. Dcérka chce stále piecť a kvalitné potraviny sú veľmi dôležité, pretože v dnešnej dobe už človek nemôže mať istotu, čo kúpi v obchode. Rada nakupujem v DM a nielen potraviny. A pre mňa aj medovicovy med, keďže som alergik a len nedávno som sa dozvedela, že tento typ je vhodný aj pre mňa. Veľmi by som ho chcela vyskusat. 🍀🍀🍀

10. dec 2021

Ako každá správna mama a babička na Vianoce vypekáme o dušu. Hoci máme rokmi overené recepty na vianočné pečivo, rady skúšame aj niečo nové. Rady by sme pre našu rodinku upiekli niečo z kvalitných dm potravín.

10. dec 2021

Pri prvom a druhom lockdowne sme sa s manželom “hrali” na reláciu bez servítky a striedali sa raz varil on a raz ja niekoľko chodov rôznorodých jedál, ktoré sme predtým doma nikdy nepripravovali… a stále si cez víkend raz za čas doprajeme niečo nové 😊

10. dec 2021

Radi by sme sa zapojili, nakoľko u nás stravovanie je dôležité. Jeme výhradne domáce produkty. Trváme na spoločných obedoch, večeroch a raňajkách 🙂 Milujeme varenie a pečenie, a teraz to cez sviatky budeme užívať naplno 😊

10. dec 2021

Som kucharka v skole i na polovnickych chatach velmi rada skusam nove veci a zdrave veci kedze mam male deti a sefa zas s cukrovkou

10. dec 2021

U nas ma kazdy ine chute a podla toho vyzeraju aj ranajky. Dcerka musi mat vzdy vanilkovy jogurt, cez vikend ju ukecam aspon na vianocku a syn spapa vsetko. Ma rad domaci chlebik s natierkou, aj jogurt a aj prazenicu. Vyrobky DM bio poznam, kupovavam ich odkedy sa mi narodila dcerka. Vsetky som este nevyskusala, kedze niektore, ako napr.dzem a sirupy,sa snazim vyrabat sama. Balik by nas velmi potesil a aspon by sme zistili ake vyrobky Dm bio mame este hadzat do kosika

10. dec 2021

Mám veľmi rada zdravé jedlá a ešte radšej skúšam nové, zdravé recepty. Mojou bežnou súčasťou sú produkty ako špaldová múka, mandľové maslo, kokosový olej, obľúbila som si aj kokosovú múku a mandľovú, z ktorou sú koláče nadýchané a jemné. Na raňajky si dávam ovsený jogurt a vyrábam si domácu granulu kde viem, aké suroviny do nej dám, či už sú to ovsené vločky, škorica, kešu maslo, med, kokosový olej, hrozienka, oriešky,...A z nápojov musím mať každý deň čaj a vyberám si z tých kvalitnejších, aby som vychutnala tú krásnu vôňu a chuť ovocia, byliniek. A začali sme s manželom používať do kávy ovsené mlieko, ktoré nám veľmi zachutilo a už nám ani nechýba klasické kravské. Žiť zdravšie ma baví a teším sa vždy na nový zdravý recept, ktorý objavím a manžel ma v tom podporuje, lebo aj jemu chutí, čo navarím 🙂

10. dec 2021

Zdrave jedla som zacala riesit u nas doma minuly rok , ked dcere zisitili Histaminovu intoleranciu...tak este stale skusame zistujeme co jej sedi a co nie..aktualne tak zistujeme aj u synau ktoreho sa tiez zacala prejavovat alergia.
Niektore vyrobky mame odskusane, niektore nie, preto by som si urobila vacsi prehlad .

10. dec 2021

Máme radi zdravé jedlá, skúšame aj nové zdravé recepty. Často používam špaldovú múku pri pečení. Radi máme aj jogurty s pohánkou. Blížia sa sviatky, radi by sme sa zapojili do testovania produktov dmBio. 😉

10. dec 2021

Zdravšie a kvalitnejšie potraviny som začala hľadať keď som riešila prve prikrmy pre dcérku. Odvtedy sa snažím aj doma pre manžela variť kvalitnejšie a Zdravšie. Samozrejme nie vždy to ide. Začala som používať hlavne spaldovú muku a všade kde sa da zamiešať aj zeleninu. Manžel sa zatiaľ nesťažuje a často skúšame aj nove nevyskúšané recepty.

10. dec 2021

Snažíme sa stravovať zdravo, syn má nadváhu a už sme to museli začať riešiť. Zdravá strava je základ. Syn má rád sladké strašne, tak rada vymýšľam pečiem sladké ale zdravé koláče. Viac ovocia, zeleninu nemá veľmi v láske 🤦🏾‍♀️😁 Rada nakupujem v dmke, ale aj inde v obchodoch keď sa dá, pracujem v kauflande a mám aký taký prehľad o výrobkoch tovare. Najlepšie čítam čo to obsahuje ta vec ten tovar nemusí to biť bio, aj nebio sú niektoré výrobky v pohode..😊

10. dec 2021

Uz 17 rokov naozaj poctivo dodrziavam bezlepkovu dietu. Dnes je to hracka, gluten free vyrobky su dostupnejsie cenovo aj ponuka je nesmierne bohata. Pamatam ale casy ked sa muka na zaklade predpisu objednavala bohvieodkial, kilove vrecko stalo viac ako tyzdenny nakup v obchode pre celu rodinu a o maskrtach som mohla len snivat. S mamcou sme preto vyrabali maskrty doma. Niektore viac niektore menej vydarene. Dnes mi staci behnut do DMky a mam vystarane. Ale snaha skusat a objavovat nove chute mi zostala. Aj vdaka DMke si mozem vyberat kvalitu na ktorej mi zalezi pricom rodinny rozpocet velmi netrpi a ja sa mozem realizovat vo vyrabani maskrt pre nasu rodinu

10. dec 2021

Popri malom babatku je casu na specialne chvile malo 😊 preto je kazde stravovanie niecim specialne.. 🥰 ranajky za pochodu s malou na rukach, ked spi a sadnem si k obedu, zjavne to vyciti, preberie sa a zacne plakat, pocas vecere sa pravidelne ohlasi aj ona, ze je hladna.
Nejake poporodne kila stale zostali, snazime sa stravovat vyvazene a zdravsie - na diety a obmedzovanie som nikdy nebola. K jedlu sa vsak momentalne dostanem az vecer, ked malinka zaspi 😏

11. dec 2021

kazdy den varim, snazim sa stravovat pol na pol

11. dec 2021

Kazdy den sa u nas vari,snazim sa aby to bolo vzdy nieco specialne,a DM produkty pri tom nesmu chybat,velmi by pomohol a potesil tento balicek👪

11. dec 2021

Ked mame cas, snazime sa upiect si nejake chutne masko a priloha je zeleninka. Ked sme sa prestahovali, zavrhli sme mikrovlnnu ruru a namiesto nej sme kupili parnu, tak super zdravo zohrieva a este lepsie sa v nej vari a pacie. Maso pecieme uz len tam...vzy ke perfektne makucke a chutne. K tomu nejaky deep a zelenina, v pare alebo grilo ana a sanozrejmw.cerstvy salatik.

11. dec 2021

My stravujeme, asi ako vacsina slovakov, co najlacnejsie a co najrychlejsie na pripravu, aby ostalo malemu, ale syncekovi varim len zeleninu a domace masko.

11. dec 2021

Momentálne je to väčšinou rýchlo navariť a ešte rýchlejšie sa najesť pri dvoch malých deťoch . Ale pečiem a varím veľmi rada keď je nato priestor. Veľa zeleniny, mäso, milujeme cestoviny, pizzu, ryžu... Je toho veľa. Obľúbené koláče ako bábovka, perník. Teraz na vianoce som niečo objednala vanilkové rožteky si napečiem sama🙂 a medovníčky budem piekla so starším synčekom. Balíček by nás veľmi potesil keďže sa snažím pre deti variť zdravšie ❤️

11. dec 2021

S manželom sa snažíme stravovať zdravo, ale neodoláme žiadnej maškrte. Teraz čakám bábätko, takže nič sladké mi neunikne, samozrejme s mierou. Balíček by nás veľmi potešil ❤️

11. dec 2021

Kedže mám dcéru,ktorá ma histamínovú intoleranciu často musíme hľadať potraviny,ktoré je "neublížia".Určite by nás potešilo vyskúšať aj takéto dobroty 🙂

11. dec 2021

Snazime sa stravovať zdravo ale občas príde chuť aj na niečo nezdravé.

11. dec 2021

S rodinou sa snažíme stravovať sa zdravo, syn má 3,5 roka a rad pomáha v kuchyni, takže nepoužívame polotovary a radi si všetko pripravujeme sami. Casto experimentujeme pri vytváraní rôznych dobrotiek a samozrejme ze si doprajeme aj tie menej zdravé, no o to viac oblibene jedla 😊

11. dec 2021

Snažime sa stravovať zdravo ak to čas dovoli.. ale samozrejme nepohrdneme ani dobrou maškrtou

11. dec 2021

Keď máme s rodinkou čas, tak si radi vychutnávame nové chute a testujeme nové potraviny, kombinácie, nové recepty

11. dec 2021

Nič také špeciálne som ešte nejedla ale muž nám vyvára rôzne dobrotky,je úžasný kuchár naozaj tak niekedy ani ja neuvarim 😊 ale rada skúšam niečo nove muž tak isto 😊

11. dec 2021

tieto potraviny znacky dm mame doma velmi v oblube a hlavne teraz ked cakame babatko si na nich pochutnavame. Rada by som skusila nejake nove chute cim by sme mohli obzvlasnit nielen varenie ale aj pecenie 🙂

11. dec 2021

Veľmi rada by som sa zúčastnila testovania 😊

11. dec 2021

Obaja s manželom máme radi dobré jedlo. Ale špeciálne jedla si nezvykneme robiť, skôr sa zameriavame na "tuning" tých tradičnejsich jedal.

12. dec 2021

Som vyučená kuchárka. Väčšinou sa stravujeme bežne ako každá druhá rodina. Chcela by som vyskúšať zdravšiu alternatívu našich pokrmov a skvalitniť našu stravu , obohatiť ju aby bola výživná a zdravá.

12. dec 2021

Snažím sa variť zdravo a pokiaľ sa dá s domácich surovín, keď pečieme tiež si vyberáme zdravšie alternatívy aj z produktov DM, ako sú prášok do pečiva, vanilkový curok..výborná je ich nutela 🙂

12. dec 2021

Celá naša rodinka zbožňuje chutné alternatívy do tortičiek..hneď ako som si prečítala tieto dobroty na testovanie, napadli ma palacinky poliate javorovým sirupom...do cesta dávam aj semienka - ľanové, slnečnicové.. Moje dcérky Zuzka 6 roč., aj Danka 10 roč. ich milujú. Domáce vajcia, mlieko a ešte by sa hodil do cesta aj kakaový prášok.. Musí to byť vaaaažne super chuť. Ale aj torta by sa dala vymyslieť.. s praženými lieskovcami.. 😍

12. dec 2021

Kedze sa nam narodilo vytuzene babo, chceme zlepsit aj nase stravovanie a davat malemu to najlepsie co mozeme, testovanie je na to priam stvorene. Mam rada med, ale nie kazdy je pre mna vhodny o to viac ma zaujima ten, ktory mate v balicku 🙂

12. dec 2021

Veľmi rada varim a pečiem..Synovi pred mesiacom zistili intoleranciu na lepok..Zo dňa na deň, sa nam živit obratil o 180 stupňov..Už nehadžem všetko do jedneho hrnca, stravu plánujem aj týždeň dopredu..Syn je veľký bojovník, poplakali sme si spolu, ale nevzdávame to, lebo je po mamke,ide cez všetky prekážky 🙂 Každý deň sa ho pýtam čo by si rad dal, má zvláštne chute momentalne...Práve sme napiekli pohankove medovníčky... Bez lepku samozrejme..Radi by sme vyskúšali testovanie s DM , aby sme mohli ďalej spolu vypekať a variť...

12. dec 2021

Ahojte, asi mi neuveríte, no javorový sirup sme zatiaľ doma neochutnali, takže to je jedna z motivacií, prečo testovať. Už teraz sa teším na palacinky či lievance práve s týmto "kanadským" zázrakom. Zároveň doma veľmi rada pretlačím chutné a zdravé bio-produkty a pri chystaní dobrôt mám úžasných zvedavých pomocníkov 😍👌.

12. dec 2021

V našej rodine sa skoro všetko odvíja od jedla. Keďže sa snažíme žiť v súlade s prírodou, jeme "inak"( bez cukru - sladime ovocím, datľami, iba špaldova celozrnná múka, skutočné potraviny) Tak si skoro všetko vyrábame doma( pečiem chlebík, pečivo, sladké mňamky, keksíky, klíčky mikrozeleninu, domáci kefir ..) Keďže som mamou 3 deticiek na rodičovskej dovolenke, tak si vychutnávame toto tvorenie jedla spoločne ❤️ a pre mňa to ma obrovský zmysel a význam ako dať deťom zdravie od malička a základy zdravého stravovania, rozprávať sa s nimi prečo je dôležité si vyberať potraviny v súlade s prírodou a v súlade s naším telíčkom.
A i som nevedela, že v DM máte sladkost mňamku s datľami, kešu a kakaový bôbov.
Túto kombináciu moji synovia zbožňujú ❤️
Ďakujem za inšpiráciu

12. dec 2021

Dbrý deň,rada by som sa zúčastnila testovania , rada skúšam nové recepty a nové produkty.Teraz som doma ,mám viac času,využila by som produkty na testovanie.V DM veľmi rada nakupujem .Teším sa už teraz.Prajem krásny dník

13. dec 2021

Ešte k môjmu príspevku...Omylom som dala fotku klasickych perničkov, posielam fotku z pohankovych perníkov 🙂 mäkkučké, zdravé a hlavne pre bezlepkáčov..🙂 Radi by sme napiekli ešte veľa dalších krabičiek🙂 zo surovín na testovanie by nam sa hodil do cesta hlavne medík 🙂 a čajik, ako sladidlo takisto javorový sirup, a kľudne na potretie aj džem

13. dec 2021

Pečenie a varenie milujem. Je to pre mňa oddych. Rada skúšam nové a zdravšie recepty. Veľmi často nakupujem v DM. Potraviny najviac. Také chutné omáčky a cestoviny nemajú nikde inde 🙂. Keby mám možnosť testovať, určite by ma to potešilo.

13. dec 2021

Už 4 roky môžem povedať, že veľmi dbame na kvalitu potravín v našej domácnosti. Bielu múku takmer vôbec nepoužívame. Najviac používame špaldovú múku, z ktorej pečiem kvaskové pečivo. Často využívame aj iné druhy múky ako napríklad pohánková DM bio, či ryžová. Namiesto sladkosti kupujeme oriešky, sušené a lyofiziované ovocie. Keď je čas, vyrobíme si aj domáce nátierky, či už zo sliviek alebo jabĺk. Často sa robí aj domáca"nutela" či arašidové maslo. Sladké nátierky veľmi nekupujeme, ale keď už, voľba padne vždy na vaše produkty. Keďže momentálne máme malé dieťatko, vyskúšali sme aj DM bio kaše, či psenove a ovsené vločky na prípravu domácich kaši.
Testovať uvedené produkty by nás veľmi potešilo

13. dec 2021

Ak mam cas a chut tak rada varim pre moju rodinku ci uz staru dobru klasiku alebo nieco modernejsie, ale hlavne je, aby to bolo chutne a z kvalitnych surovin. Nic nepotesi mamicku viac ako vyjedene taniere a spokojny usmev na tvari 😊

13. dec 2021

Ak si môžme dopriať tak sushi 😊, a malý po pobyte v nemocnici začal štrajkovať jedlo, tak som veľmi rada ak spapá akúkoľvek teplú stravu 🙏

14. dec 2021

Doma si s manželom veľmi radi robíme aj jedlá, ktoré si väčšina ľudí iba objednáva. Spravili sme si už niekoľkokrát burgre s domácimi kváskovými žemlami, kebab s tortillami, pizzu.
Síce náš syn je ešte malinký, ale teším sa na čas keď mu iné deti budú závidieť lebo ma desiatu s domácim pečivom.

14. dec 2021

Vybrali ste niekoho? Ja posielam každu jednu testovačku a za tie roky nič...ani keksik...začinam o tom pochybovať

22. dec 2021

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@123ka, @123patricia123, @1281988, @13katarinka13, @22111979, @4maminka, @51084500, @8domcatko888, @abbies, @ada510, @adara777, @addimae, @adri1234, @adusqua, @ajja1, @akriakova, @alenocka83, @alexis333, @andikaa, @andrea1501, @andulaaemka, @andy57, @anett30, @annabar, @azachielka, @babika0, @babinska, @babls5, @baklik, @barbara24, @barbie1234, @beamajor, @beatabuckova, @beb123, @bella2418, @biii7, @blbovina, @bohom_milovana, @borka2007, @bubik91, @bubo27, @cassie9, @cathrin_m, @cervenkovakatarina, @clementinne, @csemikati, @da_nie_la, @dana2017, @danielazv, @danielka234221, @dendag, @domi_ch, @domini29, @dominika810, @dominikah2, @dominikakr, @dorka_33, @drobcek1103, @drobec46, @ejam, @elhome, @esmee3, @esprit11, @ester551, @evita_e, @fedina1, @gabccia, @gabikacs11, @gabuska44, @glamorous55, @glodza, @haidi, @hmonika036, @icecko, @igiana, @ildus123, @inga127, @ingus_ka, @inguska3, @insectivora, @iria, @irk, @ivana2504, @ivetkap, @jamilanka, @janakor94, @janasofi, @jane1987, @janinka50224, @janka178, @japko123, @julie19, @julish, @julka1995, @kaja153, @kajkajanka, @kantruska, @karin6, @katarina0607, @katarina414, @katarina6, @kathrin6, @katka_g1, @katkenzi, @katty99, @kishtika, @klarika37, @klariss_little, @knikoleta, @konikbaby, @kristina22, @kvetinac71, @kvietocek23, @laurita, @lenik888, @lenka17121, @lenka9g, @lienkaam16, @lilian183, @littlefiona, @livi333, @livinkamadrova, @lucia_alzbetka, @lucik07, @lucinami, @lucinkatim, @lucka243, @luckamarsch, @lucymaty, @lucyp12345, @ludkka0407, @lujzamisko, @lulu273, @lusi26, @lusittagi, @lusya20052, @lutoru, @maalina, @majkabambulik, @malapatka, @mandika1, @marcolenka, @mariadarina, @marikaheidi, @marthuska, @martina2111, @mary1911, @masandra, @masiarova1, @matejkovamamina, @matka127, @melipe, @mell88, @michaela_michaela_, @michaliaa, @miljak, @mirka9636, @mirkavneny, @miroslava216, @miruska123456789, @misha1101100, @misinka0611, @misk_a16, @modroocko83, @monika1981, @motylikxxx, @myska2233, @nelsy, @nika3033, @nika_mihoo, @nikac_, @nikol1316, @nikolka99, @nikolvaclavova, @nikuska1001, @oksik641, @olivyd, @pampie, @petisha, @petra358, @pincsike, @pipinka4, @podobova15, @poleva, @princess59, @princka2, @prvosienka88, @pufflerka, @puskaruka, @rias, @ronnynko, @sabsab257, @saninka33, @sasena21, @sashiik, @sauterellebleue, @sebona, @shisha211, @sibrez, @silvia1906, @silvias31, @silvinkka, @simulienka9, @sisisa1771, @sissi1979, @slovan99, @sonidloz, @sperka, @sportovkynamia, @sssilvuska, @stankapop, @tabta, @tatiana269, @teez, @tereza177, @thealienka, @tincek12, @tinibini, @tinna03, @tkmama, @topanocka286, @triptamiiinka, @vatiky, @vcielka32, @veronicka42, @veronika180384, @veronika508, @verunca, @vianocka555, @vierka05, @vikanika, @vive, @vivien238, @yellowka, @zelva123, @zlatuusik, @zoja1234, @zufka10, @zuyu, @zuzanamalicka, @zuzkablonde, @zuzkazp, @zuzu11166, @zuzu90, @zuzulienkasv

10. jan 2022

❤❤❤

10. jan 2022

@poleva áno testujem akurát dm bio produkty 🙂 ale tiež už dlho skúšam a toto bolo prvýkrát ako ma vybrali 🙃

10. jan 2022

@ingus_ka superrrrr

10. jan 2022

Začni písať komentár...

Odošli