konik_testuje
22. jan 2017
7403 

Vaše skúsenosti s ALLERGIKA

Ako sme spomenuli minulý týždeň, spúšťame pre vás možnosť testovať kvalitnú nemeckú medicínsku kozmetiku ALLERGIKA, ktorá je stále zdokonaľovaná farmaceutmi, dermatológmi a alergickými pacientmi.

Jedinečnosť tejto kozmetiky je postavená na piatich pilieroch, ktoré tvoria filozofiu samotnej spoločnosti. Sú to - Výrobná receptúra bez kompromisov, použitie overených účinných látok, galenické formulácie prispôsobené pokožke, porfólio produktov “od hlavy po päty”, certifikovaná kvalita výroby a surovín.

Ak vás trápi suchá, citlivá, atopická pokožka alebo ekzém,  čítajte ďalej, toto je presne pre vás.

Čo testujeme:

ALLERGIKA - SENSITIVE DUO - telové mlieka poskytujú dvojitú ochranu pre svrbiacu a podráždenú atopickú kožu, ktorá je vyrábaná vo farmaceutickej kvalite a je dermatologicky testovaná na atopickej koži. V balení sa nachádzajú dva produkty. Prvým je ALLERGIKA- Hydrolotio Sensitive, ktorá je obzvlášť vhodná na základnú liečbu akútne svrbiacej, podráždenej pokožky. Obsahuje 10% glycerínu (intenzívne hydratuje) 2% polidokanolu (výborne potláča svrbenie) a 18% lipidov. Má schopnosť upokojiť pokožku a zmierniť jej svrbenie. Druhým prípravkom je ALLERGIKA - Lipolotio Sensitive, ktorá je vhodná na preventívnu dlhodobú starostlivosť a predchádzanie svrbeniu. Obsahuje 10% glycerínu, ktorý intenzívne hydratuje, bisabolol (pôsobí protizápalovo), vitamín E a 26% podiel lipidov.

Pri akútne podráždenej a svrbiacej pokožke sa odporúča nanášať na pokožku ALLERGIKA - Hydrolotio Sensitive viackát denne. Po ústupe akútneho zápalu a svrbenia sa odporúča používať ALLERGIKA- Hydrolotio Sensitive ráno a ALLERGIKA - Lipolotio Sensitive večer. Na dlhodobé ošetrenie atopickej pokožky v kľudovom štádiu na prevenciu svrbenia používajte ALLERGIKA - Lipolotio Sensitive ráno a večer.

Obe telové mlieka sú vhodné aj pre deti od prvého dňa života. ALLERGIKA - Sensitive Duo neobsahuje minerálne oleje, dráždivé látky ako parfémy, alkohol, farbivá, konzervačné látky, parabény, prírodné alergény, konzervanty a ani 328 najčastejšie sa vyskytujúcich alergénov.

ALLERGIKA - DETSKÝ KRÉM - tvorí základnú starostlivosť o pokožku na prevenciu svrbenia a zápalu od prvého dňa života. Prírodný 20% pupalkový olej posilňuje kožnú bariéru, zjemňuje kožu a predchádza svrbeniu a zápalu. Bráni vzniku plienkovej dermatitídy a chráni pokožku tváre pred chladom. Obsahuje tiež 5% glycerínu, ktorý  intenzívne hydratuje a regeneruje pokožku. Je vytvorený na lipofilnej báze, to znamená, že ho tvorí emulzia vody v oleji a podiel lipidov je až 41%. Neobsahuje parfémy, farbivá, konzervanty, parabény a prírodné alergény.

ALLERGIKA - ČISTIACA EMULZIA – pravidelné čistenie pleti je veľmi dôležité, najmä ak máte suchú, citlivú, atopickú alebo pokožku tváre, ktorá sa ľahko podráždi. Aby čistenie pleti bolo naozaj dôkladné a pleti prospešné, musíte dodržiavať pravidelnosť a očistiť ju nie len večer, ale aj ráno po zobudení. Ultra jemná a nevysušujúca čistiaca emulzia ALLERGIKA odstraňuje nečistoty, make-up, krémy a šupinky bez podráždenia pokožky vďaka svojmu výnimočnému zloženiu. Má vyvážené pH a neobsahuje povrchovo aktívne látky ani mydlá, minerálne oleje, alkohol, parfémy, farbivá, konzervačné látky, parabény, prírodné alergény a ani 328 najčastejšie sa vyskytujúcich kontaktných alergénov. Je vhodná na pravidelné používanie. Navyše obsahuje glycerín, ktorý pri čistení tváre a okolia očí pokožku optimálne hydratuje a preto ju môžete použiť aj ako hydratačnú masku – nechajte pôsobiť 10 minút a potom dôkladne opláchnite.

Koho hľadáme:

Pre toto testovanie hľadáme 10 žien, ktoré majú suchú, atopickú alebo citlivú pokožku, a ktorého dieťa alebo deti trpia atopickým ekzémom.

No predovšetkým hľadáme mamičky kreatívne, také, ktoré majú dobré nápady a chcú si týmto testom uľaviť od problémov, ktoré ich denno-denne trápia.

Ako sa zapojiť:

Zapojíte sa komentárom pod týmto článkom. V ňom okrem dôvodu, prečo by ste mali byť vybraté, aj uvediete, ktorý problém vás trápi. Máte atopickú pokožku vy aj vaše dieťatko? Alebo máte suchú a citlivú pokožku a doma malého atopika?

Čas na napísanie komentára máte do nedele 22. 1. 2017. Pamätajte, že pútavejší komentár zaujme viac. 🙂

Ak sa chcete dozvedieť viac, prečítajte si článok o projekte Vaše skúsenosti so značkou. Ak nám chcete povedať, čo by ste rady testovali, pozývame vás do oficiálnej skupiny o testovaní na koníku.

Krásny deň vám praje konik_testuje!

#test_allergika

Dobry den rada by som sa zucastnila pretoze mam dve deticky. Nas maly certik (2) ma exem na telicku hlavne na zadocku, ruckach a nozickach, dcerka (4) ma zas za uskom a na nozkach. Ja ich mama mam celorocnu alergiu (senna nadcha) plus po porodoch aj suchu a exematicku pokozku na chodidlach a dlaniach a muz je tiez atopik takze si myslim, ze sme super adepty 🙂 ak si nas vyberiete budeme velmi radi

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila do testovania. Moja dcéra 2,5r má atopicky ekzem a u syna 8m sa tiež začína prejavovať. Ja sama mám veľmi suchú pokožku.

16. jan 2017

Jej, to je firma v našom meste v DE🙂

16. jan 2017

Ahoj 🙂 v nasej rodine by si tieto pripravky urcite nasli miesto, pretoze ja s dcerou celkom neuspesne bojujeme v zimnych mesiacoch so suchou popraskanou kozou 😄 a syncek ma atopicky ekzem, ktory sice vieme potlacit, ale je to dlhodoba zalezitost a kludne by sme skusili nieco nove 🙂

16. jan 2017

Velmi rada by som sa zapojila do testovania, rada by som si to vyskusala,ja aj syncek mame suchu pokozku, velmi by nas potesilo........

16. jan 2017

ahoj, rada by som sa zapojila do testovania a snad sa konecne stastie aj na mna usmeje.

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila aj ja. Ja aj chlapci mame velmi citlivu plet.

16. jan 2017

Rada by som otestovala tieto výrobky. Mám psoriazu a už dlho s ňou bojujem. Tak by som vyskúšala niečo nové. Dcérka začala mať tiež suchú pokožku tak hľadáme niečo čo pomôže aj jej. Hádam sa šťastie usmeje už aj na nás, veľmi by sme sa potešili 🙂

16. jan 2017

Ka a deti sme ok, ale manžel má alergiu na roztoče a každú zimu má rozškriabanú velú hlavu a chrbát. Všade samé chrasty. Dokonca sa v noci budím na to, že manžel sa škriabe. Nič nepomáha, preto by sme boli radi, keby sme mohli túto kozmetiku vyskúšať

16. jan 2017

Rada by som otestovala výrobky ALLERGIKA, nakoľko moja 4 ročná dcéra má atopyckú pokožku.

16. jan 2017

Ahojte.. tiez by sme sa radi zapojili.. ja osobne som celorocny alergik... mam kozne alergie rozne.. momentalne mam stav kde ma hrozne svrbi celo a neviem uz aky krem pouzit.. nas maly tiez zvykne reagovat alergicky.
Tak by nas potesilo nieco nove vyskusat.. 😉

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila, syn má neustále suchú pokožku aj s manželom. Veľmi by nás to potešilo keby sa môžme zapojiť do testovania 🙂 🙏

16. jan 2017

Ahoj. Velmi rada by som sa zapojila do testovania danych produktov. Ja mam suchu pokozku a prave dnes,idem od koznej lekarky,kde som bola s mojim 6.mesacnym Matejkom nakolko mu bol zisteny aropicky ekzem. Ma to na krku,ruckach aj lickach. Bola by som velmi rada,keby som mohla vasu kozmetiku vyskusat a este radsej by som bola,keby nam pomohla ;) dakujem

16. jan 2017

rada by som zapojila do testovanie
Pretože mám už dlho bojujeme so sochou a atopickou pletou
Zatiaľ nič nepomáha tak hádam tieto výrobky by mi pomohli a konečne by som sa zbavila atopickej pleti

16. jan 2017

Ahoj veľmi rada by som sa zapojila do tejto skvelej súžaže, nakoľko som mamina 2 detičiek, trpím veľmi suchou pokožkou a starší synček ma veľmi citlivú pokožku nakoľko po styku s hocijakym krémom alebo niektorými druhmi aviváže sa mu na rúčkach a tvaričke vyhadzuje žihľavka a môj drobček (1rok) má taktiež veĺmi citlivú pokožku nakolko možeme použivať iba jeden druh plienočiek z ostatných sa mu tvorili ekzémy s rôzne kožné problémy na ktoré sme museli používať len krémy od kožného lekára. Pretože sme rodinka s viacerými druhmi kožných problémov veľmi radi by sme otestovali Vaše výrobky.

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila aj ja nakolko ja a moje dve dcery mame atopicky ekzem.skusali sme vsetko mozne a mozno vasa kozmetika by nam uz konecne pomohla

16. jan 2017

Radi by sme vyskúšali tieto produkty, pretože ja mám problém s atopickým ekzémom a synček takisto. Stále má na telíčku nejaké podráždené miesta a žiadne krémy od lekárov mu na to nezaberajú, rovnako ako mne. V testovaní vidim nádej pre syna a seba, ako možno objavit niečo, čo nás konečne zbaví krvavých rán a popraskanej,suchej a miestami bolestivej kože. Budeme šťastní,ak by sme mohli testovať.

16. jan 2017

Rada by som sa zúčastnila testovania tejto kozmetiky. Celý život bojujem zo suchou pokožkou, hlavne na tvári. Cez zimu je to príšerne, vytvárajú sa mi šupiny a cez leto zase mám červené líca. Môj. 3,5r synček má seboreu a moja 2 mesačná dcérka tiež. Veľmi rada by som im chcela pomôcť, aby sa nemuseli s pokožkou a testovaním rôznych krémov trápiť celý život ako ja.

16. jan 2017

Ahoj, velmi rada by som sa zapojila do tohto testovania a to takpovediac zo "sebeckych" dovodov 🙂 nakolko mam extremne suchu, svrbivu pokozku odkedy sme sa prestahovali spat na SR, kde mame strasne tvrdu vodu a este sa nenasiel produkt, ktory by mi pomohol alebo priznaky zmiernil. Moja sucha plet ma dalsie plus a to, ze je problematicka a citliva na vsetky nove podnety, tak by ma toto testovanie velmi potesilo a o to viac, keby vas produkt bol prave ten, ktory by mi ako jediny na moj problem aj zabral.

16. jan 2017

Ka by som sa toež veľmi rada zapojila do testovania čo bežne nerobím, ale tentokrát ide o produkt ktorý sme ešte nevyskúšali a teda nielen my ale aj lekári na nás skúšali už možné nemožné a stále nám ekzém ani len nepotlačili nieto ešte vyliečili😒

16. jan 2017

Dobrý deň, sama som atopik od narodenia a mám citlivú suchú pokožku, máme dcérku ktorá ma 2 roky a 8 mesiacov a ma suchú pokožku hlavne na ruckach a nozickach,preto by sme radi vyskusali vase produkty, kedze sme skusali rozne olejceky , maste, kremy a aj ked nieco zaujinkovalo bolo to len kratkodobe, preto radi vyskusame nieco nove a dufame, ze to pomoze.

16. jan 2017

U nas by sa tiez takato kozmetika zisla, moja pokozka je sucha a teraz v zime su u mna na tom najhorsie ruky. A bas najmwnsi syncek bojuje so suchoz pokozkou a aj exemamnauz od narodenia, vyskusali sme uz kopec roznych kremov ale estw nic mu nepomohlo tak aby exemy zmizli.

16. jan 2017

Ja mám suchú pokožku na dlaniach a chodidlách. 5 ročná dcéra má suchú pokožku takmer po celom tele, takú akoby hrošiu kožu, ktorú si občas aj škriabe. Krémy ktoré sme doteraz vyskúšali boli bez zjavného efektu, lekárka nám teraz dala emulziu do kúpeľa, no nezdá sa mi žeby nejako zaberala. Tak by sme radi vyskúšali túto novinku, možno by konečne niečo zabralo 😲

16. jan 2017

dobry den, velmi rada by som sa zapojila do testovania...upresnim, nie ja ale moje miesto by som prepustila svojej neveste, ktora caka babatino a v poslednej dobe ma problem s pletou, ma suchu a podrazdenu pokozku, a nech skusa cokolvek, stale sme nenatrafili na nic, co by pomohlo...mimo toho ze ju pokozka svrbi a je podrazdena, je nestastna aj z toho, ze nie je za peknuu buducu maminu ))) urcite by jej vas produkt urobil radost a o to vacsiu, keby mal aj pozitivne vysledky ))

16. jan 2017

Dobrý deň, môj synček ma ekzem a nie a nie sa ho zbaviť. Síce ho to nesvrbí ale ma krupičkovitú tvar. Ruky. Nohy. Pri podraždení to má červené .Synček Marko bude mať v apríli 2 roky. Veľmi by sme sa potešili keby ste nás vybrali a mohli sme produkty otestovať. Mali by sme nádej, že nám niečo pomôže alebo aspoň zmierni príznaky. Budeme si držať prsty.👶 Pekný deň.

16. jan 2017

rada by som sa zapojila do testovania. Mám suchú pokožku, deti sú obaja alergici, syn má suchú pokožku a dcéra má atopický ekzém.

16. jan 2017

Dobry den,

pokial sa na mna stastie usmeje, budem velmi vdacna, nakolko s velmi silnym atopickym ekzemom bojujeme u dcerky uz treti rok....

16. jan 2017

Keď sa spomenú slová atopicky, suchý, svrbiaci, nenormálne sa mi oči skrížia, pretože viem,že toto ja mávam na rukách a už aj občas na tvári.. áno,bojujem s tým už odjakživa aaa takéto nové produkty by som určite rada vyskúšala a nielen ja, hociktorý iný človek. Mám 7 ročnú dcérku a tá to chvalabohu nemá.. sama by som to rada vyskúšala, nech by mi už konečne niečo uľavilo od tých svrbiacich rúk.. ďakujem. .

16. jan 2017

Malý ma 1 rok a už dlho sa ttrápimes exemom zrejme z alergie ,vyskúšali sme už všeličo ale toto ešte nie ...veľmi rada by som sa zapojila do testovania bol by to aj prkny darcek k 1.narodeninam 🙂

16. jan 2017

Dobrý deň,od malička ma trápi ekzém,hlavne na rukách...mám 2 malé detičky a bohužiaľ tuto pliagu zdedili po mne :( dcérka 5 ročná má v zimných mesiacoch krupickovu suchú a svrbiacu pokožku na brusku a nohách a 6 mesačný synček sa trápi s ekzémom na ličkach,krku a nožičkách...vyskúšali sme snáď všetky drahé krémy z lekárne,cez biodermu,avene,a-dermu aj eucerin,niektore pomohli viac,ine menej,ale vždy sa to vracia...kortikoidmi ich zaťažovať ešte nechcem...preto sa tesim,ze je tu ďalší prípravok,ktory mam možno pomôže...veľmi radi by sme sa zúčastnili,dakujeme a krásny deň ;)

16. jan 2017

Dcéra ma 2 roky bojujeme s exemom od malička za ten cas sme skúšali uz kopu produktov zatiaľ bezvýsledne skúsili by sme aj toto keby je možnost

16. jan 2017

My by sme to mohli skúsiť tiež. Malá ma 2,5roka a ma na líčku ekzém kt. nie a nie zísť dole. Teda, aj keď sa na chvíľočku stratí, má líčka strašne suché. Lekárka nám dala už mnoho robených mastičiek a nič. Tak by sme radi otestovali tento krémik.

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila do súťaže a mala možnosť vyskúšať vaše produkty allergika 🙂 už roky mám problémy z ekzémom, žiadne krémy ani prípravky mi nepomáhajú možno prave váš prípravok allergika mi zmierní moje ťažkostí a konečne sa zbavím ekzému🙂 .

16. jan 2017

Dobrý deň. Rada by som sa zúčastnila testovania tejto kozmetiky. Problém s pokožkou má hlavne môj 7mesačný syn. Stále čakáme na verdikt od kožnej,či má detský ekzem alebo kontaktnu dermatitídu. Dookola riešime to isté a nič nepomáha. Ja mám veľmi suchú pokožku na nohách a rukách. Verím,že táto nemecká kozmetika by nám mohla pomôcť. :-*

16. jan 2017

Dobrý deň rada by som sa zapojila do testovania nakoľko môj chlapček 1,5 roka ma ekzém bojujeme s ním už veľmi dlho a aj ja mám veľmi suchú a citlivú pokožku . Veľmi by ste nás potešili ďakujem Nikol a Samko 🙂

16. jan 2017

tak toto je boma! strasne by sme chceli dostat prilezitost testovat vyrobky pre atopikov. ja som silny atopik a syncek trpi silnejsimi koznymi prejavmi,ktore si vie pri horsich dnoch rozskriabat az do krvi.
Ja sama mam ekzemom pokrytých asi 85% tela. Obaja sme bez zmeny pokial neberieme kortikoidy. Ako o tom pisem aj vo svojom blogu, snazim sa hormonom vyberat a preto by sme velmi uvitali a velmi by sme si vazili moznost vyuzit kozmetiku bez kortikoidov.
pokial si nas vyberiete, budeme ta spravna volba

16. jan 2017

Dobrý deň, aj ja by som sa rada zapojila do testovania, nakoľko moja dcérka, dnes už 4-ročná slečna, má atopické prejavy na koži už od 3 týždňov svojho života. Aj dnes mám pred očami tú malú bodkovanú tváričku, na ktorej sa objavil atopický ekzém, hoci na svet prišla len nedávno. A nič nepomáhalo :( Do lekárne sme chodili s fotkami v mobile a farmaceutky sa nám snažili všemocne pomôcť a dávali nám rôzne vzorky lacných i drahých krémov. Už v takomto malom veku vyriekli diagnózu "atopický ekzém" a tak sa s ním boríme ďalej. Sú lepšie obdobia, kedy sa nám darí držať to " v norme", a potom horšie obdobia, kedy sa zjavia začervenané suché popraskané a zapálené ložiská :( a to najmä na zadočku, čo dcérke vadí aj pri nosení spodného prádla, na brušku, kde sa objavujú nepekné "mapy", a najnovšie na rúčkach a predlaktí. Veľmi by ma preto potešilo, keby sme mohli otestovať niečo nové.
U mňa sa atopický ekzém objavil až v dospelosti, v oblasti krku a kolien, a zhoršuje sa to vždy v zimných mesiacoch.
Ak budeme mať to šťastie, a budeme vybraté, budeme mať veľkú radosť 🙂 Ďakujeme. Martina a Natálka

16. jan 2017

Rada sa zapojim, sama so sebou. Mam velmi suchu kozu na tvari - celo, pod ocami a ramena. Rada vyskusam novu dobru vec👍

16. jan 2017

.
.
.
.
.
Dobry den, mam zaujem o testovanie aj moj 1,5r drobček :*

16. jan 2017

Dobrý deň, rada by som sa zúčastnila testovania. Mám 4 ročnú dcérku s atypickým exemom...A ja mam velmi suchu, citlivu pokozku. Vyskúšali sme už kopec kozmetiky, ale zatiaľ bezúspešne. Bola by som rada keby nám práve vaše výrobky pomohli☺
S pozdravom Gabika a Ninka☺

16. jan 2017

Mám dve deti 17 mesacneho chlapca a 4 mesacne dievča teraz sme v nemocnici lebo malá má asi astmu lebo má atopicky ekzem na tvaricke a piskanie ma pluckach čo su hlavné príznaky astmy. Ekzem má už od narodenia skúšali sme všetky možné prípravky čo predávajú aj kožná nám miesala a nič má to dodnes

16. jan 2017

Ak je to zase dáka hlúposť, nemuseli ste mi ani posielať poštu. Ak je to niečo, čo vie pomôcť, mám záujem. Čo vám budem vypisovať o diagnózach a o tom, čo sme už skúšali...Z mosta do prosta poviem, že zázračnému účinku neverím. Ak toto funguje a chcete ma presvedčiť, tak prosím...môžte to skúsiť.

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila. Mam tri deticky 6, 3 a 1rok. Vsetky majú atopicky ekzem a velmi suchu pokožku. Teraz v zime je to najhoršie. Potesilo by nas vyskusat nieco nové co by nam mohlo pomoct.

16. jan 2017

Dobrý deň,
rada by som sa zapojila do testovania, ja mám ekzém a aj 2-ročná dcérka. Dnes som bola na kožné testy, momentálne mám na chrbáte nálepku. Rada by som vyskúšala túto kozmetiku. Je to hrozné také trápenie. Veľmi by ma potešilo vyskúšať niečo nové. Ďakujeme 🙂 ♥

16. jan 2017

Dobry mala by som zaujem moje dieta je velmi citlive teda pokozku ma velmi citlivu...skusali sme aj biodermu ale bolo to strasne ....mastim ju teraz infadolanom a indulonou....na koznom jej dali hned kortikoidy pretoze mala kompaktnu dermatitidu..uz naozaj neviem co jej skodi aj prasok na pranie,veci jej musim zehlit vsetko zvlast prat...tak sa trapime pomaly ozaj ma 4roky,syn ma 10a atopicky ekzem.......

16. jan 2017

Rado by sme s dcérkou otestovali tieto prípravky. Dcérka má veľmi suchú pokožku, roku ju trápi atopicky ekzem, nič jej úplne nepomohlo. Ja mám tiež citlivú problematicku pokožku a určite by sme radi skúsili niečo nové a ukončili naše trápenie. Ďakujeme, ak nás vyberiete ❤ 👧

16. jan 2017

Rada sa zapojim,,mám veľmi suchú pleť aj pokožku tela, neviem už čo použiť na čistenie tváre aby potom nebola suchá a napätá. ..vyskúšané snáď všetky krémy určené na tento problém a zatiaľ nič nepomohlo. ..ďakujem.

16. jan 2017

Ahoj,takze moj milovany syncek jurinko sa trapi s ekzemom,mame 6,5 mesiaca,skusili sm bylinky a vsetky dostupne nekortikoidne masti a velmi nepomaha,preto by som rada testovala tieto vyrobky,tazko sa mi na synceka pozera,ako sa trapi 😚❤❤❤ vopred dakujeme ak nas vyberiete,jurko by vam bol velmi vdacny a ja tiez,aby konecne lepsie spinkal a menej sa trapil 🤗

16. jan 2017

Dobry den,chceli by sme sa do testovania zapojit najma preto len mam takmer rocneho synceka a od 2m sa trapime s atopickym ekzemom...vyskudali sme uz sloro vserlo...od repika,cez imunoglukan,az po hormonalne maste,kremy,atd....vselmi by sme chceli vyskusat aj nirco ine co by mu.mozno pomohlo..dakujeme

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila lebo z dcerkou 6 rokov mame v zime velmy suchu pokozku a syn 11 ma ekzem na brade Dakujem

16. jan 2017

Rada by som vyskúšala niečo nové nakoľko mám veľmi suchú pokožku a aj môj synček 1,5 má tiež veľmi suchú pokožku.

16. jan 2017

Dobrý den, rada by som sa zapojila do testovania mam citlivu pokozku , a teraz sa mi objavili suche miesta po tele 😧🤔
ďakujem

16. jan 2017

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania uvedených produktov. Ja trpím chronickou žihlavkou, moja trojročná dcérka je atopik, telíčko jej každé ráno a večer musíme natierať krémikmi, nakoľko má veľmi svrbivú pokožku :( Ďakujeme.

16. jan 2017

Dobry den, aj my by sme sa radi zapojili ... s dcerkou mame uz druhy rok trapenie v podobe exzemov a atopyckej pokozky ... vznikaju jej chrasticky, ktorych sa nevieme ani pravidelnym natieranim zbavit ...vyskusali sme uz velmi vela vyrobkov, aj sojovy olej do kupela ... no zial nezabera ...ak by nam nieco pomohlo, boli by sme nesmierne vdacni ...takto je to trapenie pre dcerku aj pre nas ... a kortikoidy davat nechceme :/ takze ak by bola uspesna prirodzenejsia cesta, tak by sa hlavne dcerke ulavilo, nakolko sa aj v noci budieva na svrbenie ... snad sa na nas stastie usmeje a hlavne pomoze ;) VDAKA

16. jan 2017

Ahojte.Velmi rada sa zapojim do testovania.Moja 15 rocna dcera je alegicka .Skusa rozne znacky..ale u ktorej skonci neviem.Skusame .Dakujem

16. jan 2017

Dobry den, rada by som vyskusala tieto produkty, nakolko syn ma od narodenia atopický ekzem, ma 3roky aj 3mesiace, , ma extremne suchu pokozku, vyskusali sme uy viacero inych vyrobkov, no bez uspechov, prajem pekný den, s pozdravom Feriancová Ivana

16. jan 2017

Ahojte rada by som sa zapojila do testovania nakoľko nam nedavno zistili ze maly (2) ma atopicky ekzem snad by mu tieto výrobky pomohli hlavne aj na to svrbenie. Dakujem

16. jan 2017

Dobrý deň, veľmi rada by som sa zúčastnila testovania, môj mladší drobec má atopický ekzém, skúšame ale nič bohvie ako nepomáha, ak by toto pomohlo by som bola šťastná, starší má tiež ekzém ale miernejší... Snáď Si vyberiete nás a budeme môcť opäť niečo vyskúšať,čo snáď pomôže. Ďakujem

16. jan 2017

Vždy som mala suchú a svrbivú pokožku hlavne na nohách a pravej ruke, nikdy som však tento problém nekonzultovala s lekárom. Vážny problém sme však zaznamenali u našej 2 ročnej dcérky, ktorej diagnostikovli atopický ekzém. Vyskúšali sme mnoho krémov a emulzií do kúpeľa, kým sme sa s ekzémom ako tak vyrovnali. Rady však vyskúšame niečo nové, možno niečo lepšie a účinnejšie.

16. jan 2017

Chcela by som sa zapojit do testovania, teraz v druhom tehotenstve ma strasne trapi sucha pokozka, urobili sa mi az take lisaje, a prsty na rukach prasknute do krvi. Syn ma tiez problem so suchou pokozkou, az take supinky sa mu robi. Budeme radi ak sa budeme moct zucastnit. dakujeme

16. jan 2017

Minuly tyzden mi urcil dr.diagnozu atop.ekzem. Nestastna som z toho a preto hladam vhodnu kozmetiku na suchu citlivu a teraz aj atop.pokozku. Tak isto pre syna,ktory ma tiez od urciteho veku velmi suchu pokozku. Preto by sme radi otestovali vase produkty. Dakujem

16. jan 2017
Komentár bol odstránený

Rada by som sa zapojila do testovania moja 2 ročná dcérka sa od narodenia trápi s veľmi suchou pokožkou s atopickym exemom aj kvôli tomu musíme používať špeciálne krémy a mydla ja mám tiež problémy na rukách
radi by sme testovali
dakujeme

16. jan 2017

Dobrý deň , rada by som sa zúčastnila testovania , malinká má duchu pokožku a ja mám na ruke ekzém ktorého sa neviem už dlhšiu dobu zbaviť , a bolo by fajn vyskúšať niečo nové 🙂 ďakujeme

16. jan 2017

Dobrý deň, rada by som vyskúšala tieto produkty a bolo by super,keby aj pomohli. So 6 mesačným synčekom bojujeme s atopickým ekzémom. Prvé slová doktorky boli " silný atopik", keďže to má po celom tele- hlava, ruky, nohy, hrudník a už aj chrbát. A o svrbeni ani nehovorím... Ďakujem 🙂

16. jan 2017

Dobrý deň, veľmi rada by som sa zapojila do testovania,keďže oba moji synovia sú ekzematici. Starší je atopik a mladšieho trápi mikrobiálny ekzem, kt sa neskutočne zhoršuje ako malému zúbky idú, aj napriek kortikoidom čo užíval, stále sa škriabe až do krvi a napriek neustálemu premastovaniu je taká moja malá sušienka, stále non-stop suchá pokožka,preto by som rada otestovala tieto produkty 😊

16. jan 2017

Dobry den, mam dvoch synov ... 2,5 rocny atopik od 3 mesiacov a 2 mesacny, ktoremu sa ekzem prejavil v 5 tyzdni od narodenia. Ked som to zistila, ze to bude tiez ekzem, rozplakala som sa, pretoze viem, co nas caka. Spanie v ponozkach, krvave oblecenie, doskriabane telicko, .... Ako mamu ma boli kazda choroba mojich deti. Ale povedala som si, ze su aj horsie diagnozy, takze to zvladneme. Najtazsie je najst vhodnu kozmetiku, ktora sadne. Pri starsom synovi sme ju hladali az do nieco vyse roka. Pri tomto malinkom to snad najdeme skor, aby som mu ulavila co najviac. Ja atopik nie som, no mam velmi suchu pokozku na tele a hlavne chodidlach. Ak by ste si nas vybrali, boli by sme velmi radi, kedze samotna kozmetika pre atopikov je draha. A ozaj skusame, co zaberie - verim, ze prave ta vasa by mohla podla toho, co som citala. Dakujeme uz aj za to, ze sme sa o vas dozvedeli 🙂 pekny den

16. jan 2017

Tak i ja a syn sme veľmi vhodní na testovanie týchto produktov. Obaja sme alergici a ekzematici. Čo sa ekzémov týka, tak ja mám atopický a psoriázu a syn má od narodenia atopický, momentálne mu ekzém pokrýva tak 80% tela, vrátane tváre.

16. jan 2017

Tak to ma zaujima takato kozmetika.Uz od detstva som egzematik a tak neustale bojujem z pokozkou.Najhorsie je to vtedy ked sa konecne odhodlam na kupalisko a s mensou hanbou vykrocim do bazenou.No co uz mam spravyt ked nic nezabera a este ma aj moja uzasna kozna dr. potesila ze sa ho nezbavím nikdy.No ja dufam a som presvedcena ze sa myli a ja sa konecne zbavím exzemu.No zial uz asi rok zacinam bolovat asi aj z psoriozou tak skusam same masticky po lekarach no stale len mierne zlepsenie.ALE JA CHCEM UZ NIECO CO MI FAKT POMOZE. Navyse mam dcerku s HIT a tiez ma velmi suchu pokozku tak premastujeme aj ju. Rada by som preto vyskusala tento vyrobok ci uz sa konecne nieco lepsieho vynaslo na tie nase kozne problemi. PS inak teraz bojujem s exemom na oku tak som uz zufala:(

16. jan 2017

Zdravim.asi je to prve testovanie kt.ma zaujalo nakolko u nas je to problematika c.1 aktuáln celorocne.som silna alergicka a ekzem riesia u mna uz od maleho babatka.to iste riešim ja u svojej najstaršej prvorodenej dcere,kt.trapia skarede ekzemy b oblasti zahybov a tváre okolo oci.uz sme si spolu poplakali ked su dni kedy nezaberá nic..cez zimu ma chladovu alergiu a cez leto zas zo slnka.ma teda obmedzenie kvoli pokozke aj chodit do bazénov co ju trápi :( ale chlor jej to zhoršuje..naozaj sme uz vyskusali cokolvek,je sledovana v alergol.ambulancii a kozne je nase prechodne bydlisko...tak snáď tieto vyrobky skvalitnia nas zivot 🙂

16. jan 2017

Pekny den.Myslim ze som ta spravna osoba na testovanie tychto produktov. Cely zivot mam problem s pokozkou,suchymi miestami na tele supinatenim. Vyskusala som kvantum kremov ci drahych lacnych znackovych neznackovych no nikdy sa ziadny zazrak nekonal 😶 preto by som velmi rada vyskusala vasu kozmetiku pre mna a mojho synceka ktori ma podozrenie na atopicky ekzem 😫. No a o mojej pleti na tvari nebudem ani pisat lebo to by som tu napisala knihu aka je sucha 😢

16. jan 2017

Dobry den. Rada by som sa zucastnila testovania. Mam dve deturence, chlapcov (13,7) obaja su atopici. Ten mladsi ma atopicky exem viac starsi menrj. Ja mam problem s exemom na tvar .

16. jan 2017

Bolo by mi ctou testovat prave tieto vyrobky kedze moja starsia dcerka je alergicka a uz od malicka bojujeme so suchou pokozkou 😔.Mava aj take stavy ze rano vstane ako napr.aj teraz a chrbat cely doskriabany az do krvy 😢.Stale hladam nove pripravky na jej uz aj tak dost suchu pokozku 😔

16. jan 2017

Juuj my by sme sa tiez velmi radi zapojili do testovania🙂 mne diagnostikovali psoriazu len prednedavnom, takze este sme sa nestihli uplne skamaratit, stale skusam nieco nove pretoze zatial nic poriadne nezabralo takze by som rada posluzila ako testovacia vzorka. Maly ma casto ekzem hlavne na brusku, takze by sme sa natierali celaaa rodina🙂

16. jan 2017

Dobry den aj ja by som sa chcela zapojit do testovania vzhladom na to ze od detstva trpim atopickym ekzemom vyskusala som uz mnozstvo kremov ale nic extra nepomohlo a co je najhorsie moje dve deticky po mne ekzem zdedili nie az v takom zlom stadiu ale predsa :( je to pliaga a tazko sa s nou bojuje :( preto skusam cokolvek

16. jan 2017

Dobrý deň.Rada by som sa zapojila lebo moj 14.mesacny syn ma nad hornou perou uz dlho ekzem nezaberaju ziadne masti ani zovirax ani imunoglukan,a ma aj suchu kozu za usami,ktoru si skrabe az do krvi niekedy nakolko ho to a tiez sa toho nevie zbavit,stacily by mi vzorky,ci to zaberie.Dakujem

16. jan 2017

Ahoj. Radi by sme sa zúčastnili testovania aj my, pretože sme na ekzém vyskúšali všetky babské aj lekárske rady, ale efekt je nulový a ekzém sa stále vracia ☹. Dcéra (10) má suchú pokožku a veľké ložiská má hlavne na rukách. Pri neliečení sa jej rozširujú aj ďalej. Premasťujeme všetkým, čo nám kto odporučí. Ekzém ustúpi po podaní kortikoidov, ale vzhľadom na jej vek jej ho podávam len veľmi nerada. Možno by tento nový krém spravil zázrak? 😉 Uvidíme.

16. jan 2017

Este nikdy nas nikto nevybral, ale radi vy sme tiez otestovali tieto produkty nakolko maly je atopik a ja mam citlivu a suchu pokozku...nakolko o 3m nas bude o jedneho viac, urcite by sme vyuzili cela rodinka 😉

16. jan 2017

Dobrý deň.
Tak tieto produkty vyzerajú úžasne 😍☺ Mám problematickú pokožku , suchú a často navštevujem kožnú - ak by sa objavila kozmetika ktorá by mi pomohla bez predpisu bolo by to úžasné 👍🏼😉😉..
Samozrejme mám doma drobčeka - ktorý to pravdepodobne zdedí po mne - síce ešte zatiaľ len v začiatkoch 😉👶🏼
Za každú príležitosť vyskúšať niečo nové budeme vďačný 😃

16. jan 2017

Dobry den rada by som sa zapojila i s mojimi dvoma detickami Eliska 3.5r ma atopicky ekzem a potvrdenu histaminovu intoleranciu ta aa jej prejavuje prave tymto ekzemom a Patrik 1r ten nema potvrdenu zatial ziadnu diagnozu no tiez ma podobny ekzem ako jeho sestra vyskusanie novej rady kozmetiky by bolo pre nas super nakolko co im robi problem hlavne zo stranky konzumacie jedla sme ete presne nezistili vyskusalu sme mnohe kremy ci ine nieco aj pekne zabera no napriek tomu mame dost problem ze ich to oboch svrbi a skriabu si to...takze taketo kremy by sme urcite vyuzili

16. jan 2017

Rada by som sa zúčastnila keďže synček je alergik a má atopický ekzém na lickach a možno by sme našli niečo nové,čo by nám to pomohlo 👍

16. jan 2017

Rovnako aj ja sa pripajam k mamickam,ktore trapia problemy s pokozkou u seba i u deticiek. Ja mam velmi citlivu pokozku,ktora reaguje na kazdu novu zlozku a preto vzdy dokladne zvazujem kupu noveho kremu. Syncek ma rovnako citlivu pokozku predovsetkym na bradicke a velmi suchu na chodidielkach,ktore sa mu az supu. Ako babatko nas trapili aj dermatitidy v plienkovej oblasti a kedze o dva tyzdne nam pribudne novy clen rodinu,rovnako sa bojim alergickych prejavov aj u druheho babatka. Velmi rada by som vyskusala Vas produkt a stala sa Vasim "testerom" 🙂

16. jan 2017

ja by som sa tiez velmi rada zapojila a skusila testovat vase vyrobky...mam rocneho synceka,tak sa zacal skriabat na tele az do krvi,ma suchu pokozku...mozno by mu vase kremiky pomohli,mam este jedno dieta 21r slecnu,ma velmi problemovu pokozku,ci na tvari...alebo suchu tvar...a rada by som sa aj ja zapojila do testovanie s rukamy...mam ich velmi suche v poslednej doby az ma to stipe...hop alebo trop🙂...mozno nas zapojite a testneme sa mi aj vase kremy alebo si vyberiete ine mamicky...no boli by sme radi velmi...dakujeme

16. jan 2017

Dobrý deň, ak ma náhodou vyberiete, rada sa zapojím🙂
Mám veľmi suchú pokožku na tele a exstrém suché ruky po prerušení potných žliaz .
S dcérkou, riešime atopický exém už dlho a nevieme čo ani aký krémik už pomôže.Poskúšali sme už veľa a nič. Sú dni, kedy je rozškriabaná až do krvy.Zle sa mi nato pozerá a už neviem čo jej nato dať.
Tak prajem krásny dník všetkým a budeme čakať samozrejme sa budeme tešiť aj s ostanými ak nás nevyberiete😉💃

16. jan 2017

Myslim ze kazda mamicka by chcela vyhrat a vyskusat nieco noce! O tejto znacke som este nepocula a to sme vyskusali uz všelijaké kremy! Ja osobne som alergik od utleho detstva a lieky musim uzivat celorocne, tak som dufala ze dcerka to po mne nezdedi,lebo zivot s alergiou a astmou je niekedy narocny,ale stalo sa a dcerka musi uzivat sirup na alergiu tiez! Okrem toho nas trapi aj atopicky ekzem,niekedy ma lepsie obdobia niekedy horsie,ale kozu na dotyk ma taku drsnu stale! Skusali sme olejceky do kupela, kremy atd. Ked je velmi zle potrieme kortikoidovym kremom od doktorky a jasne,ze to zaberie=nachvilku. Uvidime a nechame sa prekvapit,ci sa stastie v podobe testovania usmeje aj na nas! 😀

16. jan 2017

Veľmi radi by sme sa zúčastnili testovnia, nakoľko mám atopický ekzém už roky a bohužiaľ sa teraz prejavuje aj u môjho trojročného syna. Bolo by super vyskúšať niečo čo nám môže pomôcť. Ďakujeme.

16. jan 2017

Dobrý deň,radi by sme vyskúšali túto novinku.Mám problém so suchou pokožkou a aj dcérka(skoro 3.r.)má ekzém,preto musíme stále krémovať.Objavuje sa hlavne na kolienkach a vo vláskoch.Boli by sme radi keby sme našli niečo čo nám naozaj pomôže aby sme mali len krásnu,jemnú pokožku.🙂

16. jan 2017

Dobry den, velmi rada by som sa zapojila aj ja, pretoze moja dcerka ma problemy s kozou od nejakeho mesiaca az mesiaca a pol. Podstupila som aj dietu v case kojenia, k lekarovi sme chodili a chodime ako na klavir. Mame doma milion masti, ktore jej na chvilu na pomozu, ale stale sa jej to opakuje. Aktualne je na dieta ona, pretoze cele telicko ma flakate a svrbi ju to... natierame sa aj 3 4x denne... ja mam strasne citlivu pokozku a tiez si na tvar nemozem dat hocijaku kozmetiku a odkedy som druhykrat tehotna, tak mam tak strasne suche ruky, ze tie kremujem aj 20x denne a nepomaha. Velmi by sme ocenili, keby sme dostali moznost testovat tuto znacku kozmetiky. Dakujeme

16. jan 2017

Velmi rada by som sa zapojila, kedze obidve deticky maju velmi suchu pokozku po mne. U synceka (3r.) sa ekzem prejavil velmi vyrazne pred rokom, odvtedy kremujeme, kremujeme, kremujeme, ale aj tak sa v noci v spanku skriabe. Dcerka (3m.) ma tiez suche miesta na telicku a ani po dokladnom kremovani nebadame velky rozdiel. Rada by som im pomohla a ulavila od svrbenia a urcite by som vyskusala aj ja. Dakujem

16. jan 2017

Radi by sme sa zapojili tiež mám dve dievčatka ktoré majú po mne suchu pokožku a je ťažké trafiť dobrý kremík a kozmetiku 🙂

16. jan 2017

Dobrý deň radi by sme sa zúčastnili yochto testovania nakoľkomojadcera je atopicka a vyskúšali sme vseli čo a nič nepoha radi by sme sa zapojili ďakujeme velmy pekne 🙂

16. jan 2017

Ja a moja dcerka Barbi mame atopicky ekzem. Skusame rozne pripravky na zmiernenie tohto problemu a radi by sme otestovali aj kozmetiku ktoru ste zaradili do testovania tentokrat. Velmi by sme sa tesili ak by sme sa mohli navzajom natierat opat niecim novym 🙂

16. jan 2017

Krasny mrazivy den...My sme skoro cela rodina atopikov..Ja ako dieta,moje tri deti(14,10, a 2 rocky)sa doteraz trapime s exzemom.Nastastie ten najmensi ma len dost suchu pokozku.Neraz sme museli siahnut po hormonalnej masti..odmalicka su deti alergici,uzivame lieky,mastime a mastime,niekedy uz aj rezignujem a poviem,ved oni z toho raz vyrastu...Radi by sme odskusali vas produkt a s radostou povedali ze nam pomohol,nakolko sme uz ani neviem kolko masticiek poskusali..Budeme radi,ak nam to umoznite😉Aspon v skratke nas pribeh...Gabi a jej traja mušketieri

16. jan 2017

Dobrý deň, veľmi radi by sme zúčastnili testovania týchto veľmi zaujímavých a určite aj veľmi kvalitných výrobkov. Testovanie s koníkom sledujem už dávno ale nikdy som sa nezapojila, lebo som si povedala, že určite sú žienky, ktoré dané výrobky potrebujú viac. Avšak toto testovanie ma oslovilo ihneď po prečítaní.😲 Ja problémy so suchou pokožkou mám iba sporadicky v zime avšak moj manžel s tým má problém nonstop celý rok, iba občasne sa to trošku zlepší a to sme skúšali rôzne domáce aj zahraničné produkty avšak so skoro nulovým efektom. Najväčším problémom sú ruky, ak príde do kontaktu hoci aj s Jarou na umývanie riadu, okamžite mu nabiehajú červené fľaky a pokožka mu tak vyschne, že mu na hánkoch a zhyboch puká do krvi 😢 ( ani rukavice nie sú riešenie, kedže je alergický na latex ). Veľmi by ste nám pomohli_- aby ste nám dali šancu vyskúšať takéto zázračné výrobky a mne by ste veľmi pomohli tým aby ma mohol manžel aspoň trošku odľahčiť od umývania riadu a iných domácich prác, ktoré teraz nemôže robiť. 😉 😉 😉 Ďakujeme pekne a pozdravujeme celý tím Koník testuje 🙂

16. jan 2017
Komentár bol odstránený

Dobry den,rada by som sa zucastnila testovania.Ja mam ekzem po rukach a neviem sa ho zbavit.Tiez mam 9 mesacnu dcerku,ktora ma problem hlavne v plienkovej oblasti.

16. jan 2017

Dobrý deň,radi by sme sa zúčastnili tohto testovania.Konkrétne ja so sestrou.Sestra už niekoľko rokov bojuje so silným atopickým ekzémom .Má ho hlavne na nohách.Hlavne teraz v tomto mrazivom počasí sa preškriabe aj celý večer.Ano vie,že škriabať sa nemá,ale nevie to niekedy už vydržať.Ju trápi aj extrémne suchá pokožka v oblastí vlasov.Zlupujú sa jej celé kusy suchej kože.Mňa zasa trápi strašne citlivá a suchá koža na nohách,roky som na to používala excipial ale už nezaberá.No čo je horšie je to,že ma trápia extrémne suché miesta v oblasti tváre .Na lícach,v obočí,na očných viečkach a na čele sa mi tvoria šupinky ktoré sú červené,niekedy svrbia hlavne v tejto zime a nedokážem ich zakryť ani make-upom pretože sa mi make-up z týchto miest zošúpe.Vyzerá to strašne.Kedže som lekárnička vyskúšali sme už so sestrou všetky možné výrobky,ktoré existujú a nič nám zatial nepomohlo.Všetko zaberie len na chvílku.Mne na tvár zatial nepomohlo vôbec nič.Kortikoidmi si to stále natierať nechcem.Veľmi radi by sme so sestrou testovali práve tieto výrobky.Po testovaní by som konečne mohla aj iným pacientom s týmito problémami poradiť niečo nové.Ja som z tých,ktoré najadšej ponúkajú produkty,ktoré som sama vyskúšala ako ponúkať niečo o čom som si len prečítala v letáčiku.Budem rada ak budeme mať možnosť testovať tieto super prípravky. 🙂

16. jan 2017

Toto ma zaujalo na prvý pohľad, a aj keď reklamné ponuky nečítam - nemám čas, na túto som si čas našla. Som matka 3 detí, z ktorých najstaršia 6-ročná dcéra Veronika od narodenia bojuje s kožnými problémami, ktoré vyvrcholili diagnózou atopický exém - atopická pokožka, ktorá jej bola stanovená pred 3 rokmi kožným lekárom. Najskôr sa zápaly kože v podobe červenej, veľmi suchej, šupinatej a svrbiacej kože objavovali ako alergia na potraviny (rajčiny a všetko z nich vyrobené). Teraz už rajčiny toleruje, ale veľmi veľa zapálených ložísk (exémov) jej v priebehu roka vzniká opätovne na celom tele, najmä na zhyboch predkolenia, pod pazuchami, na lakťoch i na tvári na viečkach. Liečenie týchto akútnych zápalov vyžaduje používanie silných lokálnych krémov s kortikoidmi, kotré na jej tele zanechávajú vyblednuté fľaky akoby bez pigmentu. Dcérka tak v lete na svojom opálenom tele mala množsto takýchto bledých miest, je to dosť viditeľné ešte aj teraz v zime. Výrazné zhoršenie jej kože priniesol aj nástup do školy v septembri, a teraz v zime je to tiež dosť zlé, športujeme, turistikujeme, lyžujeme,... koža sa spotí a už sú ekzémy. Bojím sa jej stále aplikovať silné kortikoidné krémy, a som vo fáze hľadania alternatív. Prísne dodržiavame všetky možné protiexematické opatrenia (bavlnené právlo, ľahšie obliekanie, vrstvenie, zabránenie poteniu, vetranie, neprekurovanie, pravidelné každodenné premasťovanie celého tela drahými krémami, ktoré navyše trochu zapáchajú, za čo sa jej deti v skôlke vysmievali a ponižovali, nechceli sa s ňou hrať). Moje problémy sú silno začervenaná koža okolo nosa, začalo to v 7. týždni posledného tehotenstva, po šestonedelí (pre dmesiacom) sa mierne zlepšilo, ale stále nie je úplne vporiadku. Aj keď ja extrémne suchou kožou netrpím, a akútne nepotrebujem špeciálnu ličbu, chcem sa do testovania zapojiť kvôli dcére, nakoľko ona je teraz oveľa dôležitejšia. Chcem jej pomôcť. Vyskúšali sme tej kozmetiky už naozaj dosť, no problémy stále trvajú. Vaša kozmetika otvára pre nás novú cestu. Verím, že práve možnosť vyskúšať novú liečbu by mohlo pomôcť dcére zmierniť jej chorobu, z ktorej je už sama smutná a nešťastná. Ďakujem Vám vopred, že jej dáte šancu. S pozdravom, mama Katarína

16. jan 2017

Rada by som sa s malou zúčastnili testovania, nakoľko mám ja aj malá problémy s atopickým ekzémom, ja ho mám na rukách a malá na brušku a rukách, neskutočne, skúšali sme rôzne mastičky, krémy, vodičky, doktori a nič nepomáha, radi by sme sa zúčastnili a vyskúšai niečo čo by nám pomohlo, hlavne malej, veľmi ju to svrbí a škabe si to ...

16. jan 2017

Dobrý deň, veľmi radi by sme sa zapojili do tohto testovania...Mám syna, ktorý má od narodenia problém s kožou..žiadne krémy emulzie mu nepomáhajú od kožnej Dr...Stále má ekzém na nohách, na tvári vyrážky...Teraz mam malú dcérku a už aj ona začína mať problémy..dokonca posledný týždeň sa aj mne vytvárajú veľké červené fľaky, ktoré strašne svrbia...tieto pomôcky by nám mohli pomôcť...Veľmi radi by sme sa zúčastnili s celou rodinkou 😉

16. jan 2017

Zdravím..Ja mám citlivú suchú pokožku, dráždivo reaguje na veľa vecí. rada by som skúsila niečo čo mojej pokožke bude vyhovovať.

16. jan 2017

Dobrý den , od 15tich rokov mám psoriazu objavuje sa mi na tvari v obočí ale najma ju mam v dekolte ,prsiach nohach ,,,,čize ked sa mi to spotí v dekolte strašne ma to svrbí a nohy si ani neholim pretože ma velmi pali a nemam krem ktorý by mi to palenie a svrbenie skludnil. Vačšina sprcháčov su parfumované aj kremy preto by mi bolo radostou skusit prave tieto výrobky a verim že by mi aj pomohli pretože tehotenstvo 13tt mi zhoršilo aj akné aj psoriazu pokožku mam suchú svrbivú a podráždenu . Pekný dni a vdaka za možnost zapojit sa

16. jan 2017

Dobrý deň. V našej rodine máme všetci problém so suchou svrbivou pokožkou. Prvorodený syn mal ako malý atopický ekzém ni nomu to ustúpilo pomerne rýchlo. Druhorodený má 18m a od narodebia s tým bojujeme. Aj dnes sme boli u p.doktorky na kožnom a čo no stále to isté afloderm a olej do kúpela a samozrejme fenistilové kvapky už som naozaj zúfalá. Malý nervozny lebo ho to svrbí. Rada vyskúšam niečo nové. Ak ma aj nevyberiete ak to niekde nájdem kúpim a vyskúšam určite. ďakujem

16. jan 2017

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania.. už od malička bojujem s atopickou a veľmi suchou pokožkou.... prejavuje sa to najmä po osprchovaní, nezaberajú ani prípravky priamo od kožnej.... keďže aj ja, aj manžel sme obaja atopici, je zrejmé, že to isté budú mať aj naše detičky (to nám povedala samotná kožná)..a keďže som už tehuľka, rada by som vyskúšala niečo, čo by mi pomohlo... jednak preto, ab sa uľavilo mne samej od svrbenia...a jednak preto, aby som sa mohla v budúcnosti spoľahnúť na overený prípravok v prípade, že ho bude potrebovať aj naše dieťatko 🙂 Ďakujem 🙂

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila, ale kozmetiku by testovala moja sestra kedze ma problemy s pokožkou, ci uz vyrážky ekzemy sucha svrbiva pokožka, nepoužíva žiadnu kozmetiku kedze zo vsetkeho ma problemy, a taktiež jej ani nie 2 ročná dcérka ma problemy hlavne s nožičkami, asi dedične, este ma trojmesacnu dcérku ale u nej zatial ziadne problemy. Dakujem ☺

16. jan 2017

Aj my by sme sa radi zucastnili nakolko mna aj moje deti trapi atopicky ekzem.teraz v zimnych dnoch uz nam nic nepomaha ..skusali sme kadeco..chceli by sme akusit aj nieco ine..budeme radi ak nas vyberiete 🙂

16. jan 2017

Dobry den.Mam synceka ktory trpi atopickym ekzemom.Ked ma telicko vyhadzane je to strasny pohlad.Skusili sme kadeco,no nenasli sme vyrobok vhodny pre nas.Mam 10 mesacnu dcerku,dufam,ze touto atopickou pokozkou trpiet nebude.Manzel ma ten isty problem,prave sa cerstvo vyhadzal.Aj u neho sme skusali uz vsetko mozne aj nemozne.Bola by som velmi rada,keby som kozmetiku mohla vyskusat a tym pomohla syncekovi a manzelovi.Dakujem

16. jan 2017

Chcela by som testovať hlavne kôli synovi, má veľmi suchú a šupinatu pokožku, a v zime sa mu to ešte viac zhoršuje.Vyskúšala by som aj ja pretože po každom kupani je moja pokožka veľmi vysušena nech na nu dám čokoľvek.dakujem

16. jan 2017

Toto by bolo vynikajúce pre moju 10 mesačnú dcérku ktorá po mne zdedila psoriázu a ja na tú detskú kodetskú kozdetskú košickú nechcem dať hoci čo a už vôbec nie kortikoidy ktoré používam ja. Veľmi by sa nám to hodilo

16. jan 2017

Dobrý deň,neviem či to bude dosť pútavé pre vás ale od svojich 20tich trpím psoriazou a celkovo mám suchú pokožku čiže si nanu nemôžem nanášať klasické pekné vonajuce telové mliečka. Moja dcéra od narodenia má suchú pokožku hlavne na lúčkach a najnovšie už aj na rucickach a nožičkách. Klasické mastičky od dr.nezaberaju preto by som ja aj mala rada vyskúšala túto kozmetiku a dúfala že sa aspoň nejaká zmena stane. Dakujem

16. jan 2017

Sama som alergik a od tetstva trpím atopickým ekzémom. Teraz sa k tomu pridala aj intolerancia akejkoľvek kozmetiky a dekoratívnej kozmetiky. Syn to zdedil po mne. Má atopický ekzém a aj alergiu na chlad. Teraz v zime sa mu tvoria na rukách suché, drsné miesta, ktoré ho svrbia. Niekedy nám pomôže len kortikoid, no radi by sme našli niečo čo by nám pomohlo predchádzať týmto problémom.

16. jan 2017

velmi rada by som sa zapojila do testovania, mám 5 ročné dvojičky ,určite by sme ich vyskúšali a hlavne aj ja na suché ruky hlavne teraz v zime je to strašné,suché,popraskané, tak dúfam že sa už konečneee aj na mna usneje štastie a budem testovať

16. jan 2017

Ja by som chcela veeeeelmi testovať, suchú kožu mám celý život, ale po pôrode sa to rapídne zhoršilo. Kvôli rukám nemývam absolútne nič v domácnosti, lebo mi pukaju do krvi 😞 Krémy striedam, teraz som vypouzivala Skin cap a nezabralo ako bolo vychvalene. Momentálne mám ruky v super "stave" pomáha mi rozrabana masť z lekárne, ale chcelo by to krém do kabelky. Šupiny na tele fotiť nebudem, teraz je to zakryté oblečením, v lete sa to zlepší, ale ruky neviem schovať v práci 😢

16. jan 2017

Moje rocne dvojicky trapi sucha koza na tele a Dominika ma problematicke partie na licach. V zime je to o to tazsie, nakolko sa k tomu pridruzuje aj chlad a alergia nan. Nezvyknem sa zapajat do testovaciek, ale ako farmaceutku, ktora sa v rigoroznej praci venovala priprave topickych pripravkov ma tato kozmetika zaujala a chcela by som porovnat ucinky oproti klasickym telovym mliekam, krémom a mastiam, ktorym inak aj ja sama dôverujem a odporucam pri svojej praci inym ludom.

16. jan 2017

rada by som sa zapojila ties to testovania sama mam velmi citlivu pokozku a aj dcerka je velmi hakliva a ma velmi suchu pokozku ja si ruky tiez musim neustale kremovat lebo sa mi velmi vysusuju budem velmi rada ak stastie sadne aj a nanas a budeme moc testovat dakujem

16. jan 2017

Dobrý den, ešte nikdy som sa nezapojila do ziadneho testovania ale tentokrat mam velky zaujem. Dokanca ak by ste ma nevybrali, tam mi prosim dajte aspon info o tom kde si tento krem mozem zakupit, pretoze urcite ho chcem vyskusat. Moje deti syn - 8 rokov, dcera - 4 roky maju velmi suchu az drsnu a citlivu pokozku. Okrem toho ma syn alergiu na zimu a k tomu nam lekarka povedala - mastit, mastit, mastit, pouzivame krem excipial ale niekedy ma tak cervene a suche ruky ze mu to popraska a krvaca, samozrejme potom to boli.... dcera ma zas plno takych suchych drsnych fliackov po celom tele. Do kupela jej davam rozne oleje co nam doktorka dala na predpis ale nemizne to. Takze ak su vase kremy skutocne spolahlive, rada ich vyskusam.

16. jan 2017

Dobrý deň, rovnako by som sa rada zapojila do testovania. ja osobne mám suchú pokožku na celom tele. horšie je však na tom dcérka, ktorá má 2 roky. ako ročná bojovala s veľmi ťažkým ekzémom na celej tváričke, kolienkach, chrbátiku,...ani lekári si s ňou nevedeli dať rady a povedali nám, že buď dostane kortikoidy do žily alebo nám nevedia pomôcť. z najhoršieho sme vonku ale stále bojujeme s výsypmi, ktoré sa objavia nečakane a celé noci nespíme a škrábeme sa:( okrem toho aj manžel je náchylný na ekzémy a rovnako má neskutočné suchú pokožku, najmä na tvári. A rovnako neter, ktorá už je dospelá a rezignovaná, používa len kortikoidné maste. Testovačov, ale najmä ťažkých atopikov je u nás ,,plný dom" :/ preto by som rada vyskúšala niečo, čo sme ešte nemali ( a to už sme mali snáď všetko). pekný deň

16. jan 2017

Dobry den,rada by som sa zapojila do testovania.ja mam suchu,citlivu pokozku a tak isto aj moj syn,stale chodime po koznom a skusame rozne masticky.nieco zaberie ale len nachvilu ☹ a manzel ma atopicky ekzem.tak by sme radi vyskusali nieco nove co by nam snad pomohlo.dakujeme pekny den 😉 🙂

16. jan 2017

Dobrý den, bola by som velmi vďačná, ak by som sa mohla zapojiť do testovania...moje tri dcérky maju problem s nábehom na atopicky ekzem, prostredná ma chuda aj reumu a tato choroba ma vplyv aj na pokozku, ma množstvo červených, suchych flakov, s ktorými bojujeme...do partie sa pridava aj manzel, ktorý si uz roky neúspešne lieči ekzem na ruke.mozno by práve toto pomohlo najma mojej prostrednej zlepšiť stav. Dakujem

16. jan 2017

dobry den, rada by som vyhrala toto testovanie pre svoju kamaratku. ma dcerku ktora ma neustale ekzemy a mozno by jej prave toto pomohlo.

16. jan 2017

dobry den velmi rada by som sa zapojila do tohoto testovania mam problem so suchymi rukami ani nie dlane ako pokozku okolo hankov vrchnu cas ruk mam tak suchu ze po nakremovani okamzite krem vsiakne a ked spojim ruku do paste koza je tak napata a sucha ze sa mi do krvi robia praskliny. Na dotyk to mam ako hrosiu kozu na koznom mi odporucili iba krem s ureou ktory zaberal tak pol roka a uz aj ked kremujem problem sa neriesi.

16. jan 2017

Ahojte, velmi rada by som sa zapojila prave do tohto tesovania, nakolko od 3m trpim atopickym ekzemom a teda stale suchou pokozkou a teraz v novom byvani mame vacsi problem, mame strasne tvrdu vodu a tym padom som strasne sucha - pokozka šuští ako papirus a teda nedobre sa citim. skusam vsetko mozne ale nic nesadlo. Dokonca na rukach mam vyhadzany teraz opat exzem, lebo je zle pocasie, plus ta voda. no co ma vobec netesi je to, ze tieto problemy po mne zdedila aj moja dcera... takze sa kremujeme a hladame nieco vhodne. Tak snad by prave tieto vyrobky ALLERGIKA mohli byt pre nas prinosom. a naozaj by som bola stastna ak by ste nas vybrali 🙂 Dakujem krasne za precitanie 🙂

16. jan 2017

Dobrý deň veľmi by mi to pomohlo skúsiť to. Skúšala som už všetko možné a nič na.ekzem nezaberá. Zrejme to zdedila aj moja dcérka.

16. jan 2017

Dobry den rada by som testovala tento vyrobok ,, mam vkuse suche zacervenane ruky ,,az popraskane a krvave,chcela by som vysust nieco,co by mi pomohlo zlepsit svoje ruky, nech im mam na dotyk jemne a pekne a nie drsne a az dokonca krvave ...dakujem 🙂

16. jan 2017

Dobrý deň rada by som vyskúšala vaše výrobky syn 2.5 roka má atypický ekzém starší 4 roky tiež ale nie až tak rozsiahli ako mladší ja mam tiež extrémne suchú pleť a manžel tiež až tak že raz za čas musíme používať kortikoidy takže my by sme radi niečo nové otestovali .Ďakujem

16. jan 2017
Komentár bol odstránený

Rada by som vyskúšala túto telovu radu na liečbu ekzemu. Problém s ekzemom mám ja. Niekedy to čo mi pomôže, druhýkrát mi to uskodi, preto vždy skúšam niečo iné. V zimnom období je to horšie, nakoľko chlad rukavice, prechod zo zimy do tepla robí svoje a vôbec takejto pokožke nie veľmi dobre.

16. jan 2017

Dobry den, tiez by som sa rada zapojila do testovania nakolko uz vyse roka bojujeme s atopickym ekzemom u mojej 2 rocnej dcerky. Bohuzial stale sme neprisli na to co jej to sposobuje, no vsimla som si ze stav sa jej najviac zhorsuje vzdy v obdobi rastu zubkov. Najstastie to ma "len" na nozickach, hlavne na stehnach. Minule leto bolo pre nas kvoli tomu tazke, vonku horucavy a ona chuda vzdy leginkach lebo ked to mala hole tak si to hned rozkrabala do krvi ☹ a vzdy ked sa jej koza ako tak zacne davat do poriadku si to rozskrabe, uz z nej zacinam byt zufala....a aby nestacilo, tak aj ja mam extremne suchu kozu na rukach, najviac sa mi to zhorsuje v zime, vtedy mi pukaju az do krvi. Vyskusali sme uz rozne kremy no vzdy vsetko len s kratkodobym alebo minimalnym ucinkom

16. jan 2017

Velmi rada by som otestovala tuto kozmetiku, momentalne bojujem s citlivou a suchou pokozkou moja kozna lekarka si so mnou uz nevie rady a uprimne, kortikoidami sa natierat uz odmietam, nemam pocit ze by mi pomahali...mala som od alergologicky krem na ocne viecka, bol uzasny, nestekal do oci a teda som z neho nemala zapalene spojivky, narozdiel od inych kremov...
Nad telovym kremom uvazujem uz dlhsie a bola by som velmi vdacna ak by som ho mohla otestovat...na tvar mozem pouzivat len lekarensku kozmetiku, musim si davat velky pozor na to co pouzijem, inak mam nasledky v podobe suchych supinatych miest, hlavne nad hornou perou a v okoli nosa...ak budem medzi stastnymi vybranymi, urcite budem poctivo skusat a pisat si poznamky na kazdy produkt 😉

16. jan 2017

dobry den. velmi rada by som chcela otestovat vasu kozmetiku. mam 2r synceka, ktory ma ekzem na pravom licku. Uz sme mali od nasej detskej doktorky antibioticku masticku a aj miesanu masticku na zahojenie a stale nic. len sa mu to rozsiruje. Masticku by som urcite odskusala aj ja ako mamicka.. neustale mam suchu a zacervenanu pokozku na rukach a kremy co pouzivam pomahaju len kratkodobo... Velmi pekne dakujem

16. jan 2017

Aj my by sme sa radi zapojili do testovania. Som celiatička a alergička a s tým súvisí aj sklon k atopickému ekzému, ktorý ma trápi hlavne v zimných mesiacoch. Pokožku na rukách, lakťoch, kolenách mám suchú až tak, že mi praská a krváca....je to nenormálna bolesť, hlavne na rukách, kedže bez nich sa cez deň nezaobídem. No a čo som práve najviac nechcela, syn to zdedil po mne a tak s tým bojujeme dvaja. Len syn sa nerád krémuje, tak je to o to horšie. Večer mu zvyknem krémovať rúčky keď spí, lebo inak by sa mi mykal 🙂 Stálo by za pokus vyskúšať tento detský krémik...možno by ho zaujala a krémovanie by sa stalo pre neho zábavou a nielen povinnosťou.

16. jan 2017

Mama alergik, dieta atopik!
Ake je to trapenie, nevie nik!
Koza svrbi, cervena sa,
od rana len natiera sa!
Nepomaha ziadna mast,
neurobi kozi slast!
A preto cakam donasku,
Balik ALLERGIKA na skusku!
😉
Dakujeeem!
Ak pomoze,
rada tu radostnu spravu dalej roznesiem... 😉

16. jan 2017

Ahojte,aj u nas problem s extremne suchou pokozkou,syncek aj manzel by mohli otestovat,budeme radi vasimi testujucimi ak sa postasti

16. jan 2017

Dobry den. Rada by som zapojila do testovania. Mám dcerku s vážnou pečenovou chorobou a strasne sa skrabe od narodenia. Vyskusali sme uz uplne vsetko na natieranie- čo je na trhu a nič nepomaha 100 % ne. Nadalej vytrvalo ju natierame skoro stale. A aj napriek tomu má extremne vysušenú pokožku. Mám synceka s atopickym ekzėmom.

16. jan 2017

Dobrý deň, rada by som sa zapojila do testovania mám 13 roč.dcéru ma atopika na tele už sme vyskúšali všetko včetne kožnej stale len novè mastičky tabletky vždy to na určitu dobu vymyzne a le vyliečené to nemi lebo vkuse sa to vracia,teraz mám 11 mes dverku a to osté jej začalo preto rada by som otestovala vaše výroky ďakujem moc a potešilo by ak by sme to mohli byť mi.

16. jan 2017

zdravím, aj ja by som sa veľmi rada zapojila do testovania tychto výrobkov, mám dve dcérky 3ročnú a 6mesačnú a obe majú prejavy atopického ekzému, staršia si rozškriabe suche miesta na koži až ma chrasty na stehnách počas zaspávania jediné čo im akotak pomohlo bol krém od kožnej ale radi by sme niečo menej škodlivého vyskúšali...

16. jan 2017

Dobry den ....rada by som sa zapojila do testovania s mojou dcerkou ktora tak ako ja mame kozme problemy atopicky ekzem vsetko mozne aj nemozne ludove aj recepty starych mam vyskusali no polavi na cas a potom znovu ten isty problem ...preto radi vyskusame aj tieto vyrobky J+J 👍

16. jan 2017

DOBRY DEN RADA BY SOM SA ZAPOJILA DO TESTOVANIA TYCHTO VYROBKOV MAM SYNA KTORY MA ATOPICKY EKZEM OD NARODENIA ZATIAL NAM NIC NEPOMAHA NAJVIAC MA NA TVARICKE MA TO STRASNE DOSKRIABANE AJ JA MAM STRASNE SUCHU POKOZKU NENORMALNE MA SVRBI DOSKRIABANA SOM JAK MACKA RADA BY SO OTESTOVALA TIETO VYROBKY UZ MAME DOST TYCH HORMONALNYCH MASTICIEK DAKUJEM VELMI BY SME BOLI VDACNY

16. jan 2017

Dobry de.ja by som rada testovala s mijim synom.obaja mame velmi suchu pokozku.mne sa tvoria miesta suche na pokozke az chrasty a malemu ekzem aj ked ma to lepsie ale nie a nie to vyliecit.velmi by sme radi vyskusali nieco nove a ucinne.dakujeme

16. jan 2017

Chcela by som vyskusat na dcerke ktora ma 2 rocky a pouzivame iba pripravok oliatum,ostatne veci nam vysusuju pokozku a mame same suche flaky na telicku,a doteraz nam nic nezabera.Dakujeme 🙂

16. jan 2017

Rada by som vyskúšala tieto výrobky keďže sa mi sem tam robí ekzwm na liciach

16. jan 2017

Ahojte😊veľmi radi by sme sa so synom zapojili do testovania výrobkov alergik a. Ja mam citlivú pokožku veľmi málo kozmetiky mi pasuje, väčšinou ma svrbí tvar alebo pokožka celkom, pripadne ma až páli a s červená. Takže som veľmi zvedavá 🙄. Môj syn má 3 roky, má vrodenu suchost kože /dermatitidu/. Vyskúšali sme kopec kozmetiky a skúšame stále. Skúšali sme prípravky voľnopredajné aj od lekárky na predpis. Najhoršiu pokožku ma v zime. Doslova ako hroch a svrbí ho cele telo. Mastíme sa každý deň. Ďakujeme

16. jan 2017

Zdravim. Chcela by som testovat vase vyrobky, pretoze mam velmi suchu pokozku. A mladsi 15mesacny syn je silny atopik😔. Ekzem ma po celom telicku, vyskusali sme uz vela kremov,ktore natierame trikrat denne , no zabera len hormonalna mast od koznej. Velmi by ste ma potesili ak nas vyberiete. Dakujem a pekny den.😉

16. jan 2017

eeeeeejha ale nas tu je ...

uz 15 rokov bojujem s alergiou na chlad a precitlivelou pokozkou. Zlyhania imunity na bunkovej urovni a zihlavka.

Mastickari,lekari na mne odskusali vsetky dostupne maste, kremy..
preto rada otestujem tento zazrak,

Nepouzivam kremy, maste, oleje,
su to pre mna galeje.
Suche miesta, pupaky,
nepomozu ani zazraky.

Jeden radi obycajnu mast,
no nenatriem sa ani za vlast.
Dalsi radi olivovy olej,
radsej mi z toho pocitu za jeden nalej.

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila,nakolko sama trpim atopickym ekzemom.A kedze som moentalne na rizikovom tehotenstve mam kedy skusat produkty.😉 Uz sa neviem docka ako sa budem mastit.😉

16. jan 2017

Akonáhle príde zima,mrazy a suchý vzduch, mám okamžite suchú pokožku tváre, rúk a tiež predkolenie. Na lícach mi praskajú drobné žilky a tvár mám suchú na pocit a tiež dlho začervenanú, neviem sa toho zbaviť ani svätého. Manžel má na dlaniach a chodidlách ekzém,lúpe sa mu z nich koža a dosť ho to svrbí a bolí, skúšal už kadečo a bez zmeny. Tak to by sme sa mohli kompletne namazať 😀 S recenziou problém nemám, rada píšem, ak nevadí, že použijem svojský humor a sebaironiu, takže budem rada,ak dostanem ďalšiu šancu sa vysantit 🙂

16. jan 2017

uz od porodu ma trapi velmi silny atopicky ekzem . . hlavne teraz v zime je to horsie - velmi sucha pokozka, kt. mi zacala do krvi praskat . . kozna mi pomohla na dve veci (len utisila na kratky cas svrbenie ale to je vsetko) - je to dost narocne hlavne ked chcem kupat drobca - pre mna bolestivy ritual kazdy vecer . . . drobcekovi sa vyhodil cerveny fliacik na krku, tak dufam, ze kremik od Dr. mu pomoze - nie ako mne . . .uz som skusila mozne aj nemozne a otestovat tuto kozmetiku by mozno vyriesil moj uz 15 mesacny boj sa v pokoji vyspat a netrapit sa skaredymi, bolavymi a krvavymi rukami . . .

16. jan 2017

Asi pred dvoma rokmi som sa začala škrabať na ruke, očervenelo to a keďže bolo leto, čím ďalej to bolo horšie, potilo sa to a nedalo sa to zakryť ani dlhým rukávom. Od vtedy som vyskúšala už množstvo prípravkov, ale tie vždy zaberú na jeden, dva dni a potom je to tu znova. Kozmetiku som už aj predtým používala bio a prírodnú alebo šampony, ktoré si vyrábam sama, ale ani to nezabránilo môjmu ekzémiku a vyskytovať a najnovšie sa mi usídlil na viečkach. Rada by som vyskúšala aj tento krém, lebo miestami som už zúfalá.

16. jan 2017

Dobry vecer tak toto sa mi presne hodi.Problem s pokozkou mam vsak ja a len v jesennych a zimnych mesiacoch.moj problem spiciva v tom ze moja pokozka ma neskutocne velmi svrbi a uz od zufalstva ani netusim co si mam na nu dat.najskor som si myslela ze je to alegia na prach na lranie ci avivaz neskor som si myslela ze alergia na farbivo ktore obsahuju damske pancusky (silonky)nakolko nosievam takmer denne sukne.Zmenila som a vyskusala som uz asi vsetko ale svrbenie ostalo.Zacalo mi to asi tak pred 8rokmi predtym som vobec nemala problemy s pokozkou.V poslednom obdobi je to uz vsak obmedzujuce lebo sa stale skrabem aj pocas dna a aby sa mi nevytvorili zo skrabania chrasticky tak sa akoby "stipkam"z coho sa mi zas tvoria male modrinky.no cele zle toto.Bola by som preto vdacna keby ste si ma vybrali medzi testujuce mamicky.
dakujem

16. jan 2017

Seba nemám domov zapojiť pretože mám pokožku zdravu,len môj manžel na psoriaza na celej hlave,už sme skúšali kadečo ,len stále dookola,po určitej dobe používania sa všetko vráti.

16. jan 2017

Dobrý deň,rada by som otestovala vaše výrobky,už hlho trpím suchou pokožkou na celom tele,momentálne som tehotná a mám pocit že mja pokožka je ešte suchšia,nenašla som výrobok,ktorý by mi pomohol.aj moj prvý dvojročný synček má suchú pokožku,na lickach a nohách najviac.mozno práve vaše výrobky budú pre nás to práve,ale to nezistíme,keď nevyskusame.😉

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila do testovania vyrobkoch .Aj ja aj moja dcera trpime suchou kozou a uz sme vyskusali rozne pripravky a este sme nenasli ten spravny ktory by nam vyhovovalo.

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila do testovania tychto produktov, kedze pri detoch maminka musi mysliet aj na seba, rada by som to vyskusala na mojej suchej pokozke a tiez na nozkach a bruchu starsiwho syna, ktory kazdu zimu bojuje s ekzematickou pokozkou. Okrem ineho rad skusa nove vyrobky, najma ked je mumo mojho dohlahu ;)

16. jan 2017

Moja dcéra má atopický ekzém, ktorý sa jej zhoršuje najmä teraz v zime. Doteraz sme už vyskúšali všeličo a všetko nám zaberá len raz a potom už nie.... Som sama s 3 deťmi a kozmetika na atopický ekzém je veľmi drahá. Má 11 rokov a veľmi sa hanbí, keď má napr. ruky celé červené a decká sa jej na to pýtajú.

16. jan 2017

Dobry vecer mojej dcere sa tiez vyhodil ekzem ktory ma vzdy v zime a nevieme si s nim rady,ma 9 r.Moc ju to svrby neustale si to skriabe.Dakujeme ak nam pomozete.

16. jan 2017
16. jan 2017

Dobry vecer, rada by som sa zapojila do testovania tychto produktov, pretoze od porodu mam velmi suchu pokozku a uz si s tym neviem rady. Dakujem 🙂

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila do testovania keďže ja sama mám atopický ekzém už asi 5 rokov.... doma sa s tým musím vysporiadať sama keďže zvyšok rodiny má pokožku ako z rekalmy. Vyskúšala som už všetky možné krémiky, bohužiaľ na 90% som mala alergiu takže skončili v koši, rada by som vyskúšala niečo nové 🙂

16. jan 2017

Krásny večer prajem 🙂 Rada by som sa zapojila dokonca aj s manželom , ktorý je na tom najhoršie. Manželova rodina to má v génoch bohužial. Synček má ekzém hlavne v oblasti líčka . Manžel má najhoršie ruky , hrôza sa na ne pozrieť. Ja mám veľmi suchú a citlivú pokožku a už neviem o s tým robiť, celá som doškriabaná.. Nemôžem si pomôcť lebo je celá vysušená. Nechcem sa zaúpojiť LEN z osobných dôvodov , ale hlavne kvôli synčekovi aby sme vyskúšali produkt ktorý nám pomôže a samozrejme naša recenzia by pomohla ostatným. Na tom by som si dala najviac záležať !
ĎAKUJEM 🙂

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila uz len z dovodu, ze moj 4r. syncek ma atopicky ekzem od malilinkata a moja 8r.dcera ma stale suchu pokozku ktoru musime natierat, recenzie urcite posunieme a ak nam pomoze budem samozrejme vdacna ❤ a urcite budeme pouzivat ak to bude pomahat

16. jan 2017

testovanie ako stvorené pre nás dve 🙂 ja maminka ako alergička s prieduškovou astmou a dcérka žiaľ niečo po mne zdedila a predbežne nám vychádzaju vysledky na atopický ekzem..veľmi by nás potešilo skúsiť vaše výrobky, nielen tie z lekárne plné chémie..ĎAKUJEME 😘

16. jan 2017

Som najvhodnejsi adept!!!prave sa mi ozval opat moj dekolt a krk a vyhodili sa mi "moje" svrbiace vyrazky,ktore sa zgrupnu do cervenych flakov.ach jaaaj.Preto by som chcela vyskusat Vase zazraky!!!moja pokozka je bleda a citliva,mavam problem aj v lete so slnkom.Pri nadmernom pohladeni slnkom sa mi vyhodia cervene bodocky....chvalabohu nesvrbia.
Mam dve dcerky.Starsia bohuzial zdedila po mne,okrem inych skvelych vlastnosti, aj citlivu pokozku.Ked bola babatkom,par mesiacov sme sa natrapili,kym sme jej atopak dostali pod kontrolu.Mom.,hlavne v zime,ma par suchsich a svrbivych miest,ktore poctivo mastime.Nastastie v lete ma ona pokoj.Ma 4 rocky.Mladsia (9 mes.) ma pokozku krasnu,len na dvoch zahyboch ma suchy,nesvrbivy fliacik.
Urcite by sme trefne otestovali a podali doveryhodne informacie!😉
Pripajam foto mojho dekoltu a velmi sa tesim na pripadnu moju testovacku!

16. jan 2017

....my som celá rodina absoltni suchokozci....nielenze decka sa supu ako kaprici, ja som ako ceresnicka na torte....deti dennodenne natieram excipialom, pretoze si nemozeme "dovolit" pouzivat drogeriovu kozmetiku...po par hodinach su suchi, maju zacervenane suche flaky, ktore navyse svrbia...nemame ani atopicky ekzem, ale silnu dermatitidu....(v ramci moznosti, chvalabohu 🙂)...a ja som iny oriesok...mam neskutocne suche ruky, da sa povedat az smirgel 🙂 teraz cez zimu su suche a popraskane, miestami mi koza az krvaca, takze najst krem na moju pokozku je priam vyzva 🙂 vyskusala som x kremov i drahych i lacnych a nepomaha nic, max na malu chvilu a som tam, kde som bola....i keby nahodou motyka nevystrelila a nebola by som vybrana na testovanie, urcite kupim celu sadu a vyskusame, pretoze ma priam láka 🙂)) pekny vecer a dakujeme za moznost testovat 🙂))

16. jan 2017

Rada by som sa zapojila, nemám síce doma deti s atopickým exémom,ale pokožku mávajú suchú až sa im vytvárajú male kruhovité lišajky ,ja sama mám pokošku suchú tak že ma svrbieva a robia sa mi šupinky, ale hlavne by som chcela tento výrobok pre manžela ktorý má alergiu na chlad a na dlaniach a chodidlách sa mu robí exém ktorý ho svrbí a pokožka mu praská čo je už potom bolestivé, tak snád sa na nás usmeje šťastie 😉

16. jan 2017
Komentár bol odstránený

Moja pokožka je suchá a citlivá.Dcérka 6r. atopický ekém a syn 3r. tiež.Dcéra si to už vekom začína uvedomovať,kedže sa jej už aj deti pýtali,prečo ma ruky ako stará babka...Stále sa pýta,kedy jej to zmizne...Syn jej vždy poradí: "Eua,neboj,keď si to nebudeš škuabať,tak Ti to zmizne..." Ale tak skúsili by sme aj krémiky,možno tiež pomôžu...Ďakujeme 🙂

16. jan 2017

Dobry den, v rodine mame predispoziciu na psoriazu(moj dedo ju mal az v kostiach zazratu,otec zatial len povrchovo)v detstve som mala rozsiahli atopicky ekzem a v dospelosti mi nastastie ostala len sucha a citliva pokozka. Zatial.klop,klop pre stastie. Teraz mam polrocneho synceka,ktory mal tazku seboroiticku dermatitidu vo vlaskoch,ktorej sme sa 5 mesiacov zbavovali a po dovrseni polroka sa nam vyhadzal atopicky ekzem vo vsetkych zahyboch,pod krkom a uz aj na brusku. Takze sme ochotni skusit vsetko,aby sme mu pomohli a aby sa to nerozvijalo dalej. Ak nas vyberiete,velmi nas potesite 🙂

17. jan 2017

Mohla by som pisat basne
o pokozke co hneva zase.
Kazdy doktor iba skusa
co pokozku nevysusa.
Mam uz toho ozaj dost,
kiez by aspon jedna mast bola pre radost.
Kazda co tu teraz pise hlada pomoc kde sa da..uz teraz cakam co napisu po testovacke a ak pomoze len jednemu ma to zmysel 🙂

17. jan 2017

Ahoj rada by som testovala, lebo od malicka ma trapi velmi sucha pokozka, ktora ma kvoli tomu casto dost svrbi a aj moja malicka ma tento problem, dokonca po porode sa nam vyse mesiaca cela supala

17. jan 2017

Dobrý deň.Aj ja by som sa veľmi rada zapojila do testovania.Mám strašne suchú pokožku na rukách,pracujem ako zdravotná sestra,takže ruky si veľmi často umývam a dezinfikujem,Moje ruky veľmi trpia,stále si ich krémujem.Už som vyskúšala x krémov,ale ani jeden mi nesadol.Rada by som vyskúšala vaše krémy.Možno že práve tie mi na môj probém pomôžu.Budem vďačná ak si ma vyberiete.

17. jan 2017

Dobrý deň, rada by som testovala. Mám 3,5 ročného synčeka ktorý sa rád kremikuje ;) Dakujem

17. jan 2017

Dobrý večer, ja by som rada otestovala výrobky na atopyckú pokožku, nakoľko moja dcéra má atopyckú pokožku už od narodenia. Vopred veľmi pekne ďakujem

17. jan 2017

tak toto by potešilo..ja aj syn trpíme obaja od narodenia AE..nepríjemnú a strpčujúce život..obcas ako pokusné králiky, stále niečo súsame..a hladáme nové co pomože...aj toto by stálo za vyskúsanie

17. jan 2017

Tak toto by bola pre nas uplna pecka. Ja mam atopicky ekzem od malicka, ktory sa u nas v rodine dedi z pokolenia, na pokolenie. Trepel nim moj dedko, moja mama a moji synovia. Nas ocko trpi na sennu nadchu...tvrdi, ze to je par mesiacov v roku, ale ja mam pocit, ze kycha a smrka celorocne. 😁 Okrem toho mame vsetci styria suchu, citlivu pokozku. Skusame rozne kremy a telove mlieka. Kedze ja mam od porodu chlapcov kazdu zimu ekzem na rukach, hned viem zistit, ktory krem je alebo nieje pre nas vhodny. Nevyhovujuce ma totizto stipu na rukach. 😊Radi by sme preto poskusali a otestovali ponuku vasej kozmetiky. Myslim, ze by sme si prisli na svoje. 👍

17. jan 2017

Pre nas ako na zavolanie😉
Mna trapil atopicky ekzem, ked som bola dieta, v puberte sa mi vratil velmi nepeknym sposobom a ako dospelu ma trapi pravidelne, minimalne kazdu zimu.
Dcerka ma 20m a trapi ju tiez 😒Sme obe vsetkymi mastami mazane, vysadzujeme potraviny a neviem, ci este vobec nieco mozeme jest 😒
Rady by sme sa teda stali pokusnymi kralickami a este o tom aj napisali😍
Dakujeme

18. jan 2017

Toto je ako pre nás. Prvýkrát kožného lekára sme navštívili keď mala najmenšia Zuzanka len 5týždňov. Najprv sme riešili vyrážky na tvári, neskôr sa jej spravili aj na zadku. Zuzka má stále ešte plienky a dennodenne sa trápime s vyrážkami na zadku a nielen tam. Tieto výrobky by sme chceli aj my vyskúšať. Ja mám sklon ku suchej pleti. O týchto výrobkov počujem prvýkrát. Chceme sa aj my zapojiť do tohto testovania.❤

18. jan 2017

tento vyrobok by som velmi rada testovala nie len na sebe ale a synovi,ktory ma od malicka problemi suche mapy po tele a ja mam tiez problemy po prvom tehotenstve sa mi spustila alergia na nikel mam problemy s pletou dakujem dufam ze sa postasti

18. jan 2017

Mam zaujem o testovanie, nakolko u mojej starsej dcerky sa prejavuje atopicky ekzem. Rano ked vstava do skolky ale aj hocikedy pocas dna, sa skriabe az do krvi a akosi jej nic nezabera. Velmi rada by som otestovala na dcere tento vyrobok a zistila ci ozaj aj v praxi funguje tak, ako sa o nom pise. Rada by som dceru zbavila kazdodenneho svrbenia.

18. jan 2017

Dobre ranko,boli by sme velmi radi keby sme sa mohli zapojit do testovania cela nasa rodinka,nakolko ja s manzelom a nase tri ratolesti bojujeme so suchou pokozkou,hlavne v zimnych mesiacoch.No najviac by testovanie ocenil nas najstarsi 12 rocny syn,ktory bojuje s atopickym ekzemom uz od narodenia.Dakujem a ste super,ze poskytujete taketo moznosti testovania vyrobkov,ktore mozu pomoct.Pekny den prajem 😉

19. jan 2017

Skúšali sme a zatiaľ nepomohlo, žeby mala vzorka?😒 Radi by sme to ešte skúsili. 🙂 Chceli by sme sa zapojiť do súťaže. Ja (30 rokov)mám atopický ekzém na rukách a v podpazuší, cez noc si to dám troska do kopy, ale cez deň sa mi to vráti. Dcérka (5rokov) má atopický ekzém na zadočku a stehnách a zhoršuje sa jej to. Musíme stále natierať

19. jan 2017

Dobrý deň, aj ja by som sa rada zapojila. Zachvíľu mám 25 a už asi 13 rokov ma trápi akné, v poslednom období sa mi to dokonca zhoršuje. Pred dvoma mesiacmi som to musela riešiť dokonca s kožnou. Používala som už kadečo, najviac mi pohohlo asi La Roche Posay ale momentálne používam Biodermu...Vichy som zatiaľ neskúšala ale ak by som mala možnosť vyskúšať a osvedčila by som, tak som celá vaša 🙂 myslím, že som vhodná kandidátka nakoľko používam make-up aby som sa necítila blbo v práci. Rada by som si prinavrátila zbytočne stratené sebavedomie s pomocou Vichy! Kedy začíname? 🙂
(BTW mamina je po 50-tke ale podľa akné je stále pubertiačka so mnou, takže by sme mohli skúšať spolu :D )

19. jan 2017

Našťastie atopickym ekzemom netrpime. Trapi ma každú zimu veľmi suchá svrbiaca koža na tvari a okolo vlasov. Dcéra má suchú kožu na lytkach a stále niečo na zadocku. Boli by sme radi, keby ste nás vybrali. Testovali by sme 😜

20. jan 2017

Pripajam sa ku vsetkym testovania chtivym 🙂. Od detstva ma trapi psoriaza. Pocas tehotenstiev sa psorka zlepsila ale po porode je to este vacsie utrpenie ako predtym 😤. Dokonca mam nove loziska. Testovanie tychto vyrobkov by som uvitala, pretoze chcem vyskusat nieco nove a pevne dufam ze ucinne v boji s touto chorobou. A kedze ide leto a s nim aj horucavy a kratke tricka a nohavice, chcela by som sa citit dobre a nie nekonecne narazat na znechutene tvare ludi, ktori su neinformovani a myslia si, ze sa mozu nakazit 😳

20. jan 2017

Vidím, že tu je veľmi veľa osôb s rôznymi problémami, pri ktorých by si skúsili pomôcť touto kozmetikou. Aj ja a moje deti máme takéto problémy. Všetci máme suché pokožky, syn je atopic a alergik, hocijakú kozmetiku nemôže, vytvoria sa mu lišaje a rôzne suché miesta. Dcéra sa stále škriabe, ja tiež a okrem toho mám neskutočne suchú kožu na rukách, popraskanú a boľavú... A aj najmladšia potrebuje niečo špeci. Takže radi by sme otestovali.

20. jan 2017

Dobry den. Rada by som sa zapojila do testovania vyrobkov Allergika. Moja dcerka ma 16 mesiacov a od narodenia mame s pokozkou problem. Vyskusala som uz rozne znacky ci uz z drogerky alebo z lekarne a zatial sa nam nic na 100 % neosvedcilo. Objavuju sa jej v urcitych intervaloch cervne suche flaky na roznych castiach telicka. V letnych mesiacoch ked sa poti, tak ju to dost svrbi a potom tam ma nepekne chrasticky. Zial, tuto koznu predispoziciu zdedila po mne, ja som mala v rannom detstve atopicky ekzem, ktory sa s pribudajucim vekom stratil (klop klop). No dcerke by som rada pomohla a vyskusala nieco co jej svrbenie a zacervenanu pokozku zmieni a skludni. Budeme radi, ak sa budeme moct zapojit 😉

20. jan 2017

ja sa tiez hlasim. sice ja mavam exemy len v zime na rukach ale krpec ma nonstop vysusenu kozu a miestami flaky uplne drsne. zatial skusame rad radom znacky co zaberie.

21. jan 2017

Pripájam sa medzi záujemcov. S dieťaťkom testovať nebudem, keďže mám predčasniatko. Ale od doby tehotenstva mi ostala pleť neskutočne suchá, svrbivá, pomohol mi čiastočne návrat k mojej obľúbenej rastlinnej kozmetike, ale i tak som už dávno nepocítila svoju pokožku ako hebkú a hladkú. Možno práve kozmetika Allergika bude to pravé.

21. jan 2017

Rada, by som testovala, nakolko uz dlho bojujeme s atopickým ekzemom a alergiou. Vyskusali sme uz asi vsetko.

21. jan 2017

My mame dost velke problemy u oboch chlapcov a to pocas celeho roku a uz ked vydim ze sa skrabu hlavne na nozickach su az do krvi rozskrabane.akby sa dalo radi by sme vyskusali

21. jan 2017

Naša malá Princezná veľký problém má,
Atopicky ekzém jej neraz spať nedá, zapálené líčka vystipal aj mráz rýchlo krémik z Allergiky zachráň nás.
Mamina tiež suchučka je,
nepomáha hocijaké mazanie. Veríme však všetci, že tí múdri vedci
namiesali také krémy,
čo vyriešia ich problémy.

21. jan 2017

Dobrý deň, aj naša rodina by mala veľký záujem otestovať si na vlastnej koži medicínsku kozmetiku Allergika. Atopickým ekzémom má pokožku postihnutú náš ocino, ktorý je aj peľovým alergikom, a náš 4-ročný syn. Hlavne so synčekom sme si prežili neľahké obdobie, kedy mi veru nebolo všetko jedno. Ešte v novorodeneckom období sa mu začali objavovať na tváričke i drobnom telíčku škaredé ložiská ekzému, neustále sa to zhoršovalo, veľmi zle spával, veľa plakával, škriabal sa. Kožná lekárka na to už odo dverí naordinovala, už tak malinké bábo, od hlavy po päty natierať masťou, ktorá bola kombináciou kortikoidov, antibiotík a antimykotík, čo bolo šokom nielen pre mňa, ale i pre našu detskú lekárku a farmaceutky ktoré nám liek vydávali. Vtedy sme sa rozhodli vyskúšať ešte iné riešenia, toto nechať ako poslednú možnosť. Nakoniec nám z najhoršieho pomohli obklady a kúpele v hypermangáne a premasťovanie . Samozrejmosťou sa pre nás stali aj režimové opatrenia, postupne sme sa s ekzémom naučili žiť a zvládať ho, brať ho s nadhľadom dokonca i s humorom, byť vďační za to, že sa nám neušlo nič horšie. Neskôr sme zistili, že za tak skorým a dramatickým nástupom ekzému u nášho syna bola aj alergia na bielkovinu kravského mlieka. Jej elimináciou z mojej stravy, keďže som syna dojčila došlo k ďalšiemu zmierneniu obtiaží . Syn, rovnako ako aj náš ocino, majú aktuálne obtiaže dosť podobné, hlavne v podobe veľmi suchej pokožky tváre i tela, ktorú je nutné min. 2x denne dôsledne premasťovať. U oboch sa v chladnom období vytvárajú hlavne na nohách suchšie červené vyvýšené svrbivé ložiská, synovým jazykom "svrbenec", ktoré pretrvávajú dlhú dobu. Syn ich má o niečo viac, u neho sa objavujú aj na trupe, rukách, zadočku či tváričke. Našťastie si to on sám nejak negatívne nepripúšťa, berie to tak, že každý sme nejaký, aj žirafa či leopard má svoj vzor, tak má aj on. U neho je dosť problematická aj pokožka vlasatej časti hlavy, ktorá je extrémne suchá a občas nepríjemne svrbivá, takže zatiaľ čo iný vlásky umývajú a odmasťujú, my sa snažíme hlavičku cez krátke vlásky aj pri jej sprchovaní premasťovať. Celkovou svrbivosťou pokožky trpia obaja, iba keď viac narušíme režimové opatrenia, napr. pobytom na kúpalisku, zanedbáme premasťovanie, či skúšame nejaký nový prípravok, ktorý pre nich nieje vhodný, alebo dostatočný. Z premasťovania detičiek sa stal taký náš dôverný rozmaznávací rituál, ktorý máme všetci radi, asi nám aj bude chýbať, až deti odrastú, budem na tieto chvíľky s láskou spomínať. Po narodení našej, dnes už 1,5 ročnej, dcérky sme hneď uplatnili i pre ňu rovnaké režimové opatrenia ako pre atopika i premasťovanie, úspešne. Prešlo nám už rukami množstvo prípravkov, od drahých značiek určených špeciálne pre atopickú pleť, cez bežné lacnejšie značky, až po v lekárni miešané maste a krémy s rôznymi, niekedy aj dosť prekvapivými výsledkami vo všetkých skupinách. Nové vlastné skúsenosti sú vždy vítané, radi vyskúšame i produkty od Allergika, ktoré ešte nepoznáme. Chlapci by testovali telové mlieká, detičky detský krém. Ja so svojou zmiešanou pleťou so suchými oblasťami, najmä v oblasti okolo nosa a líc, by som veľmi rada vyskúšala čistiacu emulziu. Sme pripravení kozmetiku poctivo a kreatívne nielen testovať, ale aj priniesť pre ostatných pravdivú a prepracovanú recenziu .

21. jan 2017

Dobrý deň.rad a by som sa zúčastnila testovania nakoľko som to ešte nikdy neskusila.ja mám suchú pokožku obzvlášť teraz v zime s moja dcéra ma atopicku pokožku.ma 4roky a rada by som jej uľahčili zaradenie sa do kolektívu nakoľko ju minulého roku podozrievali v škôlke že ma nejaké infekčné ochorenie.človek ktorý nezažil atopicku ekzem,nevie.budem vám veľmi vďačná ak nás vyberiete

22. jan 2017

Tak toto by sme ozaj potrebovali vyskúšať..už pár mesiacov bojujeme s ekzémom.Teo má 5mesiacov a ekzém s mu rozšíril z čelíčka až na hlávku/na celom tele má suchú pokožku a suché fľaky/.Skúšame lekárov,rôzne roztoky,maste ... jeden jediný krém mu ekzém zmierni :/ na krátku dobu. Ja mám tiež veľmi suchú pokožku.Ak by ste nás vybrali boli by sme veľmi radi ❤.Ak by nám to pomohlo spravili by sme krásne hodnotenie a boli by sme spokojní.

22. jan 2017

Rada by som sa zapojila do testovania kedze pracujem ako krajcirka kosiel a kedze je to extra prasne prostredie a ja trpim alergiou na prach tak sa mi to prejavuje aj na pokozke. Je extremne sucha az praska co je niekedy dost bolestive. Niektore kremy zaberu no len na chvilku a musim hladat zasa nieco nove a mastne . A dcerka tiez ma exematicku pokozku rucky licka a nozicky. Tahame sa po lekaroch no nic jej nevedia zistit takze ani spravny krem mlieko jej nevedia nasadit. Takze aj touto cestou by som to chcela vziat do vlastnych ruk a vyskusat aj tento kremik a mlieko ci pre mna alebo dcerku. Dokonca aj moj muz trpi psoriazou a niekedy sa ide doskrabat az do krvi co ho to neskutocne svrbi cize by sme sa do testovania zapojili urcite vsetci traja 🙂 dakujeme a aj ked by ste nas nevybrali urcite zakupim kozmetiku a vyskusam.

22. jan 2017

Tak uz sice pisem po limite..ale tiez nas trapi sucha a atopicka plet..pouzivam toho vela..Oilatum do kupela..Excipial,Lipobalm..u koznej sme niekolko krat do roka..ja aj mladsia dcerka mame atopicky ekzem..plus extra suchu pokozku..starsia ma tiez suchu..ale nie az tak ako my dve..tuto kozmetiku nepoznam..hned idem kuk ich stranku 🙂

25. jan 2017

dobrý den,radi by sme tiež vyskušali tuto kozmetiku,kedže dserka 3,5 mesačná ma atopický ekzem na celom tele,ja mám tiež citlivu pokožku

26. jan 2017

Ahojte,

ďakujeme za veľký záujem, firma ALLERGIKA si už mamičky vybrala. 🙂

Po výbere, ktorý prebehol, sme vybratým používateľkám zaslali IP. To znamená, že tie, ktoré boli vybraté na testovanie dostali správu s pokynom čo a ako ďalej. Označuje vás všetky preto, aby ste dostali upozornenie. 🙂

Každej jednej z vás zašleme tri srdiečka 🙂 ❤

Krásny zvyšok dňa vám prajeme!
konik_testuje

@nikolet_89, @nikafox, @marhulka2685, @matta308, @dudka121, @ajocka79, @luciah1, @nicole2608, @adriana1980, @pretty_woman, @karinka2506, @visnacka, @popoluska2626, @miriam17, @adka_pajerska, @sonka12, @paladia, @zuzio, @bendinko, @delirose, @ada90, @oli, @gabikas82, @kwetynka, @katka119, @terina25, @teuflerin, @wolawka, @nikab22, @slunecko10, @adell77, @dominikulien, @dominika715, @lucia90, @nicollet9, @miinka3333, @tinka_21, @mucilienka, @sawushka, @ganizo, @kirinkira, @zveva, @simi2015, @lulufa, @miriamrecka, @vivien19, @fem1, @andrea1010, @lia23, @lenkasvagerkova, @moni313, @lila164, @veni3, @nicinka0, @monicka3, @ivankaf, @sisialex33, @adulka691, @kvetinka15, @dafnia, @antori, @kikaaa121, @mirikk, @deylinka, @rebellefleur, @sashinka25, @gaja, @gabik, @kepassa, @ketrin125, @alexandraluja, @lemasa, @zorga, @misellin004, @katuska268, @vandoren, @dzabena11, @piskotkaek, @lienka1701, @nikusa2011, @ferihegy, @rearo, @stellamiapiccola, @lusytka, @mirincek, @kal28, @guiseppinka, @mirus131...a147, @sonka14, @majolenka11, @ivanahodova, @7983, @muffinka8, @ivettwins, @olexa, @melleanor, @lucinka10011, @aankaa, @stanushka10, @silvuska85, @lavazzake, @katusik19, @bandikovajana, @tigrica182, @kika691, @tutiynka, @luciamatl, @puskaruka, @giovanna99, @katren, @danielatoracova, @zuzanars, @marcelia, @bodkafan, @andype, @mirica111, @helka77, @janka1902, @markovicka12, @sade88, @chantal21, @cajus, @maburka, @sjju, @mystisch, @dominicca12345, @rybkaa, @kami10, @diqushqaa, @stellina1982, @neznama2, @zuzanka146, @2slza2, @kinelap, @anabela159, @antolova, @betinqa, @zuzulka259, @miroslava1995, @binka79, @lucanka49, @bebe30, @magdusiak83, @mirkami7, @avaka, @zania, @lalai, @elsyk12, @tana83, @mariana1, @zuzana_po, @nanina11, @lucusa6969, @dominikaschnitzel, @shilou, @krtica11, @jaavaa, @tinaa78, @lucinka27118, @fowi, @lucuskak, @jeans55, @anickafer, @lucinka8768, @timtom, @ivaivka78, @lillypot, @tinaganzar, @petra818, @brulinka, @luciana2213, @misena91, @pipinka4, @aylin689, @primadona

26. jan 2017
26. jan 2017
26. jan 2017

@konik_testuje dakujeme Vam velmi pekne😘

26. jan 2017

Ďakujem

26. jan 2017

Zatiaľ som ip nedostala

26. jan 2017

Ďakujem a už sa teším na testovanie 🙂

26. jan 2017

Ďakujem🙂 ale ani ja som nič nedostala

26. jan 2017

ani ja som nedostala ale dakujem

26. jan 2017

Ďakujem

26. jan 2017

dakujem 🙂 tesim

26. jan 2017
Komentár bol odstránený

@konik_testuje ďakujem 🙂

26. jan 2017

dakujeme 🙂

26. jan 2017

Dakujem 😊

26. jan 2017

dakujem za srdiecka

26. jan 2017

Dakujem krasne za srdiecka 😉😘

26. jan 2017

ďakujem krááásne 🙂 chcem sa spýtať, kedy dostanem správičku ako ďalej ?

26. jan 2017

neviem ci len ja som to tak pochopila ale vybranym uz boli poslane IP, a my ostatne sme boli oznacene aby sme o tom vedeli a poslali nam po 3 srdiecka, ci mylim sa?
@mariana1
@zuzulka259

26. jan 2017

aha, to som to potom asi zle pochopila.. :D

26. jan 2017

dakujem za ❤

26. jan 2017

Super dakujem za srdenko musim ich uz rozdat ja mam 51 srdiecok a iny 2 uz vyzeram ako nenazrata..

26. jan 2017

Ďakujem. 🙂 ♥

26. jan 2017

Ďakujem veľmi pekne 🙂 a teším sa!

26. jan 2017

@helka77 tiež som to tak pochopila

26. jan 2017

Ďakujem za srdiečka

26. jan 2017

Dakujem za IP aj za srdiecka, uz sa tešíme na testovanie

26. jan 2017

@lavazzake prišla ti IP?

26. jan 2017

@helka77 ja som to tiez tak pochopila 😊

26. jan 2017

@helka77 áno, vcera

26. jan 2017

@konik_testuje ďakujem krásne 🙂

26. jan 2017
Komentár bol odstránený

@konik_testuje dobry den.Zatial som nedostala IP.

26. jan 2017

@katuska268 pretoze ta nevybrali. Uz by si mala inak IP.

26. jan 2017

Dakujem za srdiečka

27. jan 2017

dostala som len srdiecka IP este nie

27. jan 2017

@misellin004 srdiecka dostali vsetky zucastnene, vyvoleným IP posielali už, takže nie si medzi vyvolenými

27. jan 2017
27. jan 2017

Dnes uz posielali IP, že balicek posielaju

27. jan 2017
28. jan 2017

@misellin004 no ved tým ktore boli vybrané, uz dostali Ip a uz im aj poslali balík

28. jan 2017

@misellin004 par dni dozadu posielali IP, že ma vybrali a včera ze uz posielaju balík na testovanie

28. jan 2017

Dakujem 🙂

4. feb 2017

Dobry ani ja som nedostala IP

10. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli