konik_testuje
12. apr 2018
3237 

Vaše skúsenosti s Baby Dove

Aktualizácia:

Veselé a voňavé detičky. Tak presne také sú po použití produktov Baby Dove. Prečítajte si recenzie mamičiek, ktoré so svojimi bábätkami testovali túto klinicky overenú a pediatrami odporúčanú kozmetiku. 

---

Materstvo je cesta – úžasná, krásna a vzrušujúca. Ale tiež ju sprevádza neistota a množstvo odporúčaní z okolia. Veď to dobre poznáte. Tlak okolia, rodiny, množstvo názorov. Ale nech si zvolíte akúkoľvek cestu, bude tou správnou, pretože bude vašou. A viete kto vám skutočne verí vo vašu cestu materstvom? Značka Dove.

Preto sme sa rozhodli pre vás pripraviť také testovanie, s ktorým sa môžete cítiť pohodlne a sama sebou, aj v starostlivosti o vašich najmenších. Objavte novinky medzinárodne uznávanej značky Dove – Baby Dove, ktorá bude s vami na každom kroku vašej cesty materstvom.

Čo testujeme

Vedeli ste, že detská pokožka je oveľa citlivejšia ako pokožka dospelých?

  • je náchylnejšia k podráždeniu a ochoreniam,
  • je až o 30% tenšia ako pokožka dospelých,
  • obsahuje 2-krát menej hydratujúcich látok,
  • vlhkosť sa stráca až 5-krát rýchlejšie.

Vďaka týmto špecifikám odborníci v Dove vyvinuli rady Baby Dove starostlivosti o pokožku, ktoré budete mať možnosť otestovať v pohodlí svojich domovov. Rad Baby Dove Rich Moisture bol vyvinutý pre deti s normálnou až suchou pokožkou, pomáha detskej pokožke udržiavať hydratáciu tým, že jej poskytuje nenahraditelné vyživujúce prísady. Výrobky Rich Moisture majú očarujúcu vôňu špeciálne vyvinutú s ohľadom na citlivú detskú pokožku. Baby Dove Sensitive Moisture je určený pre deti s citlivou pokožkou, čo znamená, že celý rad Sensitive Moisture je bez vône. Všetky výrobky Baby Dove sú hypoalergénne.

Rad Rich Moisture

Baby Dove Umývací gél na celé telo i vlásky Rich Moisture 200 ml a 400 ml – s príjemnou detskou vôňou zabezpečí tento umývací gél jemné očistenie pokožky. Obsahuje živiny, ktoré pomáhajú pokožke udržať jej prirodzenú vlhkosť.

Baby Dove Telové mlieko Rich Moisture - upokojuje suchú pokožku a zanecháva ju hydratovanú a vláčnu po celý deň.

Baby Dove Vlhčené obrúsky Rich Moisture – obsahujú kombináciu čistiacich  látok a ingrediencií starostlivosti, ktoré nielen dobre pokožku čistia, ale ju aj zanechávajú okamžite hydratovanú.

Baby Dove Šampón Rich Moisture – šampón s neutrálnym pH, ktorý hydratuje pokožku hlavy dieťatka pri každom umývaní vláskov. Šampón neštípe oči a prešiel oftalmologickým testom.

Baby Dove Krémová tableta na umývanie Rich Moisture – je dermatologicky a oftalmologicky testovaná pod dohľadom pediatrov. Obsahuje až ¼ hydratačného krému, čo odzkadľuje celkovú filozofiu značky Dove.

Rad Sensitive Moisture

Baby Dove Umývací gél na celé telo i vlásky Sensitive Moisture 200 ml a 400 ml – umývací gél bez parfemácie zabezpečí očistenie veľmi citlivej detskej pokožky. Obsahuje živiny, ktoré pomáhajú pokožke udržať jej prirodzenú vlhkosť.

Baby Dove Telové mlieko Sensitive Moisture – upokojuje suchú pokožku a zanecháva ju hydratovanú a vláčnu po celý deň.

Baby Dove Vlhčené obrúsky Sensitive Moisture - obsahujú kombináciu čistiacich látok a ingrediencií starostlivosti, ktoré nielen dobre pokožku čistia, ale ju aj zanechávajú okamžite hydratovanú.

A prípravok na oba typy detskej pokožky:

Baby Dove Krém na zapareniny – krém ľahkej konzistencie rýchlo zneutralizuje pH a pomáha chrániť pokožku pred začervenaním a zaparením.

Všetky produkty Baby Dove boli testované v spolupráci s dermatológmi a pediatrami a všetky produkty sú hypoalergénne. Nová kozmetika Baby Dove poskytuje detskej pokožke potrebnú hydratáciu a jemnosť s ohľadom na jej špeciálne potreby a citlivosť, a vám dodáva dôveru, že robíte ako mamička pre svoje dieťa to najlepšie.

Koho hľadáme

Hľadáme 10 mamičiek s deťmi do dvoch rokov, ktoré milujú svoju rodinu a rolu matky, no tiež nezabúdajú na to, že sú ženami aj so svojimi radosťami a starosťami. Hľadáme také ženy, ktoré podvedome vedia, čo je pre ich deti najlepšie, ktoré sú ľudské, občas unavené, no stále nadšené a plné lásky.

Ako sa zapojiť

Do možnosti získať balíček 7 produktov (buď rad Baby Dove Rich Moisture + pár produktov z radu Baby Dove Sensitive Moisture alebo naopak) sa zapojíte len napísaním zaujímavého komentára. Blogujete vo svojom voľnom čase? Zaujímate sa o detskú kozmetiku? Dobre fotografujete? Prečo by ste mali testovať práve vy so svojím bábätkom? To všetko uveďte vo svojom komentári a taktiež nezabudnite napísať, či chcete testovať rad Rich Moisture alebo Sensitive Moisture a vek svojho dieťaka.

Čas na zapojenie sa máte do nedele 15.4 a hneď v pondelok 16.4 prebehne výber mamičiek, ktoré následne budeme kontaktovať internou poštou.

Držíme palce a prajeme krásne jarné dni,

Konik_testuje

#test_babydove

O tri týždne čakáme prírastok a vyskúšanie tejto novej telovej detskej kozmetiky by sa nám hodilo... kúpeľ, krém na zadoček.... zatiaľ fotíme len bruško ale čoskoro to bude malý chlapček, ktorého fotky zaplnia detský album

9. apr 2018

Uz mesiac nam robi radost krasny chlapček 🙂 a testovanie vyrobkov dove by nam urobila radost....a fotime sa skoro non stop 😀

9. apr 2018

Som mama 3 detom ktorym sa naplno venujem...najmladsi ma 4m a je to nas milacik..velmi radi sa kupu a clapkaju vo vani..kedze detska pokozka je velmi citliva(starsi mali atop.ekzem)rada vyskusam pripravky Dave..pretoze sama ich mam najradsej❤nielenze krasne vonaju ale aj vyzivuju pokozku....rada by som preto vyskusala Rich Moisture abo Senitive s maojimi detmi(Karolinka 8r.Misko 5r Šimonko 4m)

9. apr 2018

jej tak toto testovanie by teda prišlo naozaj vhod..o dva dni totiž príde na svet naš druhý poklad, pri synovi sme mali s pokožkou veľké problémy a verím, že tomuto sa tentokrát vyhneme, myslím že táto kozmetika by vyriešila aspoň niektoré naše problémy a starosti, potešil by rad Rad Rich Moisture, recenzie napíšem určite rada hlavne ke´d to bude naozaj kozmetika, ktorá pomôže a stojí za to ju vyskúšať 🙂 a myslím že fotenie drobca je u každej mamičky úplne samozrejmé 🙂 detská kozmetika je u nás veľmi dôležitá, keďže už máme svoje skúsenosti s citlivou pokožkou u syna a verím, že tentokrát tomu aj použitím správnej kozmetiky zabránime 🙂

9. apr 2018

Som mamickou troch deti.Najmladsia dcerka ma 7mesiacov.Doteraz som ju kupala len v cistej vode a natietala olivovym olejom.A kedze je uz starsia chcem zacat pouzivat kozmetiku.A myslim si ze prave pre Dove som sa aj planovala rozhodnut kedze aj ja ju pouzivam.Mam problematicku plet a s Dove nemam problem.Chcela by som vyskusat Sensitive Moisture.

9. apr 2018

mame 7 mesacne dievcatko - ma suchu pokozku hlavne licka kde sa jej tvoria cervene fliacky , vyskusali sme asi vsetko - cez koznu - ktora nam dala krem s kortikoidmi , ktory nechceme pouzivat v tomto veku - radi by sme vyskusali sadu dove na suchu plet

9. apr 2018

1. "Hľadáme 10 mamičiek s deťmi do dvoch rokov, ktoré milujú svoju rodinu a rolu matky, no tiež nezabúdajú na to, že sú ženami aj so svojimi radosťami a starosťami. Hľadáme také ženy, ktoré podvedome vedia, čo je pre ich deti najlepšie, ktoré sú ľudské, občas unavené, no stále nadšené a plné lásky."
2. "Blogujete vo svojom voľnom čase?"
???? tak hľadáte obyčajné mamičky alebo blogerky ???
- nie, neblogujem
- áno, zaujímam sa o detskú kozmetiku, pretože pre svoje o pár dní 9 mesačné dievčatko chcem to najlepšie
- áno, fotografujem na úrovni laika ale rada a myslím, že pekne
- chcela by som testovať rad Rich Moisture, pretože som práve taká mamička, ktorú hľadáte...

9. apr 2018

@alenka35 mame skoro 3m dievcatko elisku. Natierame ju kazdy den. Rada by som vyskusala vase vyrobky. Testovacia sada bg nam urobila radost

9. apr 2018

Materstvo a DOVE? Super kombinácia. Veď každučký deň je naším poslaním ako matiek starať sa o pohodlie pre nás toho najdokonalejšieho stvorenia, ktoré si už odmala formujeme my. Zahŕňame ho láskou a starostlivosťou. Ja ako matka som sa už od mala stretávala so značkou DOVE,i môj život za posledných 5rokov sa točil okolo kozmetiky a drogérie. S DOVE som veľmi spokojná, tak prečo nedopriať aj môjmu drobcovi? Síce má len 2mesiace ale ak mu ja ako matka dam dobrý základ v starostlivosti o telo a pokožku, o množstvo nádejných neviest nebude núdza 😁 a priznajme si čo je dokonalejšie ako usmiaté voňavé bábo? Takže hor sa do testovania rady BABY DOVE RICH MOISTURE. A samozrejme prečo nespojiť príjemné z užitočným a podeliť sa o skúsenosť aj s okolím? Ja som pripravená a čo vy? 🙂

9. apr 2018

Ahojte, rada by som sa zapojila do testovania s mojim najmenšim, štvrtym, dieťatkom...nech chalan ukáže svojim sestričkám, že aj on sa lúbi piplať v kúpeľni 😎 Dnes ma 10 mesiacov 😍 a mama lúbi a vie fotiť, foto ako dôkaz 😉

9. apr 2018

Som mamina 1,5 rocnych fesakov. Pre svoje deti chcem len to najlepsie, preto by som rada vyskusala radu Rich moisture.
Mali zboznuju kupanie a nasledne natieranie pokozky, pradu pri tom ako male maciatka😉

9. apr 2018

Mame 3 mesacnu princeznu,zatial nepouzivame nijaku kozmetiku rada potvrdim ze ta Vaša je vhodna uz od narodenia 😉 rada som za Rich moisture lebo mame normalnu plet a fotim rada hoci mobilom ale na kvalitu tych fotiek nedam dopustit 😄 posudte samy vyrovna sa profesionalom 😁

9. apr 2018

Kedze mame doma takmer 5 mes.suhaja, urcite by sme otestovali vsetky vyrobky, a prave ked dove nepouzivame, ale rozne ine znacky, vedeli by sme porovnat a zrecenzovat. Ak by sme boli vybrati, radsej by sme vyskusali radu sensitive kvoli kremu na zapareniny. Doma pouzivame tri znacky na ritusku,takze by som bola zvedava na tento krem od dove.

9. apr 2018

Náš malý Dominik má 5 mesiacov a veľmi citlivú pokožku, preto by nás Dove sensitive moisture veľmi potešil. Rady by sme ho odtestovali a tešili sa s jeho úžasnej vône. Výrobky Dove milujeme, sú take jemné, voňavé a krémové. Keďže ich používam aj ja s priateľom, náš krpec nemôže byť výnimka 😉 rada sa o naše pocity z tejto sady baby Dove podelím aj s ostatnými mamičkami. Prikladám aj foto nášho drobca, ktorý sa už teší na testovanie 😊

9. apr 2018

Veľmi rada by som sa zapojila do testovania vašej kozmetiky rady Rich Moisture, som mamička 3 detí najmenšie má 11 mesiacov ale aj moje staršie dve dcérky 5 a 11 rokov využívajú ešte kozmetiku pre bábätka, kedže som na materskej mám čas testovať,fotiť aj blogovať ,budem šťastná ak budeme môcť testovať vaše výrobky a samozrejme v prípade spokojnosti ostať verný tejto značke naša spotreba kozmetiky je teda dosť veľká....

9. apr 2018

Uz dva mesiace sa tesime s nasho synceka jakuba je to nas anjelik ....radi by sme vyskusali nieco nove ...a fotime v kuse

9. apr 2018

Som mamou dvoch loptosov 2,5 rocneho a pol rocneho..radi sa fotime a pozujeme a radi by sme vyskusali kozmetiku na citlivu pokozku kedze nas sem- tam trapi aj ekzem na tvaricke a taktiez hladame vhodny krem na ritku

9. apr 2018

Odkedy sa Matúško narodil, kúpanie a starostlivosť o jeho citlivú pokožku je pre nás boj. Má 16 mesiacov a vo vode je ako ryba, avšak nájsť preňho vhodnú kozmetiku, ktorá by vyhovovala a nedráždila je hotové umenie. Prešli sme mnohými výrobkami a značkami, radi by sme vyskúšali rad Sensitive Moisture a týmto spôsobom hádam aj našli kozmetiku vyhovujúcu našim náročným požiadavkam 🙂

9. apr 2018

Som mama 20 mesačnej dcéry.od narodenia nás trápi suchá a citlivá pokožka. Radi by sme vyskúšali radu sensitiv a otestovali ju na našej malej ktorej sedia len jedny plienky a len málo mydiel a šampónov. Sama používam len Dove kozmetiku, nakoľko iná mi vadí. Fotíme všetko a všade a preto je pre nás výzva vyfotiť aj mydlové bublinky, ktoré naháňame každý večer pri sprchovaní 😋.budeme sa tešiť ak vyberiete práve nás

9. apr 2018

dobrý de, mám synčekov 5,3,a 1 rocik, tuto kozmetiku sme ešte neskúšali, radi otestuejme 🙂)

9. apr 2018

Máme doma 3 týždňove predčasniatko. Lekárka mu preventívne predpísala do kúpeľa Oliatum čo mu neskutočne ublížilo a tak sa teraz snažíme nájsť vhodnú kozmetiku ck by jeho citlivú pokožku nevysušovalo a dalo do pôvodného stavu. Radi by sme skúsili radu sensitiv

9. apr 2018

Jeeej, tak túto kozmetiku by sne radi vyskúšali aj s našou Sofinkou ❤ odkedy mám dievčatko tak sa snažím ju rozmaznávať a skúšame rôznu kozmetiku, ktorá by nám sadla.

9. apr 2018

Dobry den prajem všetkym. Tak moj starsi syn ma 4 roky aj 2 mesiace a mladší 1 rok a 5 mesiacov a strasne radi sa kupu. Rada fotim mame fotky aj vo vani ale tie sem radsej nedam. A velmi ich lubim ako kazda mama svoje dieta.

9. apr 2018

Moja dcerka ma uz 2.5roka ale aj napriek tomu by som rada bola keby som bola medzi vybranymi mamickami. Rada by som testovala tuto kozmetiku. S detskym radom skusenosti nemam a vyskusala by som Sensitive😊

9. apr 2018
Komentár bol odstránený

Detský Dove musíme skúsiť! Ešte ja a segra sme ho používali ako deti. Nádherná vôňa a tá pokožka po sprche, úžasné 😍 Mám doma dvoch krpcov, jeden má o 2 mesiace 2 roky a druhý o 2 dni pol roka. Ani jedného neviem dostať z vane von, milujú vodu. Keďže majú suchšiu pokožku, vyskúšali sme už kadejaké značky, no Dove ešte nie. Teraz je ten správny čas napraviť to 🙂 Radi by sme otestovali radu Sensitive Moisture. Budeme sa tešiť ako Maťko na fotke ☺️

9. apr 2018

Tak my by sme veľmi radi testovali od vás Sensitive Moisture.. Keďže o 3 mesiace bude mať Sofinka malého bračeka a ona sama ma veľmi citlivú a jemnú pokožku tak by to bol asi zázrak keby sme konečne našli detskú kozmetiku, ktorá nám sadne bez akýchkoľvek problémov.. Vyskúšali sme už asi všetko a zatiaľ stále nič.. :( ale nezúfame skúšame zas toto a možno sa nám postasti... 💙

9. apr 2018

Mam 2mesacnecho chlapceka a toto testovanie by nam padlo vhod...kedze mame velmu suchu pokozku vyskusali sme uz vela kozmetiky ale ani jedna znacka sa nam neosvecila a stale mame problem zo suchym telickom...a fotenie mame velmi radi fotime sa kazdy den

9. apr 2018

Mam 6mesacnu krasku ktora ma citlivu plet mali by sme zaujem o testovanie sensitiv rady. Fotime sa kazdy den je to vytuzene dievcatko. Skusali sme uz baby dove rich moisture mydielko ktore sme dostali v babybonuse a sme velmi spokojný a radi by sme vyskusali aj sensitiv radu. Krem na zapareninky sme zatial vhodny nenasli takze by nas to velmi potesilo 😊.

9. apr 2018

Moja princeprincezna bude mat o par dni14 mesiacov. Je to moje vytuzene dievcatko ltore sa nam narodilo po 14rokoch. Velmi by nas potesilo testovat vasu kozmetiku.
Mala sa lubi velmi umyvat aj kremovanie si velmi uziva.
Fotime sa kazdu chvilku , nasa mala modelecka nam pekne pozuje😉😊

9. apr 2018

Mame 7 mesacnu Elisku, ma suchu tvaricku, radi by sme vyskusali vyrobky Dove baby aby sme konecne nasli vhodnu kozmetiku pre jej pokozku. Velmi by nas potesilo, keby prave my mozme testovat vase produkty

9. apr 2018

Mám dve malé deti 3r a 1r a stále hľadáme tu správnu kozmetiku, keďže obe majú suchú pokozku rad Rich Moisture by nám možno sadol. Naposledy sa mi pri tom skúšaní podarilo kúpiť detský kúpeľ čo smrdí ako prostriedok na umývanie riadu. 😝

9. apr 2018

Radi by sme sa zapojili do testovania s naším najmenšim a najnovším členom rodiny, s našou Zarkou 🙂 dúfame, že nás vyberiete a budeme môcť blogovať o skúsenosti s touto kozmetikou 🙂

9. apr 2018

Ahojte tak zapajam sa do sutazebo testovanie kedze sme s nasou Eliskou este nemali moznost vyskusat prave dove bolo by super ak by sme mohli sa zucastnit zatial sme nenasli nic vhodne pre nas aj ked na trhu je vela variat kozmetiky ale dove sme este neskusili hodilo by sa nam sensitive al by nas vybrali a mame 6 mesiacob. S pozdravom Eliska s maminou 🙂

9. apr 2018

Uz rok a pol nam robi radost nasa hviezdicka😊miluje vodu, kupanie, bublinky, penu. Kremy, sampony, telove mliecka si berie aj do postielky a dava ich "haji". 😄dolezita je pre nu i samotna vona🌸🌸
pre mna ako maminu malej hviezdy ktorej pokozka je citliva je podstatne aby boli vyrobky vhodne a jemne k jej pokozke.
Dove mam rada od detstva, moja mama pouziva vyhradne tuto kozmetiku, a tak vona Dove mi vzdy pripomenie maminku🌷
Velmi by nas potesila moznost testovania vyrobkov, Oliv by malvelku radost z balika kozmetiky ako aj z kupela plneho vonavych bubliniek🐳🐳🐳

9. apr 2018

Super Dove ! Ja sama používam dove,a poviem Vám že tie sprcháče sú úžasne,tak isto antiperspirant nesmie chýbať v žiadnej kabelke ;) a teraz k tejto detskej kozmetike ,určite skúsime,či súťaž vyhrame či nie;) mam dvojičky, dievčatka, 8mesačné a každá ma pokožku úplne inú,jedna hebučkú,bez vyrážok bez škvŕn,no to moje druhé dieťa sa stálej s niečim trápi. Skúšame už kadečo,je to taká ,,citlivka” ale snáď z toho vyrastie ;) myslím že by sme boli vhodne adeptky na vas test dove #test_babydove

9. apr 2018

Naše malé pól ročne šidielko je výborný model a mamina ešte radšej ten svoj bokladik fotografuje. Milujeme vodu a este radšej sa rozmaznávame rôznou kozmetikou. Preto by sme radi vyskúšali niečo nové a radi sa o naše skúsenosti podelime s ostatnými ❤️

9. apr 2018

Mam doma skoro 3mesacnu lasku. Moj chlapcek ma citlivu pokozku a rada by som vyskusala nieco nove. Stale sa musime mastit a natierat nakolko ma velmi suchu a podrazdenu pokozku Ci na hlavicke nak kora trápi, za uskami suche podobne na inych miestach. A velmi citilivy na tvaricku😞 Rada by som vyskusala radu Sensitive Moisture . Verim ze by nam pomohla nakolko my dospeli pouzivame znacku Dove a sme spokojny 😘

9. apr 2018

Som 6mesiaci tehotenstva a v júli sa nám narodí chlapček Matej ale doma mám ešte tri detičky a najmenšia má 2,5roka a má citlivú a suchú pokožku takže natieram ju stále ...ja používam kozmetiku dav a som spokojna 🙂 a rada by som vyskúšala a otestovala pre deti kozmetiku Dove

9. apr 2018

Nas 4-mesacny fotomodel 😍 by urcite rad vyskusal nove vyrobky Dove baby. Miluje kupel a masaz po kupeli takze kozmetika sa u nas dost vyuziva 😊 boli by sme radi keby sme mohli vyskusat tuto novu kozmetiku👍

9. apr 2018

Vždy potrebujem mať doma plnú zásobu drogérie, vlhčeniek a ostatnej kozmetiky pre synčeka. Len odídeme z domu a už pozerá a hľadá kde by sa vyválal 🙂 a mám aj neter a spolu sú nezastaviteľní. Veľmi rada by som otestovala Baby Dove.
Začína pekné počasie a to budeme potrebovať viac kozmetiky 🙂

9. apr 2018

Som maminou 22mesacnych dvojiciek, sama pouzivam kozmetiku Dove pre jej vonu a vydrz. V sutazi sme vyhrali Dove umyvaci gel rich moisture, je perfektny, paci sa mi, ako deti vonaju 😍 Odvtedy kupujem iba tento gel. Radi by sme vyskusali sensitive radu, velmi sa tesim tymto novinkam v detskej kozmetike 😉 👍

9. apr 2018

Mam doma dvoch chalanov jeden ma uz vyse styroch rokov a jeho bratsi brat ma 1 a obidvaja miluju kupanie vo vani kazdy vecer, su to taki wellnesaci 🙂 urcite by nas toto testovanie potesilo.. s dove mam len tu najlepsiu skusenost

9. apr 2018

toto by sa nám fakt hodilo <3 dcérka je mínač

9. apr 2018

Som mamou 7 mes dcerky trápi nas such pokožka tak radi vyskusame niečo nové 😙

9. apr 2018

Moj prvorodeny Leo ma uz takmer 4 mesiace, no bohuzial ziadna kozmetika mu nesadla, tak sme teraz bez nej ☹ so znackou Dove som ja spokojna, tak ktovie, mozno po vyskusani by som plesala a Leo by si konecne mohol vychutnat masaz po okupani 🙂

9. apr 2018

Ja a Lukas by sme sa radi zapojili do testovania. Keďže začína konečne jar a sezóna piesku, trávy a celeho dna vonku, tak je umyvanie rúk velmi časté. A keďže je veeelmi živí každodenné umyvanue vlasov a pranie prádla na tony tiež !🤪 Velmi by sa nám hodilo toto testovanie. Najst vhodne produkty k používaniu by bolo super, žiaľ má pokožku citlivú a náchylnú na suché škvrny. Preto by sme aj chceli balík Rad Sensitive Moisture. Písať do blogu velmi nezvyknem ale fotit svoje vytvorí a varenie áno, tak myslím že by mi to celkom šlo. Dakujem za prečítanie, pekný deň! Ps do daždivého počasia len takto fotku po to radšej nedám!

9. apr 2018

My sme oslavili pred mesiacom sice rok ale natierame sa stale kazdy den takze takyto balicek by sme radi otestovali a bol by to pre nas pekny oneskoreny darcek🎂🎉🎂

9. apr 2018

zdravim...mam synceka a radi by sme skusili kozmetiku dove ...tu sme este nemali kedze kupujem stale tu istu...no dove mozno sadne lepsie ...ja pre seba pozivam na striedacku dove a som s nou spokojna,syncek je svetlejsi typ aj pokozku ma citlivu bielucku skor by sme vyskusali asi tu sensityve,rada sa zapojim do testovania...lebo urcite nie je zla...

9. apr 2018

Máme 19mesiacikov, natierame sa stále,lubime sa kúpať,keď počuje naša Olivinka vodičku hned beží smer kúpeľňa,radi by sme otestovali dove baby ,lebo maminka tiez pouziva len dove,tak aj princezna by chcela❤❤❤😍😊😊😊😊

9. apr 2018
Komentár bol odstránený

Ahojte. Volám sa Filipko, mám 5 mesiačikov a používam rôznu kozmetiku,pretože mi máloktorá sadne. Robia sa mi na telíčku červené fliačiky. Chceli by sme vyskúšať toľko odporúčanú kozmetiku Dove z radu Rich Moisture a ak nám sadne,tak pri nej aj ostaneme. 🙂. Mojou obľúbenou činnosťou je obdivovanie všetkého okolo mňa. Veľmi rád sa hrávam s hrkálkami,ktoré vydávajú všelijaké pre mňa veeeľmi zaujímavé zvuky. Chcel by som túto súťaž vyhrať. Prikladám svoju foto 😀❤️😉

9. apr 2018

Mám dve male detičky, synček mal v sobotu rok a dcérka má 2r3m. O ich pokožku sa starám so zvysenou pozornostou, keďže sama mam veľmi citlivú pokožku. So značkou Dove mam dobre skúsenosti, preto by som veľmi rada vyskúšala aj radu Baby Dove Sensitive Moisture.

9. apr 2018

Toto su nase klasicke Zasoby Dove, ktore nam nosi krstny z Nemecka😉 je to jedina znacka kozmetiky co pouzivame. Ostatne znacky som vylucila pocas tehotenstva, inu “vonu” ako Dove som nezniesla a zvracala som z toho.
Velmi prevelmi rada sa zapojim, moje 10mesacne mimino pouziva len detske mydlo a myslim ze je uz velkacka a ze by sme mohli zacat pouzivat aj ine pripravky. Isla by som do Senstive 😉 ak ma nevyberiete, nebudem sklamana a urcite si vyrobky zakupim 😍

9. apr 2018

Dove kozmetiku používam ja sama nielen preto že je skutočne účinná a pokožka po nej hebká a príjemná ale aj z dôvodu že je to firma ktorá berie ženu takú ako je. Prirodzená s kde tu kilečkom navyše, krivky ako sa patrí "krv a mlieko" a tieto ženy majú "gule" dať aj do reklamy. Na nič sa nehrajú, žiadne modelky a retuše a taká je aj ich kozmetika. Osobne zbožňujem od sprchového mlieka cez telový krém až po krém s trblietkami ktorý je úplne perfektný na leto. Firma ktorej verím ja a používam ich kozmetiku bude dobrá aj pre moju dcérku. Má rok a dva týždne a momentálne bojujeme s výsypom na tele. Máme tvrdú vodu a tak jej pokožku vysušuje viac ako by sme chceli. Kúpila som už niekoľko druhov kozmetiky pre ňu, no prvy problém je že sú parfemované a riadne a druhý, že ani jeden krém jej nehydratuje pokožku tak že by sa ráno nezobudila so suchou pokožkou. Hľadala som už v obchodoch aj dove baby ale zatiaľ bez úspechu. Rada by som pre dcérku vyskúšala hlavne rad sensitiv produktov nakoľko ako píšem vyššie momentálne má veľmi vysušenú a popraskanú pokožku na rukách a chrbátiku.

9. apr 2018

Mam 2rocneho krpca ktorý stále niečo vymýšľa. Denne 100x umývanie rúk a tváre. Fotenie je naša láska kde kolvek sa niečo vyskytne vhodné na zvecnenie. Keď ze krpec je haklivy na kozmetiku myslím ze by práve sensitive mohlo byt niečo to práve orechové na jeho telíčko.

9. apr 2018

Dobrý deň. Zháňa sa mamička s dieťaťom do dvoch rokov? Tak nato som s 15-mesačným Lukáškom ako stvorená 🙂 Fotenie milujeme, či doma, či na prechádzke, či vo vaničke..fotodokumentácia musí stále byť. Obliekanie až tak veľmi v láske nemáme, ale zato voňavý kúpeľ, či natieranie krémikami máme v obľube. Veľmi radi by sme otestovali sadu Sensitive Moisture.

9. apr 2018

V júni k našej troj člennej posádke pribudne ďalší futbalista, tak budeme radi ak budeme môcť byť súčasťou testovania vašej kozmetiky Sensitive Moisture . S pozdravom Zuzana

9. apr 2018

my sme čisté ženské a už od mala sa nám všetko kozmetické páčilo,pokožku však máme citlivejšiu a tak si dávame pozor na kvalitu.Jednoznačne Dove,pretože to už je nejaký pojem.Túžime byť krásne,voňavé a preto sme ideálne na zapojenie do sutaze..

9. apr 2018

Ja osobne Dove vyrobky milujem, po náročnom dni je to ako balzam na dušu dať si sprchu a použiť Dove sprchový gel. Preto by som chcela 15mes dcérke dopriať rovnakú luxusnú starostlivosť a spríjemniť tak jej kúpanie. Radi by sme testovali Dove Rich Moisture. Fotenie dcérky je môj koníček už od jej narodenia a vlastne čohokoľvek 🙂 takže myslim ze som vhodná adeptka na testovanie s Dove ;)

9. apr 2018

Tiež by sme radi skúsili,bolo by to niečo nové,deti maju problematicku pokožku,akurat dnes sme boli s oboma na dermatologické testovanie,jedna ma 6r a druha 3roky,maju strašne suchu pokožku,často zapalenú a teraz nové,20cm linearne znamienko u mensej a 18cm u staršej,ktomu sa im ošupuje kožička pod prštekmi,tak je toho haba dej.Rada skusim čokolvek,ak im to ma pomocť.

9. apr 2018

Jej akurát som zháňala vašu kozmetiku pre našu Valentínku 23 mesiacov.Máme citlivú pokožku obe čiže testovať by bolo hrou a zároveň aj liečením a zábavou. Dokonca o mesiac aj narodeninovým darčekom.Dove používam aj ja a niet nad lepšiu kozmetiku. Valentínka rada pláva vo vani sa kúpe.Vlásky,telo Dovem umyjeme a rýchlo sa oblečenie.Tvárička už nesčervenie pomáha nám stále telo vonia dennodenne kúpime ho zase.Všetkým ľuďom odporučím veď od neho voniam stále.Dúfam,že dostaneme tú česť otestovať ďakujeme.

9. apr 2018

Rada by som skusila nieco nove nakolko mam doma 22 mesacnu vymyselnicku a v lete k nej pribudne aj dalsi drobcek tak nech viem co mu kupit😙

9. apr 2018

uzasne, rada by som vyskusala, moja malinka ma 13 m, a pouzivam iba vylucne detsku kozmetiku, ale uz mam cca druhu znacku, aj moj maly ma sice 5 rokov, ale od malinka mu nesedela skoro ziadna kozmetika, nakolko mal a aj ma velmi citlivu pokozku, takze sme hladali od kremikov z drogerii cez lekarne, cez plienky a rozne ine veci.tuto kozmetiku sme veru este nevyskusali, nakolko viem ake je drahe vyskusat kozmetiku aby dietatu sadla, ked ma citlivu pokozku.....urcite keby sa osvedcila by sme nanu prwsli, nakolko sice teraz kozmetiku co pouzivam u deti sice nedrazdi pokozku, ale nie je to to prave orechove, vonave a nezda sa mi ze by dost pokozku hydratovala, nakolko to vodim na kolienkach a laktikoch ze su suchsie ....ak by bolo nieco lepsie urcite by som prijala...velmi by some sa potesili 😀

9. apr 2018

@niky7287 Dove senzorové by sme otestovať chceli ale aj druhému sa potešíme

9. apr 2018

S mojou najmensou slecnou sa radi zapojime do testovania,ma rok a starostivost o jej pokozku je prena velmi dolezita,Dove ma uzastny rad pre zeny a verim,ze aj tento rad pre deti bude bomba

9. apr 2018

Hľadáte 10mamičiek? Uľahčím Vám to. Už Vám stačí nájsť len 9😉 Veď pozrime sa na to.
- milujem svoju rodinu a rolu matky,
- som žena, ktorá má svoje radosti aj starosti,
- viem čo chcem a čo je najlepšie pre moje deti (aj keď samozrejme dobrú radu uvítam vždy)
-som občas unavená, ľudská, stále nadšená a plná lásky,
-rada blogujem a mám aj skúsenosti s testovaním a písaním článkov a recenzií,
-fotiť viem (od dobrej fotografky mám síce ďaleko ale fotky sú obstojné a aj celkom použiteľné)
-doma mám 3 pokusných králičkov😍 milujúcich vodu a kúpanie. 4,5 ročnú dcérku s bezproblémovou pokožkou. 3ročného synčeka atopika. Ekzém máva však len v zime kedy potrebuje špeciálne mydlo, šampón a krém. Po zime nastáva u neho "hluché obdobie", všetko špeciálne odkladáme a používa to, čo jeho sestričky. No a najmladší králiček je 17mesačná princezná. Tá má suchšiu pokožku.
To spojenie "pokusný králik" som myslela doslova. Za tie 3roky čo je synček na svete som na deťoch vyskúšala už viac druhov kozmetiky a zatiaľ som nenašla žiaden, ktorý by vyhovoval všetkým. Určite nemienim na deťoch šetriť ale musím priznať, že kupovať trojmo ešte aj mydlo či šampón je trošku veľa. Dove značku poznám ale len tú dospelácku. Je fantastická, tak vkladám obrovskú nádej aj do tej detskej.
Takže ešte raz si to všetko zhrňme, SOM ABSOLÚTNE IDEÁLNA na testovanie😝🙂 rad Baby Dove Rich Moisture + pár produktov z radu Baby Dove Sensitive Moisture, tak si ma vyberte😘

9. apr 2018

rada vyskušam 🙂 hlavne kremik

9. apr 2018

My už máme krásny rok a jeden mesiac za sebou a radí by sme otestovali dove kozmetiku.. 🙂 Radí skúsime niečo nove 😍❤

9. apr 2018

Som mamicka nasho rocneho zlaticka. Testovacka by nas velmi potesila. Dove je nasa znacka obľúbená 😊

9. apr 2018

Moja mala ma odmalicka velmi citlivu pokozku a vlastne dodnes skusame rozne kremy,sprchove gely atd. Kedze sama pouzivam dove rada by som vyskusalapripravky pre detsku pokozku a podelila sa o vysledok s ostatnymi maminkami. Prikladam foto mojho slniecka ked spinka a ja mam cas na zapojenie sa do sutaze 🙂

9. apr 2018

ahojte, mam 4mes dcerku lorianku, ktora ma od narodenia citlivu pokozku..len co sa suchneti, obtrie uz ma nieco vyhadzaneo na tvaricke ci na telicku..preto byvsom mala zaujemv testovat baby dove z radu senzitiv..rada fotim, nejake fotkydve mam sem tamtam v, mojom profile, a sice neblogujem, ale spolu s kamoskami som zalozila stranku venujucu sa príkrmom a detkymi receptami. mne s ana vasom, celom testovani paci, ze vyberate obycajne mamicky..ze nie len tie znamepod, fashion dizajn eko bio blogerky..ale obycajne maminy

9. apr 2018

Mam doma 2 poklady 2,7rocneho nezbednik sa a mesacnu princeznú ...obaja majú k jemnucku pokožku aj a uz som skusila veLa kozmetiky a stale som nenašla tu správnu takže by ma veľmi potesilo keby na bola vybraná na testovanie 🙏🏻🍀❤️

9. apr 2018

Naša dcérka má 16 mesiacov a o 4 tyzdne tyzdne pride na svet naša druha princeznicka. Urcite by sme vedeli otestovat dove kozmetiku aj na novorodenc, aj na starsiej dcerke. 😁
Ja osobne rada pouzivam dove sprovacie gely.

9. apr 2018

Stále blogujem🤪 a zaujímam sa o detsku kozmetiku ktorá by bola vhodná pre moju dcérku keďže má citlivú pokožku ...zbožňujem dcérku mastit a voniat ju-tu jemnu detskú pokožku 😍...malu fotim pri každej príležitosti či už Jto nová grimasa či úsmev alebo hocičo iné ...chcem si ju zachovať nielenže v hlave ale aj na materiálnych veciach...a neskôr keď bude vacsia jej ukazat aká bola...radi by sme testovali vašu kozmetiku a boli odoberatelia vašej značky a nielem pre dospelých....určite by sme si naplno uzivali vaše výrobky ....🛁🚿
A toto je naša polročná Viktória 😍👶🏻

9. apr 2018

nakoľko máme jedno už Sebastiánka v Juli bude mať tri roky, radi by sme sa zapojili do testovania ,nakoľko ma velmi citlivú pokožku a používame iba Bupi ,penu,mydielka,sampon,a sprchač,vlh obrusky to je jedine ktore sme zaťiaľ použivali a raz Niveu ked zmenime pokožka veľmi zle reaguje A.....
o par týždnov čakáme prirastok tak by sme radi vyskúšali nakoľko maju babatka velmi citlivu pokožku tak by sme niečo budeme vdační a radi odksušame 🙂

9. apr 2018

Mám skoro ročne dievčatko a máme problém so samponmi keď sa narodila som umývadlá iba čistou vodou neskôr sme začali používať aj šampón. Od jonshonu jej nesadol ani najnovšie od nivei. boli by sme radi keby máme možnosť testovať 🙂

9. apr 2018

my by sme chceli vyhrať práve preti ,lebo dcérka ma velmi citlivú pokožku a vyskúšali sme množstvo značiek,ktoré vyrábajú detskú kozmetiku ...ale práve DOVE nám sadol ...a dcérka mi krém sama nosí...aby som ju natrela. A krásne vonia .🍀🍀je to kvalita. 💚

9. apr 2018

Som obycajna mama ne/obycajneho 22mesacneho modrookeho anjela s rozkami 😊 tak ako kazda ina mama, aj ja chcem pre svoje dieta to najlepsie. Sem tam sa sice riadim “pravidlom” - co zdvihnes do 3sekund, ani keby ani nespadlo 🙈 Ale co sa tyka pokozky, davam velky pozor, co Sarke na nu napatlam, kedze ju trapi ekzem (hlavne v zime) Preto by som rada vyskusala Sensitive Moisture a mozno tak konecne objavila tu spravnu kozmetiku pre nasu malu damu.

9. apr 2018

Dobrý den želáme 🙂 radi by sme testovali vašu kozmetikcku radu-Rad Rich Moisture
predstavíme sa vam-
Som Ľudmila,mam 37 rokov a tri dcerky.Práve na 18dňovej Zoenke by som rada vyskušala tuto kozmetiku,Má normálnu,ale suchšiu pokožku a je velmi fotogenická,lebo mamina rada fotí 🙂...
už teraz sa tešíme na vašu odpoved 🙂

9. apr 2018

Keďže Baby Dove sme ešte nevyskúšali radi by sme sa zúčastnili testovania s mojou čo chvíľa dvojročnou slečnou.A určite by sa zapojila aj druhá dcérka 😉

9. apr 2018

Tak ako sme i my dospelí nároční pri výbere kozmetiky , je to tak i u detičiek. Nie každému dieťaťu všetko sadne a štýl pokus omyl,sa u detí nevypláca.Je nespočetne veľa druhov,značiek,recenzií a značka DOVE hovorí sama za seba ! Mám dve deti a zdravie mojich detí je vždy na prvom mieste.Staršia ma 5 rokov a mladšia 2 roky. Nie som typ maminky,ktorá behá za dietatom s vlhčeným obruskom,no nie som ani typ,ktorý by nedbal na hydratovanu cistu plet a pokozku. Preto je kupel povinny 😂 kopec vody,peny,vône ... pre nase dcerky je to najlesie ukoncenie dna ake moze byt 🙂 rada by som sa zapojila do testovania prveho radu vyrobkov a nase opice,teda deti 🙂 krasne rozmaznala s touto značkou

9. apr 2018

Volám sa Paula, mám 10 mesiacov, som prvé bábätko mojich rodičov. Mám citlivú pokožku a keďže jeden s mojich rodičov má ekzém tak je možne, že ho dostanem aj ja. Mamka už vyskúšala viacero kozmetických výrobkov,zatiaľ sme neboli so žiadnym na 100% spokojný. Veríme však , že výrobky DOVE to zmenia nakoľko moji rodičia tuto značku používajú a sú s ňou veľmi spokojný. Pripájam foto😘

9. apr 2018

Ešte sa možno môžeme zapojiť, malý ma 14.4. dva roky a bolo by nám cťou vyskúšať krémiky z radu Dove Rich Moisture. Píšem, blogujem, fotím, šicko jak ma byť, tak budeme pevne dúfať 😉

9. apr 2018

Ahojte náš synček bude mať 11 mesiacov a bohužiaľ nás od prvých mesiacov trápi atopicky ekzém. A tak po testoch nastal veľkých boj u nás doma.človek nevedel čo skôr či ísť variť prať malého natierať či ho ukludnovat keď plakal alebo nemohol spať lebo ho to svrbelo no čo vám poviem ...krása nič viac som si "želať" nemohla. samozrejme výrobkov ktoré sme skúšali bolo strašne veľa. Pripadala som si ako pokusný králik ktorému z toho sibe a to doslova keď som sa pozastavila,že si na kefku vytlacam dermatologicky krém 🤷😂 ale k veci ten ekzém nám dal pokoj dočkali sme sa a teraz je na rade skúsiť niečo normálne na pokožku keďže doteraz sme mali len vodu 🙂 a preto budeme dúfať,že sa nám podarí vyhrať a môžme s koníkom testovať Rich dav výrobky 🍀🍀🍀

9. apr 2018

Dobrý deň,

síce nevlastním žiadny blog, ale rada fotografujem a skúšam nové produkty. Písanie mi tiež nie je cudzie 🙂 Možnosť testovať značku Dove ma zaujala, kedže mám 7 mesačného synčeka s citlivou pokožkou. Ked som si prečítala že dávate možnosť testovať radu Sensitive a že tieto výrobky sú navyše hypoalergénne, tak nezapojiť sa by bol hriech 🙂

Prečo by ste si mali vybrať práve nás? 🙂 Lebo so synčekom stále hľadáme nejakú vhodnú kozmetiku preňho. Má citlivú kožu ... Nemenované 2 konkurenčné značky už skončili medzi mojou kozmetikou :/

Takže voľba je jasná. Radi by sme testovali radu Sensitive Moisture 🙂

Modrý koník nám novú možnosť dal,
testovať produkty značky DOVE.
Boj to bude veľký,
vyhrať môžeš aj ty.

9. apr 2018

Dobry den. Tak mi sme najviac spokojny z Baby Dove Šampón Rich Moisture mam maleho 2.4m. syna a sampon mu robi najlepsie.. Vyskusali sme vela samponov ale ten je 100% NASA TOPKA.

9. apr 2018
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

Doma mam 21 mesacnu dceru (1rok a 9mesiacov), ktora zboznuje kupel, takze sa zaujimam o detsku kozmetiku, lebo dcera ma suchsiu pokozku. Kazdy den chodime vonku, cize vlhcene utierky budu stale s nami. No a po prichode domou, si vzdy treba umyt ruky. Kedze ma suchsiu pokozku,tak sa musime po kazdom kupeli sa natierat telovym mliekom.
Rada by som testovala Rad Rich moisture

9. apr 2018

Kozmetika ma nikdy neomrzí som maniačka a ako farmaceut sa zaujímam aj o zloženie chlapci majú citlivú pokožku tak by sme.radi otestovali radu sensitive

9. apr 2018
Komentár bol odstránený

Mám dve deti, testovať rad sensitive by som však chcela s mojou takmer šesť mesačnou princeznou. Má veľmi citlivú pokožku. doteraz sme sa trápili s ekzemom takže žiadna kozmetika,iba čistá voda a mastičky na predpis. Až teraz začínam hľadať niečo vhodné. Blogovať extra neblogujem,ale keď mám niečo nové alebo ma zaujme, rada sa podelim a komentujem. Fotime sa rady, celkovo som maniak na fotky. Umožňujú zachytiť emócie a také fotky ma vždy vedia vrátiť v čase 😊 dcerka má práve obdobie kedy začína objavovať že kúpanie je strašná sranda a ja by som rada objavila čaro vašich nových produktov 😊

9. apr 2018

Radi by sme sa aj my zapojili do testovania
Tenti okaty lotor to rad uvita, pretoze vodu miluje.

9. apr 2018

Včera sme oslavili 1 roček, bol by to krasny darček, Emka sa rada fotí

9. apr 2018

Pre môjho synčeka chcem to najlepšie

9. apr 2018

Rada by som testovala výrobky. Ešte sme nemali žiadne z výrobkov Dove baby. V sobotu má náš chlapček rok. ;)

9. apr 2018

Rada by som sa zapojila do testovania Dove baby. Amálka a má rok a pol a za posledný pol rok sme skúsili mnoho výrobkov na suchú pokožku na nohách a rukách. Zatiaľ neúspešne. Fotíme sa každý deň pri všetkých činnostiach a určite by sme zachytili do svojho fotoaparátu aj práve tieto výrobky. 🙂

9. apr 2018

Zachvilku bude mať už nás malý Timothy 5 mesiacov a radí by sme vyskusali niečo nové 😊 Fotime každú chvíľku niečo nové na Instagram ak by sme to vyhrali aspoň by sme vedeli odporucit ďalším maminkam ❤radi by sme to otestovali ešte sme nevyhrali nikdy nič 😊 tak tfuj tfuj snáď sa na nás usmeje šťastie 🍀 aspoň tak ako sa na nas smejka denne naša najväčšia radosť a pýcha ❤❤❤

9. apr 2018

@patriciaprotskiv a potesila by nás rada rich moisture ❤❤❤🍀 #sutazbabydove ❤❤

9. apr 2018

Vaaav tato kozmetika vyzera byt exkluzivne balenie. Radi by sme vyskusali rad rich moisture s maly 3 r certikom maxikom. Mamicka bude pouzivat nadalej svoj Dove a syncek tiez. Tieto prve teple dni su narocne na udrzanie maleho"na uzde". Kazdy den odovzdavame cisteho chlapceka a vyzdvihneme si maleho certa...takze kupanie je nas kazdodenny ritual...tedavprilezitosti kde sa vyhrat s Dove kozmetikou bude az az😉😂

9. apr 2018
Komentár bol odstránený

Rada by som sa zapojila do testovania zo svojou dcérkou 7mesacnou ma sklon k atopickej pokozke tak by sme vyskusali rad sensitive

9. apr 2018
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

Rada by som vyskúšala niečo nove pre môjho drobca a ešte aj pre druhe co čakáme. Používam značku DAVE pre seba a som velmi spokojná. Tak rada skusim aj pre deticky 🙂

9. apr 2018

Ahojte. Rada by som sa zapojila do testovania rady Sensitive Moisture.
Keďže som už mala možnosť vyskúšať tuhé mydlo BABY DOVE a bola som veľmi spokojná rada by som vyskúšala aj ostatné produkty.
Mám syna ktorý má rok aj 4 mesiace, ktorý je atopik, a dcéru 7 týždňovú ktorá má suchú pokožku. Momentálne pre ňu hľadám vhodnú kozmetiku a vaša značka ma oslovila. 🙂

9. apr 2018

Mam skoro 2 rocneho synceka.. kto ma syna vie, ake je to so zaparenymi gulkami niekedy tazke.. 🙊 Clovek skusa, meni, strieda, tak preco nevyskusat aj nieco nove od Dove? Ano rym😉 Napr, ze ma Dove vlhcene obrusky som vobec nevedela, takze vyskusam tak ci tak.. okrem syna mam aj dcerku 10 mesacnu, zatial ziadne kozne problemceky, ale ktore miminko by nechcelo byt vlacne a vonave? Ja pouzivam Dove len deodoranty, ale ako sa vravi zivot je zmena.. rad sensitive by nas potesil vsetkych troch..

9. apr 2018

Mam dve dievcatka,jedna mala nedavno 3roky a druha ma dva mesiace! Ta starsia ma dost citlivu pokozku a veru nemozem ju nakremovat hoci cim 😒 ta mladsia zatial reaguje na kremy dobre,od narodenia mala suchsiu pokozku,co ssanam uz celkom podarilo zvladnut,ale napr. na tvari ma stale suchsie loziska. Dove kozmetiku sme este neskusali,tak mozno sa postasti vyberiete prave nas😜

9. apr 2018

Mam 7-mesacneho chlapceka, s ktorym zazivam dobrodruzstvo kazdy den. No pri pouzvani detskej kozmetiky nechcem vsadit na dobrodruzstvo, ale na to, co by mojmu babu sadlo co najlepsie k jeho typu pokozky. Potencial vidim vo vyrobkoch Dove-Baby Dove Sensitive Moisture. Chcem ich otestovat a mozno sa do nich aj zamilovat. Sice nie som blogerka ani fotografka, ale vyjadrit sa viem a aj fotku spravim, nie je problem. Ak ma vyberiete budem rada ☺ a moj fesacik takisto 😁

9. apr 2018

Ahojte 🙂 ja sice pekne nefotim,neblogujem,ale nejaky tennavrh feedback odovzdat viem, 🙂 Mam temer rocnu certicu,ktora miluje kozmetiku(najradsej ozuzlava obal od kremu na ruky 😂).O chvilu ma rok,ako som pisala a bol ny to snad aj mily darcek na narodky 🙂 Co sa tyka typu kozmetiku,tak skor ten sensitive,kedze sme cela rodina tak trochu citlivejsia na suchsiu pokozku :-/

9. apr 2018

Milí kolektív, ktorý robí taketo niečo, úžasné veci a rád pomože aj inym naokolo a da odtestovat svoju znacku Dove Rich Moisture.
Moja dcerka ma tento mesiac rok a pol, velmi rada ju fotim, chodím velmi radi a casto do prirody, kde by sme urcite perfektne vyuzili výrobky od vas 🙂 sice nie som bloger mama, ale zaisto viem, ze spatna vazba s pridanim fotiek, to by som sa rada v tomto vyhrala, rada prijimam nove vyzvy 🙂 kedze aj sama pouzivam produkty z vasej znacky, mali by sme o vyber znacky vystarane 🙂

10. apr 2018

Pekný deň prajem, som mama 1,5 ročnej Sárinky. Našu dcérku milujem a chcem pre ňu len to najlepšie, asi ako každá mama pre svoje dieťa. Preto by sme radi vyskúšali vašu detskú kozmetiku Rad Rich Moisture. Náš ocko má od malička atopický ekzém a jedine telové mlieko, ktoré mu nevadí ale naopak pomáha je práve telove mlieko dove. Preto je Vaša kozmetika u nás veľmi obľúbená. A recenziu by sme urobili s radosťou, malička sa fotí rada takže bez problémov.

10. apr 2018

Ahojte, volám sa Rudy a mám 8 mesiacov. Za celú dobu môjho pôsobenia na tejto planéte sa mojej pokožky nedotkli žiadne pozemské kremíky ani iná kozmetika s výnimkou jedného neúspešného pokusu o odstránenie seborey šampónom. Tá napokon zmizla sama keď sa mama rozhodla nič neskúšat. Aby ste tomu rozumeli, kúpem sa len v čistej vode, lebo môj tatino je bio eko IT otec a mama hoc je maniačka na kozmetické výrobky, rozhodla sa na toto pristúpiť, nakoľko sama roky trpela atopickou dermatitídou. No prišiel ten čas kedy sa rodičia rozhodli aj moju jemnú pokožku zoznámiť s mydlom 😊 a s voňavým krémikom.
Som nepopisaný list a moja mama nadšenec dobrej kozmetiky, testovania a recenzií (hoc zatiaľ prevažne súkromne na sociálnych sieťach na svojom profile).
Som si istý, že ak si nás vyberiete, neoľutujete! 😇
P.S. Ešte sme aj fotogenickí a takéto svojky dokáže mama zrkadlovkou 😅

10. apr 2018

Chcela by som so svojou 19 mesacnou dcerkou testovat rad Rich moisture. Dcerka ma od narodenia velmi suchu pokozku a este stale sme nenasli kozmetiku, ktora by jej celkom vyhovovala. Nakolko som zdravotnicka, mam odskusane aj farmaceuticke produkty, no zial nie vsetky sa smu pouzivat dlhodobo, preto aj ked maju dobry ucinok, je len docasny. Dove Baby veru este nepozname, cize bola by to uzasna prilezitost vyskusat cosi nove a kto vie, mozno aj pre nu ucinne. Kedze este nosi plienky, vieme otestovat vsetko 🙂 Okrem toho, ze som zdravotnicka, som aj nadsena hobby fotografka, ktora ma aj vlastnu webovu stranku a som aj na FB, nech sa paci https://www.facebook.com/LPphotoshoots/ 🙂 (kedze zijeme v CR a moji klienti su prevazne cesi, tak tam aj po cesky pisem, dakujem za pochopenie 🙂 ) a tiez mam aj instagramovy profil (https://www.instagram.com/photography_nurse_lenka/ ), kde zdielam nielen fotky, ktore som fotila pre niekoho, ale najma svoje sukromne, z kazdodenneho zivota s detmi a manzelom, okrem fotenia aj radi cestujeme a zdielame rozne zazitky, cize urcite by som na svojom instagrame napisala aj o priebehu testovania Baby Dove a inspirovala by som tak kamaratky a zname, ktore tiez maju babatka, nech vyskusaju tento detsky rad kozmetiky 🙂 Ako mozete vidiet, fotim velmi rada a rada zdielam zazitky s ostatnymi ludmi, co je zarukou, ze o dobre fotky v pripade nasho testovania bude samozrejme postarane 🙂

Baby Dove my nepozname,
o to radsej vyskusame 🙂
Objektivne zhodnotime,
o skusenosti sa podelime.
Vsetko spolu nafotime,
na konika zavesime 🙂

Prajeme pekny den a budeme netrpezlivo cakat na vyhodnotenie 🙂

10. apr 2018

Doma testujeme všeličo - ako dlho vydrží tato v posteli, keď Dobka o 6.30 hrá na xylofóne; či Falco (náš "avo") spapá aj slivkovú ovocnú kapsičku a vypije vodu s príchuťou piesku, v ktorej si Dobka nenápadne umyla rúčky; dedovu vytrvalosť dokážeme najlepšie preveriť sústavným behaním na neprístupné miesta; že má babina zmysel pre estetiku vieme, lebo občas u nej necháme hračky uložené na zemi alebo v skrinkách kuchynskej linky a ona nám miesto kázania radšej všetkým pripraví niečo chutné papať. Mama a Dobka prechádzajú v našej domácnosti rôznymi testami každý deň. Zatiaľ čo Dobka absolvuje skúšku odvahy lezením na najrôznejšie časti nábytku, mamino srdce už musí byť pripravené pohotovo zvládnuť aj ten najťažší kardio šok. Maminu kreativitu najspoľahlivejšie odskúšame počas papania a na test trpezlivosti stačí pri kúpaní vyšpliechať poriadne veľa vody. Jediné, čo u nás netestujeme, je naša láska - tej máme všetci na rozdávanie.
Ako si môžete všimnúť, s testovaním máme bohaté skúsenosti. Sme zohratá dvojka - malá Dobroslavka so 16 mesačnými skúsenosťami a mama, bývalá redaktorka, absolventka žurnalistiky, ktorá bez zaváhania všetky zistenia spíše v recenzii (napríklad aj o novom rade Dove kozmetiky - Rich Moisture).

10. apr 2018

Rada by som sa zapojila,kedze maleho zatial kupem len v cistej vode. Aspon by som vyskusala ako prve hned vase vyrobky. Teo ma 6tyzdnov.

10. apr 2018

Preco by som chcela otestovat? Lebo som zvedavaaaaa ci ta kozmetika bude vyhovovat mojim dvom detom, 3rocne dievcatko a 10mesacnemu chlapcekovi. A ktore? Vsetkyyyyy, som zena tak ked uz skusame 😂
Ak ano, rada budem nakupovat nove vyrobky 😍👏❤️ 🛒🎉🎁

10. apr 2018
Komentár bol odstránený

Rada by som vyskusala vyrobky z rady baby Dove. Nase babatko sa ma este len o tyzden narodit, a preto este nemame oblubenu znacku detskej kozmetiky. Dove kozmetiku vsak pouzivame a nevieme si ju vynachvalit. Oblubene su u nas najma sprchove gely, po ktorych je pokozka vzdy jemna a nie vysusna. Preto budem velmi rada, ak si vyberiete prave nas.❤️

11. apr 2018

Rady by sme s mojou laskou vyskusali vasu kozmetiku radu rich moisture a preco? Dorotka ma 20 mesiacov a este nepouzivame ziadne spracovanie gely. Najviac tak do vane nejaku penu a je to. Ja mamina pouzivam len vase pripravky a kedze dcery chcu vsetko co ich maminky,malo by moje zlatko to co ja ale pre nu urcene a vedeli by sme adekvatne posudit aka je. 👍😉

11. apr 2018

Tak to je niečo pre nás, obaja s manželom používame kozmetiku Doveé a najnovšie sme zistili, že 4 ročnej dcére, ktorá má od narodenia atopicky ekzém, vyhovuje tiež, čo sa tešíme. Náš malý syn 7 mes. je tiež atopik, radi by sme vyskúšali Dove aj pri ňom. Baby Dove Sensitive Moisture by bol ideál..

11. apr 2018

Poslušne hlásim, že sa hlásim. So Simonkou (7 mesiacov) sme už zohratá dvojka a svoje vedeckopoznávacie schopnosti sme prepožičali aj značke Pampers pri ich testovaní na koníku pred Vianocami. https://www.modrykonik.sk/blog/nelinkabublinka/article/ako-simonka-pampersky-testovala-mz3fmr/
Čo ponúkate vy, už je nám známe. Čo môžeme ponúknuť my? Jedno rozkošné bábätko ochotné ísť s kožou na trh. Ja ako matka "levica" chcem pre svoje potomstvo len to najlepšie. OK fajn, možno kúpanie tak neprežívam ako pri prvej dcére a muž si so mňa robí srandu, že keby máme tretie, tak ho asi len oprášim metličkou. No o to viac sa u nás míňajú vlhčené utierky. Kým na mňa pošlete orgán sociálnej kurately, bol to len žart. Simča nemá kožné problémy, no citlivosť jej pokožky nemienim skúšať mášovsko mimoňovskými farebnými žieravinami s tonami parfumov a farbív. Mám rada, keď použijem mydlo a cítim mydlo. Žiadne pretvárky. Dove kozmetiku mám rada. Zauímalo by ma, či si ma získa aj tá detská.

11. apr 2018

Rada by som skúsila Rad Sensitive Moisture...mala má 20 mesiacov.dakujem

12. apr 2018

Toto su moje Misicky ;) ;)Som mamina dvoch deticiek a to Miska, ktory ma 5r a Misky, ktora bude mat 2rocky. Rada by som testovala Sensitive Moisture. S dove kozmetikou som ja velmi spokojna, avsak detsku sme este neskusali. Sme za kazdu srandu, radi skusame nove veci 🙂

12. apr 2018

My radi skúšame a testujeme nové veci. mám 15mesačnú dcérku a radi by sme sa zapojili do testovania s Dove (sensitive moisture), nakoľko s touto detskou verziou nemám skúsenosti.

12. apr 2018

Som mamina 21 mesačnej Lenky. Dove umývací gel rich moisture použivame každý deň pri kúpaní. A radi by sme vyskúšali aj ostatné výrobky radu baby dove.

12. apr 2018

Zdravím Vás! Vôbec som netušila čo ma čaká keď sa mi narodí bábätko....to bábätko má už rok a ja som stále nenašla vhodnú kozmetiku pre jej pokožku. Snažím sa vybrať to najvhodnejšie, primerane parfumované a s vhodným zložením. Verím, že práve baby Dove je tá správna rada pre Alžbetku a jej pokožku❤️ keďže milujem písanie, fotografovanie blogovanie a testovanie pri ktorom "trpí" (v dobrom) a pomáha mi aj Alžbetka radi by sme vyskúšali kozmetiku Baby Dove Rich Moisture a rozšírili svoje vedomosti a skúsenosti, ktoré by som odovzdala ďalším maminkam nie len tu, ale aj cez môj blog❤️

12. apr 2018

Ja sama som veľkým milovníkom produktov značky Dove, keď doprajem sebe kvalitu, určite to tak chcem urobiť aj v prípade môjho 3-mesačného synčeka. 🙂 on mi robí radosť každý deň, tak ja budem robiť radosť jeho pokožke. Radi by sme vyskúšali rich moisture a ďalej odporúčať. 🙂 spoločné kúpanie si uzivame, niekedy sú dni vyčerpávajúce, ale zbožňujem byť mamou a materstvo aj so všetkými nástrahami si užívam.

12. apr 2018

som milujúca často však unavená mamina troch detí (cez deň dočerpávam energiu kávami, večer pohárikom vína :D), pričom najmladšia má 15 mesiacov 😨 neviem kde to tak letí, veď len teraz sa narodila..
moje starosti nastávajú najmä vtedy ak zo dňa na deň ostanem sama, keď manžel odíde na dlhšiu služobnú cestu, vtedy skĺbiť starostlivosť o nich, domácnosť, rozvoz do školy, a popritom mať čas najmä na nákup (to má na starosti štandardne manžel) aj detskej či dospeláckej kozmetiky. priznám sa najradšej nakupujem s čo najmenším počtom detí, lebo ten spam naokolo je niekedy náročný a často zabudnem čo potrebujeme 🙂 jediná šanca ako to ako tak zvládnuť s troma je, dať každému v obchode úlohu a nakupujú so mnou.

keď krpka nebola na svete testovali sme bupi detské mydlo, gél, po pravde až tak ma to nenadchlo, deti však áno svojou vôňou. bolo by zaujímavé porovnať tieto dve značky v rámci detskej kozmetiky.

testovať by som chcela skôr Baby Dove Sensitive Moisture, keďže máme všetci citlivú pokožku.

13. apr 2018

Ahojte, som mamičkou dvoch detí - skoro 4-ročnej Paulínky a 1,5 ročného Teodorka. Už odmalička som si rada pozerala fotografie, ale až po narodení mojich detí som si vytváranie fotoalbumov začala naplno užívať. Neblogujem, iba píšem detičkám ich knižočky, aby sa mohli v budúcnosti vrátiť poznámkami a fotkami v čase a prečítali si aké to bolo, keď boli maličkí 🙂 Veľmi rada vytváram koláže z fotiek, kde je vidieť ako ten čas skutočne plynie - napríklad aj v kúpeľni- od prvého kúpania až po súčasnosť 🙂 Detskú kozmetiku Dove by som rada otestovala preto, lebo tú pre nás dospelákov už poznám a používam a keďže Teo na všetko, čo mám ja, povie AJ JA, tak by som mu konečne mohla podať niečo rovnaké ako mám ja, ale predsa trošku iné (ale to on nevie :D ). Ak by ste nás náhodou vybrali, rada by som otestovala rad Rich moisture 🙂 Ďakujem.

14. apr 2018

Som mamka 9.mesacnej vytuženej dcérky Karinky(skoro 2 roky. SNAzenia, trápenia až zufalstva), no nakoniec nám bolo dopriate a dnes sme ti najšťastnejší rodičia. Každý deň s ňou je krásny a moj život má zmysel, je krásne byt jej mamou, je to najvscsi DAR. Je to čarovne ju sledovať aké robí dennodenne pokroky, ako spoznáva svet, vsetko na vôkol.Bola by somrada, ak by sme mohli testovať rich moisture dakujem.

15. apr 2018

Ahojte, žienky. Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol.

Ženy, ktoré sme vybrali na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Nezabúdajte sa prihlasovať aj naďalej, pripravujeme pre vás veľa zaujímavých testovačiek. slight_smile:

Krásny deň a úspešný týždeň prajeme,

konik_testuje

@puskaruka, @tahunka01, @vranka2901, @nanina11, @lenka1000000, @alenka35, @geokatka, @hviezdicka2409, @blondyne, @vlocka5, @bubinko1506, @denisa154, @stankakoki, @dusanmima, @wwweva, @patka141, @lenusqqa, @dankavass, @mery69, @helka107, @zanet1304, @carmen238, @vierka1211, @mannia, @mirien22, @sabinka277, @monikaa27h, @viktoriadiana, @alenk0412, @evka2404, @kiska153, @lucia286, @nadherna, @pandora87, @oliva1212, @dominika0411, @bubik91, @ominko, @ivula123, @sandy778, @karolinagabika, @schvarzy, @annarita, @indira, @romanka93, @monika11m, @lucia10899, @rearo, @dannii, @miskabrunciakova, @moncach, @rakahaka, @dragulka, @lujzamisko, @magdalenkad, @vopaz, @mirik27, @motylik_127, @zdenkakarolina, @niky7287, @zajacik1990, @lucincek30, @kacoorka, @ataner81, @kamilkka, @nikolll123, @hlasnicka, @xtatiankax, @silsil, @deny_izzy13, @kangaba, @fia232, @slavkom, @tatianka0000, @da_nie_la, @m2mysha, @ludka140281, @darinadaria, @rameau1, @paflinka2, @wanesaz, @veronika131993, @misinka0611, @liviat, @dominika198, @livkaslivka, @beababy, @jana8190, @skokanovas, @mana173, @martinasef, @kikuskab, @patriciaprotskiv, @janka8555, @zdenin, @misina6969, @domca407, @leopard2211, @lusytka, @lienka405, @alexis9, @tamatam, @ajka91, @racica12, @oncology_nurse, @dominyca9, @majaacolin, @sanjino, @andrea901, @betulkalo, @trezalka1108, @nelinkabublinka, @kika691, @majik66, @zajinkakoni, @monika420, @tatianasevcikova, @baltybelka, @zuzka38, @lucia646, @natalka1985

16. apr 2018

Ďakujeme ❤️

16. apr 2018

@konik_testuje dakujeme💙❤️

16. apr 2018

@konik_testuje ďakujem krásne za ❤❤💙

16. apr 2018

@konik_testuje Velke dakujem 🙂

16. apr 2018

Dakujeme😉

16. apr 2018

Dakujem🙂

16. apr 2018

Dakujem

16. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli