5tt a príznaky tehotenstva
Ahojte, momentálne som v 5tt...Mávam občasné bolesti v krížoch a podbrušku. Je to normálne? Som prvýkrát tehotná tak neviem co čakať 🙂 ďakujem za každé info ako ste váš začiatok prežívali vy 🙂
@saskia222 no najprv sa vyjadrili v piatok, že ma vyhodia, volali mi kvôli tomu ...pravdu poviem, trochu som sa vyhrážala, že to budem ďalej riešiť, že konali nezákonne, keďže som tehotenstvo poctivo oznámila. .. A dnes mi namiesto výpovede nakoniec prišlo ospravedlnenie, že zrejme nastala chyba v komunikácii a samozrejme pracujem pre nich ďalej 😂 groteska celkom.. Ale už sa na tom iba smejem, rozculovanie mam zakázané 😁 inak dnes už po 13tej a ja som stále neobimala záchod, úspech 😁
@krimhilda viac menej stale rovnako, raz lepsie raz horsie. Stale mi je zle ale nezvraciam a musela som si uz kupit nove podprsenky, lebo do starych som sa uz nenapchala 😅 dnes idem na poradnu, mi to presunul gynekolog o den skor, tak drzte palce baby nech bije srdiecko 😊 @lennyka17 a vy ako sa mate????
@saskia222
@krimhilda tie podprsenky uz aj u mňa treba nové,priatel mi začal Pamela hovoriť 😂 u mňa tiež rovnako až nato, že stále vraciam a cítim sa ako pri dlhotrvajúcej brušnej chrípke 😅 teším sa, keď toto obdobie skončí... Držím palce, nech už poriadne bije ❤️ 🙂 ja uz chcem 2.6 nech ho znovu vidím u doktorky a viem, že je okj aj skrz to špinenie.
@lennyka17 @saskia222 aj ja idem 2.6, to uz je za chvilku, dufam, ze vsetko bude v poriadku. Tie podprsenky, akurat som vcera muzovi hovorila, ze co chvilka mi bude treba vacsie. Skor ale ako podprsenky idem dneska niekde nejake gate zhanat, pretoze mne je dievcata na pase vsetko male... ja mam vykuknute regulerne brucho, a vsetky gate su super uzasne, len ich nezapnem 🤦🏼♀️ Takze ja nutne potrebujem nejake leginy s vysokym pasom alebo nieco, lebo nemam v com chodit 😂 myslela som, ze ked sa postavim na vahu budem mat aspom +5kg a na moje prekvapenie zatial len 1,4kg co je super pri tom co pojem pocas dna 😂😂😂😂 drzim palce u lekara 💕
@lennyka17 @krimhilda no tak vsetko v poriadku, aj som mimco videla 🙂 ma 13 mm, pekne mu bije srdiecko a ze je presne take ako ma byt! Velmi ma potesil, ale dalsiu kontrolu mam az 18.6.😳 a to mi ma dat uz aj knizku a idem na tie geneticke testy. Zda sa mi to strasne neskoro😅 inak baby pre vas to je prve babatko? A vedia to uz vasi rodinni prislusnici?? My to nasim chceme povedat tento vikend ale bojim sa ze je to skoro 🙈
@saskia222 joooj velmi sa tesim, same dobre spravy 🙂 pre nas prve vytuzene babatko a kedze vsetci o tejto tuzbe vedeli, tak sme aj povedali mojim rodicom hned - cca po tyzdni ako sme vedeli - dovod bol, ze sme s nimi velmi casto, a mne byvalo nie dobre tie prve tyzdne a nevedela som co si mam vymyslat 🙂 a na druhu stranu su mi najblizsi ludia, tak sme sa chceli podelit. No a svokrovcom sme povedali cca dva tyzdne dozadu, vypravili sme sa za nimi na vikend a bolo 🙂 a povedali sme aj mojim starym rodicom, aby sa mali na to tesit, predsa len uz maju po 80tke 🙂
@saskia222 ja som si hlavne povedala, ze vsetko bude ako ma byt... mozem to tajit do piateho mesiaca a potom vsetkym poviem a nedaj boh sa nieco stane v siestom... to je take, podla mna 9mesiacov strachu, takze je podla mna jedno, kedy sa to povie ci na zaciatku alebo cakas.. ale je to kazdeho vec samozrejme. Uvidis, ake to bude super ako sa budu vsetci tesit, u nas to bolo umocnene tym, ze to je pre obidve strany prve babatko, prve vnucatko, prve pravnucatko, prve babatko po dlhej dobe v kazdej rodine 🙂 maly rozmaznanec to bude 🤦🏼♀️
@krimhilda Oo super ze mas taku podporu 🙂 a jasne, ved nech je rozmaznavaneee 😅 a hej, ja som zas taka, ze ja by som to mala az do konca najradsej iba pre seba, som mierne uzkostna v takychto veciach 😅 snad to nasi vezmu dobre a bude to fajn 🙂 v robote to uz aj tak kazdy vie, kedze uz nebudem robit nocne takze...
@saskia222
@krimhilda u nás najbližší vedia odzačiatku 🙂 tiež mi nebolo dobre... A budúci víkend to ide priateľ uz celkovo oznámiť. Riadim sa tým, že keď sa ma niečo stať stane sa ci to vie 10 alebo 50 ľudí. Naše to bude prvé, pre obe strany prvé vnúča aj prvé pravnuca 😍 len by ma nemuselo tak trápiť tým vracanim...necakala som ze ešte v tehotenstve budem chudnúť 😅
@krimhilda gratulujem 🙂 to je pohodka ja beriem oveľa silnejší euthyrox uz pár rokov 😂 inak keby začneš mat nejaké vedľajšie účinky nezlakni sa. Ja som vždy mala pár dní úplne spotené ruky a behala som na WC, kým si telo zvyklo na vyššiu dávku euthyroxu 🙂 ja začínam v pondelok 10tt a vtedy idem aj doktorke tak dúfam, že bude tiež všetko okj 😊
@saskia222 @lennyka17 dakujem kocky!!! ❤️doktorka mi hovorila, ze keby sa mi nieco nepozdavalo mam sa ozvat, ze mozem mat busenie srdiecka, alebo ine vedlajsie priznaky. Podla datumov som zacala 10tt, ale podla mojej realnej ovulacie sme o tyzden pozadu, takze podla mna 9tt. Uvidime na buduci tyzden, ked nas pomeria lekar ze co a ako, uz budeme vediet presne 🙂 baby aj vy ste take unavene? Ja som najstastnejsia ked mozem cely den lezat s vylozenymi nohami, akonahle mam den ako dnes, ze som od rana na nohach, idem k lekarovi, vybavit nejake veci a realne stravim na nohach 5-6 hodin, ja pridem domov lahnem, zavrate, slabost, bolest hlavy... na zaciatku som si hovorila, ako sa ja budem udrziavat v tehotenstve, ze budem cvicit, vela chodit tak ako pred tym. Lenze ja proste nevladzem, som nepouzitelna doma, ani navarit nevladzem. Prejde toto? Lebo ak mam takto byt dalsich 6 mesiacov, tak nevydrzim sama so sebou 🤦🏼♀️
@krimhilda ja mam blog a celý instagram o varení a nemôžem jedlo ani cítiť, takže mi ani nehovor😂 môj najväčší výkon je umyť riad, WC po sebe a vyvesit prádlo. Vďaka pn nikde nechodím, ani by som to nezvládla... Inak kým som otehotnela som dávala 20 km každý deň na bicykli 😂 teraz sa citim ako vorvan 😐

@lennyka17 jeziiiis to ma mrzi s tou pracou! Tak aspon ta uz nic nestresuje 🙂