icon

Môže dieťa kopať už v 11 týždni?

tvks
2. sep 2012

som v 11tt a mam niekedy pocit akoby ma malinke kopalo.Je to mozne?

Strana
z2
anuskaaprazko
2. sep 2012

Hmmm, no neviem... Pred 14.tt je to fakt dost nemozne... Nie su to crevka? A ako to citis?

monika2712
2. sep 2012

nie nie je. plod ma asi tak 4cm a okolo 7gramov!

piacere
Autor odpoveď zmazal
bianca
2. sep 2012

to su prdiky 🙂

lienockaa
2. sep 2012

Urcite nie..

dejnas
2. sep 2012

v 11tt nemožné

malinkaaninka
2. sep 2012

tak mňa napríklad kope rovnako ako dieťa vzduch v črevách alebo trávenie.a poviem ti jedno od druheho na nerozoznanie.a tehu niesom 😉

rora
2. sep 2012

urcite nie, mna podobne ako @malinkaaninka sem tam "kopne" v crevach a je to presne take ako ked som zacinala prvykrat citit kopance asi v 19-20tt

anjelicek26
2. sep 2012

@tvks - nas maly sa prvy krat zacal sporadicky ozyvat od konca 13.tt, dcerka od 15.tt... a uz to bolo paradne skoro. Nemyslim si, ze je to mozne citit, tiez si myslim, ze len roztahujuca maternica posunula creva trochu vyssie a intenzivnejsie to citis.

katarinka32
2. sep 2012

Nie, nie

jankako
2. sep 2012

Ťažko.to je len tvoj pohyb čriev.

nef2702
2. sep 2012

nie

zumbadance
2. sep 2012

😀 vtipalky 😎

lucia20
2. sep 2012

silne pochybujem. ja som aj tretie citila az v 16.tt.

reanda
2. sep 2012

aj ja mam niekedy pocit, akoby ma malinke kopalo... ale nie som tehotna 😀

liave
2. sep 2012

ja si myslim ze to zavisi od toho ako velmi dobre poznas svoje telo a aku vysoku senzitivitu mas... i ked nooo pravdepodobne to je malicko...ja osm citila prve "pohyby" nazvime to bublinkovanie 🙂 tiez okolo 13 tt ako @anjelicek26 ale az pri tretom babatku 😉 ako prvorordicka noooo nemyslim si

bambibam
2. sep 2012

ak si jedla fazuľu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale nie ,určite je to pohyb vnútorných orgánov -ved celé telo sa pripravuje na veľký rast maternice

strapco13
3. sep 2012

@tvks pri druhom som citila od 12 tt, nechcela som tomu verit a silnelo to, a mala som v tom case aj sono a potvrdilo sa to..ani dr mi nechcel najprv verit, ale vyjadril sa v style, ze nie je to nemozne, ze uz pocul o tom

biancarv
3. sep 2012

ahoj ja som pri prvom tehotenstve cítila pohyby až v 20 týždni, ale teraz pri druhom tehotenstve som cítila pohyby už v 11 týždni a postupne to silnelo a nikto ma nepresvedčí o opaku 😀 takže áno môžu to byť kopance 😉

chymenitta33
3. sep 2012

Podla mna nie, určite nie 😉 ja som cítila pohyby na prelome 19/20tt.

laminatorka
Odpoveď bola odstránená
zugas
13. dec 2012

no kočky, ja tiež neviem,ale som v 14.týždni a tiež niečo cítim a to vôbec nie som nafúknutá, ani nič také nejem, že by to boli črevá 😀 Uvidíme pozdejšie

katka1981
13. dec 2012

Ono to tazko rozoznat, lebo ja som stale cakala nieco, co je popisane v mudrych knihach, a az asi po tyzdni dvoch mi doslo, ze ved to je asi ono. Ale aj ako netehotna som citila podobne pohyby 🙂 Len tymi ozaj silnejsimi som si bola ista, to ozaj plyny neboli a to som oznacila za pohyby a podla toho sa aj ratal termin.

ikke
13. dec 2012

@zugas ale ty si v 14tt a cakas druhe dieta, to uz kludne mozes citit 😉 ja som podobne citila druhe dieta uz v 14tt, vzdy na tom istom mieste, ked som lezala na lavom boku.

citit prve dieta v 11tt je viac ako nepravdepodobne 😉

salma22
13. dec 2012

no podla mna nie ...pohyby babatka mozes citit skor v druhom tehu uz v nejako 16tt ale pri prvom tehu sa objavuju alebo ich citis 19-20tt potom je to uz intenzivnejsie
@zugas pri druhom tehu babo mozes citit skor

luciasveckova
13. dec 2012

no moze ale nieje mozne aby si ich ty citila.je este skoro na to.prve pohyby citis okolo 20 tyzdna.

billam
13. dec 2012

🙂 no iba ak by si mala mega veľké dieťa....v žiadnom prípade v 11tt nemôžeš cítiť pohyby...a tie, co nieco cítili, boli to len prdy 🙂

sendy111
13. dec 2012

tak to urcite nieje mozne jednine ze by si bola vynimocna zena a mala vynimocne dieta

betina1984
13. dec 2012

Urcite ie. Ja som dvojcata citila az okolo 14-15 tt., a to boli dve deticky v bruchu, jedno urcite nie, a uz vobec nie v 11 tt.

miska_zv
13. dec 2012

je to isté! možeš cítit

Strana
z2