Môže dieťa kopať už v 11 týždni?
som v 11tt a mam niekedy pocit akoby ma malinke kopalo.Je to mozne?
nie nie je. plod ma asi tak 4cm a okolo 7gramov!
to su prdiky 🙂
Urcite nie..
v 11tt nemožné
tak mňa napríklad kope rovnako ako dieťa vzduch v črevách alebo trávenie.a poviem ti jedno od druheho na nerozoznanie.a tehu niesom 😉
urcite nie, mna podobne ako @malinkaaninka sem tam "kopne" v crevach a je to presne take ako ked som zacinala prvykrat citit kopance asi v 19-20tt
@tvks - nas maly sa prvy krat zacal sporadicky ozyvat od konca 13.tt, dcerka od 15.tt... a uz to bolo paradne skoro. Nemyslim si, ze je to mozne citit, tiez si myslim, ze len roztahujuca maternica posunula creva trochu vyssie a intenzivnejsie to citis.
Nie, nie
Ťažko.to je len tvoj pohyb čriev.
nie
😀 vtipalky 😎
silne pochybujem. ja som aj tretie citila az v 16.tt.
aj ja mam niekedy pocit, akoby ma malinke kopalo... ale nie som tehotna 😀
ja si myslim ze to zavisi od toho ako velmi dobre poznas svoje telo a aku vysoku senzitivitu mas... i ked nooo pravdepodobne to je malicko...ja osm citila prve "pohyby" nazvime to bublinkovanie 🙂 tiez okolo 13 tt ako @anjelicek26 ale az pri tretom babatku 😉 ako prvorordicka noooo nemyslim si
ak si jedla fazuľu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ,ale nie ,určite je to pohyb vnútorných orgánov -ved celé telo sa pripravuje na veľký rast maternice
ahoj ja som pri prvom tehotenstve cítila pohyby až v 20 týždni, ale teraz pri druhom tehotenstve som cítila pohyby už v 11 týždni a postupne to silnelo a nikto ma nepresvedčí o opaku 😀 takže áno môžu to byť kopance 😉
Podla mna nie, určite nie 😉 ja som cítila pohyby na prelome 19/20tt.
no kočky, ja tiež neviem,ale som v 14.týždni a tiež niečo cítim a to vôbec nie som nafúknutá, ani nič také nejem, že by to boli črevá 😀 Uvidíme pozdejšie
Ono to tazko rozoznat, lebo ja som stale cakala nieco, co je popisane v mudrych knihach, a az asi po tyzdni dvoch mi doslo, ze ved to je asi ono. Ale aj ako netehotna som citila podobne pohyby 🙂 Len tymi ozaj silnejsimi som si bola ista, to ozaj plyny neboli a to som oznacila za pohyby a podla toho sa aj ratal termin.
no moze ale nieje mozne aby si ich ty citila.je este skoro na to.prve pohyby citis okolo 20 tyzdna.
🙂 no iba ak by si mala mega veľké dieťa....v žiadnom prípade v 11tt nemôžeš cítiť pohyby...a tie, co nieco cítili, boli to len prdy 🙂
tak to urcite nieje mozne jednine ze by si bola vynimocna zena a mala vynimocne dieta
Urcite ie. Ja som dvojcata citila az okolo 14-15 tt., a to boli dve deticky v bruchu, jedno urcite nie, a uz vobec nie v 11 tt.
je to isté! možeš cítit

Hmmm, no neviem... Pred 14.tt je to fakt dost nemozne... Nie su to crevka? A ako to citis?