Môže sa priateľ do mňa urobiť, keď som tehotná?
Ahojte baby som v 6 tt keď mávame s priateľom styk (neni to každý deň) tak raz do týždňa tak sa urobí do mňa chcem sa spýtať nič sa nemôže stať ? Alebo by sme radšej mali prestať
ak to tam nemáš zablendované - rozumej je to priechodné , tak prečo nie....😉
Nič sa nemôže stať
jasné a zakazdým ked sa do teba urobí môžeš otehotnieť 🙂 🙂 🙂
Odpadavam 😂😂😂😂😂😂
@bambulienka25 retazovy pôrod
Dvojčatá 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
takéto témy čítam len kvôli komentárom s popcornom v ruke 😀 😀
😂 Nie nemôže sa nič stať.. My sme mali celé tehotenstvo nechránený pohlavný styk a narodilo sa len jedno dieťa 🙏🙏🙏🙏🙏
@bambulienka25 retazove tehotenstvo 😀 😀
Nemalo by sa nic stat.
chces, aby to dieta bolo od semena?
Bože niektoré tie odpovede sú fakt trápne. Pre niečo sa asi pýta. Tiež má tato otázka zaujímala tak som sa pýtala môjho lekára a povedal že to je v priadku. Cez krčok sa semeno nedostane vďaka hlienovej zatke ktorá tá chráni. 🙂 a pýta sa asi z dôvodu že si chce byt pani istá.
Semeno totiž obsahuje oxitocin (latka ktorá vyvoláva kontrakcie ) tak jasne že sa chce uistiť.
Neboj nič ti nehrozí pokial ti dr.nezakazal. 🙂
Ako tie priblble komentáre si nevšímaj....
Spermie obsahujú látku ktora obsahuje prirodzený oxitocin - látka na vyvolanie pôrodu. Nám sa kázali milovať a dávať to ,,naplno" keď som prenášala. Takže môže to spustiť pôrod ale podľa mňa az vo vyššom stadiu. Robili sme to naplno celé tehotenstvo, lebo sme o tom nevedeli- až keď nám to povedali pred pôrodom - a nič sa nestalo. Takže by bolo fajn zistiť od gynekológa či to môže spustiť pôrod aj skôr
Baby trošku Vás vyberiem z omylu.... práveže ak je žena tehotná partner by nemal semeno dávať do vnútra,je to koli krčku... semeno obsahuje látky ktoré vyvolávajú niečo a môže sa skracovať resp. žena otvárať....pred pôrodom áno ale počas tehu nie...každý lekár Vám to povie...že pozor...
@sisa183 presne. Ďalšia správna odpoveď. A co priznám sa tiež ma to s prvotiny napadlo ci by to nemohlo mat nejaký negatívny účinok na embryjko (povolenie, potrat). Sa čudujem niektorým mamičkám fakt. Bud nevedia a hodia do éteru posmech alebo sa až. Tak nudia že zhadzuju tie menej znale matky?

druhý krát tehotná byť už nemôžeš 🙂 takže ak lekár nezakázal samotný sex, tak spermie by vadiť nemali