Sex v prvom trimestri
AHojte tehulky, nikde som nenasla odpoved, tak sa skusim spytat... ako je to so sexom v prvom trimestri, som v 7 tyzdni, citim sa uplne fajn, takze prichadzaju aj chutky, doktor povedal ze mozme kludne sexovat, len teda ziadny extrem... citala som tu o tom ako ejakulat kazi floru v posve, alebo nieco podobne... ake s tym mate skusenosti, resp. ako ste to poriesili? dakujem 🙂
@attraversiamo Teda, ja neviem odpovedať na tvoju otázku či to môže uškodiť. Len ti tíško závidím :D
9 až 13 orgazmov za hodinu? Čo tíško, nahlas závidím! ;)
ja som mala sex ešte týždeň pred pôrodom, pretože som sa cítila dobre, len byť opatrnejší.
Ahojte maminky prispievam k vam.Je tomu uz 7,5 roka co mam dceru na svete.tehotenstvo som mala rizikove,ale pocas tehotenstva sme sa milovali.Boľo to krasne,vychutnavala som si to.
Ahoj baby mozem mať sex v zadku v 5tt??
@stefanka12345 to co je sex v zadku ? 😄😄😄
@dominikav123 anal?
@stefanka12345 Môžeš mať sex aký len chceš. 😀 😀 😀 😀 Nie si chorá, si len tehotná. Či teraz ideš držať celibát až do pôrodu? No chudák tvoj chlap.....
A zase víkend.....
@fidka79 nerozumnem
@evittam no vikend
@stacinka69 podobné som na tom 🙂
@stefanka12345 😂😂😂😂😂😂 toto už čo je :D
Ahojte, tiež som budúca mamička. Dozvedela som sa to len nedávno. Strašne sa tešíme. Ešte musím dokončiť školu. Akurát píšem diplomovú prácu tak ma napadalo, žeby ste mi mohli pomôcť s výskumom. Do výskumu potrebujem aj ženy s deťmi a mne ho zatiaľ vyplnili len bezdetný študenti. Tak Vás chcem poprosiť o vyplnenie dotazníka. Nezaberie Vám viac ako 10 minút. Môžete zapojiť aj vašich partnerov. ďakujem.
https://docs.google.com/forms/d/1WEDi6gKWldscax...
myslim ze pokial ma clovek chute a nic neboli kludne moze mat sex pocas celeho tehu.
Mne dr nezakazala, povedala, ze bez problémov, moja dr je aj porodnicka, samozrejme, ze nie nejaky extrém, ale opatrne, ale mozme 🙂
Ahojte, dr nám sex zakázal keďže som mala problémy. Chcem sa opýtať , ako sa hovorí že sexovať sa dá aj inak ;) tým malému neublizim ??? Keďže vo mne nebude 🙂
Alebo lepšie povedané, bábätku klasický sex uškodí to viem , ale orgazmus ktorý sa dá urobiť aj inak nie ??
Bábätku sex neuškodí. Tu je dôležité, z akého dôvodu doktor zakázal sex. Niekedy práve aj "kontrakcie" pri orgazme môžu byť problém.
No aj ja som 6 týždňy a normálne spolu si zachutime na sex

dievcata menej tradicna otazka. my s mm mame radi rozne hratky a to nemusi ist priamo o pohlavny stk. Za noc alebo teda tu dobu trvania mavam bezne 9 az 13 orgazmov ( v priebehu jednej hodiny ) buz alee som v 2 mesiaci. je to estevelmu skore stadium tehotenstva preto sa troska obavam ci tak intenzivny orgazmus alebo viac za sebou skor neuskodi ako pomoze. Dakujem