icon

Som v 1. mesiaci a bruško mi rastie dole

12. júl 2020

Žienky som v 1 mesiaci tehu môže to byť tak ze pod prsiami mi brusko nerastie ale dole áno?

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
ukulela
12. júl 2020

v prvom mesiaci ešte nevieš,f že si tehotná, pretože prvý mesiac je od začiatku poslednej menštruácie po termín keď ti menštruácia vynechala. Takto sa to ráta. neposmievam sa ti, len ti vysvetľujem, aby si potom nebola prekvapená, keď ti gynekológ povie nejaké týždne tehotenstva, ktorým nebudeš rozumieť. takže ak ti už menzes vynechal, tak si minimálne v druhom mesiaci tehotenstva. A áno, brucho rastie tam dole, pretože tam máš umiestnenú maternicu a počas tehotenstva sa ti zväčšuje maternica.

iwesska
12. júl 2020

Ake brucho by si chcela mat v 1.mesiaci???🤔 Tebe sa nezvacsuje zaludok,ale maternica. A par mm plod nemoze predsa siahat az pod prsia,ci?

zirafienka
12. júl 2020

Možno si len slivku zjedla.

syslik81
12. júl 2020

astavene prdy ... neboj to najde cestu von :P na brucho mas este cas

denkabemommy
12. júl 2020

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎉Praaaazdninyyyyy 🎉🎉🎉🎉🎊🎉🎊🎉🎉🎉

jaskolka
13. júl 2020

Tak odhliadnuc, že v 1 mesiaci nemáš ešte šajnu, že si tehotná, tak neviem, ake brucho chceš mať. Co myslíš, že maternicu máš hore pod prsiami? A bude ti rast v tehotenstve dolu? 🙈. A aj tak, neexistuje, aby aj normálne dolu ti rástlo brucho.

klarissa25
13. júl 2020

V prvom mesiaci este ani nevies ze si tehotná a uz vobec ti nic nerastie

klarissa25
13. júl 2020

@denkabemommy asi tak 😉😂😂🤦‍♀️

denkabemommy
13. júl 2020

@klarissa25 včera sa s tým vrece roztrhlo 😂

sunny_g
13. júl 2020

Moje bruško v 2 tehotenstve vyzerá takto v 1. tretine druhého mesiaca. Je to skôr prekrvením tkanív a posunom čriev kedy sa telo chystá na tehotenstvo, nie je to ešte plod, ale už to nezapriem 😁

veronika1234512345
14. júl 2020

Takže takto
Bruško rastie zo smeru z dola nahor
Rastie maternica a bábätko v nej čiže čím väčšie dieťa a maternica tým väčšie bruško, ktoré stúpa hore nakoľko maternica sa tiská a tlačí aj organy smerom nahor.
Skus si pozrieť nejaké videa na YouTube priebeh tehotenstva, rastu bruška atď.
Bude ti to jasnejšie, ak nemáš šajnu ako to funguje.

patusikk
14. júl 2020

si podľa mňa len nafúknuta