Určili vám správne pohlavie v 1. trimestri?
Hlavne ked vam povedali na prvom velkom ultrazvuku ze dievca, ci naozaj tak aj bolo nakoniec alebo sa to zmenilo ? Lebo pri dievcatach sa vraj zvyknu mylit pri tych prvych ultrazvukoch ze azv 20 tom tyzdni to je 💯 percentne .
@danielkadandy mne gynekolog hovoril, ze to bude dievcatko asi do 32 tyzdna. A ja som mu hovorila, ze to bude chlapček. 🤣🤣🤣 ze to tak proste citim. A mala som chlapca.
Mne v 10tom týždni..chlapec...aj je chlapec
@danielkadandy u mňa nie, z baby bol chalan
Mne povedali 4x a stale sa trafili..mam 2x dievca a 2x chlapec..
@danielkadandy svagrine urcil dr.v 12.t ze bude asi dievca...dr.mal doma 3 dievcata 🤣 ...aj bolo dievca
@danielkadandy u mna ano, pri prvom spravne chlapca, druhykrat spravne dievca, obaja v 12.tt 🩵🩷
@danielkadandy ano, od zaciatku bolo vidiet ze to je chlapec a aj sa narodil chlapec
@danielkadandy mne sa doktor trafil na 100 percent dva krát. Co povedal to aj bolo.
@danielkadandy nie... mne 3 lekári hovorili, že chlapec a to som bola 38 týždeň a hups narodila sa baba
Áno v 13tyzdni povedal že na 90% chlapec, na ďalšej poradni povedal že na 99% 😁 a trafil sa aj
@danielkadandy mne do 35 tyzdna tvrdili ze asi dievca, lebo nebolo dobre vidiet vzdy sa vrtelo otacalo a teda bol to chlapcek 🙂 teraz som 23tt a pohlavie tiez nevieme. Proste si ditko prelozilo nohy a ma v pazi 🙂
@danielkadandy ja som bola v gyn prvýkrát v 11+2tt, povedal, že to vyzerá na chlapca. A bol to chlapec. Neviem, či sa len trafil, alebo to už videl.
@danielkadandy mne vždy povedal doktor ze až v 20tt mi povie co čakám lebo vtedy si bude istý na 100 percent vždy mi robil aj 3d
Čakám tretie dieťa:D pri všetkých mi pohlavie povedali v 1.trimestri 12-13tt max a trafili sa správne;) prvé dve mam dievčatá ako povedali a teraz čakáme chlapca a mam to už potvrdene aj z odberu plodovej vody takže aj tentokrát sa trafili 🙂
Ano v 12tt a nemylil sa
U dievčaťa povedala ale že nie na 100% a potvrdila neskôr a u chlapca velmi skoro v oboch prípadom lebo “to” ukázal v plnej kráse
Ano. Mne povedal chlapec v 13tom tyzdni. Mam aj fotku toho co malo byt akoze pipik. A mame dievca…🙂
V oboch prípadoch správne pohlavie.
Áno, v 12tt mi na sone povedala pohlavie .. a nemylila sa ..
@danielkadandy pri všetkých troch tehotenstvách mi už v 16.týždni povedal doktor pohlavie, ani raz sa nepomýlil
Mne MUDR. Grochal v 12.tyzdni povedal, že to bude dcéra a že ak sa mýli, kúpi nám kočík 😁....nemýlil sa 👌
Ano pri prvom tehotenstve v 1trimestri ze dievca a nakoniec neskor ze chlapec a narodil sa chlapcek,pri druhom zavcasu presne chlapec
Mne v 15 tt ze chlapec aj tak je
Mne povedal doktor v 12. týždni, že to vyzerá na dievča, tak 60% pravdepodobnosť :D a nakoniec tak aj bolo 🙂
@danielkadandy ano povedal ze to vidi na chlapca a tak aj bolo 😊
@danielkadandy mne Dr.Grochal urcil v 12.tyzdni na morfologickom sono vysetreni..dievcatko..nemylil sa😊
@danielkadandy ja som bola iba 8.tyzdnov keď som bola na 3d ultrazvuk a tam doktor že podobá sa na chlapčeka neverila som lebo mala som tie pocíti čo aj pri dievčatách určíte každá žena pozná ten pocit Keť napríklad má doma 3.princezne a zrázu že sa jej ma narodiť jej visnivany syn neverila som dokiaľ mi to nepotvrdil aj môj gynekológ v 20.tyzdni ale tí poviem keď som bola na sale jedna mi že konečne samí narodí dcéra nevedela sa jej dočkať a vieš čo bol to chlapec a ona mala kúpené úplne všetko pre dievčatko takže nedasa len tak uveriť 100% istotu máme až pri pôrode 😊😊

@danielkadandy kamarátka mi povedala tak ze jej tvrdili ze čakajú dvojičky na ďalšej kontrole uz len jedno babo a ze dievčatko by to malo byt a nakoniec na pôrodnej sále porodila chlapca 🤣🤣🤣🤣 neskôr som sa bavila s jej mužom ked pri ňom nebola tvrdil to íste