icon

Bude to dievčatko alebo chlapec?

mari600
17. jan 2025

Ahojte baby chcem sa poradiť neviem či to je dievčatko alebo chlapec čo vidíte vy ? Ďakujem

Bude to dievčatko alebo chlapec?
ivik4
17. jan 2025

Dieta
Nic konkretne nevidim

lenkakravcova
17. jan 2025

@mari600 zo záberu prevažne na hlavičku a vrchnú časť tela nič nezistíš. 🙂 Musíš počkať na vhodnejšiu fotku.

bubalea
17. jan 2025

To sa ešte takto povedať nedá. 🙂 V koľkatom si vlastne týždni?

kiki68
17. jan 2025

Zle natocene, to by muselo byt odspodu ten zaber

januska12323
17. jan 2025

Bude to dievča alebo chlapec.

iwesska
17. jan 2025

Ja vidim hlavu a trup. Dlhe vlasy nevidim,tak asi chlapec?🤔 Ty tam co vidis?

mari600
autor
17. jan 2025

@bubalea 14 tyzden

mari600
autor
17. jan 2025

@iwesska je to podobne aj na dievča aj na chlapca z tej tváričky viac sa to podobá na chlapca

really8
17. jan 2025

@mari600 tvaricka v 14tt je viac na chlapca.? Dpc tak toto je konecna😂😂😂😂😂

januska12323
17. jan 2025

Z tváre?

nevenka
17. jan 2025

@mari600
@really8 no smejes sa, ale sice nie tvaricka, ale tvar lebky je iny u chlapca a u dievcata. Ja som si podla tohto len tipla, ked som videla fotku a trafila som sa, moj lekar mi v 14. tyzdni podla vsetkych moznych parametrov povedal, ze na 80% dievca, potom to percento len zvysoval. Ale je pravda, ze takto laici z fora mozu len tipovat.
Ja tipnem dievca.

tyrkysovy_joekey
17. jan 2025

Suhlasim, myslim ze uz rasia fuzky pod nosom.

really8
17. jan 2025

@nevenka to je v poriadku ale na to treba vela skusenosti, lebku obzriet z viacerych stran a vsimat si viacero znakov. Kazdopadne autorka hovori o tvaricke nie o lebke. Iba ze by nevedela rozdiel.

3petka
17. jan 2025

Mne pri prvom doktor do 7 mesiaca tvrdil že dievča na 90% a hla chlapec ako hora. Inak pri ňom mi každý hovoril keď bol maličký že či je to dievčatko.(mimochodom v modrom oblečený ale hej)
Druhý ukázal svoju pýchu v 20 tt.
Pri oboch mi všetci hovorili že čakám babu.
Takze ak doktor nevie a nevidí a ty tiež nevidíš keď máš foto pochybujem že má niekto tak orlí zrak.

chrobak7
Autor odpoveď zmazal
malinka03
17. jan 2025

Chlapec

nevenka
17. jan 2025

@really8 ved iste 🙂

any_soj
18. jan 2025

@chrobak7 žiadny usg nie je smerodajný? Veď to na sone jasne vidno. Nie na tejto snímke, musí byť dieťa dobre otočené, ale keď je dobre otočené a vidno mu tam, tak je to jasné...

bona12
19. jan 2025

@chrobak7 a potom na zaklade coho urcuju lekari pohlavie, ked vela zien si geneticke testy nedava robit? To len tak tipnu od brucha? A nahodou to vacsine z nich vyjde? Pokial je dobre dieta natocene, tak od isteho tyzdna sa da minimalne tipnut, ak je skuseny lekar, od vyssieho tyzdna uz to vidiet celkom dobre, ak su teda dobre podmienky. Ja nie som odbornik a videla som vzdy,ked mi lekar ukazal 🙂 a tak aj bolo.

oliviakatka
19. jan 2025

Podľa NUB Theory dievča

kajka21
20. jan 2025

@nevenka presne tak ja som bola ale na 3D ultrazvuku v 12-13 týždni neviem už presne a hneď som vedela že to je chlapec. Čo sa mi potom aj potvrdilo 😅

kiki68
20. jan 2025

@bona12 Oni to velmi nechcu do 16tt hovorit, Lebo ked sa pomylia a rodicia sa namotaju na tu Info…

bona12
20. jan 2025

@kiki68 ako ktori, moj ked vidi povie uz v 12-13.tt, ale vacsinou su to chlapci, ze vidia, ale samozrejme povedia, ze napr.na 70% a na isto povedia az okolo 20.tt.
Ale su aj taki samozrejme,ze nepovedia, lebo aj nie kazdy to vie odhadnut, tak tipovanie v tomto pripade nie je namieste.

kiki68
21. jan 2025

@bona12 moj tak skoro nehovori a na centre pre diagnostiku tiez nie, lebo maju zle skusenosti, ze ludia hned kupuju vybavicku a v 23tt zistia, ze je to inak a robia peklo, ze ved to bolo takto. Vela ludi asi tie percenta prepocuje a chyti sa tej info. Kamoska tiez mala ze to bude chalan a bolo potom dievca, tak muz bol trosku taky z toho. No uz si v hlave robil asi scenare so synom. Ked som videla alo vedia byt ludia neprijemni ( na rizikovej poradni som bola kazde 3/4 dni a cakala 1,5 hod), tak sa ani nedivim.

queeny
20. feb 2025
sakalka
20. feb 2025

@kiki68 mňe pri chlapcoch vždy trafii pohlavie na prvu. Druheho dokonca v 7 tyždni. Čo som nechapala. Pro dievčatku to bolo dolhšie. Až v 20 tom tyždni v Martine doktor ziatil čo to bude. Ale prvy syn v 12 tyždni som už vedela že je chlapec. A druhy o 10 rokov neskôr už v 7 tyždni bol predpoklad. Aj sa podtvrdilo..

nikavuk
22. feb 2025

@mari600 to mas ešte skoro 14tt to sa len robia odhady počkaj na 20 tt to už bude jasnejsie

mony970
8. mar 2025

Ahooj uz si bola na 2 sone? Uz vies co cakas? ☺️☺️