Pohlavie dieťatka
Ahojte. V 16tt mi lekarka povedala ze na 90% si je ista ze vidi pindura. Hned ako mi sono prilozila k bruchu hovori tu mame pindura.a ja jeeej to sme aj chceli a ona ze no a mate ho. A pytam sa.ci to nie je pupoc.snura a ona nie ze to by mevidela koniec ale ze bol jasne viditelny pindur a jeho koniec.
dnes 18tt hovorim ci sa nepozrie medzi nozky a ona ze zda.sa.ze.to vyzera.na babu.vravim ze fakt? Pred 2 tyzdnami ste vraveli ze ste.si na 90% ista.chlapcom a potom hladala a hladala a vravi ze sama nevie ze ona by povedala ze dievca ale ze.mozno toto je pindur (foto+ dalsie kde som znazornila nohy a cervenym to na co sa pytam) ze odspodu je tak vidno ritku a akoby sedelo v tureckom sede stehna a v strede cos male biele....
Ja by som si velmi priala chlapceka. Dcerku uz mam... Aj pri nej som dufala.
myslite ze by to mohol byt chalan?

@anjelicek26 ved toto 🤣🤣🤣 ja len ci nejaka baba nema.podobnu a uz ma babo ma svete
@zuzsat ved si normalne daj vziat krv na urcenie pohlavia babatka, ked chces mat 100% istotu...
@anjelicek26 31.8 idem na amnio
@zuzsat preco amnio? V dnesnej dobe sa uz vsetko da vysetrit s krvi matky, len je to drahsie... Ma lekar nejaky dovod na to?
@anjelicek26 z mojej krvi sa neda preto amnio.
@anjelicek26 neda sa vsetko vysetrit z krvi matky,z plodovej su vysledky presnejsie
@simona92101 jasne je to len biznis len to nechcu priznat. Moja lekarka ma presviedcala na trisomy testy ale napokon po vysvetleni ze je to zbytocne u mna konkretne istupila a dnes som sa dozvedela.ze sama si dala robit testy pri prvom synovi ale pre istotu aj tak sla na amnio a pri druhom synovi uz sla rovno na amnio a kaslala na trisomy..
Takze asi tak.
@zuzsat mna dotlacili do trisomy,ktore vysli katastrofalne,pre istotu sme isli na amnio a tam vsetko vyvratili,dieta je zdrave.zbytocne ma lekarka vyplasila,ja som bola niekolko dni uplne hotova,pokym neprisli vysledky z amnio.ked som sa jej pytala,ako je mozne ze su take rozdielne vysledky,tak mi tvrdila ze z plodovej vody su presnejsie ako z krvi,a takisto odhalia aj viac skrytych syndromov 🤷♀️ cize keby mam ist do toho znova,idem rovno na amnio a mam to bez stresov.vobec to nebolelo,personal v Nitre velmi prijemny,vsetko vysvetlili s citom..
Btw,cely cas nam tvrdili ze to bude na 100% chlapec, na amnio sa zistilo ze je to dievcatko 😉
@zuzsat mne sa stalo podobne, len v opacnom garde😃 v 16tt dr "je to dievcatko" ...v 20tt na morfo sone "je to dievcatko"...vsetkym som oznamila, ze cakame dievcatko, povyradovala modre veci po starsom syncekovi, zacala zhanat ruzovu vybavicku....a v 27tt na poradni "vyzera to na velkeho chlapca" 😂😂 skoro mi zabehlo, ze prosiiiim ?? 😂😂 ved ste mi uz 2x potvrdili babu...a dr ze "aha, no tak prepacte, pomylil som sa" a zachechtal sa akoby slo o fazulky 😂😂😂 ...a teda narodil sa chlapcek😃 odvtedy sonu uz vobec neverim, az porod je istota😃
@zuzsat mne tak v 18tt tvrdil gynekolog ze si mysli ze to je dievca a na morfo mi hned z fleku tak isto ako tebe povedali ze chlapec a tiez mi fotila obrazok zo spodu ale tam mam pocit ze jasnejsie vidiet ze to je chlapec aspon dufam ze to neni pupocna snura 😂 lebo ako nakupujeme chlapcenske veci vo velkom 🙈
Ahojte.len napisem ako to dopadlo. Podla vysledkov amniocentezy je to nakoniec dievcatko😁

Z tejto fotky by som povedala, ze to stale moze byt jedno aj druhe...