icon

Som tehotná a neviem meno otca

kukurica11
7. dec 2015

ahojte tazko sa mi o tom.pise v lete som spravila strasnu hlupost a vyspala sa s ex a aj priatelom ktory isli naplno samozrejme nie naraz s oboma ale som zufala a tehotna vsetci ma odsudili ze som ku.... a ja fakt neviem koho to babatko je ani jeden z moznych otcov somnou nekomunikuje 😞

99zuzula
8. dec 2015

@jankavt1 urcite sa pobiju obidvaja cie je to dieta a kto bude viac platit nan! Si precitaj za akych okolnosti dama plodila a pochopis. Keby mohli chlapi rozhodovat o interupciach tak je nas na Zemi polovica z tych 6 miliard.

alaguema
8. dec 2015

@vilica vinu deľ tromi? To sranduješ, nie? 😀 Tí chlapi nevedeli, že sa tam už niekde pohybujú aj spermie iného muža.

zuanach
8. dec 2015

Mysli teraz len na dieta a potom poriesis vztahy, nenechaj si pokazit tehotenstvo, urcite ta nepchvalim, ale ani neodsudzujem......ked uz vztahy nedas dokopy, tak aspon testy potvrdia otcovstvo a mozno casom sa lady prelomia, alebo aspon budes mat nejake vyzivne.....

simca06022011
8. dec 2015

@kukurica11 otazne je ci chces jedneho z nich za otca dietata, ked ani teraz s tebou nekomunikuju. Vies s povinnostou platit na dieta su aj ich prava napr. na vychove dietata. Rozhodla si sa mat dieta, sama si pravdepodobne roztrubila do sveta ze si spala s dvoma a nevies teraz co, co si vobec nemusela a teda okolie si mysli svoje, to je normalne a trapit ta to nemusi, teraz treba prestat byt zuuufalyyyy a rozmyslat co dalej. Ci sa mas ako starat o dieta sama, ci mozes cakat od otca ako ho dna test urci pomoc, alebo len problemy... a neoplati sa ti radsej mat dieta sama. Ale to ty musis vediet ;)

kukurica11
autor
8. dec 2015

ukamenujte ma fakt nemam slov na niektorych ludi povyseneckych ktory su dokonali,svati ano ja si priznavam chybu a zlyhala som ja som ani jednemu nedrzala pistol pri hlave a nekricala daj to domna obaja to spravili lebo chceli ano mala som ovulaciu mala som sa chranit no necakala som takyto vysledok a uprimne mne je to jedno ja chcem donosit a porodit zdrave dieta

worker_falcon
8. dec 2015

@kukurica11 ani niektorí ľudia nemajú slov 😀 Tvoji "mládenci" si "iba" užili s niekým, kto sa k nim vrátil. Ty si sa dokázala vrátiť naraz ku dvom. A máš z toho peknú pamiatku. Budeš mať o čom rozprávať tomu dieťaťu 😀 😀 😀 😀 How I met your father(s) 😀 😀 😀 To nevymyslíš, to píše život...

lenka_21
8. dec 2015

@kukurica11 neviem aku odpoved tu hladas... ano spravila si chybu a len ty sa budes musiet vyrovnat s nasledkami...
Co sa tyka tvojej otazky naozaj ti ostava jedine DNA test. Podla mna nic viac momentalne sa neda urobit. Otazka potom bude ako sa zachova ten muz, ktoremu testy potvrdia, ze je otcom... Ak bude charakter tak aspon zacne platit vyzivne a zaujimat sa o dieta. Ak nie toto bude tiez nieco co budes musiet stale riesit (natahovanie o vyzivne a pod.).

Ano obidvaja sa zachovali tak ako zachovali, ale to tiez vypoveda o ich charaktere. Neviem ako sa dvaja muzi dozvedeli jeden o druhom, ale ak si im to povedala ty tak mas moj obdiv, lebo nie kazda zena by sa takto zachovala.

Vidim, ze uz si v pokrocilejsom stadiu tehu, ako sa k tomu stavia rodina, blizky...ma ti kto pomoct? Neviem kolko mas rokov a ci sa dokazes o babetko postarat aj sama...

kukurica11
autor
8. dec 2015

@lenka_21 ano priznala som sa im sama nemohla by som zit s vedomim ze klamem pretoze pravda vzdy vyjde na povrch mam 23 a myslim ze to zvladnem pretoze mam stastie ze mam rodinu ktora stoji pri.mne

worker_falcon
8. dec 2015

@lenka_21 obdiv? myslíš, že to spravila (oznámenie) po triezvej úvahe a zvážení možností? Skôr to vyzerá, že to spravila v absolútnom dese a nehľadela na dôvody, ani na následky. TO vypovedá veľa o jej mentálnych schopnostiach. Kedy skutky predchádzajú rozum. A veľmi výrazne.

lenka_21
8. dec 2015

@kukurica11 skus pozriet sem... Ono by bolo asi najjednoduchsie sa s dotycnymi panmi dohodnut, dat spravit DNA a testy a ten ktoreho urcia testy ako otca by sa potom prihlasil k otcovstvu... Z toho co si vsak napisala mam pocit, ze to je nerealne, kedze odmietaju s tebou komunikovat... 🤐

V tom pripade budes mat jedinu moznost obratit sa na sud a rozne urady, lenze tam musis byt pripravena, ze budes musiet vysvetlovat co sa stalo a to ti asi nebude prijemne... Ludia ta budu rovnako posudzovat/odsudzovat tak ako tu na fore. Myslim si, ze tu mate rovnaku vinu vsetci traja, ale bohuzial aj v tomto storoci zena este stale taha za kratsi koniec a tak sa musis na tuto situaciu pripravit... 😒 😖 😢
http://www.hurtaj.sk/urcenie-alebo-zapretie-otc...

Skus este poradnu co napisala @marusik

Drzim palce!!!

kukurica11
autor
8. dec 2015

@worker_falcon ked uz tak sa o sebe dozvedeli skor ako som vedela ze som tehotna

katkavan
8. dec 2015

@kukurica11 necitala som celu diskusiu,ale bolo to v jeden den?resp.v jeden tyzden?skus podla ovulacie.je potrebne,aby otec niesol zodpovednost,cize aj ked nebudete spolu vychovavat dieta,bude musiet minimalne na neho prispievat.A ktovie v buducnosti sa mozno bude aj o dieta zaujimat.Dieta sa v buducnosti bude pytat,kto je otec,takymto otazkam sa ne nevyhnes.Bude pre neho teda riadne frustrustrujuce,ze je tu "omylom".
Takze jednoznacne testy otcovstva,ci skor alebo neskor!

worker_falcon
8. dec 2015

@kukurica11 a ako tak čítam diskusiu... TY SI SI ZAPISOVALA PLODNÉ DNI, A NAPRIEK TOMU SI SPALA NARAZ BEZ OCHRANY ROVNO S DVOMA CHLAPMI? To nemyslíš vážne 😀 😀 😀 😀 Keď máš plodné dni, tak aspoň nepi...

matuskova003
8. dec 2015

čo Ti povedať. Držím ti palce v živote. budeš s tým žit celý život že si spravila takto strašnu vec. ale kto je bez viny nech hodí kamenom. Ja ťa nesudim, len ti nezávidím tuto situaciu . treba ist dalej nefnukat ale postavit sa a zit tak ako je. k tomu, budes matka , rola rodica by Ta mala naucit konecne zodpovednosti , tak snáď sa tak aj stane.

lenka_21
8. dec 2015

@worker_falcon prepac, ak povedala pravdu obidvom co je na tom zle??? Fakty su fakty a sluzi jej len ku cti, ze neklamala... urcite by sa tu nasli zeny, ktore by hodili otcovstvo na jedneho z chlapikov a mlcali ako hrob. Osobne nie som stotoznena s takymto klamstvom. V akom rozpolozeni to spravila je vedlajsie, dolezite je, ze nasla odvahu a povedala pravdu...

Vinu nesu rovnakym dielom vsetci traja...ona ma smolu, ze je zena a len zena (zatial 😀 moze otehotniet. KAZDY by mal byt vzdy zodpovedny za svoje skutky a vediet sa postavit aj k neprijemny veciam a nie "strkat hlavu do piesku" ako to teraz predvadzaju tito dvaja pani...

katkakovac
8. dec 2015

Mne je len divné, že autorka vedela, že má ovuláciu a napriek tomu mala nechránený styk z oboma chalanmi.... 🙄 Neužila tabletku PO, nespravila nič na zabráneniu neželaného tehotenstva... Tak teraz čo, máme ľutovať, odsudzovať, pomáhať, utešovať,....? Nezvyknem sa vyjadrovať k takýmto témam, každý urobí v živote nejakú veľkú blbosť, ale toto mi nejako nesedí....

kukurica11
autor
8. dec 2015

@katkavan ano v jeden tyzden.to bolo a podla ovulacie iba domyslam

nyusika
8. dec 2015

@kukurica11 prepac, co sa teraz hras na chrumkavu ??
jedina blba a bez stipky akejkolvek moralky si ty.
jasne, ze su chlap zatrtka, ked mu suka da...ty sa mas chranit a necakat, ze to ten nadrzany chlap spravi.
ked zena nechce, tak tehotna nebude.

co teraz cakas, ze ta tu niekto bude lutovat ? ja lutujem len tych dvoch chlapov, ktorym si fasa skomplikovala zivot.
jednemu tym, ze z neho bude nechcene rodic, druhemu tym, ze sa bude kvoili takej curvicke, ako si ty, vlacit po sudoch.

nyusika
8. dec 2015

a aj tak mi toto cele pride vymyslene...kto uz si len zapisuje plodne dni bez toho, aby na to mal dovod...

worker_falcon
8. dec 2015

@lenka_21 oznámiť im to bolo treba, to je bez debaty. ale bolo to treba spraviť premyslene, nie impulzívne, ako ostatne robí zadávateľka veľa vecí.

Páni nestrkajú hlavu do piesku. Povedal by som, že žiadny normálny chlap by sa s takou ****** už nebavil - ktorá by spala počas jedného či dvoch dní s dvoma chlapmi, s ktorými sa rozišla a dala dokopy. Páni čakajú, kedy budú predvolaní na určenie otcovstva. Čo by asi tak mali s ňou riešiť? Biť sa o rodičovstvo? Vyzerať ako ešte väčší blbci a pýtať sa na pravdepodobne cudzie dieťa počaté určitým druhom nevery? Ale aby som ich neidealizoval - sú to pravdepodobne podobní "intelektuáli", ako kukurica, a pravdepodobne dúfajú, že slečna potratí či zabudne, alebo čo ja viem. Netuším, ako takí intoši uvažujú 😀

katarinapekna
8. dec 2015

@worker_falcon ty si muž? By si bo prekvapený, kolko mužov ani netuší,že nie je jediný sukatel dotyčnej dámy🙂

worker_falcon
8. dec 2015

@katarinapekna ale áno, tomu verím, takých je veeeľa. Ale takých, ktorí to presne vedia, je už pomenej. A takých, ktorí si nie sú istí, ktorý z nich je otcom, je asi fakt málo...

smoulingirl
8. dec 2015

@nyusika a nadrzanost zbavuje chlapa zodpovednosti za svoje ciny ci ako??

nyusika
8. dec 2015

@smoulingirl nie, to som nepisala...co uz teraz, ked bol chudak postaveny pred hotove.
ale za celu situaciu nesie vinu ona. kurnik, ked sa nedokaze ovladat a chranit, nech netrtka s dvoma naraz.

a nech im kvoli svojej radodajnej povahe nekomplikuje zivot.

co sa tu ohanate nejakou chuderkou nestastnou, co sa jej, ubohej, nahodou pritrafilo...kolkym z vas as toto stalo ?
ja ani nepoznam nikoho osobne, kto by sa takto hnusne choval. asi preto, lebo sa nestretavam s takymito chuderami.

ja fakt nemam problem pisat takto ostro (hoci si stale myslim, ze je to len umelo vytvorena tema kvoli svojej kontroverznosti), mne sa taketo "zeny" hnusia.

worker_falcon
8. dec 2015

nedávno som počul myšlienku, že ľudia sa vyvinuli z dvoch druhov opíc - zo šimpanzov a bonobo. Tí zo šimpanzov riešia problémy konfrontáciu, tí z bonobo sexom. Slečna kukurica je očividne z tých z bonobo 😀 😀 😀

sandey
8. dec 2015

tak toto je urcite len nejaka sranda... este aj ten nick...

smoulingirl
8. dec 2015

Vsetci sme ludia a vsetci robime chyby, niekto mensie, niekto vacsie. A za chyby sa vacsnou plati ale plakat nad rozliatym mliekom je uz neskoro. Ak sa mas cele tehotenstvo stresovat kto je otcom, daj si urobit prenatalny test DNA z krvi. Na sude s nim ale nepochodis. Vysledok by som oznamila otcovi dietata a zariadila sa podla jeho reakcie. Ak by chcel platit na dieta nebranila by som, ak nie, po sudoch by som ho asi netahala.

ukulela
8. dec 2015

@nyusika vinu nesu vsetci! akurat zena nesie vacsie dosledky. tak, ako sa mohla/mala chranit ona/tabletky, ...), mali sa chranit aj oni(kondom, ,,,) kurde, ved tu nejde iba o tehotenstvo, nebudem spat so zenou, ktora nie je moja stala partnerka, bez ochrany. Najma, ked nechcem dieta a ked nechcem dostat/sirit nejake choroby. Vsetci traja su velmi sexualne nezodpovedni. Lazdy svojimdielom. Ona, kedzespala s viacerymi, sa mala chranit pred tehotenstvom a chorobami, ex takisto pred tehotenstvom a chorobami a akoze sucasny frajer aspon pred tehotenstvom, tam mohla byt nejaka miera dvery a znalosti o zdravotnom stave.

intrograla
8. dec 2015

No tak tu nie je co zavidiet. No odteraz sa uz prosim ta spravaj iba zodpovedne. Budes mama a to je hlavne 🙂 Dieta je maly zazrak, zacni sa tesit. Odcudzovat tu na MK netreba, slecna si toho dost este vypocuje od okolia.