Kedy vám kleslo bruško?
Mam 5 dni do terminu a stale je vysoko.
😀 po pôrode 😀 😀
Mne tiež bruško vobec ale vobec nekleslo. Ešte v den porodu ma stretla kamoška vmeste a hovorí, no, ešte to potrvá kým budeš rodiť, lebo ani bruško nemáš klesnuté a v noci o 00.30 som už išla do nemocnice rodiť 🙂)).......2 týždne pred termínom 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Ja som si ani nevsimla zeby kleslo,mozno ani nekleslo.Moze to byt tym ze malej sa nechcelo ist von a sla "dobrovolne nasilu" 😀 😀 a pri synovy to bolo asi rovnako 🙂
nekleslo 😉
ani mne nekleslo, vôbec nič som si nevšimla. 🙂
mesiac pred porod ale dceru som rodila 4 dni po termine a syna tyzden pred terminom 🙂
ja ho mam dole pri kazdom tehu..a veru, nie je to nic moc... 😝
V 36 tt
Moje kleslo už v 24 tt a všetci ma strašili predčasným pôrodom. Ten sa našťastie nakoniec nekonal, ale vieš si predstaviť dobroprajné reči všetkých tetušiek a známych 🙄
nikdy 😉 🙂
asi v 35 a rodila som v 42 😠
bruško mi nekleslo vôôôôôbec a rodila som niekoľko dní po termíne
prvé tehotenstvo asi tak 2 týždne pred pôrodom a druhé omnoho skôr aj vyše mesiac.
ani mne veru nekleslo ja som rodila o 3 tyždne skor takže asi nestihlo alebo sa mu nechcelo 🙂
mne nekleslo, rodila som o tyzden skor
S prvym este pred 27tt a rodila som 41tt ale som bola na rizikovom lebo mi uz hlavicka prilis tlacila na krcok, s druhym v 34tt.
Mne nekleslo ani v den porodu, a teda mala som co robit aby som maleho vytlacila 😀 rodila som 4dni po termine, 24hodin od odtecenia plodovej vody mi zacali vyvolavat a rodila som o 16 hodin na to
mne kleslo pri prvom 1 deň pred pôrodom a pri druhom 3 dni dosť vyditelne 😉
Kleslo mi asi pred týždňom, ale koľko dní pred porodom to je ani len netuším 😀
no zas som o niečo mudrejšia...nakolko mám termín o pár dni a brucho stále vysoko,tak každý mi vraví že este rodiť nebudem..no mna hrozne bolia križe a často mi tvrdne bruško,tak uz by to mohlo prísť..aj ruky mi uz dost opuchaju...no neviem :dr tvrdi ze to moze bit neskor podla toho ze je vysoko...no tak uvidime 🙂
asi 2 tyzne pred porodom, cize v 38tt
ja som v 36tt a už pozorujem že asi tri dni ho mám padnuté
mne nekleslo vôbec,pri prvých dvoch deťoch
mne kleslo v piatok a mam nehorazne bolesti krizou podbruska a pichanie zo spodu riadne bolestive nevladzem :P takze DR ze asi budem rodit skor. som v 37
Aj ja mám tento problém za 2 dní mám termín a bruško stále nekleslo.Bojím sa že malá pôjde ťažko von a že mi ju budú vyvolávať:-/
som teraz v 29tt a brúško mám klesnuté viac ako týžden
Ja mam tiez problem a taky isty... som 40tt a brucho mam stale dost vysoko... a dr. Mi nic nepovedala ze co to znamena alebo co sa bude dalej diat...

mne pri druhom dieťati týždeň pred pôrodom - rodila som predčasne, až spätne som si to uvedomila.