icon

Pôrod - tretia sekcia

xtremme
26. máj 2018

Ahojte vaby,je tu niektora,co bude onedlho rodit v poradi uz 3.sekciou,tak ako ja?Rada by som sa podelila o pocity,nazory ☺

Strana
z2
wendy73
26. máj 2018

Ahoj. Ja som rodila pred troma mesiacmi treťou sekciou...

pininka
26. máj 2018

Ja pred rokom

lieskovyoriesok
26. máj 2018

Ahoj. Ja budem v oktobri

katarina1210
26. máj 2018

@wendy73 ahoj. Síce ma ešte nečaká tretia sekcia, ale chcem sa spýtať kade sa vedie rez? Keď už predtým boli dva cez to isté miesto pravdepodobne.

bubinkaa
26. máj 2018

Ahoj, ano, cez to iste miesto...

wendy73
26. máj 2018

@katarina1210 mne robili všetky 3 rezy na jednom mieste, táto posledná rana sa mi hojila najhorsie. Bojím sa aj holit cez to šitie, stále mám pocit akoby sa to chcelo pretrhnúť..

katarina1210
26. máj 2018

@bubinkaa
@wendy73
Uff ok ďakujem za info, tak nech sa všetko dobre zahojí

pininka
26. máj 2018

@wendy73 presne aj mne tak, je to uz rok a stale je cervena ta jazva. Ale zas pri tretom mi aspon nehrozila ruptura,ako pri druhom.

lieskovyoriesok
26. máj 2018

@pininka ako si prosím zistila, že ti hrozila ruptura? Podľa Sona? Mala si nejaké bolesti? Ja zatiaľ robil všetko a nemôžem obsedieť, až mám pocit, že to preháňam. Až ma občas boli brucho.

xtremme
autor
26. máj 2018

@wendy73 a ake to bolo prosim ta?bol v tom nejaky rozdiel?napr.ci viac bolela rana atd.Bola si v uplnej anesteze,ci?dakujem pekne za odpoved

xtremme
autor
26. máj 2018

@wendy73
@pininka baby a dali vam babatko bezprostredne po vybrati na hrudnik aleno az ked ste boli na izbe vam ho priniesli?

janickacrazy
26. máj 2018

@xtremme ja som mala tiež 3 sekcie a tá posledná bola úplne najlepšia, všetko v pohode prebehlo, bolesti neboli také hrozné, dalo sa to a poznám aj babu, čo mala 4 sekcie a všetko ok

pininka
26. máj 2018

@xtremme nie kdeze, ved babo vyberu, teba este zasivaju. Odniesli ich a poumyvali, potom ich doniesli ukazat mi ich a ja som si ich pytala cim skor na izbu a doniesli ich asi za 20 minut

pininka
26. máj 2018

@lieskovyoriesok vobec som netusila ze mi nieco hrozi, az pri porode to zistili. Rodila som skor, lebo som uz mala silne kontrakcie a doktor po porode mi povedal,ze bola jazva strasne natiahnuta, az boli vidiet maleho vlasky a ze keby sme cakali dlhsie, tak by to bola ruptura ze az.

ixayxa
26. máj 2018

@xtremme 3. sekciu som zvládala najlepšie, keďže som vedela do čoho idem. Držím palce.

kikulienkadd
26. máj 2018

Ja sa hlásim do témy,áno,čaká ma v júli 3.sekcia...

wendy73
26. máj 2018

@xtremme mala som spinalnu anestezu , rana bolela zo všetkých sekcii najviac, aj čo sa tyka hojenia, bolo najhorsie a najbolestivejsie.. tak isto sťahovanie maternice bol horor, v porovnaní s predchádzajúcimi porodmi...

wendy73
26. máj 2018

@xtremme bábätko mi po vybrati iba ukázali až potom na izbu mi ho priniesli

xtremme
autor
28. máj 2018

@wendy73 a kolko dni pred riadnym terminom ti robili sekciu?sledovali ti posledne tyzdne aj jazvu a jej hrubku?kolko pred porodom ta hospitalizovali v nemocnici?diky pekne za odpoved☺

xtremme
autor
28. máj 2018

@pininka aj mne deticky priniesli az neskor ale pocula som ze niekde to robia este pocas zasivania na sale ze babatko prilozia na hrud,tak len preto .diky

xtremme
autor
28. máj 2018

@kikulienkadd drzim palce daj vediet ako to dopadlo☺

pininka
28. máj 2018

@xtremme ano,to by bolo super,keby to tak vsade robili

wendy73
28. máj 2018

@xtremme dva tyzdne pred termínom robili sekciu, ráno som prišla na príjem a poobede o druhej už ma brali

kikulienkadd
28. máj 2018

@xtremme ďakujem,dám vedieť...

xtremme
autor
29. máj 2018

@wendy73 dakujem moja za info.Trochu som sa nalakala lebo jedna mamicka tu nechala linky na tuto temu a nasla som tam maminu kt.pise ze sa jej po30tt zacala trhat jazva..museli ju hospital.v n.atd..aj babo vybrali skor.Tak s sa nalakala ze ci to je u viacerych takto..Teda jazvu ti nijako speci v posl.trimestri nesledovali?a fakt posledna otazka,aku malo babenko porodnu vahu?

xtremme
autor
29. máj 2018

@kikulienkadd aky odstup prosim ta mas medzi sekciami?

wendy73
29. máj 2018

@xtremme mne nijak extra jazvu nesledovali, akurát raz v 8 mesiaci zmerali hrúbku, to bolo všetko. Jedine som mala potom zakázané dvíhať ťažšie veci, ani tašku s nákupom 🙂 malý mal 3400g

kikulienkadd
29. máj 2018

@xtremme 10/2011, 09/2014 a teraz bude 07/2018

xtremme
autor
29. máj 2018

@wendy73 dakujem☺

Strana
z2