Som v 33. týždni a dieťatko nie je otočené hlavičkou dole. Otočí sa ešte?
Ked sa neotoci do dvoch tyzdnov,tak ma moj lekar zacne pripravovat na cisarsky rez.
mne sa neotočilo vôbec a rodila som normálne, žiadny cisársky.
a bolo to v pohode
moze sa otocit a nemusi.... niekedy ho otocia aj doktori... inokedy robia cisarsky...inokedy si poradia aj so zle otocenym.... zavisi od konkretnej situacie a je to individualne...drzim palce 🙂
Prvé aj druhé bolo hlavičkou takže ok a tretie bolo kp a ani sa neotočilo, ale ani cisársky nebol. mala som fantastického pôrodníka, ktorého som nemala ani dohodnutého a všetko dobre dopadlo. je to veľmi individuálne, držím palce, nech všetko vyjde podľa vašich predstáv, ale hlavne aby bolo bábätko zdravé. 🙂
Ja ked som bola hospitalizovana v nemocnici,stretla som tam jednu kocku,ktora mala ist uz za dva dni na cisarsky lebo babo bolo zadockom otocene 🙂 a den pred sekciou sa otocilo hlavickou,tak dali vyvolavacku a islo normalne
Sestre sa malý otočil až v 36.tt , ale nakoniec musí ísť kvôli iným problém sekciou, ktorá ju čaká zajtra :-/
Takže buď v kľude, bábo sa ešte môže otočiť, ešte má čas. A stále to neznamená sekciu, naozaj závisí od každého prípadu .....
Aj keby ti dali sekciu, ber to tak, že vedia prečo to robia, má to tak byť... Držím palce,ale hlavne buď v pohode.
Ano, moze sa otocit 😉 Ja som dnes akurat bola na sone, 30+ 2 tt, dietatko je priecne. Doktorka mi povedala, ze ma este kopec casu a aj miesta sa otocit 😉 Dcerka sa otocila tiez az niekedy v 36 tt, mozno aj neskor. Dlho bola priecne.
Eliska sa mi otocila v 35.tyzdni. Na nete je vela "babskych" receptov, ale ja som sa jej prihovarala a hladkala som ju. 🙂
este sa ti urcite moze otocit...moje sa tiez nejako nechce otocit a tak sa pripravujem na cisarsky rez ...beriem lieky ...ale verim že sa este otoci...mojej kamoske sa dcerka otocila v den porodu a to uz bola pod anestezou a takto potom rodila normalne len velmi dlho kedze ju bralo uz do spania ...vsetko je mozne ... 😀
Skus chodit stvornozky dozadu. Mne sa tak mala otocila tiez asi mesiac pred porodom 🙂 akurat je to fuska asranda zaroven. Vraj neznasaju opacny pohyb... :D
moja sa otocila v 38. tyzdni a nic som nerobila, vzdala som to, vsetci mi hovorili, ze uz to nie je mozne a slecna sa rozhodla ze ona predsa len chce von "normalnou" cestou 😀 takze este ma kopu casu na to, aby sa otocilo 😉
ja som mala dcerku od začiatku zle otočenú a nechcelo sa jej pretočiť, tak išla sekciou a dobre, žiadna veda. Rodí sa aj takou metodou, že riťka nožicky, ale ja som sa vôbec neotvárala, tak preto mi museli robiť cisársky 😅
mne tiez povedal ze ked sa neotoci je mozny cisarak ale asi sa maly zlakol a otocil sa hlavickou dolu
mne sa maly neotocil a mala som cisarsky
Otočiť sa ti môže, no mne sa dcérka neotočila. Skončilo to sekciou.

mne nie - CS ma neminul, ale kamaratke sa 4 kg dieta otocilo v tyzden porodu, takze vsetko je mozne ...