Styk v tehotenstve. Dokedy je bezpečný?
Ahojte žienky, ktorá z vás má chuť podeliť sa o kúsok svojho súkromia?....Dokedy ste sexovali počas tehotenstva?Ja mám pred sebou mesiac do termínu, ale chuť na sex...nesexovali sme už veľmi veľmi dlho, ja by som chcela, ale manžel sa bojí, aby neublížil malinkému a mne.
Ja som v 28. týždni a chuť mám väčšiu ako pred otehotnenim. Sex máme skoro každý deň, ale samozrejme s ohľadom na mrňúska.
Ja som pocas twhotenstva nemala voobec chut. Ked aj bolo tak to nebolo ono. Hne po porode sa to napravilo.. ledva som 600nedelie vydrzala 😂😂😂
My máme cca každý tretí deň, keby išlo O mňa tak mam za deň aj dva raz 🙂 mám strašnú chuť takú, že až . Teraz som 22tt A nemám veľké bruško možno aj to veľa robí. Ľudia sa má pri blbo pýtajú či som pribla A ja, že aj hej veď som tehotná 🙂 odpoveď " Prepáčte nevšimol som si 🙂 ,, takže môj muž si užíva A ja som rada, neviem si predstaviť, že by ma odmietal asi by som sa zbláznila 🙂
Zienky chcem sa opytat ked uz ste tehotne a muz sa urobi do vas je to nieaky problem alebo to nevadi?
baby som v 6 mesiaci (22tyžden) a z nedele na podelok troska lepsi orgazmus a už ma dako pobolieva brucho može to byt z toho? pri sexe ma nic nebolelo ...momentalne mam toho sexu pomenej a tak sa vas chcem spytat myslite že vibrator je ok?
Ahojte. Ja som na rizikovom koli tlaku a trombofilii a chut na sex furt extremna tehotenska, takze som si sex dopriavala cele tehu ale teraz som v 8 meaiaci, 32tt a teda neviem ci sa to smie. Koli njecomu som pocula ze prave 8. Mesiac treba abstinovat, tak netusim a dosla som sa vas spytat 🙂
babatko by malo byt v maternici dobre chranene krckom, ale radsej sa porad s dr ked si si neni ista aby sa nieco nestalo malej
babatko je chranene a vy sa možete milovat kludne až do porodu. Ja som si to do porodu živala maximalne, chvilku po porode to totiž nešlo. A kludne možete použit aj nejake hračky, babatku to neuškodi
@anjelicek26 coje lyzicka za sex ?
ak nebude praktikovat sado maso, tak to nebezpečne nie je . Zaleži teda aj od toho, ako sa citiš
Zhruba 3 dni pred porodom posledny krat ;)
Ahojte. Chcela by som sa opýtať, že som v 13+2Tt a mala som také slabšie špinenie, bola som hospitalizovana a nedávno som sa vrátila a chcem vedieť či môžem mať s partnerom styk? Ďakujem

ahojte mi sexujeme raz za mesiac nakolko my byva tiez nevolno a som ubolena tiez ma bolieva v podbrusku vraj je to normalny jav bolieva to aj ked nemame sex partner si uz zvykol aj ked to nieje lahke