icon

31. týždeň rizikového tehotenstva - krčok 24 mm

adus5656
8. máj 2021

Ahojte som v 31tyzdni 2 deň. Od 16 týždňa sme na rizikovom koli krčku. Momentálne podľa cervikometrie zo včera je 24 MM pomaly sa skracuje. Všetko zatiaľ uzavreté. Malička ma váhu cca 1650 g . Podctivo iba ležím len wc a sprcha a napapat. 18. 5. Mám kontrolu a už mám tusak že nás pošle do nemocnice ležať. Je tu niektorá čo je podobne alebo rovnako na tom ? Ako vám je ako sa cítite ? Mali ste už myšlienky aj na predčasný pôrod? Lebo ja áno 😁 a potom vždy ostanem v strese.

Strana
z2
kiki68
10. máj 2021

@adus5656 no Alexander je jedno z mojich viacerych tehu, kde to zazrakom vyslo a placenta to utiahla. Ale co ma ten tiger maly ma naucit za trpezlivost to netusim 😂 Lebo on je velmi zaujimave dieta. A to pracujem roky s detmi a dostala som do ruk takeho zvlastneho tvora, co si ide svoje. Myslim, ze aj preto sa narodil presne 41tt 😂 niektore deti su fakt take netabulkove a tehu s nimi je kolotoc vsetkeho mozneho. Drzim velmi palce 😀 potom napis, ze ake to bolo a kedy❤️ Par tyzdnov to este pocka

adus5656
autor
19. máj 2021

@kiki68 ahoj včera sme boli na kontrole 😊 32/5 mala má 1920 g krčok 29 mm ale vnútorná bránka sa trošku formuje, je uzavretá ale mení sa už do tvaru Y. Zatiaľ sme doma 😊 zajtra budeme začínať 34 týždeň si myslím že už sme slušne na tom 😊

Strana
z2