Od zistenia tehotenstva už 11 dní krvácam
Ahojte baby, momentalne zijem v UK a pred tyzdnom a pol mi vysli dve ciarky na tehotenskom teste 🙂 odvtedy vsak kazdy den krvacam, ked idem na toaletu stale je na papieri krv..dnes je to uz 11sty den a uz som bezradna :/ pred tyzdnom v pondelok ked som zacala krvacat som bezala na pohotovost, tam ma vsak odbili s tym ze to je na prirode ci sa plod udrzi alebo nie...vzali mi krv a objednali ma o 2 dni na sono...v krvi som mala 56 HCG. na sone vsak nic nebolo vidiet tak mi znova vzali krv...bolo 100 a nieco tak ma objednali na dalsie sono o 2 tyzdne...ja vsak kazdy den krvacam a neviem o co ide, uz som z toho velmi nestastna :/ viem ze ist na pohotovost nepomoze, musim len cakat este 5 dni a to cakanie je najhorsie...zazili ste niektora nieco podobne?
@tinka1234567 dalo by sa tak povedat. Pracovala som, teraz uz nie lebo s rastucim bruchom pracu ktoru som robila by som uz nezvladala dobre..ale dlzka letu predpokladam ze nie je z UK na SR az taka zdlhava.. nemas problemy s tlakom? Ak nie, myslim ze by si let mohla zvladnut v pohode🙂 hlavne bez stresu, lebo ten je milionkrat horsi ako samotny let, to mi ver. Uzivaj kys.listovu ak neberies, kludne aj nejake dobre tehotenske vitaminy, posilni sa pre letom fyzicky aj psychicky a hadam vsetko dobre dopadne 🙂 nebudes si mat co vycitat, urobis vsetko preto aby to dopadlo dobre. Ak by nahodou aj nie, tak tomu nezabrani nic:( ale treba dufat a verit babatku🙂
Tak zistili dnes ze je to mimomaternicove..nechali ma v nemocnici musim ist na operaciu..velmi sa bojim :(
@tinka1234567 boze to mi je luto velmi..Neboj sa,bude to dobre,drzim palce silno.Zvladnes to.❤
@tinka1234567 budem na teba mysliet, pomodlim sa, hlavu hore..
Dakujem vam..zatial cakam, hcg mam len 36 tak nevedia o co ide...moze byt aj potrat..
Dnes hcg 30...tak mam prist zas na krv v pondelok...a ak by boli bolesti alebo silne krvacanie mam hned prist...uz som z toho na prasky :( to znamena ze babo este zije mimo maternice a cakaju kedy to praskne ci co..
Mrzi ma to:( to ale znamena ze na zakroku si este nebola? Chapem tomu spravne ked pises ze babo este zije? Na co cakaju preboha? Ja nie som lekar ale snad kazdy trochu znaly clovek vie ze mimomaternicove tehotenstvo je zivot ohrozujuci stav a treba ho urgentne riesit. Boze moj, nikdy by som si nemyslela ze budem niekedy vdacna za slovenske zdravotnictvo ale ked vidim aky je pristup v niektorych inych statoch tak mi je az tazko...
Praveze ja neviem ci este zije..ked to klesa tak asi uz nie..nebola som na zakroku..vraj pri takom nizkom hcg uz nie je potrebny..onistale nevedia ci to bolo alebo je mimomaternicove alebo spontanny potrat...doma som a keby som mala bolesti alebo silne krvacanie mam dojst..zas dalsich 5 dni strachu do pondelka do dalsieho odberu :( ach
@tinka1234567 tak asi to nie je mimomaternicove,si myslim ze to by riesili hned ..je to riadne tehu,len ked to klesa,tak mozno cakaju ze sa odluci samo aby zakrok nerobili.Bohuzial..to ze to klesa a je to take nizke uz,to nie je dobre znamenie..
@tinka1234567 o takomto case by bolo stopercentne vidiet na ultrazvuku ze to bude mimomaternicove. Ja som pri spontannom potrate krvacala tyzden pred tym ako sa to vobec cele skutocne rozbehlo a poyom dalsi tyzden..ale aj keby to je potrat krvacanie takejto dlzky podla mna nie je normalne nechavat len tak na "osud" ved to kludne moze byt znamkou infekcie. A mas aj nejake bolesti? Krce?
@janinamojka praveze v maternici nic nevideli..len nieco na pravom vajecniku..nevedia ci plod alebo cysta..to videli v pondelok a odvtedy mi ultrazvuk nerobili...vraj aj ked je to mimomaternicove tak to moze zaniknut samo
@may555 praveze oni nieco male videli na pravom vajecniku..ale ked zistili ze hcg je tak nizke 36 tak uz nevedeli ci neide o cystu...praveze bolesti nemam zatial ziadne ani krce
@tinka1234567 to je cudne ze sami nevedia a nechaju ta cakat...
@janinamojka no je..dufam ze to prezijem v pohode a ze nic podobne uz nikdy nezazijem :( uz sa az bojim chodit na wc, 18sty den krv..vcera bola hneda a dnes zas cervena...v tomto stave by som sa aj bala letiet na svk
@tinka1234567 zajtra mas ist na krv?aj skontroluju ten vajecnik?
@lavieenrose nie zajtra, az v pondelok...na sono asi az za 6 tyzdnov, aspon tak mi povedali..
@tinka1234567 to su teda blbci.. a ze ti nic ani nedaju aby si sa vycistila...to mas cakat doma kym ti zacne menstruacia ?
ahojte.som asi v 8tt,žijem v UK.tretí den krvácam.i ked prvý to bolo len slabunke,skôr ružové,miestami hnede,ozaj slabe,stačila slipova vložka.další den trošku silnejšie,poobede už som dala vložku,ku večeru zase zoslablo.ten den som bola na pohotovosti,vyšetrili ma,aj ultrazvuk,ale este je skoro povedať podla sona,či babo žije.spravili mi ster.vraj to može byt infekcia.dnes od rana slabo hnede,potom ruzove,teraz cerstva krv.miestami malé hnede hrudky,teraz už ako pri menzese zrazeniny krvi,malé.bolesti nemám.som objednaná na dalsí ultrazvuk(taky ten zvnutra) v piatok ale uvažujem,že si skočím zase na pohotovosť už teraz.mala ste niektorá rovnakú alebo podobbnú skúsenost?dakujem
@mokocchi ahoj, ja som tiez mala krvavy vytok a skoncilo to tak, ze mi zistili mimomaternicove tehotenstvo...videli na tom ultrazvuku plod v maternici? Brali ti aj krv na hcg?
@tinka1234567 tak ako to s tebou dopadlo uzavreli to ako mimomaternicove ale ta neoperovali ?
@lavieenrose ano..mala som hcg uz len 36 ked zistili ze je to mimomaternicove..potom to sledovali a dalej klesalo...takze som mala ''stastie'' v nestasti ze nebola potrebna operacia
@korpiklaanka zdravým ties mením vždy vložky mam takú tmavo červenú krv myslíte že je to poriadku po trvom dieťati až po 5 rokoch nemala som to ešte v prvom tehotenstve tak neviem a doktor ani nevie ze v akom týždni som povedal ze kus narástlo tak neviem

@may555 takze si platis poistenie v dvoch krajinach? Vo Svedsku pracujes? No jasne, viem ze za vysetrenie si budem musiet zaplatit ale za tu istotu ze je vsetko ok mi to stoji..horsie je ze ja budem letiet v nejakom 8tt..dost sa toho bojim, ale to Slovensko uz mame naplanovane 3 mesiace a pojdem domov po roku..A teda aj kvoli tym vysetreniam pottebujem ist.