icon

Som v 7. týždni a nevidno akcii srdiečka

tinka0000
29. dec 2017

Ahojte.
Bola.som vcera na.pohotovosti kde mi.povedali ze nevidia srdiecko babatka.Som v 7tt.(Umlcany ci zamlcany potrat)
Potvrdili mi to 2lekari.
Teraz mi mamka vravi ze ak by bolo male mrtve takze by mi ho nemohli nechat vnutri lebo zeby som dostala otravu krvi..??

Aako.to je vlastne,mate niekto skusenosti.alebo rady??

tinka0000
autor
29. dec 2017

@traktor
Tak asize to tak urobili ked mam aj papiere..
V statnej nemocnici v Ke som bola..stara nemocnica..

lienka737
29. dec 2017

Pockaj este. Lieky uzivaj. Srdiecko este nemuselo byt vidiet.

tinka0000
autor
29. dec 2017

@beky1813 ku jakemu obvodnemu ci boha..na pohotovosti som bola..dobre neriesim to lebo nemam nervy vsetko zase vysvetlovat.
Neverite fajn je to vas nazor..majte sa

traktor
29. dec 2017

@tinka0000 ok..drzim ti palce, nech je tvoja tehotnost uspesna a zvladnes to do konca..

beky1813
29. dec 2017

@tinka0000 pises, ze este ides k svojmu obvodnemu tretieho

tinka0000
autor
29. dec 2017

@lienka737 ano volala som o tom vsetkom gynekl.svojmu a povedal ze mam brat nadalej aj ascorutin aj duphostan.

tinka0000
autor
29. dec 2017

@beky1813 no ved obvodny moj gynekolog.

beky1813
29. dec 2017

@tinka0000 obvodny gynekolog neexistuje. Tak si utried pojmy, ked uz zakladas tolko tem

lienka737
29. dec 2017

@tinka0000 ano, do toho tretieho minimalne tie lieky uzivaj. Podla mna si tehotna. Brusko Ta bude pobolievat , to je normalne. Na pohotovost uz nechod, oddychuj doma a nestresuj sa zbytocne.

tinka0000
autor
29. dec 2017

@lienka737 no ved ja som tehotna len ze nevidia akciu srdca.

katusikkk
29. dec 2017

Ona len gynekologa nazvala obvodnym lekarom.🙄Takze tretieho ide ku gynek.

lienka737
29. dec 2017

@tinka0000 myslela som to tak, ze babo zije, aj ked srdiecko nevideli.

petrag25
29. dec 2017

Boze zeny ved ju nejedzte..mozno je aj dobre ze clovek obcas stresuje, ja som bola zase presný opak a mohlo nas to stat zivot

petrag25
29. dec 2017

Mne akciu srdiecka potvrdili v 10tt. tehotenstvo mi zistili v 7tt, tak ani neviem ake vysetrenia sa presne robia..vraj v 10tt kukaju na sono ci nie je babo s downom? Je to pravda? Mne to povedalo v 27 tt na 3D sone ze sa to robi

tata1401
29. dec 2017

...môj prípad bol takýto: podľa nich som bola v 7tt, nevideli akciu srdiečka-záver zamlčaný potrat☹na druhý deň som mala prísť k dr.dohodnúť další postup...to som tam už išla s tým, že si želám aby sme cca týždeň počkali, však ak som potratila začnem krvácať a bude...dr. akceptoval...povedal nech sa prídem ukázať o dva dni...a o dva dni už akcia srdiečka bola a dcérka mi spinká v posteli a má 14mesiacov😍

tinka0000
autor
29. dec 2017

@tata1401 tak ja uz neviem ze co.
Pockam do toho 3teho ked pojdem k svojmu gynek..ak dovtedy bude vsetko fajn,tak uvidime..
Ja sa uz nespolieham na nic lebo to je katastrofa niektori lekari

atrami
29. dec 2017

Bože dievča, neviem na akej pohotovosti si bola, ale ziaden lekar na pohotovosti, ti neodporuci potrat, mal vobec nejaku specializaciu? Kazdy lekar na pohotovosti by ta posla na hospitalizaciu. Ja som pri prvom synovi volala na pohotovost, lekar sa so mnou ani nebavil a rovno poslal sanitku.

tinka0000
autor
29. dec 2017

@atrami v Kosiciach v Starej nemocnici.tak vidis on ma pozrel a povedal ze zamlcany potrat tak ma objednal na vysetrenie ekg ci co.a 5teho na zakrok.ale toho 3eho idem k svojmu gynek.tak uvidim
Ale uz sama neviem ze co,tak sa nespolieham uz na nic.

zuzik307
29. dec 2017

@atrami bola na centralnom prijme = urgente v nemocnici, kde je gynekologicka "pohotovost"...

nikaeli
29. dec 2017

@tinka0000 mna takisto nepustili z pohotovosti domov. V 7tt som tam ostala kvoli spineniu, dostala som injekcne silnejsie davky a bez debaty minimalne krv na hcg rano a vecer. V piatok som tam ostala, v nedelu ma uz cistili, nakolko hcg klesalo..

atrami
29. dec 2017

@tinka0000 mali ta hospitalizovat uz len preto, ze su sviatky.

atrami
29. dec 2017

@nikaeli to ma mrzi, ja som bola v nemocnici tyzden, bez srdiecka, v posledny den uz aj srdiecko a dnes ma 15 rokov.

tinka0000
autor
29. dec 2017

@atrami tak ja neviem..ze ak nezacnem krvacat tak mam prist 5teho,a ak zacnem tak hned...
Oni ti robia este pred zakrokom sono? Ci uz nie?
3teho idem k svojmu gynek.tak uvidim ze co mi povie 😔

nikaeli
29. dec 2017

@tinka0000 inak kazdy lekar, aj sukromny, mav case svojej nepritomnosti z akehokolvek dovodu zastupovanie. Kazdy.
Aj ja mam sukromneho lekara a od 23/12 dovolenkuje az do 1/1 a ma presne vypisane kedy a kto ho zastupuje, kde ho najdem (adresa s telefonnym cislom).
A tiez neverim tomu, ze ti z pohotovosti kazali prist na pohotovost este raz na druhy den - ak by to tak aj bolo, urcite by ta len tak nepustili domov. Posledna moja otazka - pohotovostny lekar ta objednal na ekg? Jednak nechapem naco, a jednak je skutocne zaujimave, aby lekar z urgentu objednaval pacienta na vysetrenie.

nikaeli
29. dec 2017

@atrami dakujem 😘 chvilu to pre nas bolo velmi tazke, no o dva a pol mesiaca sa k nam dusicka vratila a dnes mi vykopkava do rebier 😝 nezbednik maly

slavka030
29. dec 2017

Moja skúsenosť...od 4tt alebo 5tt, hned ako som zistila že som tehu som chodila na krv., na hcg. Chodila som asi do 10tt. Proste kazdy tyzden. Lekárovi nesedel veľkosť plodu s výškou hcg. Vždy urobil ultrazvuky aj bral krv. Vždy som odchádzala s blbym pocitom, lebo ich síce stupalo no uzv sa mu nezdal. Akciu zachytil asi v 9 alebo 10tt. Dovtedy ma sledoval, dosť zodpovedne teda podľa mňa. A ani v 8tt ma nikam nepodieľali keď nevidel srdiečko, a teraz ma krpec 16 mesiacov. Ja by som počkala ešte a 5.1. By som teda na zakrok nesla urcite ešte.

atrami
30. dec 2017

@tinka0000 sono by ti mali urobit, mne robili kazdy 2 den, + mi davali magnezium.

didush27
30. dec 2017

@tinka0000
Moja rada.. zavri MK, vyloz si nohy, oddychuj co najviac.. daj si magnezium + tvoje lieky a cas ukaze..

alenka10101
Autor odpoveď zmazal
katusikkk
7. jan 2018

Ako si dopadla?
@tinka0000