Som v 7. týždni a nevidno akcii srdiečka
Ahojte.
Bola.som vcera na.pohotovosti kde mi.povedali ze nevidia srdiecko babatka.Som v 7tt.(Umlcany ci zamlcany potrat)
Potvrdili mi to 2lekari.
Teraz mi mamka vravi ze ak by bolo male mrtve takze by mi ho nemohli nechat vnutri lebo zeby som dostala otravu krvi..??
Aako.to je vlastne,mate niekto skusenosti.alebo rady??
Pockaj este. Lieky uzivaj. Srdiecko este nemuselo byt vidiet.
Ona len gynekologa nazvala obvodnym lekarom.🙄Takze tretieho ide ku gynek.
Boze zeny ved ju nejedzte..mozno je aj dobre ze clovek obcas stresuje, ja som bola zase presný opak a mohlo nas to stat zivot
Mne akciu srdiecka potvrdili v 10tt. tehotenstvo mi zistili v 7tt, tak ani neviem ake vysetrenia sa presne robia..vraj v 10tt kukaju na sono ci nie je babo s downom? Je to pravda? Mne to povedalo v 27 tt na 3D sone ze sa to robi
...môj prípad bol takýto: podľa nich som bola v 7tt, nevideli akciu srdiečka-záver zamlčaný potrat☹na druhý deň som mala prísť k dr.dohodnúť další postup...to som tam už išla s tým, že si želám aby sme cca týždeň počkali, však ak som potratila začnem krvácať a bude...dr. akceptoval...povedal nech sa prídem ukázať o dva dni...a o dva dni už akcia srdiečka bola a dcérka mi spinká v posteli a má 14mesiacov😍
Bože dievča, neviem na akej pohotovosti si bola, ale ziaden lekar na pohotovosti, ti neodporuci potrat, mal vobec nejaku specializaciu? Kazdy lekar na pohotovosti by ta posla na hospitalizaciu. Ja som pri prvom synovi volala na pohotovost, lekar sa so mnou ani nebavil a rovno poslal sanitku.
@tinka0000 inak kazdy lekar, aj sukromny, mav case svojej nepritomnosti z akehokolvek dovodu zastupovanie. Kazdy.
Aj ja mam sukromneho lekara a od 23/12 dovolenkuje az do 1/1 a ma presne vypisane kedy a kto ho zastupuje, kde ho najdem (adresa s telefonnym cislom).
A tiez neverim tomu, ze ti z pohotovosti kazali prist na pohotovost este raz na druhy den - ak by to tak aj bolo, urcite by ta len tak nepustili domov. Posledna moja otazka - pohotovostny lekar ta objednal na ekg? Jednak nechapem naco, a jednak je skutocne zaujimave, aby lekar z urgentu objednaval pacienta na vysetrenie.
Moja skúsenosť...od 4tt alebo 5tt, hned ako som zistila že som tehu som chodila na krv., na hcg. Chodila som asi do 10tt. Proste kazdy tyzden. Lekárovi nesedel veľkosť plodu s výškou hcg. Vždy urobil ultrazvuky aj bral krv. Vždy som odchádzala s blbym pocitom, lebo ich síce stupalo no uzv sa mu nezdal. Akciu zachytil asi v 9 alebo 10tt. Dovtedy ma sledoval, dosť zodpovedne teda podľa mňa. A ani v 8tt ma nikam nepodieľali keď nevidel srdiečko, a teraz ma krpec 16 mesiacov. Ja by som počkala ešte a 5.1. By som teda na zakrok nesla urcite ešte.

@traktor
Tak asize to tak urobili ked mam aj papiere..
V statnej nemocnici v Ke som bola..stara nemocnica..