som na začiatku tehotenstva pred 3 dnami mi bolo potvrdené tehotenstvo na sone bola bublinka ale srdiečko ešte nebolo vidno na kontrolu mám íst po 2 týždnoch to je 9.4 a dnes som trochu špinila myslíte že mám mat obavy alebo je to bežné také špinenie trochu
@marcopollo ako si dopadla u dr.?
@daakotaa mam smutne spravy zase mam cystu, ja som bola na lapar.v maji odstranili mi a zase mam cystu,a žiadne tehotenstvo ☹ ☹
Tak to mi je ľúto...
Ahojte dievcata....od 10tt som vnemicnici kvôli spinenie,teraz som v 14tt a stále spinim,niekedy vôbec potom zas....nechcem byť už v nemocnici lebo ktovie koľko budem ešte špiniť. Kedy u vás prestalo spinenie resp. Ako to u vás prebiehalo...dakujem
@cukruska1920 odlupla sa mi placenta,zacala som spinit,hned rano k lekarovi a dal mi duphaston 3x1.. trvalo mi to asi tyzden,,bola som zufala
@nivea777 to bolo vidieť na sone že sa ti odlupla? Ja beriem magnézium,duphaston a ascorutin...ja už som z toho na nervy a bojím sa o babo
@cukruska1920 ano bolo to vidno,aj mi to ukazoval ze taky trojuholnicek.. to bolo v 13tt..v 16tt mi to pozeral a vraj zlepsene ale nechal mi este 2x1 duphaston,povedal mi otvorene ze v nemocnici by mi davali to iste co on mi dal na doma.. priatel mi kupil ako darcek angelsound tak som sa s tym upokojovala a pocuvala srdienko..nevedia z coho to mas?
@nivea777 no prišla som sem s krvácaním to na druhý deň prešli,zistili mi hematóm,po týždni mi robili kontrolne sono a už nebol....teraz uz neviem prečo a z čoho spinim.
.a kedy ti to preslo
@cukruska1920 stvrtok zacalo a stredu tusim som uz nemala vobec nic...tak tyzden
@nivea777 mne to už trvá tri týždne...ja už som z toho nanervy
@cukruska1920 ja som toto prežívala tiež, začala som krvácať ba konci 10tt a spinila som s prestávkami asi 2tyzdne, bola som v nemocnici bol hematóm, potom nič všetko čisté prišla som domov na druhý deň zas, bežala k dr. Dal mi ultrogestan 3x2, pichol dycinon, duphaston 2x1 a ascorutin 3x1 do konca 12tt som to brala, potom znizovala dávky a tiež nevedeli čo, hematóm zmizol a spinenie bolo, robil mi testy na infekcie aj z krvi, aj ster z pošvy, všetko ok, ale krcok bol krehký a zrejme ten mi robil potom zlobu.Viem aké to je na nervy a tiež hneď v nemocke som si objednala angelsound, bola som pokojnejšia potom...držím palce...
@dzabena11 a kedy to orestalo úplne?
@cukruska1920 v tom 12tt mne až ten ultrogestan zrejme pomohol...
do 16tt 🙂
@cukruska1920 ano,ale ked to bolo vyraznejsie hned som zasla na gyndu,aby zistili ci je vsetko Ok.uz som potom nelezala v nemocnici.
@cukruska1920 ahoj, ja som na zaciatku tehu spinila asi 6 - 7 tyzdnov nonstop, potom som si tyzden odlezala v nemocnici s hematomom a prestalo aj spinenie. Mne dr. povedala ze mala pacientky ktore spinili cele tehotenstvo a vsetko bolo ok, nech nestresujem. Ale ze vacsinou to spinenie prestane po 1 trimestri.
Ahojte, ja som v 16tt, špiním od 12teho. 3x som bola na pohotovosti vždy bolo všetko ok, nemám hematóm ani nič. Som na Duphastone a na nervy... Najviac pretože netuším z čoho. Pri prvej dcére som špinila hneď na začiatku som si odležala týždeň v nemocnici, mala som hematóm, ale čo to je teraz netuším.
babiky drzim vam palce aby vsetko dobe dopadlo nebojte hlavne klud lebo ja chapem ze sa bojite ale reba sa hlavne setrit a bude vsetko ok 🙂 kamoska casto spinila v tehotenstve tiez na duphastone stale ale nakoniec porodila zdravu dcerku mala nariadeny kludovy rezim a zvladli to 🙂
ahojte, hladam príspevok kde by som mohla pichnut svoj problem.....
podla poslednej menstruacie som v 7tt. U lekara som bola v piatok, v 18.den meskania, ten tehotenstvo potvrdil, avsak tehotenstvo je pravdepodobne mladsie, este nie je vidno akciu srdiecka.
Kedze sa o babo snazíme vyse roka, predpisal mi duphaston. Ten beriem od piatku a od soboty som zacala spinit...... dovtedy som ziadny problem nemala, ani naznak spinenia.
Myslite že to moze suvisiet s duphastonom? Ukludnujem sa, ze babo je v poriadku, ved predsa tento liek je na to, aby udrzal tehotenstvo, ale tak som dost vystrasena ☹
Dnes som sa aj objednala na vysetrenie, vak je tam stale, srdiecko stále nevidno, v liekoch ma pokracovat, prípadne zvysit davku z dvoch na tri, ak by som mala viac výtoku.
Velmi sa bojim, že sme to tym Duphastonom pokaslali ☹😢 co myslite?
@petada83 duphaston v tehu nespôsobuje spinenie, možno sa len plod lepšie uhniezduje...ja som spinila pri malom, aj teraz dokonca som aj ležala v nemocnici mala som hematóm, potom nič a aj tak som spinila, niekedy to neznamená nic , niekedy nie je v poriadku bábätko.Ak je v poriadku duphaston pomôže s udržaním, ja som brala aj ascorutin, to je vitamín , jed tak si ho kúpiť, pri spinenie sa berie 3x1 a mala som aj ultrogestan...držím ti palce nech nabudúce bije srdiečko a je všetko v poriadku...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
E ešťe dačo som v 8tt a na sono je vidno ze som v 6 či 7 tt