icon

Stalo sa vám odtečenie plodovej vody na verejnosti?

len_nig
8. aug 2024

Ahojte, napadla ma dnes taká vec 😂 stalo sa Vám niektorej, že Vám odtiekla plodová voda na verejnosti? Ako na to reagovalo okolie? Blíži sa mi pôrod tak ma napádajú takéto veci 😂🤦🏻‍♀️

rommie
9. aug 2024

Mne nie ale to bola len veľká náhoda keďže ja som doma neobsedela, vkuse som sa túlala niekde a týždeň pred termínom doma to tak puklo, ze som okamzite vedela kolka bije, postavila som sa a nie že kúsok ale ako za sud vody sa vylialo :D keď mi v pôrodnici robili test že či je to plodová voda tak som len pozerala či to myslia vážne, to by si nepomylil nikto s nejakým vytokom alebo cvrknutim ani zďaleka :D

marca12
9. aug 2024

@rozkvet1 Tak ver tomu,ze tehotnej by som pomohla. Kam tento svet speje?

jenkka
9. aug 2024

Mne začala odtekat plodová voda doma o 5tej a to takým spôsobom že sa mi snívalo ze cikam, lenže som nečítala 🫣😁 prezliekla som si posteľ, prezliekla periny a kľudom išla na poradnu. Čakal 3 hodiny v čakárni a pomaly odtekala, prišla na rad a hneď medzi dvermi som to povedala doktorke a ona sa usmiala že určite to. Ešte nieje Voda a ze sa kukne nato. Tak som. Vyšla na kozu a ona si pritiahla stoličku a v tom ako keby ju niekto oblial kyblom vody... A ona ze ups už vám verím bola to voda 🤭🤣🤣🤣 a ja v šoku, že čo ideme robiť? A ona ze co by sme robili idem sa prezliecť čakajte ma 🫣🤣🤣🤣

zuzu11166
9. aug 2024

@minka201 mne sa to stalo v noci...
Zobudila som sa na to,ze mi treba cikat.tak som sa postavila z postele,a ako nahle som uz stala-tieklo mi po stehnach.komlet az pozem mokre pyzamove gate.tiez to boloo u nas dost komicke,lebo som budila muža,ze musime teda ist,ale kedze ja som este mala do terminu 2 tyzdne,necakal take nieco a strasne bol rozospaty,ledva vnimal a vravi mi: urcite to voda?necvrklo ti nahodou? Tak som sa mu ukazala az po zem mokra-reku mas pocit,ze to len cvrklo?😁nuž veru vravim,keby som sa pocikala-rozhodne by som o tom vedela😀

petrooshka
9. aug 2024

@marcela199 ak ti odtecie ako mne,tak ani balik vloziek nepomoze 🙈

ivec16
9. aug 2024

pri prvom porode na sale po podani epiduraku…. pri druhom porode doma, akurat som si lahla do postele ked mi zrazu buchlo v bruchu, akoby ma silno koplo babatko, ja som zhykla a vystrelila z postele a hned vody za kybel… sli sme taxikom do porodnice ale po ceste sme este prveho syna u kamosky vykladali, bola zima bola som naobliekana a taxikar pochopil asi az pred porodnicou co sa deje (inak by ma ani nezobral asi) pod seba som supla nenapadne uteraky nech mu skodu nespravim… ale pri kazdeh kontrakcii som citila ako to zo mna tecie…
treti porod mi v noci zacali kontrakcie a tiez som citila puknutie a sla na wc vyslo trochu vody tak som sla do
porodnice kde ma presviedcali ze to voda nebola a poslali ma domov (samozrejme bola) ale to ma potom este dlhsie pokracovanie mimo temu … takze u mna plati ze sa to spustalo v klude vecer/v noci

podbel2512
9. aug 2024

@len_nig aj ja som narodena 25.12 🙂 Pekny datum.

seva22
9. aug 2024

Nie,pri oboch detoch mi praskla doma na gauci:D pri prvom mi odtekala veelmi malicko a viac zacala mozno az 2,5 hodinu po prasknuti…pri druhom porode sa liala hned a teda vytopila som muzove auto a ostalo dost este aj na to aby som vytopila celu porodnicu:D to ale asi preto ze som o dve hodiny od prasknutia mala uz potom a drzala syna v naruci…pri dcere detto, ked zacali silnejsie kontrkcie, do 2,5 hodiny bola na svete…syn ale teda isiel rychlejsie, prasknuta voda aj vytlacenie bolo do tej 2,5 hodiny…zelam rychly porod;)

lylyjana
9. aug 2024

@len_nig pri prvom porode som sa v noci zobudila, ze asi mi treba cikat (dovtedy som spavala fajn, babo netlacilo na mechur) a ked som sa postavila, urobila par krokov k dveram tak zvuk akoby vedro vody niekto vysplechol na podlahu. Takze to mi odtiekla voda ako vo filme :D pri druhom zas som mala len kontrakcie, zacali nadranom, aj to nepravidelne a vodu museli prepichovat uz pomaly tesne pred tlacenim.
Ale co som citala, vacsinou sa porod rozbehne ked si v pokoji, preto najcastejsie zacne v noci

mabenn
9. aug 2024

@len_nig ano, stalo, ale blizko domu vecer na prechadzke, vonku to bolo len trochu, este sa dalo, dosla som domov a tam sa pustila viac, kedze som nemala poriadne kontrakcie, tak som 24hod pustala vodu az do vyvolavacky, najneprijemnejsi bol presun v chodzi v tomto stave...a ako na to reagovalo okolie? No utieral muz doma, v nemocnici uz nepamatam, zrejme personal

jana_eyre_2
9. aug 2024

Nestalo sa mi síce na verejnosti že mi odtiekla, ale stalo sa mi že v noci v posteli pukla a tiekla a tiekla kým sme prišli do nemocnice, mala som premočené rifle čo som mala na sebe, zamnou ostávali mlacky, sama netuším kde sa to vzalo.. čiže cez urgentný príjem som šla premočená, všetci namna cumeli, uhybali sa, ale vtedy mi to bolo tak úprimne jedno.. strašne som sa bála, lebo som nevedela čo ma čaká, bolo to vtedy moje prvé bábo..

Muž potom umýval celú spálňu, lebo že voda bola doslova všade..

vkatush
10. aug 2024

@zuzu11166 ja som si dala sprchu o 4 ráno, pobalila veci, zobudila muža, že ideme. On nadšený vyskočil hneď z postele, že pôjde 200vkou do nemocnice, volá policajtom na eskort, veľká scéna jak z filmu bude. A ja na neho pozerám, ukľudní sa, dám si ešte jednu sprchu, lebo medzitým všetko znova premočené (vložky som menila každých 20 minút 🤭) a tak ideme kľudne, máme čas (dosť bol sklamaný 😂.
Ešte som zastavili susedu o 5 ráno, či ju neodnesieme do roboty, však ideme do mesta, nemusí ísť na autobus. Jak ona vyskakovala z auta, keď zistila, že ideme do pôrodnice a či mi hrabe 😂

maminkadeticiek
10. aug 2024

Mne sice po trosinke zacala odtekat doma.Ale auto to kvalitne vydrncalo a uvolnilo,mala som cely cas pod sebou podlozku.Ale ked som pri porodnici vystupila z auta tak zrazu ako Niagara,tak som prisla na prijem,kde bola cakaren plna zien a muzov, ktory na mna kukali akoby sme ani neboli na gynekologii,ja v satach,nohami rozkrocenymi ako kacka a drzala som si medzi nohami podlozku kym to zo mna tieklo.Aspon okoloiduca sestricka rychlo pochopila a brala ma dnu 😁

magdusaaa
10. aug 2024

Mne odtiekla keď som išla na poradňu,bolo to 39 týždni v Ružinovskej nemocnici ,tak ma tam hneď nechali a za 4 hodiny sa mala narodila.Bolo to rýchle a toľko som sa chystala 😃

maminkadeticiek
10. aug 2024

@jenkka 😂😂😂

kate0903
10. aug 2024

Mne gyn vravel ze vacsinou odtecie v noci alebo nadranom...u mna tak aj bolo, pri prvom okolo polnoci v posteli, pri druhom nadranom o 3 ...

sono2
10. aug 2024

@len_nig mne teda tak isto doma.
Lebo to začalo ako pri prvej o piatej ráno a voda o druhej praskla, čiže som bola doma, ale taktiež to šlo pomaly. Ja som dostala okamžite mega kontrakcie, riadne odtiekla až pri pôrode

sono2
10. aug 2024

Do 40 minút som porodila

marcela199
10. aug 2024

@petrooshka tak budu mat vsetci zažitok😂😂😂😂😂😂

keytinka136
10. aug 2024

@len_nig mne odisla v jednote. Dva tyzdne pred tp. Po dvojtyzdnovom prenasani pri synovi, to bol celkom sok. Vten den som stihla este doktora, nakupy, pobehnut na autobus, navarit, napiect, reku ideme sa prejst, cestou sme sa zastavili v jednote, spratujem veci do kocika a zrazu rup 🤣nastastie nie vsetka. Rozmyslala som, co to. No ked som vysla von a islo to dalej, uz som vedela, ktora bije. Kym som dosla domov, cela mokra som bola. Ale aspon bolo srandy kopec. Lepsie ako prenasanie, urcite 🤣 zrovna bola so mnou mamina, krora stresovala viac ako ja, myslela si, ze si srandu robim. Ani manzel mi neveril, ked som volala 🤣

althejka
10. aug 2024

Ja som si doma lahla s knižkou večer do postele,niečo ruplo a tieklo. idem do vane sa postaviť a muž si akurat umyval zuby. a ja že tecie mi voda, ideme. a on zacal osahavat kohutik v tej sprche a s kefkou v ustach na mna nechapavo hladel. potom pozrel az dole, tak mu doslo.ja ze ideme teda do porodnice. a zas iba ze : teraz vecer? oni tam budu?
ja som sa tak rehotala,on je fakt inteligentny clovek,ale soku ma strasne otazky. ako ked som mu prisla ukazat pouit test a on sa vydesil ze to su dvojcata...

na urgente sedel taky par a mne vedla nich bublalo a vselico robilo v bruchu a strasne na mna pohrdavo zazerali. asi mysleli ze som prisla s gastro problemom. 😀

060106
10. aug 2024

Ja som mala pri každom inak. Pri 1 mi praskla voda v posteli. Tiež vo mne niečo silno puklo a valila sa voda bolo jej fakt veľa. Pri 2 mi ju museli prasknúť . Takže keď som ležala na koze mi ju praskli doktorka stihla odskočiť ale tiež bolo hotové dosť. Pri3 tiež v posteli niečo vomne puklo ale bolo toho malinko. Išli sme do nemocnice a Pri každej kontrakcii mi tiekla aj plodová voda takže to bolo také postupne ale úplne pukla až keď sa synacik predral hlavičkou von. 😁

15tibetan3
10. aug 2024

mne sice odtiekla plodova voda v nemocnici ale aj tak........bolo to presne mesiac pred terminom porodu, vecer ma prijali na pohotovost pre vysoky tlak a opuchnute nohy, po prezreti to na porod vobec nevyzeralo rano ked som sa postavila na ranajky tak hotova sprska zo mna vytiekla 😂 hovorim mamickam co boli so mnou na izbe, ja som sa asi pocikala 😂 😂 si ma potom sanitarka doberala, aby som dcere povedala, ze som vytopila porodnicu 😂

vevebono
10. aug 2024

My sme išli na výlet, RK, potom do ZA do metra, išla som sa vycikať a nie a nie prestať. A rozmýšľam čo teraz 😁 hovorím mužovi, že už je to tu, a on furt že zas si zo mňa usieraš. A ja mokro v čižmách, tak to čvachtalo 😄 chcel ma zobrať do pôrodnice v ZA, ale hovorím mu, že jednu trubku žilinskú už máme (pes) tak som ho ukecala, vzal ma do TN. Malá sa narodila po 13tich hodinách

betulinka1
10. aug 2024

@althejka to je dobre, ze ony tam budu 🤣🤣🤣 to ma pobavilo

linkapaulinka
10. aug 2024

@len_nig nezazila som 😃rano som nasla "špunt" a v noci ked som sla cikat-zobudila som sa na mokro - vstala som , presla par krokov popri pelechu psov a zrazu "vody ako z vedra" psíky cele od plodovej za mnou este ciara do kupelne ... radost 🤣🤣🤣psie pohlady do teraz nezabudnem -rozospate -nechapali ze co toooooo🤣🤣🤣🤣

zuzu11166
10. aug 2024
aaadkaaa
10. aug 2024

Pri prvej mi praskli vodu na koze tesne pred porodom, ale mala som ozaj extremne male brucho a pomerne velke dieta, takze tej vody tam vela nebolo asi, ani som si nevsimla, ze by nejako tiekla. Druhy porod vyvolavany, par hodin po druhej tabletke som sa postavila v izbe a zacalo zo mna zblnkat. Mne to doslo take smiesne, ze som sa strasne zacala rehotat aj s kamoskou,co so mnou bola na izbe a ako som sa smiala, zakazdym zo mna vytieklo a to ma zas rozosmialo a tak dokola😀taka vyrehotana ucvrkavajuca som sa dostavila za sestrickou, ta na mna pozera, ze to isto voda nebude, ked som taka vesela, vtedy dosla prva kontrakcia aj so sprievodnym javom vypustenia bazenika a uz mi verila😀ale ani ja som sa uz tolko nerehotala😀

birdincage
10. aug 2024

Mne praskla voda našťastie doma, ale bolo tolko vody ako z filmu 😃 bolo cca 5 hodín ráno, spala som a snívalo sa mi že som vo vlaku a v záchodoch prasklo vodovodné potrubie a všetko bolo vytopené. V tom som sa zobudila a počula som prasknutie. Hneď som vyskočila z postele a utekala na WC ale teda tej vody bolo fakt veľa… samozrejme som na záchod dobehnúť nestihla 😃

oskvarka
10. aug 2024

@minka201 múdro...ja som mala nepravidelne kontrakcie ako pri prvom a nakoniec som ešte dva dni v pôrodnici sa trápila...tak som si povedala že z druhým nejdem tak skoro...bývame do 10 minút od nemocnice...tak som si večer teda ľahla do obývačky az malého v spálni nebudim že ešte pospim..o jednej v noci ale stále som nezaspala tak som šla na vécko a zrazu kontrakcie každú minútu..tak reku radšej poďme 🤣😅..kým som prišla ku garáži vodopád vody...my letné gumy akurát nasnežilo prvý krát v sezóne v novembri 😂 tak chlap dal podo mňa pršiplášť s kočíka
lebo podložka má vôbec nenapadla som to fakt necakala..a išli sme 😅 pomaly lebo po tom snehu..ale prišla som tam a na dve zatlačenia porodila...nič mi nestihli dat ani kanilu papiere sa vypisovali až potom .niečo sa tam sestričky bavili že pichli ste jej to a to..ze nie ved..a kto a kedy ..🤭👌najlepší pôrod aký som mala s tých 4.