icon

Cítili ste uhniezdenie vajíčka?

tinatina29
11. jan 2012

Ahojte, myslím, že som cítila uhniezdenie vajíčka. Ak máte podobnú skúsenosť, prosím napíšte mi ako ste to pociťovali a či to naozaj bola pravda. O bábätko sa nepokúšame, máme nechránený pohl. styk, ale partner si dáva pozor. Poslednú menštruáciu som mala 26.12.2011. 30.12.2011 sme sa milovali, priatel možno nestihol, pretože som bola hore. 😕 07.01.2012 cez deň som mala pocit, že som tehotná, vlastne som bola o tom presvedčená, neviem prečo. V noci zo 07.01.2012 na 08.01.2012 som mala pocit ako keby si cítim maternicu a tá sa mi rozťahuje. Celú noc ma to ťahalo, nemohla som spať. Chodím častejšie na malú, niekedy sa mi zatočí hlava, stále som hladná, ale nechutí mi jesť. Podbruško ma stále pobolieva, je to také slabé, ako keby bolo nafúknuté. Zatial nemám žiadne iné príznaky, iba som nervózna a vadí mi hluk. TT zo dňa 08.01. bol negatívny. Prosím, ak máte podobnú skúsenosť a nakoniec ste zistili, že ste tehotné, dajte vedieť. Ďakujem

tinatina29
autor
22. jan 2012

@tinatina29 no nakoniec som to nevydrzala a urobila som si test, lebo som zacala spinit... je nagatívny...ja tomu už vôbec nerozumiem... 🙂 neviem či sa mám tešiť alebo plakať... ale skôr sa teším... vždy som chcela chcené dieťa a hlavne plánované...

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela to som chcela tebe napísať, nie sebe 🙂))

abriela
22. jan 2012

@tinatina29 no ja zatial nic a mam pocit. Vies, je to take - ked mi test ukazal prvykrat // tiez som nevedela, ci mam plakat, ci sa tesit. Vsetko je tak ako ma byt.

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela asi ano... asi to tak naozaj ma byť..., ja už som zufala...uz neviem co som komu urobila, ze musím takto trpieť.... a nemyslím tým negatívny výsledok testu ☹

abriela
22. jan 2012

@tinatina29 ajked si lennaznacila, viem o com pises.
Kazdy ma na vyber, ci si vyberie cestu zufalstva a beznadeje, ci tu druhu. Vzdy je volba na tebe, len od teba zavisi, ako prezijes zbytok zivota.

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela no veď áno, cítim sa hrozne a tá neistota ma ubíja...neviem co mám robiť a čo nemám... možno sme obidve v rovnakej situácii...ale keď ten čas hrozne letí a bojím sa...

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela a prečo si teraz neurobis test? už by ti to mal ukázať...

abriela
22. jan 2012

@tinatina29 v piatok vecer neukazal, nebudem znovu robit vecer, snad rano. Aj ked nemusi ukazat nic, ved aj o tom je tato tema

tinatina29
autor
22. jan 2012

@abriela ano mas pravdu... ale ja som už začala krvácať a to by bolo moc náhod naraz... takže ja v tom už mám aspoň jasno... dúfam ale, že tebe to vyjde tak ako to má byť... a aby si bola v živote už iba šťastná... 🙂

mezarthys
28. jan 2012

Ahojte 🙂 som tu nová a mám tiež jednu otázočku. Pred dvoma dňami som v strede cyklu (mohlo to byť asi týždeň po ovulácii) asi pol dňa slabo krvácala. Bolo to len pár kvapiek čerstvej krvi zmiešanej s hnedým riedkym výtokom. Trochu ma popri tom aj bolelo podbruško ako keď má prísť menštruácia, len to nebola až taká bolesť, len slabšia. Inak nič. Na druhý deň sa to už neobjavilo. HAK som prestala užívať pred 4 mesiacmi a cykly boli bezproblémové, nič takéto sa zatiaľ neobjavilo. S priateľom zvyčajne používame ochranu, aj keď sa raz stalo, že sme ju nepoužili, ale neurobil sa do mňa. Ako mám takémuto jednodennému krvácaniu rozumieť??

adka_pajerska
4. máj 2012

ahojte zienky
MAm na vas strasnu prozbu.Bola som v pondelok na utz a doky mi povedal ze tam 10 mm vajicko chcem sa opytat ci mi nahodou neviete poradit ze kedy sa zvykne to vajicko odpojit a nastava oplodnenie.Ja viem ze je to vcase ovulacie ale ja mam to najhorsie ze ja nevoiem kedy ju mam.V pondelok idem znovu na utz myslite ze po tyzdni tam este stale bude?

eevveelliinn
25. júl 2012

@anjelicek26 no ja som uhniezdenie citila, prudka trhana bolest asi 1 minutu, je to individualne.

eevveelliinn
25. júl 2012

@tinatina29 ja ano, prudka trhana bolest, velmi intenzivna asi 1 minutu.

achesa
7. aug 2012

áno, dá sa cítiť uhniezdenie, cítila som ho. Bolo to na 9 deň cyklu. Už predtým sm mala bolesti v prsiach, podbrušku a celkovo som sa cítila divne, keďže sme sa snažili o bábo, tušila som, že sa to hádam podarilo. To uhniezdenie som cítila veľmi intenzívne- bola to dosť silná bolesť vpravo v podbruší, ktorá mi vystreľovala až do chrbtice. chvíľami som nevládala ani chodiť. Bolela ma aj hlava a točila sa mi. Trvalo to viac než hodinu. Tušila som o čo asi ide, aj preto, lebo som si zrátala, ktorý deň po snažení to asi je, ale nechcelo sa mi veriť že sa to dá cítiť. Na 28 deň od MS (normálne som mala cyklus 21-25), keď stále nič nechodilo som si spravila testík a vyšiel🙂 teraz mám trojročnú utáranú krásnu babu. Takže áno, ak ste citlivejšie môžete to cítiť. Ja citlivá som, veď aj kopať som ju cítila už v 17. týždni, čo mi ani lekári nechceli veriť 🙂 že u prvorodičky nemožné 😅

nesqiki
28. aug 2012

@achesa. Ahoj citala som tvoj prispevok ze si citila zahniezdenie vajicka na 9 den cyklu,lebo ja mam podobne daco neviem cím to bolo ale viem na takych 60% ze to ovulacia nebola mala som to na 14 dc a strasne ma pichat alebo boliet neviem to ani opisat,na pravej strane podbrusku a citila som to dost dlho lenze kazdy mi hovori ze je to ovulacia ale ja viem ze ovulacne bolesti su ake ale teraz som to citila inak ako vzdy.a som aj zacala popritom spinit mala si. Aj ty take?

grenka
4. nov 2012

@achesa ahoj ja ma pocit ze asi aj ja som vcera citilia uhniezdovanie...ovulka sa mi zacala minuly tyz v sobotu...krasny cistucky hlien tak sme sli na to...co sa nam od jula nedari....za 2 dni sme zase hop 😀 ovulka sa skoncila v stredu....a vcera som mala take bolesti popod brucho,chvilkova bolest hlavy....to je uz po ovulaci...menzes cakam na buduci tyz nedela...no dufam ze by sa nam to aj mohlo uz postastit

achesa
7. nov 2012

@grenka tak držím palce, nech to výjde🙂

grenka
7. nov 2012

@achesa dakujem 🙂 to by bol pekny darcek pod stromcek.... 🙂

anndy1
27. nov 2012

@ani3012 ahoj to fakt si vedela na piaty den od sex.styku ze si tehotna?ako?teda podla testu iba viem ze je vela testov ktore to vedia zachytit..

jujlucka
26. dec 2012

dobry den prajem.....poslednu ms som mala 30.11, cyklus mam 32 dnovy a ovu bola 16.12 - viem presne, lebo mam strasne bolesti.....o sest ci sedem dni po ovu som mala divny vytok - niektore baby pisu, ze pri uhniezdeni mali spinenie....ja som mala taky kremovy vytok ci hlien, bolo ho vela a bol natahovaci ako pocas ovu, od vtedy uz len kremovy vytok...uz asi 3 dni mam divny pocit v prsiach....ako by ma palili....co myslite, co ten hlien znamena?vase nazory?

matka18
8. jan 2013

chcela som sa opitaat ze 28.12.2012 som mala poslednu mrchu a ked som si to pocitala tak teraz 10 by som mala mat ovulaaciu a pred 2 dnami som mala sex a dneska som mala po obede hnedy vytok co to moze byt??moze ist o uhnezdenie vajicka??

denka01
8. jan 2013

@matka18 skor by som povedala, ze si uz mohla mat ovulku a to spinenie moze byt po ovulacii

denka01
8. jan 2013

@matka18 uhniezdenie byva az po ovulacii myslim, ze najskor na 5 den

matka18
8. jan 2013

asi nie lebo si kontrolujem krcok maternice a od vcera mi zacal meknut ale spinenie som este nemala pocas ovulacii

matka18
8. jan 2013

ja som stoho vuuul zajtra si zajdem radsej ku zenskemu aspon budem potom kludne spat.ale ma bolia vajecniky a dneska ma sem tam tak pichlo.alee nikdy som nemala to spinenie tak preco az teraz

denka01
8. jan 2013

no to pichanie moze byt ovulacia ale ak si mala sexik pred 2 dnami tak to je dobre aspon si nepresvihla ovu

brumka111
8. jan 2013

prosim o nazor: 7.den po styku som zacala spinit a spinim uz 6.den...myslite, ze to moze suvisiet s ovulaciou?

althejka
8. jan 2013

ja som uhniezdovanie citila ,bolelo to dost intenzivne.ale nespinila som vobec pocas celeho tehotenstva

kacicka30
18. jan 2013

@ani3012 a co si pocitovala?

ani3012
20. jan 2013

@kacicka30 prišlo mi na vracanie ráno,ako ma priviezol do roboty...to bolo ako prvé...pichanie v prsníkoch a bolesti v podbrušku prišli 2-3 dní po tom...