Dá sa dať bábo preč aj po 3 mesiacoch?
Mam len 17 rokov tteraz nedavno som mala,a som tehotna no neviem kolko tyzdnov :( nemala som pravidelnu menstruaciu lebo som mala cysty na vajecnikoch... no uz mi cysty praskli asi v septembri no od oktobra som nemala menstruaciu !! doktor povedal ze menstrucaia mi nemusi orist hned no bola som za nim v novembri a pichol mi len vyvolavacku !!! a dodnes som nedostala menstruaciu !! a dnes som si robila test a som tehotna da sa datt prec dietatko aj po 3 mesiacoch ?? ja nemozem mat este dieta mam strasne prisneho otca ktori ma na to aj upozornoval aby som nebola tehotna :( mam 21 rocneho priatela :( potrebujem pomooct prosiim !!!
JA uz neviem no mam strach ako zareaguje oco :( kricat bude len aby mi neublizil toho sa len bojim !!
@kajka4569 neverim ze ti ublizi... aj ked mas 17 .urcite si zena, tak sa tak k tomu postav, a urob co uznas za vhodne.. a neboj sa.. ved tvoj otec asi vie co robis s priatelom v posteli..asi nema snad nazor ze sa rozpravate..tak on sa vykrici , a bude dobre... drzim palceky... a v tom co mas robit.. moj nazor si to nechat,, uzivat si tehotenstvo, je to krasne.. mas priatela ktory je stebou. mamina ti pomoze a vyser sa na ludi.. ver tomu ze niesi sama co vo vasej dedine otehotnelo v 17 tich.. drzim palce
Ahoj,ja mam tiez prisneho otca,ale neurob chybu,ktoru by si lutovala cely svoj zivot.Ked mas dobreho priatela,nie je co riesit.A otca to po case prejde,uvidis,drzim palce 🙂 😉
@kajka4569 tak tak, ako @lien_ka pise, aj o tom, ze si bola na potrate sa bude rozpravat..
A myslim ze ta tvoj tato nezmlati, ved co na to povedia ludia - ze tehotnu mlati, ta ne 😉
Ak by si skusila google, nasla by si kopu pribehov podobnych ako je ten tvoj.. A ak pises ze by nebol problem s peniazmi na potrat, nechapem preco by bol problem s peniazmi na plienky a dalsie veci pre babo 😕
@kajka4569 tak budes pekna mlada mamicka ... ak ta priatel podpori a postara sa o teba aj o babatko (idealne ak si ta aj zoberie), tak otec nema co riesit ... ak by si ostala sama s babatkom, tak by si bola jemu na krku, takto len budes mat vlastnu rodinku skorej nez si to planovala ty aj ostatni. Skola a podobne veci sa daju aj neskor dorobit, aj ked to urcite bude tazsie ... no ty uz babatko mas, takze nie je velmi o com sa rozhodovat a nedaj sa nikym dotlacit do zlych na prvy pohlad jednoduchsich rieseni... drzim palce 😉
teda, mily @admin .....ked este nespis, radsej zrus jednu diskusiu ako premenovavat obidve a kazdu inak.....obidve su zalozene jednou osobou a bavime sa tu o tom istom....
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/mam-17-rokov-a-cakam-dieta-no-nemozem-si-ho-nechat/
ako sorry,ale už si s tým trápna.založila si už 3 rovnaké témy...vieš čo,počkaj do 9 mesiaca a potom založ tému z názvom Možem si dať zobrať dieťa v 9 mesiaci? 😝
ako kebi nieco nemam 3 temi ale dve som tu prvy krat na tomto fore a ani neviem vymazat tu druhu tak sorry chcela som len poradit !!!
@anuskaaprazko 😀 😀 😀 😀 admini ficia nonstop 😀 😀 😀 😀 😀
@kajka4569 na poradenie staci aj jedna diskusia, nemyslis????a sama ju nevymazes, na to tu je admin
@kajka4569 nechaj je neskoro, tento nas usmev klebetnych zien siel na adresu admina a nie teba... a ty sa na to cele poriadne vyspi. Chod k lekarovi na ultrazvuk, nech vies fakty a moznosti. Spekulovat a stresovat tebe ani babatku nepomoze.
@kajka4569 ak smiem poradiť: ukľudni sa, predýchaj, utrieď si v hlave myšlienky a hlavne sa vykašli v rozhodovaní na to, či Ťa otec "zabije", alebo nie. Skús porozmýšľať nad tým, či chceš byť matkou a či máš aj inú možnosť. Každá situácia je riešiteľná - ak prídeš na to, že dieťa chceš, ale máš strach z otca, tak mu to nemusíš oznámiť sama, môže byť pri tom priateľ, mama, súrodenci, aby otca "usmernili" pri 1. reakcii. Chce to hlavne kľud. Úplne chápem, že si z toho vedľa. Hlavne to nerieš s cudzími ľuďmi, ale s blízkymi, od ktorých hoci aj nie príliš lichotivé reakcie na Tvoju situáciu nebudú pre Teba tak urážlivé a nepovzbudivé ako trebárs niektoré v týchto diskusiách. Uvidíš, všetko dobre dopadne, zo všetkého sa dá vyjsť. Veľa odvahy!
Mna vzdy fascinovalo,ze "bojim sa,mama a otec su velmi prisni" .aj moji rodicia boli,vzdy sa vsetko dozvedeli,mama ma vzdy prekukla,vzdy vedela ked som klamala alebo nieco tajila.bala som sa,ze ma prizabije,ked bude chrapat s bars kym hocikde pred plnovekostou.mamina mi vzdy vravela,ze sa nakoniec aj tak v danej chvili rozhodnem sama,ale ze mi veri a ze vie,ze ju nesklamem.a ani som nesklamala.samozrejme som nebola ako mniska,ale co sa sexu tyka.vedela som povedat nie,lebo som sa bala tak rodicov,tehotenstva a pripadnej "hanby"...teraz je neskoro sa bat otca.ked si si to s drahym rozdavala,tak si si mala na otca spomenut a bat sa ho.nechcem moralizovat,ale placuce studujuce nastrocne dievcata vazne nemusim.mam kamosky,ktore otehotneli ako studentky,ale brali svoje nasledky.neschvalujem to,ale aspon neboli zbabele a teraz maju krasne deti.a prosim,nepiste mi,ze neviem ako dopadne moja dcera a blablabla.o nej sa nebavime.ide len o moj nazor na danu temu
Inac ja len tolko, že baby maju pravdu. Je jedno ochorenie ženských organov, pri kt. sa hCG hormon vylucuje .... takže test može ukazat zvysenu hladinu hCG, ale v skutocnosti nemusis byt tehotna ... jedine lekar ti to potvrdi alebo vyvrati. Držim place nech je vsetko OK, ako kolvek sa rozhodnes. Si už skoro dopela, strojcom svojho života, svedomia ...

@kajka4569 ked by si aj isla na potrat, nebudu po dedine reci? Alebo si myslis, ze sa to nikto nedozvie?
Dieta je dar a treba ho prijat, ono sa na svet nepytalo! A ked sa o diat starat nemozes alebo nechces, su tu hniezda zachrany.....