icon

Tehotná s milencom

martina303
28. jan 2012

Dobry den,

chcela by som poprosit o radu. Moj problem urcite vyvola negativne nazory, ale prosim chyb a osobneho zlyhania som si vedoma. Ja potrebujem poradit so situaciou, ktorej som si sama na vine a neviem co dalej. Som vydatá 5 rok, mám 4, 5 rocnu dcerku. Pred rokom som sa spoznala so zenatym muzom, s ktorym som sa aj stretavala. Potom sme si dali pokoj a na jesen sme sa stretli znova. On ma svoju rodinu a tri deti. Ja a moj manzel sme mali este predtym rok krizu, aj pocas tejto doby a ku Vianociam sme sa dohodli ze to kvoli dcere este skusime. Ja som s tym zenatym muzom kontakty prerusila, aj ked som ho mala velmi rada. Avsak som zistila ze som tehotna. Brala som pocas celej doby antikoncepciu. Dieta cakam na 100 precent s nim, nie s manzelom. On o tom vie, manzel nie. On nechce aby som sla na interupciu.. jeho riesenie je sak neakceptovatelne. Bud ostat s nim, co vsak nemozem, ma tri deti, ktore ho potrebuju, nase rodiny sa poznaju. Viem, mala som na to mysliet skor, ale bohuzial nemozem ublizit jeho trom detom, ktore ho miluju. Alebo ostat takto a klamat mojho manzela. Co ma vsak kazdy den uziera. Klamala som, ja viem, ale dieta je ine. Moj manzel aj ja sme svetle typy, a on je tmavy. Aj krvna skupina je ina. Moj manzel je dobry clovek, sice raz mal pomer, ale vysvetlili sme si to. Urobila som velku chybu a ja neviem co dalej. Nechcem si dat ziat moje dietatko. Viem ze zhyniem zaziva. Ale neviem co dalej. Ci to sama s dvoma detickami zvladnem, najma financne. Som VS vzdelana, no moja praca je taka, ze teraz ma cakaju skusky. A potom sa musim rozbehnut na vlastnu past. Moja mamina o tom vie, velmi som jej ublizila a radi mi potrat. Pretoze nase rodiny sa poznaju a nezniesla by tu ostudu. Prosim poradte mi. Som v 7 tyzdni, srdiecko bije na ultrazvuku ako zvon. Mam este jednu dcerku, bojim sa ze jej ublizim. Milujem ju viac nez svoj zivot. Som uz uplne v koncoch, aj ked si plne uvedomujem, ze som bola hlupa.

cmulinko
28. jan 2012

niekedy vzniknu zivotne situacie,ktore menia cloveka v zlomku sekundy a my sa len necinne pozerame...nemozeme nic urobit...niekto tuzi otehotniet...druha zas ide na potrat....neviem ake to je citit sa vinny za potrat...nastastie,ale viem ako taka zena funguje cely zivot....moja mama.kvoli mnou dodnes nepochopenym argumentom sa vzdala svojho dietata a nas s bratom pripravila o dalsieho surodenca...dlho som o tom nevedela...priznala sa mi az v case,ked som sa psychicky spamatavala z mojho prveho samovolneho potratu...plakala...na nic ine vtedy sa nezmohla.az neskor mi povedala pricinu....financie...aky smutny argument 😔 .moja mama dodnes mava sen o tomto babatku...vraj dievcatko,ktore sa ku nej vracia a usmieva sa na nu.moja mama zije sama...ja som prec,brat je prec,otec zomrel a ona ostala sama vo velkom dome...v dome,kvoli ktoremu isla na interupciu,aby sa dom dostaval.....dom je na predaj a moja mama sama.....ona sa tak rozhodla a verim tomu,ze v tej chvilke sa jej to zdalo byt jedine riesenie.mozno dnes by sa rozhodla inak....mensi dom a viac deti a mozno iskra nadeje-sanca,ze neostane v 50 rokoch uplne sama,lebo moja '' sestra'' by jej aj v case smutku za otcom utierala slzy 😔

p.j.jacky
28. jan 2012

Ahoj,ja odpoved na tvoj problem neviem.Sama by som bola zufala a nevedela co dalej.Ale potrat je najjednoduchsie riesenie tvojej situacie...ale ma za tvoj problem zaplatit tvoje nenarodene dieta zivotom?Si si ista ,ze dokazes stym zit?
Pises,ze nechces ublizit detom tvojho milenca...to by som ja sobec neriesila,skor by som asi milencovy neverila ,ze ich opusti.Takze by som snim ani neratala...skor by som riesila ako udrzat svojho muza....dalsie co ma napadat,neponahlala by som sa spravdou von,ak by som bola rozhodnuta si dieta nechat...neprajem ti to ani nikomu inemu,ale moze sa stat,ze osud to vyriesi a mozes potratit...ak tehulkovat budes uspesne a bude vidno zacinajuce brusko,povedala by som manzelovy pravdu...uplne od zaciatku az po koniec....a dej sa co dej..bud alebo...mne by to stalo za to aby som svoje dieta porodila a vychovala...lahko sa mne pise,ked nezazivam co ty...radit ti tu moze milion zien,ale ty budes ta,ktora ponesie nasledky po cely svoj zivot nech sa rozhodnes akokolvek...ja by som bola asi radsej za kurvu,devku ,nez zit so svedomi a vedomim,ze som zabila svoje dieta..mozno to znie naivne,ale takato som ja...drzim palce aby si to ustala,nech sa deje cokolvek a tvoje dietatko bolo stastne a nepatrilo medzi "anjelov"

martina303
autor
28. jan 2012

@bulik30 Ono možno by sa to ututlalo, ale poznám sa, že budem zit v strach a strese. A už potom by to bola bolest aj pre manzela keby si myslel ze je jeho a zistil by opak. A svokra tá by urcite prve kukala na koho sa podoba...

maminkita
28. jan 2012

ahoj ,

tazko radit v takej situacii,neviem fakt,co robit...
v kazdom pripade drzim palce nech to dopadne akokolvek... ☹

uzovicka
28. jan 2012

@martina 303
danjelca ti tu velmi pekne, citlivo a mudro radi, suhlasim s nou. Dietatko si nechaj, tiez si myslim, ze by si si to nikdy neodpustila, keby si si ho dala zabit, to je pre teba primarne. Na druhom mieste? Nechces ublizit tvojej dcerke - tak jej nezabi surodenca, to jej nebude v zivote vadit, ze je od ineho muza, bude to jej sestra alebo brat, to je puto na cely zivot a opora tiez, ked tu uz rodicia nebudu. Na tretom mieste? Zas podobne, nechces ublizit tvojmu muzovi - ale vy si ublizujete uz davno, uz ste sa odcudzili, on urobil to iste ako ty, je to to iste zlyhanie, ibaze muz po takom zlyhani v sebe nenesie nasledok v podobe dietatka, cize ak ti to bude chciet vykrikovat a ak ta pre to zavrhne, bude to asi znamenat, ze je kruty clovek, ked za svoje zlyhanie caka odpustenie a tvoje by vytrestal hnevom, nebodaj by ta mal obrat o dcerku. Toho sa neboj, dcerka by bola tvoja, preco by nie, staras sa, deti sa matkam len tak neberu. Bud by chcel ostat s vami, alebo kvoli tvojmu "hriechu" opusti vlastne dieta - dcerku - tak aky je to otec, aka je ta jeho laska? Len preto, ze si zranila jeho cest, ego a mas dieta s inym? No a ? U nas v dedine sa to stalo a manzel ochotne odpustil zene, len nech neodchadza k milencovi, ze on to dietatko vychova, ale ona aj tak odisla, rozviedli sa a zije s otcom jej dietata. Po stvrte - nzasa nechces zblizit jeho zene a najma jeho trom detom. Ake su velke, neviem? Zazila som to, tiez som pocuvala, ze deti nebudu o nic menej tym otcom milovane, aj ked caka dieta s inou zenou (tebou). Ano, momentalne reakcie mozu byt zo strany jeho deti take, ze im beries otca, ale len skusenost a zivot im ukaze a presvedci ich, ze ocinko ich miluje stale a velmi, len uz pribudne nevlastny bracek al.sestricka. Vztah s otcom sa nemusi pokazit, zalezi vsak na nom, aky k svojim detom bude citlivy a ci vedia aj teraz, ze ich lubi. Ak ich lubi, lubit ich aj bude, to sa neda predsa len tak prestat lubit svoje deti. A zalezi aj na tom, ci je jeho manzelka mudra zena. Ak je a zalezi jej na stasti svojich deti, bude v nich utvrdzovat to, ze otec ich miluje a nebude sa sama lutovat. Lebo urcite aj ten vztah ona a otec tvojho nenarodeneho babatka musel byt v krize, kedze ste si zacali spolu. Cize aj oni dvaja musia svoj vztah prehodnotit. A ty s tvojim muzom detto - rozhovor. Ako to moze dopadnut? Bud tvoj muz ta prijme s babatkom, alebo ta neprijme, tym padom sa rozidete, dcerka ho nestrati, tvoj zenaty priatel bud ostane so svojou rodinou - a bude ta samozrejme vsemozne podporovat, kedze ma velky podiel na celej veci a urcite ta miluje, nie si mu lahostajna, ked tvrdi, ze chce byt s tebou i s babom, teda aj keby kvoli svojim 3 detom ostal pri zene, bude vlastne pri detoch, ale bude aj s tebou, aj ked mozno nie stale fyzicky pritomny. Alebo si to so zenou vyriesi tak, ze sa rozvedie a bude s tebou a tvojimi detmi, pricom nestraca svoje, ktore miluje. Takto mi to vychadza a ver mi, nepisem to len tak, prezila som to velmi podobne, skoro detto na malinke rozdiely, ibaze vdaka Bohu, ja som vtedy tehotna nezostala. Chapem ta, je to tazke, ale skus rozmyslat tak, ako aj rozmyslas. Nechces ublizit. Mozno ublizis, ale zvol si to najmensie ublizenie, ktore casom urcite preboli. Ublizit dietatu je horsie, radsej ubliz chlapovi. A o deti jeho a tvoje sa neboj, ak su milovane, milovane aj budu a uz v harmonikejsom vztahu. Drzim ti palce, nech sa to vyriesi, neboj sa a nepodlahni strachu, neurob, co nechces!!!

martina303
autor
28. jan 2012

Dakujem, ja dufam ze sa rozhodnem srdcom a uz ma nik nezlomi. Vzdy si poviem, ze zijeme len raz a ze kazdý robi chyby. Ja by som odpustila... ale ci to uz zmyslam tak len pre moju situaciu bohvie. Ja som vzdy bola tá co odpustila kazdému. Dni sa mi kratia a ja by som s pravdou mala ist von, len otazka kedy a ako.

tinuskaha
28. jan 2012

docitala som 😔 😔 😔 😔 😔 nebudem sudit nebudem radit chcem povedat len jedno...dieta za nic nemoze....mozno ma tu ukamenujete ale POTRAT NIE....nezabijaj zivot.....

genialna
28. jan 2012

@martina303 jednoznacne ti nie je co zavidiet.. 😒 Takto to vidim ja..
V prvom rade sama si nemozes byt ista, kto je vlastne otcom.. Nebola by si jedina, kt. sa podarilo otehotniet aj v "neplodne" dni. Ak mas manzela rada a naozaj s nim chces dalej zostat, neklam mu.. Priznaj sa, ze si nie si ista kto je otcom. Ak by si taketo nieco drzala v tajnosti, jednak by si ty nikdy kludna nebola a jednak by sa to raz prevalilo.. Vzdy sa pravda ukaze.. skor ci neskor.. Tak to jednoducho je..
A co sa tyka milenca.. Si si ista, ze takeho muza chces, ak uz by k tomu doslo?? ..no uprimne ti poviem, ze ja by som takeho nechcela ani za milion.. Svoju manzelku podviedol 2x.. resp. s tebou uz asi 3x (ak som to sprane pochopila).. Navonok sa tvari ako uzasny manzel a pritom je to obycajny chrapun, kt. si nevie vazit to co ma doma. Ja viem, ze ho mas asi rada, ale skus sa na to pozriet troska triezvejsie..
V prvom rade si musis uvedomit za co budes bojovat, ked uz zacnes.. A ak to je skutocne manzel a tvoja dcerka, tak v prvom rade prerus akykolvek kontakt s milencom. Sustred sa na manzela a nazbieraj tolko sily kolko len vladzes a porozpravaj sa s nim. Ak ta ma rad.. urcite spolu nejake riesenie najdete.. Ved sme ludia a ludia chyby robia.. aj taketo..

mita9
28. jan 2012

Tak tak neurob co nechces!! babatko si nechaj!!! a vies s kym chces byt?manzelom alebo priatelom?

leeenka26
28. jan 2012

@danjelca absolutne suhlasim.

@martina303 V ziadnom pripade by som ja osobne nesla na potrat. Dieta je dar. Su aj ine riesenia. Myslim, ze sa casom ukaze, ake. Svojmu muzovi by som rozhodne povedala pravdu. Ci mu aj povies, od koho to dieta mas, je na tebe. A ako to cele dopadne, uvidis aj sama podla jeho reakcie. V takychto sitiuaciach clovek zisti, co je vlastne spravne.

martina303
autor
28. jan 2012

@mita9 Chcela by som ostať s manželom. Prerušim kontakty, to je to najmenej čo môžem urobiť. Len som t. c. taká zbabelá. Celý deň dnes pozerám po manželovi a predstavujem si ako mu to idem povedať a nevedela by som ani začať.

mita9
28. jan 2012

@martina303 ☹ skus ho objat, a zacni tym ze ho milujes, nechces ho stratit, ze sa s nim chces v klude porozpravat aby ti slubil ze ta vypocuje. ze prijmes jeho rozhodnutie ....a takto pomalicky...skuste ist niekde von do prirody do lesa...

stardust
28. jan 2012

@martina303 myslim, ze kazda z nas by bola v takej slamastike zbabela 😒 😒 Ak toto prezijes a prezije aj vase manzelstvo, tak to bude hotovy Zazrak.

adelaine
28. jan 2012

@martina303
Matka, si v nezavideniahodnej situacii...
a sla si s kozou na trh, ked si sa opytala na tomto fore, co urobit...
mne samej prislo zle, ked som si citala prve komenty, ktore mam pocit, ze ti vobec nepomohli v rozhodnuti, iba ti pritazili 😒 ale o tom som nechcela, to len na okraj, lebo si nemozem odpustit, ako lahko niektore mamicky vedia odsudit...

Mati, ja som nadobudla pocit, po precitani tvojho prispevku, ze toto babo sa ma narodit, zrejme to tak Boh, alebo priroda, alebo osud zariadil, ze aj napriek antikoncepcii si otehotnela... mozno sa vsetko vyriesi nad tvoje ocakavania, a budes sama spokojna ako to dopadlo...
v prvom rade by si mala manzelovi povedat, ze si tehotna, od toho bude zavisiet co bude dalej....
tazko predpovedat, ako sa zachova...ale nech uz je situacia akakolvek,
Mati prajem ti, aby si nasla klud, a aby sa to vsetko vyriesilo.
Drz sa.

titkovamiriam
28. jan 2012

@martina303 tak niak naber odvahu a my ti tu budeme držať palce 😉

uzovicka
28. jan 2012

@martina303 no vidis, ty by si odpustila! Uzasne! Tak dietatko nechaj zit!!!A ze ti niekto neodpusti??? Kto? Iba ak tvoj muz alebo zena tvojho priatela. A co su oni? Boh odpusti, aj ty si musis odpustit, ze si to skomplikovala. Ale vrazda sa neda odpustit. Ja sa snazim o babo a nedari sa mi, a je tu stovka takych zien, ktore po babatku tuzia. Tebe ho Boh dal a iba on Ti ho moze vziat.
U nas v dedine mame tych prikladov viac, je to takyto isty pribeh, kazdy sa nejako vyriesil, ale nijaka drama, nijaka krv, toho sa neboj. A vzdy sa babatko narodilo. Vobec nie si prva ani posledna, dodnes u nas ziju take deti, co sa narodili do manzelstva a su od ineho muza. A tie pohreby, ked umriepo rokoch starucky otec, ktory nebol biologicky tomu dietatu, a to dieta, vlastne uz dospely clovek, patdesiatnik, place, place za nim, lebo si uvedomuje obrovsku lasku nevlastneho otca, uzasnu velkorysost a najma mudrost, ze dal sancu zivotu, ze sa nepostavil do role sudcu ani vykonavatela spravodlivosti, len s pokorou prijal, co mu Boh nadelil. Naozaj viem vela prikladov, vela, mam ich pred ocami, aj som to prezila. Ver mi, ze vzdy sa riesenie naslo a z dietata vyrastol stastny clovek, milujuci a milovany. Urob tak, aby aj tvoje dieta ti na smrtelnej posteli stislo dlan a so slzami v ociach povedalo "maminka, dakujem ti, ze si ma prijala, ze si bola silna a ze si sa nebala nikoho, ze nic nebolo silnejsie ako tvoja laska" Myslim na teba, verim ti, bud pevna, nedaj sa zlomit!

turistka
28. jan 2012

Jaj boze moj,citate sa tu mamicky niektore?odsudzujete?vy by ste si zabili vlastne dieta?na vycitky si myslim ze ma kopu ludi,ona chcela poradit!a nie odsudzovat.Potrat jednoznačne nie!!kašlat na ludi s predsudkami ci uz rodina alebo v okoli;predpokladam ze to budu taky co by si mali upratat pred vlastnym prahom,za dalsie dá sa aj odstahovat,AK by to bolo neunosne.Co ich do teba,vas?zivit vas nebudu...necitala som vsetky nazory,lebo asi by mi prislo nevolno,aj ked. viem ze sú aj normalne.dietatko je dar,je kopu parov co dietatko mat nemozu a co. by za to dali.Pises,ze si brala hak,tak asi chce ist na svet.dalsia věc na zvazenie-je mozne ze po interupcii. nebudes moct mat ďalšie děti.a neboj,keby to nevyšlo s manzelom,verim tomu,ze by sa nasiel muz,ktory by ta casom miloval aj s 2 detmi.nedaj na predsudky,ludia ktory ta chcú ohovarat,si najdu aj iny dovod nez tento.to co sa stalo,nie je dobre,ale teraz je to v podstate uz jedno,stalo sa a neodstane,neschvalujem to,ale multitasking žena,matka nevie co ju v zivote postretne a mozno niektora z tych co tu moralizuje bude stat na prahu rovnakeho rozhodnutia a dilemy

frick
28. jan 2012

@martina303 držím ti palce a dieťatko si nechaj veď už teraz ho ľúbiš zbláznila by si sa keby si ho zabila kašli na to čo povie okolie na tom nezáleží.Ak by manžel odišiel bude to ťažké ale určite sa nájde niekto kto ti pomôže kým sa postavíš na vlastné nohy Koľko je žien čo sú samé s deťmi.Určite nenechaj manžela v klamstve lebo pravda sa ukáže vždy a potom je to horšie.Drž sa buď silná

cicimotinka
28. jan 2012

@eaka hovoríš o inej veci...povedať jej "rozprávočku" a nechať to tak.... ja hovorím o tom, povedať jej "pravdu" a ďalej s tým pracovať...nech padne hocijaká otázka, povedať pravdu a stáť si za tým (nejde o to, čomu veríš práve v tejto chvíli)...možno sa bude diviť a nebude chápať, ale také pocity mávame aj my - dospelí...

aliza
28. jan 2012

@martina303 tiez ti velmi drzim palceky! a verim, ze ta spravna chvila, ako to povedat manzelovi, pride a urcite to zvladnes. Dievcata maju pravdu, vsetko sa raz utrasie, vsetko raz preboli...ak vase manzelstvo ma vydrzat, tak vydzri aj tuto prekazku a ak nie, tak by mozno skor ci neskor zaniklo aj bez tohto problemu. Moja rada je, ze bud k sebe aj k druhym uprimna, rob to, co je v sulade s tvojim vnutrom, nechod proti sebe a zacni verit tomu, ze vsetko bude tak, ako ma byt. To dietatko sa proste pyta na tento svet aj napriek vsetkym prekazkam, ja verim, ze to ma tak byt, ze to ma svoj vyznam a treba to prijat. Vycitky teraz odloz stranou, aj pocit viny a skus nebrat ohlad na milencovu rodinu. On milenky mal, zena odpustila, cize urcite si je vedoma, ze milenky aj bude mat, takze on sam hazarduje so stastnym detstvom svojich deti. Ako to u nich dopadne, teraz neries, ries seba a svoje deti. A ako sa to bude u vas doma vyvijat, nevie nikto dopredu povedat. Viem, ze ta trapi dcerka a ze jej nechces ublizit, ale skus verit, ze aj toto sa nejak vyriesi, proste len ver, ze to dobre dopadne, vysielaj emociu dovery vo vyriesenie tvojho problemu, nic ine sa podla mna neda, kedze si chces dietatko nechat a zaroven nechces zit v klamstve. Ja verim, ze to zvadnes!

martina303
autor
28. jan 2012

@aliza Ďakujem veľmi pekne Tebe a aj každej jednej z Vás. Myslela som, ze touto cstou sa radit s nikym nebudem a teraz som taka rada, kazdy prispevok som si precitala, z kazdeho si nieco vzala a dodalo mi to sil. Radila som sa len s tym druhym, jednou kamaratkou a mojou mamou. Viac to nik nevie a pokial sa bude dat sa ani nedozvie. Ani manzelovi nechcem povedat s kym to mam, aj ked to ziadat bude. Neviem ako to potom bude. Myslite, ze mu to povedat uz teraz alebo pockat az po 12 tom tyzdni? Ked uz ani nie je moznost ist na inerupciu... Neviem coho bude schopny, vyhrazok, skutocne neviem.

winipega
28. jan 2012

@martina303 nečítala som celé...ale rozhodnutie je na tebe.ja v tvojej situácii by som si dietatko nechala,tym by som si bola istá...a dej sa čo dej...zivot ide rychlo,rychlo sa veci zabudaju,kaslala by som na to kto vsetko by ma ohovaral,bola by som pysna na svoje dietatko.No musis byt teraz silna a povedat to muzovi,nehovor mu zatial s kym to cakas a uvidis reakciu.Potom uvidis co dalej.

mataharyy
28. jan 2012

@martina303 Diskusi jsem nečetla, ale vím že žádná lež není udržitelná věčně a já (píšu pouze svůj názor a to co bych já udělala) bych na potrat nešla, raději bych riskla a šla s kůží na trh a manželovi se přiznala, protože pro mě by asi bylo jednoduší risknout manželství, než dítě/plod/shluk buněk... (ať si z toho každý vybere to co mu nejvíc sedí). Já bych se neuměla vyrovnat s tím že bych šla na potrat. Však nikde není psáno že máš jak veřejný rozhlas všude říkat kdo je otcem, to můžeš vědět jen ty a on... Ale je to tvé rozhodnutí a ty s ním budeš žít dál, takže se rozhodnout musíš sama a sama zvážit důsledky které to, či ono řešení může mít 😉 No a v případě že by to manžel neunesl, tak myslím by bylo na místě, aby ti otec dítěte finančně pomohl, protože u plození jste byli taky dva... No držím palce ať se rozhodneš pro to, či ono, tak ať je to rozhodnutí správné a pro tebe/vás to nejlepší. 😉

eaka
28. jan 2012

@cicimotinka Ale čo jej odpovieš, keď sa spýta, že "Prečo??" A aj tak je to bezpredmetné, keďže Maťa to dieťa chce.. 😉

granado
28. jan 2012

skus pouvažovat čo teraz citiš? chceš to male? ak ano tak je jedno kedy mu to povieš ak si za babom stojiš tak ti je jedno čo si o tom mm mysli a mala bude určite držat s mamou. budeš to mať ťažke to ano ale ja si myslim že ty si už rozhodnuta a chvala bohu som nikdy nebola v tvojej situacii ale ak si raz počula to silne srdiečko tak si myslim že su zbytočne ake kolvek slova. ako kolvek sa rozhodneš je to stale len tvoja volba a ty si to budeš musieť obahjovat tak ti prajem len to spravne rozhodnutie 😉 🙂 v žiadnom pripade nepodporujem do čoho si sa dostala a je mi to až neprijemne ale to male naozaj nemože za to že ty si sa s tvojim mm nudila vo vztahu raz je tu a je to dosledok toho vštkeho tak konaj ako uznaš za vhodne dufam že sploditel ti pomože 😉 dufam že som to nenapisala škaredo nebolo to tak myslene len si myslim že su toprave slova podla mna čo to vystihuju drž sa 😒

aliza
28. jan 2012

@martina303 ja si myslim, ze toto sa dopredu naplanovat neda, ked uz zacnes z rozhovorom a s priznanim, uvidis, ako sa bude situacia a hlavne emocie vyvijat a podla toho budes reagovat. Uprimne, myslim, ze manzel bude tlacit, aby si povedala jeho meno a ak by si za kazdu cenu mlcala, mohlo by to len zhorsit celu situaciu. Viem, ze sa bojis a priprav sa, ze pociatocna reakcia moze byt fakt hrozna, ale ver mi, prezijes to a potom to bude len lepsie, myslim v tom, ze uz to bude vonku, ulavi sa ti a aj ked to bude aj potom velmi emotivne, uz to nebude az take hrozne, uz budete riesit, ze co dalej.

eaka
28. jan 2012

@mita9 @martina303 Inak ja by som navrhovala miesto, kde by nemohol bez svedkov zakopať Tvoju mŕtvolu... 😉 Radšej niečo viac verejné ako les.. 😉 Prepáč, zase trošku nemiestny žartík... ale pozerám veľa krimináliek a hovoriť takéto niečo v lese... 😉

Dôležité je, že vieš, čo chceš, len treba nabrať odvahu (pričuchni si ku štamprli napríklad 😉 a pustiť sa do toho... muž podľa mňa bude chcieť vedieť, kto je potenciálnym otcom okrem neho... keď už ideš s pravdou von, tak s celou... čakať do 12.týždňa by znamenalo ďalšíc 5 týždňov.. Tvoj muž sa na dieťa teší? podľa mňa by sa to malo riešiť čím skôr..

lussy666
29. jan 2012

@martina303 necitala som celu diskusiu...

ja by som sa priznala, podla mna ti nic ine ani nezostava, pokial nechces ist na UPT. a tak to bude najlepsie....zlahcime to a povedzme si, ze kazdy skandal trva 3 dni....a tie si treba pretrpiet.
chyby robi kazdy, sme ludia...len su tu potom aj nasledky....aj keby ti vsetko preslo, svedomie ti neda...pravda robi cloveka slobodnym🙂 mudrujem, viem...ale priznaj sa...ovplyvnis tym vela zivotov, bude to sakra tazke.... ale dle meho skromneho nazoru je to jedine mozne riesenie, aby si sa neskor nezblaznila, ci uz od vycitiek svedomia, ci od strachu, ze sa nieco niekedy prevali....a to je naprd zivot.
vela sily🙂

turkija
29. jan 2012

@martina303 pokiaľ to už vie tvoj milenec, kamarátka a mama, tak už to vedia všetci okrem tvojho muža. Takže už nič iné ti neostáva, len s pravdou von. Lebo vždy je lepšie, keď sa to dozvie od teba. A následky ponesieš len ty sama. Ja mám veľmi dobrého a tolerantného manžela, ale včera len tak medzi rečou som mu nadhodila, že čo by povedal, keby som bola tak tehotná s iným mužom. 😉 Stačil mi jeden jeho pohľad a hneď ma presvedčil, že ja by som svojmu mužovi ani nikomu inému nepovedala, že dieťa nie je jeho. Odovzdala by som sa Bohu a nech sa koná jeho vôľa. Až by sa to raz prevalilo , tak by som to riešila potom. Keď nepovieš manželovi meno milenca, tak on si môže myslieť, že ich bolo viac a ktorýkoľvek chlap sa na teba pozrie on si bude myslieť , že je to práve ten. Za chyby sa platí, niekto viac niekto menej.A ako by som žila v klamstve? A kto dnes nežije? Všetci sa nejakým spôsobom klameme.Pretože niekedy pravda strašne bolí a radšej by sme boli klamaní. Nezabudni, tvoja kamarátka má tiež kamarátku.... Takže v tvojom prípade veľa možnosti nemáš. Nechcela by som byť v tvojej koži. Držím ti palce.

lucinocka
29. jan 2012

tak tak suhlasim s turkijom, ked to vie mama, milenec a kamaratka , za chvilu to bude vediet cele mesto..a ked sa to dozvie od niekoho ineho tak to bude este horsie..