Tehotná v 40 rokoch. Mali ste aj vy zlý pocit?
dovolim si najs damy, ktore otehotneli v styridsiatkke, hladaju zodpovednost voci svojmu dietatu, obe etuju karieru a situuju sa do pozicie zeny v domacnosti. Ja osobne som pracovala ako fitness trenerka, momentalne som doma, v piatom mesiaci tehotenstva nemozem dvihat cinky a velmi behat po vonku, nakolko baby je nizko, od momentu, ked som zistila, ze mam pozitivny test mam negativny pocit, ze baby sa nenarodi, alebo budem mat problemy velke problemy, nedokazem si uzit radost z tehotenstva, aj moja rodina je rezervovana a irituje ma to. Mam po amniocenteze a cakam na vysledky. Neviem, cim to je, mozno najdem mamicku v rovnakej poziciil.Mam dospeleho syna, na male sa velmi tesi.
@dolynkag Teraz je tomu presne rok.Nebolo nam to sudene.Uz v 3 mesiaci sa lekarke nepozdavalo NT
Boli sme aj v Martine a ten to sice nepotvrdil ale ani nevyvratil.
Cakala som az na amnicentezu ktora bola do druheho dna.
Ked su zle vysledky tak hned volaju inak sa bezne caka 3 tyzdne a vtedy je to v poriadku
@danicabbb Ahoj. Lekari nedavaju na vyber.ziadne ukecavanie z ich strany nebolo aby som si to nechala.V 5 mesiaci som musela odrodit.Maly rastol ako z vody.4 dni som rodila.Nevedela som sa otvorit.Je to smutne ale vzdy je sanca to zopakovat.Mam uz 21 rocnu dceru tak sa tesim ak budem niekedy babickou.Myslim ze u mna to bolo sposobene predcasnou menopauzou,blbli hormony.Ostala som tehotna pocas antikoncepcie ktoru som 20 rokov uzivala a 3 mesiace po porode mi povedali ze zacinam menopauzu a to mam 41 rokov.Takze myslim ze moje hormony sa zblaznili.
@danicabbb od zaciatku to bolo ine tehotenstvo aj ja som to citila.ano robili mi aj kvoli veku krvne vysetrenia a tie mi vysli 1:5..ale lekarka uz na zaklade ult.mi to splechla hned do oci ze to je isty down.pinkali si ma medzi asi 5 lekarmi a kazdy to potvrdil.doporucovali trisomy test ale povedali ze aj ten vyjde pozitivny a aj tak musim absolvovat amniocentezu.takze na ten som ani nesla.amniocenteza je 100%.
@danicabbb zle mi vobec nebolo ale citila som v bruchu take ine pohyby.ale to hned od zaciatku a pritom som este nemohla citit pohyby.je to za nami ale bolo to tazke obdobie.velmi sme sa tesili lebo s om 2x vydata a s tymto manzelom nemame spolocne deti.
Ty mas ale vsetko v poriadku.nemusis sa zbytocne stresovat ani bat.treba sa len tesit a vychutnavat si tehotenstvo.je to krasna vec
@danicabbb Vobec sa nicoho neboj.Ak doteraz je vsetko ok tak zbytocne sa nestresuj.Jedna pani tam bola a mala 46 rokov a vsetko bolo v poriadku.vek nehra rolu.v zahranici robia tieto testy zenam po 50.to len u nas zbytocne stresuju mamicky
A kolko mas rokov?tvoje prve tehotenstvo?v ktorom tyzdni si?
Dievčatá, žiaľ výsledky z trisomy vyšli na ES pozitívne, v pondelok amnio a potom sa uvidí, aj keď neverím v zázrak, vidím to celé zle. Nechcem si ani predstaviť, čo ma čaká.....a žiaľ, dalšie bábo už nebudeme riešiť, toto už nechcem zažívať, mesiac som v strese, posledný týžden totál.....
@lela123 no naozaj..... život je len o šťastí a smole, ked si predstavím, ako som verila, dúfala, po tom, čo sme prežili s mamkou minulý rok, keď zomierala na hroznu rakovinu, tak som verila, že toto je to šťastie, čo malo potom prísť....ale zázrak sa nekoná, vylosovala som si nateraz zlú kartu.
@lusinka1122 trogir to pisala uz davno v roku 2009😉uz ma velku slecnu a tesi sa z nej
@lela123 hej tak super ani som si dátum nevšimla.

@katkajak to je smutné, veľmi, bolo to dávno už? aj z krvi si mala zle vysledky?