icon

Tehotná v 40 rokoch. Mali ste aj vy zlý pocit?

trogir
18. jan 2009

dovolim si najs damy, ktore otehotneli v styridsiatkke, hladaju zodpovednost voci svojmu dietatu, obe etuju karieru a situuju sa do pozicie zeny v domacnosti. Ja osobne som pracovala ako fitness trenerka, momentalne som doma, v piatom mesiaci tehotenstva nemozem dvihat cinky a velmi behat po vonku, nakolko baby je nizko, od momentu, ked som zistila, ze mam pozitivny test mam negativny pocit, ze baby sa nenarodi, alebo budem mat problemy velke problemy, nedokazem si uzit radost z tehotenstva, aj moja rodina je rezervovana a irituje ma to. Mam po amniocenteze a cakam na vysledky. Neviem, cim to je, mozno najdem mamicku v rovnakej poziciil.Mam dospeleho syna, na male sa velmi tesi.

lela123
5. aug 2018

@dolynkag Boze,to mi je luto.Vela sil.Verim ti ze to musi byt hrozne.

lela123
5. aug 2018

@matik13 Blahoželám aká pusinka krásna😍

kakatulik
5. aug 2018

@matik13 krasna princeznicka😍 Gratulujem. Nech ste spolu stastni😘

katkajak
6. aug 2018

@dolynkag Ahoj.Je mi to velmi luto a viem co prezivas ale cas to zahoji.
Keby si si chcela o tom s niekym popisat tak napis.
Tiez som mala podobne /downov/

dolynkag
9. aug 2018

@katkajak dakujem určite sa ozvem, momentálne som na tom zle , v utorok ráno nás chlapček odišiel a mne je každý deň horsie a horsie 😭😭😭

katkajak
9. aug 2018

@dolynkag Je mi to zo srdca velmi luto
U nas to bolo pred rokom a doteraz mam hrcu v krku ked vidim babatka
Ale zivot ide dalej.Mas rodinu okolo seba ti ti pomozu

bobricek1979
9. aug 2018

@dolynkag neviem, ako by som ťa utešiť veľmi mi je to ľúto... 😢

lela123
10. aug 2018

@dolynkag 😔😔😔👼

mamajanulka
7. okt 2018

@katkajak ako ťa mohli donútiť, vzdať sa dieťaťa? Veď deti sa rodia aj s Downom...

silviaeli
5. máj 2021

@siska53 ahoj..riesim presne takú dilemu ako si riešila ty🤰🏻..ako si sa nakoniec rozhodla??podarilo sa??
No a nepísala si kolko máš rokov..

silviaeli
5. máj 2021

@tagon kolko si mala rokov??

silviaeli
5. máj 2021

@dolynkag ahoj ako ste to zvládli??..3tie babo v 42r?☺️

dolynkag
5. máj 2021

@silviaeli myslíš tu stratu? po nej prišla po dvoch mesiacoch dobrá správa a v 44 sa nám narodila dcérka zdravá a teraz má 22m a som najšťastnejšia v živote....celá rodinka je z nej happy

lela123
6. máj 2021

@dolynkag jeej to sa teším aj ja.Velmi som ti to priala😊

siska53
6. máj 2021

@silviaeli fuha..ja som uz aj zabudla, co som napisala 😁.. ale . Ak to, ci tretie dieta, tak nemame tretie lebo muz nechcel a tlacit na pilu ja nebudem. Uz mam 46r.aktualne.. Takze teraz jedine, ze by dakou nahodou vzniklo... Ale.. my sa chranime, takze bez sance..

silviaeli
6. máj 2021

@dolynkag Jaj to som nevedela😔..ale predsa sa podarilo, super, obdivujem Vás☺️..mam 42 a váham, že čo okolie, zdravie a tak...

silviaeli
6. máj 2021

@siska53 áno to..moj by aj chcel, len mam obrovsku dilemu keďže mam 42r..😌

siska53
6. máj 2021

@silviaeli v 42 by som nevahala, zvlast aktvoj muz aj chce Pred par mesiacmi rodila 44 rocna kamoska.. dalsia rodioa v ,42 a vsetko v pohode ..

kulumulu123
6. máj 2021

@siska53 ja som rodila v 42 bolo to podstatne lepšie a jednoduchšie ako v 35 prvý krát...

lela123
6. máj 2021

@silviaeli ja som rodila 3 mesiace pred 42 4te babo.Tehotenstvo aj porod ok.Az na moje vyšilovanie pocas tehu😂

dolynkag
6. máj 2021

@silviaeli ja som sa tiež bála, kým som bola tehu, vkuse som to riešila, čo si myslia ľudia, čo bude, ako to dopadne, teraz odkedy je na svete, si len užívam, uplne iné pocity...krása, neľutujem, išla by som znovu do toho

katka1601
25. aug 2021

Ahojte mam 40 a zistila som ze som tehotna
Je to moje tretie tehu.som v šoku este lebo vôbec neviem ci uz to zvládnem.zatial sa citim skor zle ako dobre.mylim po psychickej stránke bojim sa ze sa mi nieco môže stať a mam dve dcéry 7 a 3 ročné.som len 6 dni po vynechani menzesu a v kuse mi búši srdce.to som mala aj pred tehu ale ekg a sono srdca bolo v poriadku no su to nepríjemné stavy hlavne v noci vobec nemôžem spať a sedim v obývačke aj do tretej pretože ked si lahnem je to horšie a chytá ma panicky strach.mate to niektorá tiez tak?

laura0
25. aug 2021

Drzim palce,nesmies mysliet na negativa,rodila som tiez v 37rokoch druhe dieta a vsetko bolo a je zatial ok ,dcerka uz ma 9 rokov.Teraz je to uplne normalne takto rodit ,neboj vsetko bude ok,drz sa.

cuttina
25. aug 2021

@katka1601 ahoj, prvu som mala v 38 rokoch a druhe teraz po 40ke. Neboj, vsetko zvladnes.

lela123
25. aug 2021

@katka1601 to ako o mojom tehotenstve poslednom pises.So stvrtym v 41 rokoch,teraz uz ma 3,5 roka.Presne na chlp tie iste pocity.Ak chces napis mi spravu.

katka1601
25. aug 2021

@lela123 a zvladala si to v pohode? Ja som niekedy úplne ok ale niekedy to na mna príde ze sa bojím.snazim sa myslieť pozitívne.ja sa hlavne bojim ked citim to srdce ako začne busit a tazsie sa mi dýcha niekedy az mdloby.vecer s mala aj nenormalnu zimnicu potom zase teplo no proste celé zle.u dr som este nebola musím sa objednať.ja len dufam ze sa to nebude horsit ale lepsit.tie tehu predtym som bola uplne v pohode a porody super.

katka1601
25. aug 2021

@laura0 ja dufam ze to bude všetko lepšie.dakujem

katka1601
25. aug 2021

@cuttina dakujem za podporu naozaj ju fakt potrebujem.ozaj a amniocentezu si podstupila?

lela123
25. aug 2021

@katka1601 zvladla😀Sice som vysilovala az do konca.Pisala som ti spravu😉

luccija
25. aug 2021

@katka1601 podľa mňa si dostala úzkosť z toho ako bude, či to zvládneš...dávaj si magnézium.A kľud veď pred 3 r si rodila bežne ženy rodia po 40 tme už to nie je taká rarita ako voľakedy🙂